-
Κάπως αψυχολογητη έκδοση. Δεν καταλαβαίνω που στηρίζεται ακριβώς αυτό το, Ρωσικών προδιαγραφών, όχημα και θα έρθει Ευρώπη.
Να θυμίσουμε ότι στηρίζεται στο πάτωμα του Clio(!), Δηλαδή πιο ξεχειλωμα δεν γίνεται!
Θα δούμε πολύ λίγα τέτοια Ελλάδα.
-
Σκέτη αηδία...
ήταν να κάνω το ίδιο πόστ αλλά με πρόλαβες....
-
Από φθινόπωρο Ελλάδα.
-
Από φθινόπωρο Ελλάδα.
Aντί να φέρει αυτό -που και ακριβό θα΄ναι και δεν το βλέπω να πουλάει-, δε φέρνει καλύτερα το Captur e-tech full hybrid με τα 145hp;
-
Όσο το βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει, είδα ήρθε και στις εδώ αντιπροσωπείες, θα πάω να το δω και από κοντά σύντομα, περιμένοντας και τιμολόγηση. Σε κοψιά από το πλάι φέρνει ολίγον τι σε BMW X4.
Έχει ωραίο design μέσα/έξω, μεγάλο πορτμπαγκάζ (510 λίτρα), φαίνεται αρκετά άνετο μέσα, κανονικά χειριστήρια για clima (ναι είναι σημαντικό και αυτό) μεγάλη απόσταση από το έδαφος για λακούβες/πεζοδρόμια κλπ, γενικά ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που καλύπτει πολλά checkboxes.Ο κινητήρας 1.3 TCE 140hp έχει βγάλει τίποτε ή είναι αρκετά δοκιμασμένος πλέον;
Το αυτόματο EDC κιβώτιο εντυπώσεις από κάποιον κάτοχο; -
-
Σαν 2ο αμάξι για ταξίδια ο.κ. (άρα και με τον mehv 140hp)
Σαν μοναδικό αμάξι και για πόλη (ειδικά Αθήνα) με σχεδόν 4.60μ. μήκος και συνολικά αρκετά ογκώδες,δε μου φαίνεται ότι βολεύει και τόσο (οπότε αχρείαστος κι ο full hybrid 145hp). -
Βλέπω συναρμολόγηση
Ρωσία Renault plant
Κορέα Samsung
και Ουκρανία Zaz...Μάλλον τα ρωσικά θα έρχονται εδώ.
Κάτι για χαμηλές τιμές επίσης ακούγεται... -
Πήγα σήμερα και το είδα, στην ομολογουμένως πολύ εξυπηρετική αντιπροσωπεία στον Πειραιά.
Αν και το έφεραν σε γκρι, που πραγματικά χάνει πολύ σε ομορφιά, είναι εντυπωσιακό από κοντά. Πολύ ωραίο σχέδιο, πρέπει να το δείτε από κοντά.
Είναι μεγάλο σε μήκος και όγκο, θυμίζει πολύ Χ4 live.Πολύ καλή θέση οδήγησης, τα καθίσματα όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά φάνηκαν άνετα. βρίσκεις πάντως θέση καλή για οδήγηση.
Χώροι πίσω μέτριοι. Τα πόδια μου ήταν οριακά πίσω από το κάθισμα οδηγού (είμαι 1.86). Για κοντύτερους θα είναι μια χαρά. Ήταν όπως στο CX-30 αν θυμάμαι καλά.
Πορτμπαγκάζ μακρύ και μεγάλο, διπλό πάτωμα, πιαστράκια και χώρο με ρεζέρβα. Βασικά πιστεύω προτίμησαν να πάνε για πολύ μεγάλο πορτμπαγκάζ αντί για πιο μεγάλους χώρους πίσω.
Η συναρμογή μου φάνηκε καλή όσο το περιεργάστηκα (μου είπαν είχαν την μεσαία έκδοση). Ρώτησα για χώρα κατασκευής και μου είπαν για Κορέα.
Κινητήρας 1.300 TCE 140hp με το αυτόματο EDC.
Τιμές/Εξοπλισμούς δεν ξέρουν ακόμα, περιμένουν από βδομάδα να μάθουν, αλλά περιμένουν ανταγωνιστικές τιμές απ' ότι κατάλαβα από τα συμφραζόμενα..
-
-
Aπό 35.500 το Arkana e-tech full hybrid
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315898256-renault-arkanaΣε άλλη αγγελία του ιδίου το βρήκα 38.000
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315862283-renault-arkanaKαι το 140 hp mild hybrid rs-line 41.000
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315517931-renault-arkana -
Στη Γαλλία η Ζen ξεκινάει απο 31200€, η Intens απο 33350€ και η RSLine απο 36100€. Δεν ξέρω το επίπεδο εξοπλισμού Γαλλία για να συγκρίνω αλλά πως το καταφέρανε και εχει περίπου την ίδια τιμή αγοράς μόνο η ελληνική αντιπροσωπεία το ξέρει.
Άπατο θα παει όπως το Kadjar, αν άρεσε σε κάποιους και περίμεναν τις τιμές θα απογοητευτούν άσχημα. -
Περιμένοντας τις επίσημες τιμές, νομίζω δεν θα είναι αυτές..
Με 40Κ παίζει να φέρνεις Talisman από την Γαλλία εισαγωγή εν τω μεταξύ..! -
Μπήκε στο site της Renault (χωρίς τιμές ακόμη)
-
Με κάλεσαν μόλις από την Renault, 27790 ευρώ η έκδοση Dynamic με τα 140Hp και το EDC, δωρο μεταλλικό χρωμα. Πολύ καλή τιμή νομίζω. Περισσότερες πληροφορίες από κοντά που θα περάσω το Σάββατο..
-
Mπήκαν επίσημα οι τιμές κι οι εκδόσεις
https://www.renault.com.gr/cars/arkana/specifications-and-equipment.html
-
Καλές τιμές!! Πολύ καλύτερες από το Clio...!
29.000 για το full hybrid την βρίσκω εξαιρετική τιμή και είναι και πανέμορφο!!ΥΓ: Βέβαια ο ημι-ακαμπτος εκεί ακόμα και στα 4.60μ, έλεος...βάλτε μια σοβαρή ανάρτηση!!
-
Αν έχει τον ημιάκαμπτο που είχε η σειρά megane/scenic 3 πάντως εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...από τους καλυτέρους που έχω οδηγήσει...
καμμιά σχέση με group VAG ούτε με PSA...καθόλου κοπάνημα... -
@babisstinson said in Renault Arkana 2019:
Με κάλεσαν μόλις από την Renault, 27790 ευρώ η έκδοση Dynamic με τα 140Hp και το EDC, δωρο μεταλλικό χρώμα. Πολύ καλή τιμή νομίζω. Περισσότερες πληροφορίες από κοντά που θα περάσω το Σάββατο..
Πλάκα κάνεις? Σχεδόν τόσο έβγαινε το captur με τα 130 και edc ' παραδόξως δεν υπάρχει στον πίνακα μόνο 1,0 και 0,9 έχουν
@fanis75 said in Renault Arkana 2019:
Καλές τιμές!! Πολύ καλύτερες από το Clio...!
29.000 για το full hybrid την βρίσκω εξαιρετική τιμή και είναι και πανέμορφο!!ΥΓ: Βέβαια ο ημι-ακαμπτος εκεί ακόμα και στα 4.60μ, έλεος...βάλτε μια σοβαρή ανάρτηση!!
Τουλάχιστον έχει δισκόπλακες πίσω ή ταμπούρα ?
-
@yem said in Renault Arkana 2019:
@babisstinson said in Renault Arkana 2019:
Με κάλεσαν μόλις από την Renault, 27790 ευρώ η έκδοση Dynamic με τα 140Hp και το EDC, δωρο μεταλλικό χρώμα. Πολύ καλή τιμή νομίζω. Περισσότερες πληροφορίες από κοντά που θα περάσω το Σάββατο..
Πλάκα κάνεις? Σχεδόν τόσο έβγαινε το captur με τα 130 και edc ' παραδόξως δεν υπάρχει στον πίνακα μόνο 1,0 και 0,9 έχουν
@fanis75 said in Renault Arkana 2019:
Τουλάχιστον έχει δισκόπλακες πίσω ή ταμπούρα ?Δίσκους (όπως και τα captur full hybrid -όταν
κι αν έρθει εδώ- και plug in)
Renault Arkana 2019