-
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Το q3 στο βασικό θα έχει full led, αυτοματο κλιματισμό και διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοηθησης. Αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, android auto/ car play extra ( και μαλλον μονο σε συνδυασμό με πακετο σύνδεσης κανα 1000ρικο δλδ) και πιθανόν η ψηφιακή οθόνη. Αυτά απο την εμπειρία μου αλλα και απο τα αντίστοιχα εξοπλισμενα q2, a4.. πιθανον να βγαλει και ατοκο προγραμμα, οπως βγαζει 1 φορά το χρόνο περίπου τελευταια η audi. Αρχικά η x1 θα ειναι πιο value for money σιγουρα
Όπως τα λέει ο φίλος είναι... για αυτό ανέφερα πιο πάνω ότι γύρω στα 35k το αμάξι είναι πλήρες...τώρα όποιος θέλει κρυφούς φωτισμούς , δέρματα , 2 ίντσες παραπάνω οθόνη , 20 αρες ζάντες s line κτλπ άνετα το παει 45k...
Συμφωνω.
Οτι πιο νεο στα πριμιουμ και 99% με τα καλυτερα υλικα δεσιματα -
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Το q3 στο βασικό θα έχει full led, αυτοματο κλιματισμό και διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοηθησης. Αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, android auto/ car play extra ( και μαλλον μονο σε συνδυασμό με πακετο σύνδεσης κανα 1000ρικο δλδ) και πιθανόν η ψηφιακή οθόνη. Αυτά απο την εμπειρία μου αλλα και απο τα αντίστοιχα εξοπλισμενα q2, a4.. πιθανον να βγαλει και ατοκο προγραμμα, οπως βγαζει 1 φορά το χρόνο περίπου τελευταια η audi. Αρχικά η x1 θα ειναι πιο value for money σιγουρα
Όπως τα λέει ο φίλος είναι... για αυτό ανέφερα πιο πάνω ότι γύρω στα 35k το αμάξι είναι πλήρες...τώρα όποιος θέλει κρυφούς φωτισμούς , δέρματα , 2 ίντσες παραπάνω οθόνη , 20 αρες ζάντες s line κτλπ άνετα το παει 45k...
Ε πως γίνεται να είναι πλήρες εάν έχει τόσες δυνατές προσθήκες?
Επίσης πιθανότατα θα είναι έξτρα τα αυτόματα φώτα/καθαριστήρες, το cruise control, οι αισθητήρες παρκαρίσματος, η κάμερα, τα περισσότερα συστήματα ασφάλειας, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες, οι αντιθαμβωτικοί καθρέφτες, η συνδεσιμότητα smartphone και πολλά άλλα. Πως είναι δυνατόν να είναι πλήρες? Μιλάμε για τα βασικά. 2018 έχουμε και τα έχουν στάνταρ τα super mini με 15-16Κ όλα αυτά. Δε μιλάμε για τίποτα εξωτικό.
-
Σιγά μην έχει στα 33Κ φουλ λεντ...τόσο πολύ εχει ρίξει την ποιότητα για να τα χωρέσει;
Όσο για την πληρότητα του εξοπλισμου μετά θα αρχίσει η γνωστή κουβέντα δεν χρειάζονται όλοι τους αναδιπλουμενους καθρέφτες , εκκίνηση χωρίς κλειδί, κλιματισμό, κοκ...στην προσπάθεια εκλογίκευσης των ελλείψεων ενός πριμιουμ μοντέλου του 2018.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
'Σίγουρα και αυτό, απλά σχολιάζω ότι το 'πιο φτηνό Tiguan που μπορεί κανείς να αγοράσει' είναι πιο ακριβό σε σχέση με πριν, αλλά ταυτόχρονα και καλύτερα εξοπλισμένο.'
Κι όμως εδώ φίλε dettol, λες μια μεγάλη αλήθεια ή όπως λέει ο λαός, 'ότι πληρώνεις παίρνεις'. Στην περίπτωση του τιγκ μοιάζει να ισχύει πέρα ως πέρα. Μετά μια σειρά σκανδάλων η vw έπρεπε να ξεπλύνει την ντροπή και εμφάνισε ένα νέο τιγκ με premium χαρακτηριστικά. Συγκεντρώνει επάνω του την αφρόκρεμα νέων τεχνολογιών και γλυπτικής μετάλλου και αυτό κοστίζει όμως... Όταν πχ οχήματα της κατηγορίας του φέρουν πχ το duster ABS 8.1(υλοποίηση 2006) version bosch... εκείνο παίζει με την 9 generation plus και αυτό κοστίζει μεν αλλά του παρέχει το καλύτερο 100-0 δε. Ο τάρανδος επίσης και η συμπεριφορά του σε αυτόν επετεύχθησαν με κοστοβόρες διαδικασίες και τεχνολογία. Αυτά πληρώνεις. Αυτά θα πληρώσεις και για το νέο q3 του οποίου η διαδικασία παραγωγής (όπως και του τιγκ , της Χ1 ) είναι για σεμινάριο.Σταμάτα γιατί θα το ματιασω πριν καν το πάρω στα χέρια μου
Πάντως μην ξεχνάμε ότι το τιγκ που κυκλοφορεί τώρα είναι μοντέλο δι-(και σύντομα τρι-)ετιας. Είναι ένα κλικ πριν το face-lift οπότε λογικό να είναι (σχετικά) καλά εξοπλισμένο.
Το q3 ως φρεσκαδουρα, θα τους 'πηδήξουν' με τα έξτρα τους αγοραστές
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
'Σίγουρα και αυτό, απλά σχολιάζω ότι το 'πιο φτηνό Tiguan που μπορεί κανείς να αγοράσει' είναι πιο ακριβό σε σχέση με πριν, αλλά ταυτόχρονα και καλύτερα εξοπλισμένο.'
Κι όμως εδώ φίλε dettol, λες μια μεγάλη αλήθεια ή όπως λέει ο λαός, 'ότι πληρώνεις παίρνεις'. Στην περίπτωση του τιγκ μοιάζει να ισχύει πέρα ως πέρα. Μετά μια σειρά σκανδάλων η vw έπρεπε να ξεπλύνει την ντροπή και εμφάνισε ένα νέο τιγκ με premium χαρακτηριστικά. Συγκεντρώνει επάνω του την αφρόκρεμα νέων τεχνολογιών και γλυπτικής μετάλλου και αυτό κοστίζει όμως... Όταν πχ οχήματα της κατηγορίας του φέρουν πχ το duster ABS 8.1(υλοποίηση 2006) version bosch... εκείνο παίζει με την 9 generation plus και αυτό κοστίζει μεν αλλά του παρέχει το καλύτερο 100-0 δε. Ο τάρανδος επίσης και η συμπεριφορά του σε αυτόν επετεύχθησαν με κοστοβόρες διαδικασίες και τεχνολογία. Αυτά πληρώνεις. Αυτά θα πληρώσεις και για το νέο q3 του οποίου η διαδικασία παραγωγής (όπως και του τιγκ , της Χ1 ) είναι για σεμινάριο.Σταμάτα γιατί θα το ματιασω πριν καν το πάρω στα χέρια μου
Πάντως μην ξεχνάμε ότι το τιγκ που κυκλοφορεί τώρα είναι μοντέλο δι-(και σύντομα τρι-)ετιας. Είναι ένα κλικ πριν το face-lift οπότε λογικό να είναι (σχετικά) καλά εξοπλισμένο.
Έτσι ακριβως. Πάντα ο μαλακας ο early adopter την πατάει.
Διαχρονικά ένα αμάξι είναι πιο καλα εξοπλισμένο και με λιγότερα προβλήματα μετά από 1-3 χρονια κυκλοφορίας και ειδικά πριν την αλλαγή μοντέλου ή facelift. -
Το λες λίγο χοντροκομμένα . Θα το πω πιο ευγενικά
Είναι το premium που πληρώνει κάποιος για να έχει στην κατοχή του το latest and greatest -
-
Μην αναφερεις ρε συ τη λέξη premium [emoji1]
Να τα βράσω τα premium όταν σε after sales είναι επιπέδου Ζιμπάμπουε.
Είδα και τη BMW με τις 2,5 επιλογές σερβις σε όλη την Αττική.
Λες και μιλάμε για καμία Φεράρι με πωλήσεις στα 10 αμάξια να είναι οι 9 Χ1/Χ2 (άντε σε αυτές να είναι και 1-2 διλιτρες) και τα υπόλοιπα όλη η άλλη γκάμα μαζί και να μας πουλαει φύκια για μεταξωτές κορδέλες γιατί χρεώνει τα διαγνωστικά και τον υπόλοιπο εξοπλισμό σαν να ήταν από χρυσάφι και κλείνει ολους τους μικρούς.Βγάλε ρε συ Τογιότα κανα σοβαρό αμαξάκι να γυρίσουμε στα πάτρια εδάφη επιτέλους με ολους τους αλλους που μπλέξαμε (τα έχω δει ολα 4 χρονια εκτός μαμάς με τους κατσαπλιάδες από τη μια και τους δήθεν από την άλλη που έμπλεξα).
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Σιγά μην έχει στα 33Κ φουλ λεντ...τόσο πολύ εχει ρίξει την ποιότητα για να τα χωρέσει;
Όσο για την πληρότητα του εξοπλισμου μετά θα αρχίσει η γνωστή κουβέντα δεν χρειάζονται όλοι τους αναδιπλουμενους καθρέφτες , εκκίνηση χωρίς κλειδί, κλιματισμό, κοκ...στην προσπάθεια εκλογίκευσης των ελλείψεων ενός πριμιουμ μοντέλου του 2018.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧωρίς να έχω δει επίσημο ελληνικό φυλλάδιο η configurator κρατάω μικρό καλάθι,αλλά όντως έχω διαβάσει και εγώ ότι έχει στάνταρ full led και option led matrix.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Έτσι ακριβως. Πάντα ο μαλακας ο early adopter την πατάει.
Διαχρονικά ένα αμάξι είναι πιο καλα εξοπλισμένο και με λιγότερα προβλήματα μετά από 1-3 χρονια κυκλοφορίας και ειδικά πριν την αλλαγή μοντέλου ή facelift.Δεν αλλαξε ο εξοπλισμος του τιγκ γιατι ηταν παρα πολυ καλος σε θεματα ασφαλειας ειδικα γι αυτο και ειχε βγει το πιο ασφαλες το 2016. Το μονο που προσθεσαν ηταν το ενεργο cruise γιατι ειχε το απλο
-
Βγάλε ρε συ Τογιότα κανα σοβαρό αμαξάκι να γυρίσουμε στα πάτρια εδάφη επιτέλους με ολους τους αλλους που μπλέξαμε (τα έχω δει ολα 4 χρονια εκτός μαμάς με τους κατσαπλιάδες από τη μια και τους δήθεν από την άλλη που έμπλεξα).
Δεν νομίζω ότι την πολυκαιει η ευρωπαϊκή αγορά.
-
Μην αναφερεις ρε συ τη λέξη premium [emoji1]οχι ρε, παρεξηγησες
οταν εννοουσα premium εννοουσα το 'παραπανω χρηματικο ποσο' που αναγκαζεται να δαπανησει κανεις οταν θελει να εχει στην κατοχη του ο,τι πιο καινουριο προσφερει μια εταιρεια.
Δεν το πηγαινα σε ποιοτητα κτλπ. Ξεχαστηκα.. επρεπε να το ειχα φανταστει οτι θα γινοταν αυτη η παρεξηγηση. Εχω αλλωστε παρακολουθησει ολη την κουβεντα με τα premium-σχεδον premium κλτπ -
Βγάλε ρε συ Τογιότα κανα σοβαρό αμαξάκι να γυρίσουμε στα πάτρια εδάφη επιτέλους με ολους τους αλλους που μπλέξαμε (τα έχω δει ολα 4 χρονια εκτός μαμάς με τους κατσαπλιάδες από τη μια και τους δήθεν από την άλλη που έμπλεξα).και εγω ο κακομοιρης honda crv ονειρευομουν. Γουσταρα και την ιδεα του cvt, μου αρεσε οπτικα, android auto εχει, ωραιους χωρους εχει. Ε μετα ειδα τα 38.5 και αλλαξα 5 χρωματα...
-
'Διαθέτει ήδη στο βασικό εξοπλισμό ένα ραδιόφωνο MMI και ένα ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με διαγώνιο οθόνης 10,25 ίντσες, ο χειρισμός του οποίου γίνεται μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού
Οι προβολείς του νέου Audi Q3 έχουν μικρό πλάτος και συγκλίνουν προς τα μέσα σε σφηνοειδές μοτίβο. Διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, όλες με τεχνολογία LED. Προαιρετικά διατίθενται προς επιλογή μεταξύ άλλων οι προβολείς Matrix LED της Audi. '
Από audi.grFull led θα έχει στον βασικό(το λενε ολα τα review), οπως xenon και όχι αλογονου ειχε το προηγούμενο. Βασικό εξοπλισμό και η ψηφιακή οθόνη στο καντράν. (Όχι το virtual cockpit ομως)
-
Για όσους δεν ενδιαφέρονται για τετρακίνηση και θα σκέφτονταν τον δίλιτρο diesel ένας πρόχειρος υπολογισμός :
Με βάση το tiguan η βενζίνη καίει 5,7 μικτό ενώ ο 2λιτρος diesel 4,7 (στα χαρτιά και τα 2)
άρα η βενζίνη καίει 1.50 ευρώ παραπάνω στα 100 km
Στα 15000 km κερδίζεις 225 με τον diesel , αλλά πληρώνεις 440 φόρο πολυτελείας άρα μέσα μπαίνεις... -
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Για όσους δεν ενδιαφέρονται για τετρακίνηση και θα σκέφτονταν τον δίλιτρο diesel ένας πρόχειρος υπολογισμός :
Με βάση το tiguan η βενζίνη καίει 5,7 μικτό ενώ ο 2λιτρος diesel 4,7 (στα χαρτιά και τα 2)
Στα 15000 km κερδίζεις 225 με τον diesel , αλλά πληρώνεις 440 φόρο πολυτελείας άρα μέσα μπαίνεις...Καταρχην το υπολογιζεις λαθος,με τιμη πετρελαιου 1.4 και βενζινης 1.65.
Κατα δευτερον το πετρελαιο θα καψει 7 βαρια αν το πιεσεις...ενω η βενζινη 10...κανα 2 με 3 λιτρα στα 100 η διαφορα ειναι σιγουρα...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Στα 15000 km κερδίζεις 225 με τον diesel , αλλά πληρώνεις 440 φόρο πολυτελείας άρα μέσα μπαίνεις...Μικτό 5.7 η βενζίνη; Ναι σίγουρα σε ελαφριά κατηφόρα με 90 τόσο πρέπει να καίει!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Στα 15000 km κερδίζεις 225 με τον diesel , αλλά πληρώνεις 440 φόρο πολυτελείας άρα μέσα μπαίνεις...Τη περιπτωση τα 5,7 βενζινη που λες να ειναι επι 1,60 και τα 4,7 πετρελαιο να ειναι επι 1,40 δε σου περναει απ το μυαλο ε?
Δεν ειναι 5,7 η βενζινη αλλα παραπανω κανα δυο λιτρα.
Το πςτρελαιο κανα λιτρο παραπανω.
Αρα 7,7 επι 1,60 =12,32
5,7 επι 1,40 =7,98
Διαφορα 4,34 στα 100χλμ
43,4 στα 1000χλμ
434 στα 10000χλμ που ισοφαριζεις τα 440 του φορου και απο κεινκαι πανω κερδιζεις.
Στα 15000 εχεις 651 ευρω κερδος.
Εντελως μπακαλιστικα ολα αυτα αφου η διαφορα δεν ειναι μονο 20λ αλλα παραπανω -
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Στα 15000 km κερδίζεις 225 με τον diesel , αλλά πληρώνεις 440 φόρο πολυτελείας άρα μέσα μπαίνεις...Καταρχην το υπολογιζεις λαθος,με τιμη πετρελαιου 1.4 και βενζινης 1.65.
Κατα δευτερον το πετρελαιο θα καψει 7 βαρια αν το πιεσεις...ενω η βενζινη 10...κανα 2 με 3 λιτρα στα 100 η διαφορα ειναι σιγουρα...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην περιοχή μου (ξάνθη) με σημερινές τιμές 1,48 η βενζίνη και και 1,36 το diesel για αυτό δεν έκανα τους υπολογισμούς όπως ο φίλος πιο πάνω γιατί είναι μικρή η διαφορά...
Τώρα το πως προκύπτει ότι η εργοστασιακές τιμές του diesel είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και της βενζίνης απέχουν δεν το ξέρω...δεν είχα ποτέ diesel...αλλά για να το λέτε... -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
'Διαθέτει ήδη στο βασικό εξοπλισμό ένα ραδιόφωνο MMI και ένα ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με διαγώνιο οθόνης 10,25 ίντσες, ο χειρισμός του οποίου γίνεται μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιούΟι προβολείς του νέου Audi Q3 έχουν μικρό πλάτος και συγκλίνουν προς τα μέσα σε σφηνοειδές μοτίβο. Διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, όλες με τεχνολογία LED. Προαιρετικά διατίθενται προς επιλογή μεταξύ άλλων οι προβολείς Matrix LED της Audi. '
Από audi.grFull led θα έχει στον βασικό(το λενε ολα τα review), οπως xenon και όχι αλογονου ειχε το προηγούμενο. Βασικό εξοπλισμό και η ψηφιακή οθόνη στο καντράν. (Όχι το virtual cockpit ομως)
Πάντως άδειο δεν το λες!
Audi Q3 2018