-
Παίδες, ποια είναι η γνώμη σας για το Kia sportage; Είμαι στο εξωτερικό και το βρίσκω το 2,0lt diesel, AWD, automatic, 2015 έτος, με 60.000χλμ. Αξίζει σαν σύνολο, θεωρείται αξιόπιστο; Τι λέτε;
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τότε πιθανό να έπρεπε να δεις σοβαρά το scross το οποίο είναι ένα καταξιωμένο και πολύ ώριμο αυτοκίνητο από πολλές πλευρές, το βιτάρα αλλά και το πάντα προβλεπόμενο... qq. Στα οχήματα αυτά πλην κάποιων παραπόνων 'της πλάκας' υπάρχουν πολλά συν (+) που τα ορίζουν ως 'αναφοράς' στην κατηγορία τους. Δεν σου προτείνω το ντουστ [emoji38] καθώς είναι όχημα ειδικού σκοπού ενώ η πόλη δεν είναι το στοιχείο του. Για πραγματική οικονομία στην χρήση, το scross ενώ ως προς την συντήρηση το qq δεν διαφέρει από ένα αυτοκίνητο πόλης. Επίσης ότι κι αν αποφασίσεις κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μη το πάρεις με 18άρες ζαντες. Ιδανικές για την πλειοψηφία των suv της κατηγορίας που κοιτάς είναι οι 16άρες και μην ακούς τις σειρήνες. Μόνο μαμισιάτικα πληρώνεις όσο ανεβαίνεις νούμερα στην κατηγορία. Μέχρι 17άρες και πάλι πολύ είναι. Πολλά ψευδο suv μοιάζουν με παπουτσωμένους γάτους και με κάτι τέτοια extra στα δύσκολα δεν φτάνουν ούτε το ταπεινό panda σε ικανότητες.+1000 σε όλα.
Ολοκληρωμένη ανάλυση με την οποία δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο (ειδικά για τα παράπονα της πλάκας-βλέπε τριγμούς κλπ και φυσικά για τις απαράδεκτες πλέον διαστάσεις των ζαντων)
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Παίδες, ποια είναι η γνώμη σας για το Kia sportage; Είμαι στο εξωτερικό και το βρίσκω το 2,0lt diesel, AWD, automatic, 2015 έτος, με 60.000χλμ. Αξίζει σαν σύνολο, θεωρείται αξιόπιστο; Τι λέτε;Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Πόσο το βρίσκεις;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Παίδες, ποια είναι η γνώμη σας για το Kia sportage; Είμαι στο εξωτερικό και το βρίσκω το 2,0lt diesel, AWD, automatic, 2015 έτος, με 60.000χλμ. Αξίζει σαν σύνολο, θεωρείται αξιόπιστο; Τι λέτε;
Πόσο το βρίσκεις;
16200€
-
Είναι από συνάδελφο που αλλάζει εταιρεία. Όχι από μάντρα.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Τότε πιθανό να έπρεπε να δεις σοβαρά το scross το οποίο είναι ένα καταξιωμένο και πολύ ώριμο αυτοκίνητο από πολλές πλευρές, το βιτάρα αλλά και το πάντα προβλεπόμενο... qq. Στα οχήματα αυτά πλην κάποιων παραπόνων 'της πλάκας' υπάρχουν πολλά συν (+) που τα ορίζουν ως 'αναφοράς' στην κατηγορία τους. Δεν σου προτείνω το ντουστ [emoji38] καθώς είναι όχημα ειδικού σκοπού ενώ η πόλη δεν είναι το στοιχείο του. Για πραγματική οικονομία στην χρήση, το scross ενώ ως προς την συντήρηση το qq δεν διαφέρει από ένα αυτοκίνητο πόλης. Επίσης ότι κι αν αποφασίσεις κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μη το πάρεις με 18άρες ζαντες. Ιδανικές για την πλειοψηφία των suv της κατηγορίας που κοιτάς είναι οι 16άρες και μην ακούς τις σειρήνες. Μόνο μαμισιάτικα πληρώνεις όσο ανεβαίνεις νούμερα στην κατηγορία. Μέχρι 17άρες και πάλι πολύ είναι. Πολλά ψευδο suv μοιάζουν με παπουτσωμένους γάτους και με κάτι τέτοια extra στα δύσκολα δεν φτάνουν ούτε το ταπεινό panda σε ικανότητες.
+1000 σε όλα.
Ολοκληρωμένη ανάλυση με την οποία δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο (ειδικά για τα παράπονα της πλάκας-βλέπε τριγμούς κλπ και φυσικά για τις απαράδεκτες πλέον διαστάσεις των ζαντων)
Οδηγά τότε εσυ αυτοκίνητο κουδούνι και μετά τα ξαναλέμε.
Γίνονται μεγάλες εκπτώσεις σε υλικά (κυριως πλαστικά) και συναρμογή χάριν ηλεκτρονικών κοκοψονιων, ζαντολάστιχων pimp my ride κλπ.
Μηχάνικα τα περισσότερα αμάξια δεν έχουν ΠΙΑ μεγάλα θέματα. Δουλεμένες τεχνολογίες χρησιμοποιούν πια όλοι (που συχνά τις μοιράζονται περισσότεροι) προς αποφυγή λαθών και μείωση κόστους R&D.
Βασικά δεν υπάρχουν κακά αμάξια αλλά περισσότερο ή λιγότερο προσεγμένα.
Αναλογη την προσεγμένη ή λιγότερο προσεγμένη χρήση που θα του κανεις και το διαθέσιμο budget διαλέγεις μεταξύ πολλών παρόμοιων επιλογών. -
Τότε πιθανό να έπρεπε να δεις σοβαρά το scross το οποίο είναι ένα καταξιωμένο και πολύ ώριμο αυτοκίνητο από πολλές πλευρές, το βιτάρα αλλά και το πάντα προβλεπόμενο... qq. Στα οχήματα αυτά πλην κάποιων παραπόνων 'της πλάκας' υπάρχουν πολλά συν (+) που τα ορίζουν ως 'αναφοράς' στην κατηγορία τους. Δεν σου προτείνω το ντουστ [emoji38] καθώς είναι όχημα ειδικού σκοπού ενώ η πόλη δεν είναι το στοιχείο του. Για πραγματική οικονομία στην χρήση, το scross ενώ ως προς την συντήρηση το qq δεν διαφέρει από ένα αυτοκίνητο πόλης. Επίσης ότι κι αν αποφασίσεις κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μη το πάρεις με 18άρες ζαντες. Ιδανικές για την πλειοψηφία των suv της κατηγορίας που κοιτάς είναι οι 16άρες και μην ακούς τις σειρήνες. Μόνο μαμισιάτικα πληρώνεις όσο ανεβαίνεις νούμερα στην κατηγορία. Μέχρι 17άρες και πάλι πολύ είναι. Πολλά ψευδο suv μοιάζουν με παπουτσωμένους γάτους και με κάτι τέτοια extra στα δύσκολα δεν φτάνουν ούτε το ταπεινό panda σε ικανότητες.
+1000 σε όλα.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε Koralli. Είναι βέβαια τι προτεραιότητες έχει ο καθένας στην αγορά που κάνει. Αλλος θέλει να το οδηγεί και άλλος να μην το ακούει. Προχθές έβαζα γιουτιουμπι να ακούσω ήχους των Α γιατί μου έχει λείψει να την οδηγώ και να την ακούω την ρουφιάνα... Ακόμη και ένα τρίξιμο στο κάθισμα του οδηγού μου έχει λείψει.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
+1000 σε όλα.
Γίνονται μεγάλες εκπτώσεις σε υλικά (κυριως πλαστικά) και συναρμογή χάριν ηλεκτρονικών κοκοψονιων, ζαντολάστιχων pimp my ride κλπ.
Μηχάνικα τα περισσότερα αμάξια δεν έχουν ΠΙΑ μεγάλα θέματα. Δουλεμένες τεχνολογίες χρησιμοποιούν πια όλοι (που συχνά τις μοιράζονται περισσότεροι) προς αποφυγή λαθών και μείωση κόστους R&D.
Αναλογη την προσεγμένη ή λιγότερο προσεγμένη χρήση που θα του κανεις και το διαθέσιμο budget διαλέγεις μεταξύ πολλών παρόμοιων επιλογών.Πιστεψε με έχω οδηγήσει αρκετές κουδουνίστρες. Καμία δεν με ενόχλησε τόσο πολύ που να αγανακτήσω. Τα δε πλαστικά μου είναι εντελώς αδιάφορα (εφόσον βέβαια δεν προκαλούν λειτουργικά προβλήματα, πχ ανοίγματα κλπ). Αυτοκίνητο αγοράζεις όχι πλαστικά. Άλλωστε, δε νομίζω οτι κανένα σύγχρονο αυτοκίνητο έχει τόσο μεγάλα θέματα ποιότητας. Εξαρτάται και από το αυτί του καθενός βέβαια...
Περιστασιακά οδηγώ ένα J11 το οποίο έχει φάει ξερό θάψιμο εδωμέσα και δεν βρίσκω τιποτα ενοχλητικό.
Κάποτε πριν 3 δεκαετίες οδηγούσα κατά διαστήματα μια Αλφα 33 που πραγματικά ήταν κουδουνίστρα. Ε και; Το αμάξι πέταγε στο δρόμο, ο boxer ήταν απίθανος σε νεύρο και ήχο, όταν δε ο δρόμος έτριβε κάτι πρίμιουμ προπέλες, κυκλάκια και αστέρια ούτε με κυάλια δεν μπορούσαν να δουν που έφυγε. Α, και στην καμπίνα δεν ακουγόταν κανένας τριγμός, μόνο το κροτάλισμα του boxer σε συνδυασμό με sabbath, purple και τα συναφή από το κασσετόφωνο.Σπύρο να σαι καλά και εσύ, και ελπίζω γρήγορα η νοσταλγία να μετατραπεί σε (επαν)ένταξη στην οικογένεια. Όπως τα λες είναι, θέμα προτεραιοτήτων. Το κακό με τη δική μου είναι ότι ρε γμτ ΔΕΝ τρίζει, σε σημείο που αναρωτιέμαι εαν πήρα αυτοκίνητο της οικογένειας! Άλλωστε έχει τόσα άλλα να ασχοληθεί και να χαρεί ο οδηγός της, που πραγματικά το βρίσκω ανούσιο να ασχολούμαι με το εαν κάτι έκαν τσικ, ή χάλασε ο ...ανηχοϊκός θάλαμος που αγόρασα (credit σε εσένα για το τελευταίο!)
Την καλημέρα μου σε όλους.
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Πόσο το βρίσκεις;
16200€
Τίμια τιμή για 2.0 αυτόματο 4Χ4. Εδώ αν υπήρχε τέτοιο αμάξι για πούλημα εδώ θα είχε +3000.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πόσο το βρίσκεις;
16200€
Τίμια τιμή για 2.0 αυτόματο 4Χ4. Εδώ αν υπήρχε τέτοιο αμάξι για πούλημα εδώ θα είχε +3000.
@Tkin73 Σκέψου στη τιμή περιλαμβάνεται και 2 σετ ελαστικών, καλοκαιρινά & χειμερινά! Με γαργαλάει επικίνδυνα και με κρατάει μόνο τι θα κάνω σε περίπτωση που γυρίσω πίσω Ελλάδα... Έχεις ιδέα εάν έχουν βγάλει τίποτα σοβαρά θέματα;
-
Αμα γυρίσεις το πουλάς εκεί , γιατί αλλιώς εδώ δεν θα μπορείς να παντρευτείς μια και θα είσαι δίγαμος...
-
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αμα γυρίσεις το πουλάς εκεί , γιατί αλλιώς εδώ δεν θα μπορείς να παντρευτείς μια και θα είσαι δίγαμος...Βλέπω η τριβή με τον γάτο... σας έχει κάνει μερικούς, στα ευφυολογήματα να είστε εκτός κανονικότητας, στον τρόπο σκέψης. Να προσέχετε τις παρέες σας...Τπτ άλλο
-
@criuser μπορείς να πεις ότι ήδη είμαι δίγαμος μιας και το υπάρχων αυτοκίνητο το έχω 20 χρόνια. >Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αμα γυρίσεις το πουλάς εκεί , γιατί αλλιώς εδώ δεν θα μπορείς να παντρευτείς μια και θα είσαι δίγαμος...
-
Εκεί δεν είσαι δίγαμος , αλλά γεροντολάγνος...
-
Υπάρχουν και επιλογές που είναι και απολαυστικά να τα οδηγάς και αθόρυβα. Γιατί να πρέπει να συμβιβαστεί καποιος δλδ;
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Υπάρχουν και επιλογές που είναι και απολαυστικά να τα οδηγάς και αθόρυβα. Γιατί να πρέπει να συμβιβαστεί καποιος δλδ;Πολύ σωστά. Τα παραδείγματα χρησιμοποιήθηκαν καθ υπερβολή για να υπερθεματισουν στην υπερβολική σημασία που αποδίδεται πολλές φορές στο θέμα των τριγμων, σε αντιδιαστολή με άλλα σημαντικότερα κατ' εμέ πράγματα που πρέπει να προσφέρει ένα αυτοκίνητο.
Το αν και πόσο θα συμβιβαστεί κανείς είναι καθαρά υποκειμενικό (και οικονομικο βεβαια) ζήτημα. -
+1000 σε όλα.
Αναλογη την προσεγμένη ή λιγότερο προσεγμένη χρήση που θα του κανεις και το διαθέσιμο budget διαλέγεις μεταξύ πολλών παρόμοιων επιλογών.Πιστεψε με έχω οδηγήσει αρκετές κουδουνίστρες. Καμία δεν με ενόχλησε τόσο πολύ που να αγανακτήσω. Τα δε πλαστικά μου είναι εντελώς αδιάφορα (εφόσον βέβαια δεν προκαλούν λειτουργικά προβλήματα, πχ ανοίγματα κλπ). Αυτοκίνητο αγοράζεις όχι πλαστικά. Άλλωστε, δε νομίζω οτι κανένα σύγχρονο αυτοκίνητο έχει τόσο μεγάλα θέματα ποιότητας. Εξαρτάται και από το αυτί του καθενός βέβαια...
Περιστασιακά οδηγώ ένα J11 το οποίο έχει φάει ξερό θάψιμο εδωμέσα και δεν βρίσκω τιποτα ενοχλητικό.
Κάποτε πριν 3 δεκαετίες οδηγούσα κατά διαστήματα μια Αλφα 33 που πραγματικά ήταν κουδουνίστρα. Ε και; Το αμάξι πέταγε στο δρόμο, ο boxer ήταν απίθανος σε νεύρο και ήχο, όταν δε ο δρόμος έτριβε κάτι πρίμιουμ προπέλες, κυκλάκια και αστέρια ούτε με κυάλια δεν μπορούσαν να δουν που έφυγε. Α, και στην καμπίνα δεν ακουγόταν κανένας τριγμός, μόνο το κροτάλισμα του boxer σε συνδυασμό με sabbath, purple και τα συναφή από το κασσετόφωνο. [emoji38]Σπύρο να σαι καλά και εσύ, και ελπίζω γρήγορα η νοσταλγία να μετατραπεί σε (επαν)ένταξη στην οικογένεια. Όπως τα λες είναι, θέμα προτεραιοτήτων. Το κακό με τη δική μου είναι ότι ρε γμτ ΔΕΝ τρίζει, σε σημείο που αναρωτιέμαι εαν πήρα αυτοκίνητο της οικογένειας! Άλλωστε έχει τόσα άλλα να ασχοληθεί και να χαρεί ο οδηγός της, που πραγματικά το βρίσκω ανούσιο να ασχολούμαι με το εαν κάτι έκαν τσικ, ή χάλασε ο ...ανηχοϊκός θάλαμος που αγόρασα (credit σε εσένα για το τελευταίο!)
Την καλημέρα μου σε όλους.
Ήταν στην ένταση που έπρεπε η σωστή μουσική που άκουγες, γι'αυτό δεν άκουγες τριξίματα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
τι γνώμη έχετε για το KONA hyundai?
βενζίνη η diesel? -
Μα τι ρωτάς αγαπητέ; Δεν έχεις καταλάβει ότι το καλύτερο αυτοκίνητο για εσένα είναι ένα ...Arona CNG;
Σου έρχεται πλήρης χρηματοοικονομική ανάλυση σε:10...
9...
8...
7...
Dim ακόμη;
ΥΓ: Μην με παρεξηγήσεις, δεν έχω γνώμη για το Kona, αλλά η ανάλυση έρχεται οσονούπω και θα καταλάβεις!
Επιλογή SUV έως 23.000€