-
Όντως είναι φανταστικό και οφείλεται στο ότι το βερνίκι δεν είναι διάφανω, οπότε είναι ουσιαστικά χρώμα 3πλης επίστρωσης.
-
Δυο πραγματακια που ξεχασα στο προηγουμενο ποστ μου...
Εχει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ρεζερβα,16αρηδες τροχους με τασια που θυμιζουν ζαντα και μαλιστα η σιδερενια ζαντα εχει το σχημα του καπακιου δηλαδη πεντε διπλα μπρατσα.Οπως ειχαν καποια γερμανικα αυτοκινητα (Αστρα,Φοκους που τα μπερδευες για ζαντες)..
Καθρεπτες που κλεινουν αυτοματα οταν κλειδωσεις το αυτοκινητο και αισθητηρες σταθμευσης πισω με ενδειξεις στην οθονη.
-
Πολύ ωραίο αυτοκινητάκι. Μαζί με το Fiesta και το Mazda 2 είναι ένα από τα τρία αγαπημένα μου superminis. Προσωπικά με χαλάει η τεράστια οθόνη-γκουμούτσα, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι κατασκευαστές κατά εκεί πηγαίνουν. Ερώτηση: Μπορείς να την σβήσεις εν κινήσει, για να μην ενοχλεί το φως τη νύχτα;
-
To dci 85hp dynamic τσίμπησε κάνα 1300αρι ευρώ τώρα που έφερε την expression+ η είναι ιδέα μου...?
-
Κάτοχος από το Σάββατο ενός RS Line 115 hp diesel.
Χιλιόμετρα μόνο 40 μέχρι τώρα επομένως δεν έχω να πω και πολλά. Ερωτήσεις στη διάθεσή σας να τις επιλύσω. Οι πρώτες εντυπώσεις για το αυτοκίνητο, απλά άριστες. Ο μόνος μου φόβος τα πίσω ταμπούρα σε στοφοδιαδρομη.
-
Καλοταξιδο και ατρακαριστο.
Τι οθόνη εβαλες;
-
Ελα και πληθαινουμε!!!!!!
Ετσι εκθρονιστηκε το Γκιλφ στην Ευρωπη......
Τι χρωμα το πηρες φιλε μου;
Μολις εγιναν οι προσφορες ολα τα Κλιο πηραν 'καπελο' στην τιμη.Το δικο μου το παραγγειλα πριν την τελευταια προσφορα σε τιμη καταλογου 14.790 και μετα την προσφορα ανεβηκε στα 14.940 .Στις ακριβοτερες εκδοσεις η διαφορα ειναι ακομη πιο μεγαλη
Εγω επωφεληθηκα απο -500€ ευρω bonus,δωρεαν μεαλλικο,6 μηνες δωρεαν ασφαλιση,5 χρονια εγγυηση (3+2 αξισς 320€) και 3 χρονια οδικη.Δεν μου περασαν το bonus ανταλαγης επειδη πουλησα το Γκολφ μονος μου και οχι μεσω της αντροσωπειας.
,Η expression plus εχει επιπλεον εξοπλισμο απο τη δικη μου expression που αν τα βαλεις μονα τους,και διαθεσιμα αυτοκινητα δεν υπαρχουν ( με την αναλογη αναμονη) και θα παει ακριβοτερα.
-
Το γκιλφ μήπως είναι γερμανικό γλυκό με σαντιγί;
-
Εεεεεεεε Γκολφ ενοουσα.......
-
Κάτοχος από το Σάββατο ενός RS Line 115 hp diesel.
Χιλιόμετρα μόνο 40 μέχρι τώρα επομένως δεν έχω να πω και πολλά. Ερωτήσεις στη διάθεσή σας να τις επιλύσω. Οι πρώτες εντυπώσεις για το αυτοκίνητο, απλά άριστες. Ο μόνος μου φόβος τα πίσω ταμπούρα σε στοφοδιαδρομη.
καλες βολτες...
γατος νομιζει οτι ετουτο το κλιο πρεπει να ειναι το καλυτερο μικρο...
-
Καμια φωτο βρε παιδια να τα καμαρωσουμε και εμεις??
Ειδικα τα RS Line..
Καλοριζικα τα αποκτηματα σας παιδια! Καλα χιλιομετρα να εχετε! Απροβληματιστα..!!
-
-
Χαίρομαι που οι εντυπώσεις όλων μέχρι τώρα είναι καλές!
Τελικά το παρήγγειλα κι εγὠ! Μου άρεσε η γενική αίσθηση στο test drive - το να μην θες να τελειώσει.
100 tce dynamic σε red-flame
Όταν με το καλό το παραλάβω θα γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις (από τα μάτια μιας γυναίκας χεχε!) -
Καλόταξιδα σε όλους και όλες!!!
Ωραίο το πορτοκαλί και το τάσι απίθανο όντως μοιάζει για ζάντα....
-
Τασι ειναι;;;;;
Καλά οντως....
Ρε συ πάνε κάπου με ηλιοβασίλεμα και βγάλε φώτο με το περτιλακι....
Ααα ξέχασα το έχετε στον κωλο....
-
Χαιρετώ την παρέα. Έχω παραγγείλει και εγώ ένα Clio, μιά και οι αγαπημένοι μου μέχρι τώρα ιταλοί, παρατήσαν τα supermini και δεν γούσταρα με τίποτα να πάω σε SUV ή μικρομεσαίο.
Αφού ξεγλιστρήσαμε από τον γαλλογερμανό Opel Corsa (στο παρατσαφ), και κάνοντας τσάρκα και από 208, καταλήξαμε στο τωρινό best seller της Ευρώπης, κυρίως λόγω εμφάνισης μέσα έξω και ποιότητας εσωτερικού. Μεγάλη ώθηση έδωσε και το εργοστασιακό υγραέριο, μιά και το αμάξι ενδέχεται να γράφει κάμποσα χιλιόμετρα.
Ξεκίνησα με Dynamic 100 GPL σε Iron blue, μετά με ενημερώσαν ότι τα GPL δεν είχαν πλέον δυνατότητα να βγουν σε Iron Blue, Orange και Celadon, οπότε πήγαμε σε λευκό για να μην πηδήξει κατηγορία εκτελωνισμού. Εν τέλει όμως άλλαξε ο νόμος, περιμένουμε νέο τιμοκατάλογο λογικά εντός Ιουλίου και μπορώ να βάλω και εξτραδάκια, οπότε κατέληξα σε κόκκινο dynamic με έξτρα κόκκινο ambience red εσωτερικό και μαύρη οροφή, relax pack για τεμπέλη, προβολάκια ομίχλης (βγαίνουν από την Dynamic πλέον, μόνο όσα είναι ήδη Ελλάδα έχουν ως στανταρ), και χρωμιωμένη εξάτμιση. Καλό Οκτώβρη όμως, γιατί θα μπει παραγωγή αρχές Σεπτεμβρίου...
Οι γάλλοι το πιάσαν έξυπνα το μοτίβο, ομορφήναν λίγο το έξω, κάναν άπαιχτο το μέσα και σε σχέση με τον ανταγωνισμό, νομίζεις ότι είσαι σε πιό premium αμάξι. Πάτημα, περπάτημα, κράτημα είχαν έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν είναι παράξενο που είναι πρώτο τώρα στην Ευρώπη.
Με ξυνίζουν λίγο τα ταμπούρα (στην Γαλλία η 100άρα έχει δίσκους πίσω), αν και το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό, θα ήθελα να βάλω ως έξτρα την 10άρα LCD στο καντράν, όπως έχει το Captur και δεν θα με χάλαγε κάνα αλογάκι παραπάνω σαν τον Firefly της Fiat πχ. Επίσης θα με χαλάσει αν το υγραέριο δεν έχει ένδειξη στο καντράν και όλο το παιχνίδι θα γίνεται από το μπουτονάκι που μπαίνει εκεί που είναι οι κερματοθήκες, κάτω αριστερά από το τιμόνι, σαν να είναι aftermarket εγκατάσταση...
Τέλος πάντων, ραντεβού τον Οκτώβρη κύριοι...
-
Χαιρετώ την παρέα. Έχω παραγγείλει και εγώ ένα Clio, μιά και οι αγαπημένοι μου μέχρι τώρα ιταλοί, παρατήσαν τα supermini και δεν γούσταρα με τίποτα να πάω σε SUV ή μικρομεσαίο.
Αφού ξεγλιστρήσαμε από τον γαλλογερμανό Opel Corsa (στο παρατσαφ), και κάνοντας τσάρκα και από 208, καταλήξαμε στο τωρινό best seller της Ευρώπης, κυρίως λόγω εμφάνισης μέσα έξω και ποιότητας εσωτερικού. Μεγάλη ώθηση έδωσε και το εργοστασιακό υγραέριο, μιά και το αμάξι ενδέχεται να γράφει κάμποσα χιλιόμετρα.
Ξεκίνησα με Dynamic 100 GPL σε Iron blue, μετά με ενημερώσαν ότι τα GPL δεν είχαν πλέον δυνατότητα να βγουν σε Iron Blue, Orange και Celadon, οπότε πήγαμε σε λευκό για να μην πηδήξει κατηγορία εκτελωνισμού. Εν τέλει όμως άλλαξε ο νόμος, περιμένουμε νέο τιμοκατάλογο λογικά εντός Ιουλίου και μπορώ να βάλω και εξτραδάκια, οπότε κατέληξα σε κόκκινο dynamic με έξτρα κόκκινο ambience red εσωτερικό και μαύρη οροφή, relax pack για τεμπέλη, προβολάκια ομίχλης (βγαίνουν από την Dynamic πλέον, μόνο όσα είναι ήδη Ελλάδα έχουν ως στανταρ), και χρωμιωμένη εξάτμιση. Καλό Οκτώβρη όμως, γιατί θα μπει παραγωγή αρχές Σεπτεμβρίου...
Οι γάλλοι το πιάσαν έξυπνα το μοτίβο, ομορφήναν λίγο το έξω, κάναν άπαιχτο το μέσα και σε σχέση με τον ανταγωνισμό, νομίζεις ότι είσαι σε πιό premium αμάξι. Πάτημα, περπάτημα, κράτημα είχαν έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν είναι παράξενο που είναι πρώτο τώρα στην Ευρώπη.
Με ξυνίζουν λίγο τα ταμπούρα (στην Γαλλία η 100άρα έχει δίσκους πίσω), αν και το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό, θα ήθελα να βάλω ως έξτρα την 10άρα LCD στο καντράν, όπως έχει το Captur και δεν θα με χάλαγε κάνα αλογάκι παραπάνω σαν τον Firefly της Fiat πχ. Επίσης θα με χαλάσει αν το υγραέριο δεν έχει ένδειξη στο καντράν και όλο το παιχνίδι θα γίνεται από το μπουτονάκι που μπαίνει εκεί που είναι οι κερματοθήκες, κάτω αριστερά από το τιμόνι, σαν να είναι aftermarket εγκατάσταση...
Τέλος πάντων, ραντεβού τον Οκτώβρη κύριοι...
Ποιός νόμος άλλαξε; μπορείς να μας πεις τις αλλαγές, και τι σημαίνει αυτό για το Clio με τιμολογιακά παραδείγματα;
-
Τελικα εσεις οι 'κοκκινοι' ειστε πιο πολλοι απο εμας τους 'ορανιε'
@Lap δεν σε ξεχασα αλλα ψαχνω 'ηλιοβασιλεμα'.......δεσμευομαι ομως.....
-
Tip: ψάξε προς τα δυτικά
-
Τελικα εσεις οι 'κοκκινοι' ειστε πιο πολλοι απο εμας τους 'ορανιε'
@Lap δεν σε ξεχασα αλλα ψαχνω 'ηλιοβασιλεμα'.......δεσμευομαι ομως.....
Δεν παράγεται Πορτοκαλί - Μπλε - και Βεραμάν σε υγραέριο. Αλλιώς μπλε θα έπαιρνα. Ή πορτοκαλί...
Renault Clio V