-
Λογικη VAG και το Clio εγινε ενα πιστο αντιγραφο του megane.
-
Πιο πολύ για face-lift μοιάζει.
-
Πολύ όμορφο παιδιά..και το ταμπλό τέλειο ...μεγάλο πορτ παγκαζ
-
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Youtube VideoΣτο 07:15 δισκόφρενα πίσω ...πρόοδος ,ελπίζω μόνο να τα εχουν όλες οι εκδόσεις και όχι μόνο οι καλές.
-
Το προηγουμενο ειχε πολυ καλο πατημα, καλο τιμονι, σπορτιφ κιβωτιο αλλα σε ολα τα αλλα ηταν κατω του μετριου.
Σκληρα πλαστικα αλλα και μετρια συναρμογη οτι και αν πιεζες ετριζε και σε λακουβες ακουγες παντα τριγμους απο τα πλαστικα, 4 αεροσακοι, χαλια χωροι, δεν ειχε πισω ηλεκτρικα παραθυρα τουλαχιστον πριν το φειςλιφτ του, μετριοτατη ηχομονωση, ταμπουρα στα πισω φρενα.
Βασικα ηταν απογοητευση για τα χρηματα που ζητουσε.Απορω που ηταν και δευτερο σε πωλησεις στην ευρωπη.
Το νεο φαινεται ομως επιτελους καλο.
Το πορτπαγκαζ απλα τεραστιο στα 391 λιτρα!!!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Το προηγουμενο ειχε πολυ καλο πατημα, καλο τιμονι, σπορτιφ κιβωτιο αλλα σε ολα τα αλλα ηταν κατω του μετριου.Σκληρα πλαστικα αλλα και μετρια συναρμογη οτι και αν πιεζες ετριζε και σε λακουβες ακουγες παντα τριγμους απο τα πλαστικα, 4 αεροσακοι, χαλια χωροι, δεν ειχε πισω ηλεκτρικα παραθυρα τουλαχιστον πριν το φειςλιφτ του, μετριοτατη ηχομονωση, ταμπουρα στα πισω φρενα.
Βασικα ηταν απογοητευση για τα χρηματα που ζητουσε.Απορω που ηταν και δευτερο σε πωλησεις στην ευρωπη.
Το νεο φαινεται ομως επιτελους καλο.
Το πορτπαγκαζ απλα τεραστιο στα 391 λιτρα!!!
Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω είχε και τώρα και πριν το facelift.. Μάλλον το μπερδεύεις με το micra που δεν έχει η το Corsa.. Μαλακά πλαστικά στο πάνω μέρος του ταμπλό πριν το facelift είχε από την δεύτερη εξοπλιστικη έκδοση και μετά.. Μετά το FL έχει από τη βασική έκδοση μαλακά πλαστικά.. Το Polo ας πούμε δεν έχει στη βασική έκδοση.. Τα περισσότερα της κατηγορίας δεν έχουν μαλακά πλαστικά.. Ελάχιστα έχουν και μόνο στο πάνω μέρος του ταμπλό.. Άρα δεν ισχύει που λες ότι το clio έχει σκληρά πλαστικά.. Εγώ πάλι δεν απορώ που είναι δεύτερο σε πωλήσεις το πανέμορφο clio και μάλιστα στην κατηγορία του πρώτο και με διαφορά και χωρίς την ενίσχυση σε πωλήσεις από την Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο που είναι οι μεγαλύτερες σε πληθυσμό.. Για το golf να απορεις που είναι πρώτο σε πωλήσεις με τόσα σκάνδαλα και βλάβες, με σχεδίαση 15 χρόνια πισω και πανάκριβο.. Αλλά οι μισές και άνω πωλήσεις του είναι από Γερμανούς... Αν θεωρείς μέτρια την ηχομονωση και τα πλαστικά του Clio τότε κάτι Suzuki Swift κλπ τα θεωρείς χάλια σε αυτόν τον τομεα να φανταστώ ?
-
Το αυτοκινητο το οδηγουσα καποιο καιρο ως δανεικο στην τοπ εκδοση του dynamic με 17 αρες εξτρα και κλιμα. Δεν εβγαινε με τιποτα τοτε με πισω ηλεκτρικα παραθυρα. Με το ινφοτεινμνετ τοτε να ειχε απλα το gps και δεν ερχοταν ουτε με τα εξτρα αππς με τους ηχους του κινητηρα κτλ.
Ετριζε απο τα 10.000 χλμ, δεν χωρουσε κανενας χωρις να στριμωχνονται, ειχε 4 αεροσακους, ελεος δηλαδη χωρις αυτοματο φρεναριαμα εστω και για μεαα στην πολη και μεχρι 30 χλμ/ωρα.
Η κονσολα μπροστα επειδη εξειχε ο συνοδηγος ακουμπασγε το ποδι στην κονσολα η οποια ετριζε απο τη πρωτη μερα.
Μετα ετριζε και το εσωτερικο της πορτας.Το μαλακο πλαστικο ηταν και καλα μαλακο, ηταν ενα κλικ πιο μαλακο απο τα αλλα πλαστικα. Ολα τα αλλα ηταν σκληρα αλλα εδειχναν και ηταν ψευτικα.
Ο.κ ειναι ομορφο αλλα για πιτσιρικια και για καφεδακι. Δεν ηταν σοβαρο αυτοκινητο για οικογενεια σε αυτην την κατηγορια
Το κοστος 18.000 ευρω.Το σουιφτ το οδηγησα και ηταν πιο αθορυβο αλλα φορουσε 16αρα και ισως για αυτο ηταν πιο χαμξλος ο θορυβος κυλισης.
-
Είχε ηλεκτρικά παράθυρα πίσω.. Εδώ άρθρα του 2012: https://www.google.com/amp/s/www.protot ... times/AMP/
https://www.carzine.gr/renault-clio-11650/ -
Μπραβο σωστα ,
υποβραχιονιο δεν ειχε. Εχουν περασει καποια χρονια και μπερδευτηκα. Πηρα τηλ τον ιδιοκτητη του.
Υποβραχιονιο ειχε εξτρα στα 18 χιλιαρικα. -
Εσωτερικά revolution , εξωτερικά evolution όπως ειπώθηκε στο επίσημο βίντεο.
Βελτιώθηκε εκεί που πραγματικά έπασχε, (σε καλούσε να το δεις το προηγούμενο αλλά μόλις έμπαινες μέσα ήταν deal breaker για εμένα)
Εξωτερικά δεν χρειαζόταν κάποια μεγάλη αλλαγή, πολύ ωραία το φρεσκαρισαν.
Ομολογουμένως οπότε πετυχαίνω κάποια καλή έκδοση του στο δρόμο το χαζεύω από όποια γωνιά και βρίσκεται. Ειδικά από απέναντι με τα full led αναμμένα περιμένεις να δεις κάτι πολύ ξεχωριστό να πλησιάζει.
Επίσης ελπίζω να συνεχίσουν με το Sportourer και να του βάλουν ένα καλό κινητήρα επάνω . Αυτό να δείτε στην dynamic έκδοση πόσο όμορφο και ξεχωριστό είναι στον δρόμο...Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Μπραβο σωστα ,
υποβραχιονιο δεν ειχε. Εχουν περασει καποια χρονια και μπερδευτηκα. Πηρα τηλ τον ιδιοκτητη του.
Υποβραχιονιο ειχε εξτρα στα 18 χιλιαρικα. -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Στο 07:15 δισκόφρενα πίσω ...πρόοδος ,ελπίζω μόνο να τα εχουν όλες οι εκδόσεις και όχι μόνο οι καλές.
Έλεγα να την πετάξω την ατάκα, αλλά πρόλαβες και έβαλες τα πράγματα στη θέση τους...
Πάντως αν δω αυτό το άκρως επιθετικό αμάξωμα με ταμπούρα πίσω, σόρυ αλλά εμένα θα μου φανεί πολύ αστείο.
-
Κουκλάκι, στην Ελλάδα δεύτερο μισό του 2020 θα το δούμε και αν!
-
Σεπτεμβριο Οκτωβριο πιστευω.
Εχεις καποια ενημερωση; -
Giocitroen91 για δες εδω
https://www.car.gr/20033472-renault-cli ... ique#modal
Μωρε καλα θυμομουν εγω, μα τι μνημη ειναι αυτη;Ουτε το χαϊβανι ο ιδιοκτητης του δεν θυμαται.
Σιγα το αυτοκινητο δηλαδη ουτε πισω ηλεκτρικα παραθυρα δεν ειχε.
Τωρα που μου ερχονται και αλλα στην μνημη, ειναι πως ειχα δει ενα σχεδιο του αυτοκινητου με 6 αεροσακους να τους δειχνει. Στην αγορα τελικα βγηκε με 4
-
Πόσο γελοία αυτή η γκουμούτσα στην μέση!!!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Giocitroen91 για δες εδω
https://www.car.gr/20033472-renault-cli ... ique#modal
Μωρε καλα θυμομουν εγω, μα τι μνημη ειναι αυτη;Ουτε το χαϊβανι ο ιδιοκτητης του δεν θυμαται.
Σιγα το αυτοκινητο δηλαδη ουτε πισω ηλεκτρικα παραθυρα δεν ειχε.
Τωρα που μου ερχονται και αλλα στην μνημη, ειναι πως ειχα δει ενα σχεδιο του αυτοκινητου με 6 αεροσακους να τους δειχνει. Στην αγορα τελικα βγηκε με 4
Το συγκεκριμένο ειναι προφανως εισαγωγής οπου παιζουν αλλες εκδόσεις . Εδώ ειχε ηλεκτρικά παράθυρα
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Σεπτεμβριο Οκτωβριο πιστευω.
Εχεις καποια ενημερωση;Στο megane αφου παρουσιάστηκε ηρθε μετα απο σχεδον 1.5-2 Χρόνια. Τα ζώα μου αργά
-
Ρε παιδια αφου θυμαμαι καθαρα οτι το συζητουσα πριν την αγορα του τοτε.
Θα με τρελανετε εσειςΚαθιστε καλα γιατι θα με βαλετε σε εξοδα να πληρωνω γιατρους
Renault Clio V