-
Νομίζω ήταν να κλείσεις το κόκκινο 1.000άρι με το CVT. Tι διαφορά τιμής έχουν μεταξύ τους με την προσφορά που σου κάνει ο αντιπρόσωπος στο 1.300;
Για το EDC δεν γνωρίζω, αλλά έχω διαβάσει κάτι κριτικές ότι είναι πιο σπορτιφ και κάπως καλύτερο σε ανοικτό δρόμο.Για αξιοπιστία,άγνωστο.
-
Ειναι υγρου τυπου;;;;; παρε τηλεφωνο και ρωτα τον ....τωρααααα
Αν δεν ξερει να ρωτησει το συνεργειο..
Γενικα το twingo εχει διπλου συμπλεκτη υγρου τυπου. Πιθανοτατα να εχει και το clio..
Αν εχει υγρου τυπου.....ναι παρτο
Πρεπει δηλαδη να εχει της getrag το 6dc150
-
Εαν δεν έχει αλλάξει κάτι στο νέο Clio, το EDC είναι ξηρού τύπου.
-
Καλημέρα,
μ' ενημέρωσε σήμερα ο αντιπρόσωπος ότι υπάρχει ετοιμοπαραδοτο το clio με τα 130 άλογα, μάλιστα μου κάνει και πολύ καλή προσφορά, αν ενδιαφέρομαι.
Η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει cvt, αλλά edc. Λέτε να εχω πρόβλημα; Ξέρει κανένας;
Πείτε, παιδιά, γιατί πρέπει να του απαντήσω σήμερα-αύριο.
Με κλειστά μάτια. 5 χρόνια εγγύηση δεν έχει το αμάξι? Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και να μπλέξεις με την αηδία το cvt? Κρίμα είναι...
-
Με κλειστά μάτια. 5 χρόνια εγγύηση δεν έχει το αμάξι? Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και να μπλέξεις με την αηδία το cvt? Κρίμα είναι...
Απόλυτα σωστός!
-
Το έκλεισα, παιδιά. 700 ευρώ παραπάνω από την έκδοση των 100 το πήρα. Σε καμιά δεκαριά ημέρες θα το έχω, λογικά.
-
Μεγειά και καλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή
-
Ευχαριστώ πολύ. 20.300 με μεταλλικό χρώμα, εξαιρετική τιμή.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να πουλήσω τη μηχανή πιο νωρίς απ' ό,τι υπολόγιζα για να καλύψω την προκαταβολή. Ευτυχώς, όμως, βρήκα αγοραστή.
-
Καλοταξιδι και ατρακαριστο να το χαρεις.
Χρωμα;;;
Στεφαν το αλλο εχει το xcvt δηλαδη προσομοιαζει ταχυτητες δεν καρφωνονται οι στροφες ψηλα.
-
Κόκκινο. Αυτό που ήρθε στο τελωνείο και είναι έτοιμο είναι κόκκινο. Ρώτησα μήπως ηταν περτικαλι και χαιρόμουν, αλλά μπαααα!
-
Χεχε... απο κιβωτιο τι σου ειπαν;;;;
Πιστευω πως η τιμη ειναι εξαιρετικη αν δεις το 208 που αγγιζει τα 27.000 για τετοια αλογα και αυτοματο
-
Ξέχασα να ρωτήσω από τη χαρά μου.
Τι κιβώτιο θέλουμε να είναι; Ποιο είναι το καλύτερο, υγρού η ξηρού τύπου;
-
Χαχαχα
Τωρα αστο....
Οτι και αν ειναι....με γεια. Θα το ευχαριστηθεις θα το δεις,
Χαχαχαχαχα
Υ.γ Υγρου τυπου, διοτι σε μποτιλιαρισμα ψυχει καλυτερα τους συμπλεκτες....
Μεγαλη πιθανοτητα να ειναι υγρου. Διοτι τα twingo φορουν υγρου τυπου της ιδιας εταιριας.
-
Το έκλεισα, παιδιά. 700 ευρώ παραπάνω από την έκδοση των 100 το πήρα. Σε καμιά δεκαριά ημέρες θα το έχω, λογικά.
Καλή προσφορά και εξαιρετική επιλογή για την κατηγορία του! Καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς!
-
Συγχαρητήρια φίλε εξαιρετική επιλογή, καλορίζικο καλοταξιδο!
-
Γνωριζει κανεις εαν η εκδοση expression εχει φωτα πορειας led;
-
Όπως βλέπω στην μπροσούρα, η έκδοση AUTHENTIC έχει φώτα ημέρας LED, ενώ η DYNAMIC έχει φώτα προβολείς Full LED Pure Vision (με αυτόματη εναλλαγή φωτών πορείας/προβολέων) και προβολείς ομίχλης LED με λειτουργία φωτισμού των στροφών.
-
Προειδοποιηση τυφλου σημειου 470€
Navi 7' 280€
Ηλ.χειροφρενο και υποβραχιονιο 300€
Pack touxch red-orange 50 €
Δερματινο τιμονι 90€
Ψηφιακος πινακας οργανω 7' 200€
Ηλ.παραθυρα πισω 150€
Καμερα οπισθοπωρειας και εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος 280€
Προβολεις ομιχλης 90€
Φιμε πισω κρυσταλλα 110€
Ζαντες αλουμινιου απο 360€ εως 420€
Μεταλλικα χρωματα 470€
Κοκκινο flame και πορτοκαλι 560€
Λευκο 170€
Μπλε iron χωρις χρεωση.
Οι τιμες αυτες ειναι επισημες.Τις πηρα λιγο πριν τα χριστουγεννα και ισχυουν για την εκδοση expression.
@vilfer σου ειπαν παραδιση τελος Φεβρουαριου.αυτο ισχυει για οποιαδηποτε εκδοση η μονο για αυτη που θελεις;
-
Το παρέλαβα, παιδιά!
Προσοχή! Οι παρακάτω αράδες είναι απόψεις ενός χαζοχαρούμενου νέου οδηγού, που είναι ενθουσιασμένος με το πρώτο αυτοκίνητο της ζωής του. Ως εκ τούτου, δεν είναι αντικειμενικές. Ούτε περιέχουν τεχνικά στοιχεία, είναι από οδηγό που από τη στιγμή που το οδήγησε, παρ' όλο το άγχος της πρώτης φοράς από τότε που άφησε τη μηχανή του και βγήκε στον δρόμο με αυτοκίνητο, δεν έχει σταματήσει να χαμογελά.
-
Ευκολοδήγητο! Στρίβει εύκολα, σταματάει εύκολα, μεγάλοι καθρέφτες για να βλέπεις τον παπάρα που πάει να σου χωθεί σώνει και καλά ενώ αλλάζεις λωρίδα και παρ' όλο που έχεις ανάψει φλας ενώ στο πίσω τζάμι υπάρχει το χαρακτηριστικό Ν. (Μπράβο, ζώο!)
-
Λακούβες; Ποιες λακούβες; Για λίγο ξέχασα ότι οδηγώ στην Ελλάδα.
-
Δεν ακούγεται τίποτα, αθόρυβο.
-
Για κάποιον λόγο που δεν έχουμε καταλάβει, όσοι το έχουν οδηγήσει έχουν την ίδια αίσθηση. Νομίζεις ότι πας με 30 και πας με 60-70, μου συνέβη δύο φορές σήμερα. Ο γαμπρός μου που το έβγαλε Εθνική ούτε κατάλαβε πότε έπιασε 130! Είναι θέμα αναρτήσεων, ηχομόνωσης; Δεν ξέρω.
-
Αναπαυτικά καθίσματα. Σαν πολυθρόνες είναι τα άτιμα.
-
Φρένα. Ούτε μαλακά ούτε σκληρά, αποπνέουν εμπιστοσύνη. Ειδικά όταν περνάς διασταύρωση και από απέναντι σού πετάγεται μηχανάκι που παραβίασε κόκκινο (Δεύτερο ζώο).
-
Είναι πανέμορφο. Κόκκινο αστραφτερό. Δεν χορταίνεις να το κοιτάς!
Αυτά τα ολίγα από την πρώτη ημέρα. Όσο το άγχος υποχωρεί, είμαι σίγουρος ότι θα το απολαμβάνω περισσότερο. Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος. Αν καταφέρω να βάλω και το spotify, θα είμαι πολύ χαρούμενος...
-
-
Αντε επιτελους.
Το ξεχασαμε....
Το κιβωτιο πως σου φανηκε;;
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ει αι που στριβει ευκολα και σταματα ευκολα.
Δεν το περιμενα
Πες μου οτι κανει και οπισθεν....;;;;;
Σε πειραζω...
Αντε φτου φτου να το χαρεις.
Υ.γ τωρα καταλαβαινεις γιατι ειμαστενκολλημενοι με τα αυτοκινητα;;; το ενιωσες το γιατι;;;
Renault Clio V