Όχι, δεν πήγα από εκεί. Απλώς συμπλήρωσα τη φόρμα ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της mazda, και τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για αγορά το πολύ εντός τριμήνου.
vilfer
@vilfer
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by vilfer
-
RE: MAZDA FORUM
Latest posts made by vilfer
-
RE: Renault Clio V
Άσχετο, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ενα θέμα για αρωματικά αυτοκινήτου, οσο κι αν το έψαξα δεν μπορώ να το βρω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Υ.Γ Ερωτεύομαι το clio όλο και περισσότερο...
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
Μία ώρα προσπαθώ, πώς βάζουμε φωτογραφίες;
-
Να το δω, αλλά τι σχέση έχει αν είναι τουρκικό;
-
Καλησπέρα,
συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έμπλεξα με τη δουλειά.
Πήρα την έκδοση Dynamic με το αυτόματο κιβώτιο EDC και τον 1.3 κινητήρα. Ψόφιο δεν το λες. Αν θυμάμαι καλά κάνει το 0-100 σε 8, 3.
-
Αντε επιτελους.
Το ξεχασαμε....
Το κιβωτιο πως σου φανηκε;;
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ει αι που στριβει ευκολα και σταματα ευκολα.
Δεν το περιμενα
Πες μου οτι κανει και οπισθεν....;;;;;
Σε πειραζω...
Αντε φτου φτου να το χαρεις.
Σαχλαμάρα...
Όσον αφορά το κιβώτιο και τις ταχύτητες.
O γαμπρός μου, που λες, γουστάρει μηχανικό κιβώτιο. Δεν θέλει αυτόματο, έτσι του έχει κάτσει.
Σήμερα, μετά από 40 λεπτά οδήγησης στην Εθνική με το Clio, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: 'Έπαθα λοβοτομή. Μπήκα στο δικό μου και επειδή είχα συνηθίσει με το αυτόματο ξεχνούσα να αλλάξω ταχύτητες. Περίμενα ότι θα άλλάξουν μόνες τους'.
Αλλαξοπίστησε ο άνθρωπος...
-
Το παρέλαβα, παιδιά!
Προσοχή! Οι παρακάτω αράδες είναι απόψεις ενός χαζοχαρούμενου νέου οδηγού, που είναι ενθουσιασμένος με το πρώτο αυτοκίνητο της ζωής του. Ως εκ τούτου, δεν είναι αντικειμενικές. Ούτε περιέχουν τεχνικά στοιχεία, είναι από οδηγό που από τη στιγμή που το οδήγησε, παρ' όλο το άγχος της πρώτης φοράς από τότε που άφησε τη μηχανή του και βγήκε στον δρόμο με αυτοκίνητο, δεν έχει σταματήσει να χαμογελά.
-
Ευκολοδήγητο! Στρίβει εύκολα, σταματάει εύκολα, μεγάλοι καθρέφτες για να βλέπεις τον παπάρα που πάει να σου χωθεί σώνει και καλά ενώ αλλάζεις λωρίδα και παρ' όλο που έχεις ανάψει φλας ενώ στο πίσω τζάμι υπάρχει το χαρακτηριστικό Ν. (Μπράβο, ζώο!)
-
Λακούβες; Ποιες λακούβες; Για λίγο ξέχασα ότι οδηγώ στην Ελλάδα.
-
Δεν ακούγεται τίποτα, αθόρυβο.
-
Για κάποιον λόγο που δεν έχουμε καταλάβει, όσοι το έχουν οδηγήσει έχουν την ίδια αίσθηση. Νομίζεις ότι πας με 30 και πας με 60-70, μου συνέβη δύο φορές σήμερα. Ο γαμπρός μου που το έβγαλε Εθνική ούτε κατάλαβε πότε έπιασε 130! Είναι θέμα αναρτήσεων, ηχομόνωσης; Δεν ξέρω.
-
Αναπαυτικά καθίσματα. Σαν πολυθρόνες είναι τα άτιμα.
-
Φρένα. Ούτε μαλακά ούτε σκληρά, αποπνέουν εμπιστοσύνη. Ειδικά όταν περνάς διασταύρωση και από απέναντι σού πετάγεται μηχανάκι που παραβίασε κόκκινο (Δεύτερο ζώο).
-
Είναι πανέμορφο. Κόκκινο αστραφτερό. Δεν χορταίνεις να το κοιτάς!
Αυτά τα ολίγα από την πρώτη ημέρα. Όσο το άγχος υποχωρεί, είμαι σίγουρος ότι θα το απολαμβάνω περισσότερο. Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος. Αν καταφέρω να βάλω και το spotify, θα είμαι πολύ χαρούμενος...
-
-
Όπως βλέπω στην μπροσούρα, η έκδοση AUTHENTIC έχει φώτα ημέρας LED, ενώ η DYNAMIC έχει φώτα προβολείς Full LED Pure Vision (με αυτόματη εναλλαγή φωτών πορείας/προβολέων) και προβολείς ομίχλης LED με λειτουργία φωτισμού των στροφών.
-
Ξέχασα να ρωτήσω από τη χαρά μου.
Τι κιβώτιο θέλουμε να είναι; Ποιο είναι το καλύτερο, υγρού η ξηρού τύπου;
-
Κόκκινο. Αυτό που ήρθε στο τελωνείο και είναι έτοιμο είναι κόκκινο. Ρώτησα μήπως ηταν περτικαλι και χαιρόμουν, αλλά μπαααα!