-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ένα από το ομορφότερα sedan (μακράν πιο όμορφο από την Ιουλία για εμένα)...και το 1ο έφτασε και στην Ελλάδα επιτέλους!!http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-elada
Σύντομα θα μάθουμε και τιμές.
Δεν λεει κατι η ομορφια γιατι η Ιουλια εχει περιορισμους στο σχεδιο λογω πισωκινησης και είναι και υποκειμενικο. Αυτό που εχει σημασια είναι ποιος θα αγορασει ένα μεγαλο μπροστοκινητο σενταν και για ποιον λογο. Μονο για ταξι θα τα παρουν.
-
Προβλεπεται πανακριβο
-
Πωπω, οπτασία είναι. Άνετα το έπαιρνα αν ξεκινάει κάτω από τα 30 (υποθέτω με τον 1.6 180ps). Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πανάκριβο και ότι αν ξεκινάει κάτω από τα 30 θα είναι τελείως γυμνό όπως τα γερμανικά. Πάντως από τις φωτο το βάζω σε κατηγορία c class και ίσως και ένα κλικ πιο 'hi'.
-
Μας βλέπω να γράφουμε πάλι 300 σελίδες για το αν το Peugeot αξίζει τόσα... (όσα το τιμολογίσουν).
Δε ξέρω πόσο θα κάνει πάντως από εμφάνιση και design σκίζει...
BTW η 3άρα και το Α4 από πόσο ξεκινάνε; -
Ο χρήστης elplat έγραψε:
BTW η 3άρα και το Α4 από πόσο ξεκινάνε;
Η νέα 3άρα (g20) δεν ξέρουμε ακόμα. Η παλιά (αν και είναι αρκετά παλιά πλέον και δεν μπορεί να συγκριθεί με το Πεζό) ξεκινάει από €36.000 η 318i (1.500 cc, 136 ps). Δεν ξέρω εάν υπάρχει προσφορά ή προωθητικό (αν και με τις πωλήσεις που κάνει δεν πιστεύω...είναι στο πάτο, η BMW Hellas έχει ρίξει όλο το βάρος στις σειρές Χ), πάντως είναι πανάκριβη και δεν αξίζει αυτά τα χρήματα με τίποτα.
Το Α4 (αν και δεν ασχολούμαι με Audi) στα €36.700 ξεκινάει...επίσης πανάκριβο.
Λογικά το Diesel 508 θα έχει περί τα 30Κ (βασική έκδοση) με τα μεγαλύτερη κυβικά σε βενζίνη και πετρέλαιο και με το αυτόματο κιβώτιο να είναι στα 35-40Κ (καθαρά δικιά μου εκτίμηση).
-
Με τέτοια εμφάνιση αν και η ποιότητά του είναι σε υψηλό επίπεδο και βγουν και οι εκτιμήσεις του Φάνη για τις τιμές τότε πάμε για μάχη...
(είναι όμως κουκλί το άτιμο....) -
Το είδα προχθές (GT) Unboxing από τον 'τρελό'
Youtube VideoΈβγαλε και το ΚΙΑ Stinger τις προάλλες ...
-
Για την ακρίβεια άλλος έβγαλε το Stinger, αυτός απλά καθόταν δίπλα!
-
Εγώ το βλέπω ένα κλικ πάνω από το Ινσίνια . Αλλωστε στην Γαλλία βγαίνει σε 5-6 εκδόσεις και έχει μεγάλη γκάμα τιμών .
Βασική τιμή με τον 130 βενζίνη το βλέπω γύρω στα 22000 .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Βασική τιμή με τον 130 βενζίνη το βλέπω γύρω στα 22000 .21 εχει το αντιστοιχο 308, τωρα
22 μονο θα εχει το 508 ?
Εγω υπολογιζω γυρω στα 25 -
Τώρα είδα ότι στην Γαλλία ξεκινάει ψηλά στα 32000 , αλλά εκεί με 1800 παίρνεις το αυτόματο 130άρι και με 2400 παίρνεις το αυτόματο 180άρι .
Οπότε μάλλον εδώ πρέπει να είμαστε πολύ πιο κάτω λόγω των φόρων .
-
Εγώ το βλέπω ένα κλικ πάνω από το Ινσίνια . Αλλωστε στην Γαλλία βγαίνει σε 5-6 εκδόσεις και έχει μεγάλη γκάμα τιμών .Βασική τιμή με τον 130 βενζίνη το βλέπω γύρω στα 22000 .
€22.000 με τίποτα....δεν υπάρχει περίπτωση!
Επίσης, (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) δεν υπάρχει βενζίνη 1.2, μόνο ο 1.6 με τα 180 άλογα. Εγώ υπολογίζω λίγο κάτω από τα €30.000 το ντίζελ χειροκίνητο με τα 130 άλογα και όλα τα υπόλοιπα θα ξεκινάνε από τα €30.000 και πάνω.
-
Στην Γαλλία έχει τον 130 βενζίνη . Αλλά εδώ μπορεί να συμβαίνει το εξής . Το αμάξι να μην μπορεί να βγεί φορολογικά φτηνό με τον 1.2 130 , οπότε να μην συμφέρει να τον φέρει .
Το φέρνει έτσι με τον 1.6 180 και πουλάει πριμιά , αφού δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς .
-
Στην Γαλλία έχει τον 130 βενζίνη . Αλλά εδώ μπορεί να συμβαίνει το εξής . Το αμάξι να μην μπορεί να βγεί φορολογικά φτηνό με τον 1.2 130 , οπότε να μην συμφέρει να τον φέρει .Είσαι σίγουρος? Γιατί δεν τον βλέπω πουθενά στο site το Γαλλικό: https://www.peugeot.fr/gamme/nos-vehicu ... iques.html
Δεν δίνει βενζίνη 130αρι, μόνο diesel. Ούτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε στο configurator.
-
Εχεις δίκιο . Με μπέρδεψαν τα 130...
-
Εχεις δίκιο . Με μπέρδεψαν τα 130...Τα 130 είναι του νέου 1.5 diesel.
-
Πραγματικά όμορφο!
Ειδικά το μέσα δεν παίζεται. Κατάφεραν να το κάνουν πιο όμορφο από του 3008.Νομίζω ότι στην εποχή της ασυγκράτησης επέλασης των SUV επαναπροσδιορίζει τα σεντάν
-
Ήρθε!
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... -gt-180-ps
Πανέμορφο, αλλά για να δούμε και την τιμολόγησή του. Θετικά τα πρώτα σχόλια πάντως.
-
Ακριβο αλλά πολύ καλό και πολύ ξεχωριστό! Η Allure ξεκινάει απο τα 42000! Η φτωχή Active απο τα 30χιλιαρικα. Τα Led-κυνοδοντες ειναι στάνταρ μονο στην GT-Line...Μπορεις να το χτισεις με το δικο σου εξοπλισμο αλλα η τιμη ξεφευγει
-
Που τις βρήκες τις τιμές; βγάλανε τιμοκαταλογο;
Nέο Peugeot 508