-
Καλησπερα ειμαι φοιτητης και θα ηθελα ενα αμαξι μεχρι 3000-3500 χιλιαρικα.Ειμαι απο θεσσαλονικη και σπουδαζω γιαννενα.Τα χιλιομετρα που θα κανω ειναι περιπου 15 χιλιομετρα καθημερινος και χριστουγεννα, πασχα 250-300 χλμ.Τι μου προτεινετε για πρωτο αμαξι σε αυτην την τιμη (πετρελαιο-βενζινη),αξιοπιστο, να μπορω να κανω αυτα τα χιλιομετρα με ανεση δεν με ενδιαφερει να τρεχω οταν κανω αυτο το ταξιδι μεχρι 160-180 αλλα σταθερη ταχυτητα 120-140,να καιει οσο λιγοτερο γινεται.Οτι αλλο θελετε μπορειτε να προτεινεται!
Εχω στο μυαλο μου:
1 Seat ibiza iii 1.4cc
2 Toyota yaris πρωτη γενια 1.3cc
3 mitsubishi colt 1.3cc
Ευχαριστω! -
Καλησπερα ειμαι φοιτητης και θα ηθελα ενα αμαξι μεχρι 3000-3500 χιλιαρικα.Ειμαι απο θεσσαλονικη και σπουδαζω γιαννενα.Τα χιλιομετρα που θα κανω ειναι περιπου 15 χιλιομετρα καθημερινος και χριστουγεννα, πασχα 250-300 χλμ.Τι μου προτεινετε για πρωτο αμαξι σε αυτην την τιμη (πετρελαιο-βενζινη),αξιοπιστο, να μπορω να κανω αυτα τα χιλιομετρα με ανεση δεν με ενδιαφερει να τρεχω οταν κανω αυτο το ταξιδι μεχρι 160-180 αλλα σταθερη ταχυτητα 120-140,να καιει οσο λιγοτερο γινεται.Οτι αλλο θελετε μπορειτε να προτεινεται!
Εχω στο μυαλο μου:
1 Seat ibiza iii 1.4cc
3 mitsubishi colt 1.3cc
Ευχαριστω! -
Εχω στο μυαλο μου:
1 Seat ibiza iii 1.4cc
3 mitsubishi colt 1.3cc
Ευχαριστω! -
+1 yaris από εμένα. Το έχει φίλος και το έχει σκίσει πάνω κάτω Τρίπολη Αθήνα τόσα χρόνια. Δεν του έχε βγάλει τίποτα.
-
Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.σιγουρα το yaris ειναι το καλυτερο αλλα το θεμα ειναι λιγο ο χωρος που με μια δυο βαλιτσες εχει γεμησει γι αυτο ρωταω και ξεχασα να το αναφερω και αυτο!αλλα ειναι και το πιο ακριβο απο αυτα.
σκεφτομαι και για getz ή polo -
Κοίτα και το focus αν θέλεις χώρους.
-
απο αξιοπιστια πως ειναι τα focus?
-
Μπορείς να δεις και για Φιεστα προ-προηγούμενης γενιάς. Καλοστημένο, έχει και χώρους και είναι εντός προϋπολογισμού σου.
Ντίζελ, απλά ξέχνα το! Σε αυτά τα χρήματα θα είναι κατά 99% εισαγωγής και σε άθλια κατάσταση.
-
Ο χρήστης giannhs.pav έγραψε:
απο αξιοπιστια πως ειναι τα focus?Κολλητός φίλος πήρε ένα focus 1600cc του 2006 εδώ και ένα χρόνο με 3.500 ευρώ.
Δεν έχει κάνει κιχ μέχρι τώρα!
Γενικά δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα
Εννοείται πώς οτιδήποτε πάρεις, εξονυχιστικό έλεγχο σε ΕΙΔΙΚΟΥΣ -
Ο χρήστης giannhs.pav έγραψε:
Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.σιγουρα το yaris ειναι το καλυτεροΕίναι απλά αξιόπιστο. Τίποτα άλλο καλό δεν έχει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.σιγουρα το yaris ειναι το καλυτερο
Είναι απλά αξιόπιστο. Τίποτα άλλο καλό δεν έχει.
Απλά υπερβολικός.. Μια χαρά χώρους, ασφαλής οδική συμπεριφορά, οικονομικό..
-
Στο Yaris το πισω καθισμα ειναι συρομενο κατα 20 ποντους αν θυμαμαι καλα....
Το ειχα σε 1000αρι απο το 2001 εως το 2008 και δεν μου ειχε καψει ουτε λαμπα... -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.σιγουρα το yaris ειναι το καλυτερο
Είναι απλά αξιόπιστο. Τίποτα άλλο καλό δεν έχει.
Απλά υπερβολικός.. Μια χαρά χώρους, ασφαλής οδική συμπεριφορά, οικονομικό..
Μια οποιαδήποτε οδηγική σύγκριση με το τότε Fiesta για παράδειγμα θα ξεγυμνώσει εντελώς το Yaris Μκ1, το οποίο είναι απλά ανθρωπομεταφορέας για ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για αυτοκίνητα.
-
Ανθρωπομεταφορέας είναι το Yaris και σχεδόν κάθε Toyota από το 2000 και μετά.
Το ότι δεν είναι για κάποιον που ασχολείται και αγαπάει τα αυτοκίνητα, δεν ισχύει. Υπάρχουν πολλοί που βάζουν στην κορυφή την αξιοπιστία και το λογικό κόστος service, ή αυτοί που ψάχνοντας μεταχειρισμένο δεν βρήκαν κάτι σε καλύτερη κατάσταση από το Toyota της κατηγορίας που έψαχναν μέσα στα λεφτά που διέθεταν.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Θα διαφωνησω.Επειδη ειχα το Yaris και το αντιστοιχο Fiesta η γυναικα μου,την προσωπικοτητα του Yaris δεν την εφτανε...
Και τεχνολογικα,ο μεταβλητος χρονισμος των βαλβιδων εισαγωγης(εστω)που ειχε εφαρμοσει η Toyota στα μοντελα της τοτε,ηταν μεγαλη καινοτομια για την εποχη...
Το Fiesta ειχε σιγουρα καλυτερη ποιοτητα κυλισης και ηχομονωση,αλλα ως εκει... -
Το Fiesta απλά θα έστριβε εκεί που το Yaris θα πήγαινε για βρούβες. Μεγάλη διαφορά στην ενεργητική ασφάλεια.
-
Το ότι είχε καλύτερο μοτέρ και επιδόσεις σε ευθεία το Yaris, είναι γεγονός.
Σε στροφοδιαδρομή όμως, το φιέστα ήταν μακράν καλύτερο. Το καταλάβαινα ακόμα και ως υποψήφιος οδηγός (ο δάσκαλος είχε και τα 2) με έβγαλε Κατεχάκη από Ζωγράφου προς Ηλιούπολη και πίσω.
Η διαφορά στο πως ένιωθα τα αυτοκίνητα ήταν χαοτική υπέρ του φορντ. Ωραίο το ψηφιακό κοντέρ του Yaris κλπ, αλλά στήσιμο κλπ το φιέστα και όχι μόνο, είναι καλύτερο.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Επειδή είχα και τα δύο το 1.25 zetec Fiesta του 97 που είχα ήταν πολύ πολύ γρήγορο για τα 75 αλογα.. Το yaris 1.0 2000 της συζύγου πάντως overall είναι καλύτερο αναξι..
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Η διαφορά στο πως ένιωθα τα αυτοκίνητα ήταν χαοτική υπέρ του φορντ.Προφανώς!
πειδή είχα και τα δύο το 1.25 zetec Fiesta του 97 που είχα ήταν πολύ πολύ γρήγορο για τα 75 αλογα.. Το yaris 1.0 2000 της συζύγου πάντως overall είναι καλύτερο αναξι..
Εσύ μιλάς για το προηγούμενο μοντέλο, εμείς μιλάμε για το Μκ5 το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο του Yaris Mk1.
-
ναι ΟΚ μιλαμε για μτχ 15+ ετων με 150,000χλμ, οποτε δε κρινουμε το αμαξι οπως ηταν καποτε αλλα πως θα ειναι τωρα,
κατα συνεπεια θα μιλαμε για συγκεκριμνα παραδειγματα γιατι ενα προσεγμενο fiesta θα ειναι πολυ καλυτερο απο ενα παρατημεο yaris και vise versa
Πρωτο αυτοκινητο