-
Ήθελα και εγώ να ρωτήσω το ίδιο. Έψαχνα κάτι και δεν έβγαινε με τίποτα στα αγγλικά.
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Ήθελα και εγώ να ρωτήσω το ίδιο. Έψαχνα κάτι και δεν έβγαινε με τίποτα στα αγγλικά.Το μόνο που έχω βρει είναι να πατήσεις το κουμπάκι που σου άνοιγει το πληκτρολόγιο στο κινητό και να χρησιμοποιήσεις το κινητό για να γράψεις τα ελληνικά, αλλά αυτό είναι πολύ άβολος τρόπος.
-
Αυτό ναι, το ήξερα. Εννοούσα απευθείας.
Thanx όπως και να'χει. -
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Αυτό ναι, το ήξερα. Εννοούσα απευθείας.
Thanx όπως και να'χει.Και εγώ το ψάχνω αλλά από ότι φαίνεται τζιφος
-
Τελικά υπάρχει κάποιο app που να σου δείχνει στην οθόνη τα δεδομένα του torque;
Θυμάμαι πως ένα plugin που υπήρχε, δεν λειτουργούσε σωστά, αν το android auto, ήταν στο κινητό. -
Καλησπερα, υπαρχει καποιος κάτοχος renault clio iv που να εχει χρησιμοποιησει το android auto? Με το που συνδεω το κινητο, μου βγαζει στην οθονη να ενεργοποιησω το android auto ,παταω ναι και στη συνεχεια δεν κανει κατι. αν εχει καποιος παρομοιο προβλημα ας απαντησει
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν κατεβάσω μια διαδρομή στο κινητό μέσω του googlemaps και μετά αμέσως τη συνδέσω στο Android Auto στο αμάξι χωρίς τα data ανοιχτά,αν αγγίξω την οθόνη του infotainment του αμαξιού για να ζουμάρω ή να σμικρύνω τη διαδρομή,μετά είναι φυσιολογικό να χάνει την πλοήγηση και να πρέπει να ξανανοίξω τα data για να την επαναφορτώσει;
Kάτοχος Suzuki Scross
-
Καλημέρα συμφορουμίτες,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εγκατέστησα κανονικά το Android Auto στο κινητό μου μέσω APK (που το βρήκα εδώ: https://kalogeropoulos.gr/blogs/android-auto). Βρήκα ότι για μένα το σωστό είναι το ARM64, έχω το κινητό Xiaomi Redmi Note 4.
Όλα καλά μέχρι εδώ. Ανοίγω μετά την εφαρμογή του android auto από το κινητό και μου ζητάει να κάνω update των παρακάτω εφαρμογών:
Πατάω accept, αλλά μετά μου βγάζει αυτό:
Και τέλος αυτό:
Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;
-
πρέπει να είναι παλιό αυτό το AA, κατέβασε το από εδω
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
πρέπει να είναι παλιό αυτό το AA, κατέβασε το από εδω
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/Ευχαριστώ πολύ! Αυτό ήταν, λειτούργησε τώρα!
-
Θελω ν κατεβασω το android auto απο την διευθυνση που ειπατε αλλα μου βγαζει δυο επιλογες. Για την εκδοσηJUNE 25 2019. Αυτη δεν ειναι η τελευταια εκδοση??
1 armeabi-v7a2 arm64-v8a
Ξερει κανεις ποια ειναι η σωστη για το τηλεφωνο μου HTC U ULTRA και ποια για το samsung j5?
-
Δοκίμασε τη 2η και αν δεν την πάρει βάζεις την 1η
-
Υποψιν οτι εχει ξεκινησει σταδιακο roll out της νεας μορφης του android auto, το οποιο ειναι στην εκδοση 4.5.5928 . Ακομα και αν εχετε κατεβασει το τελευταιο apk δεν ειναι σιγουρο οτι εχετε αναβαθμιστει, καθως γινεται σταδιακα στον κοσμο με αλλαγες και απο την μερια του server της Google (παραδοξως, η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει και ενα κομματι της στο cloud, το οποιο επηρεαζει ποτε θα αλλαξει η μορφη της στις συσκευες μας).
Οταν ειστε ετοιμη για την ενημερωση (εχοντας περασει και το τελευταιο apk), θα δειτε στα settings -> general την επιλογη 'Try the new android auto' οπου πρεπει να την κανετε toggle στο on.
Σε εμενα ενεργοποιηθηκε χτες αν και ειχα εγκαταστησει το apk εδω και 4-5 μερες
-
Πολύ κάλο το android auto, οι χάρτες και όλες οι εφαρμογές - Εχω το S7 edge με 9gb διαθεσιμα, αλλα δεν ξερω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς: κάθε 4-5 μερες η μνήμη φουλαρει και πρέπει να τρέχω το cleaner του android που τα καθαριζει ... Υποψιάζομαι οτι είναι το waze πάντως, διότι μόνο αυτό θέλει GB δεδομένα...το google maps ειναι πολυ πιο efficient, εχω ποσταρει και κάτι σχετικά σε ξενα φορουμ αλλα είναι φρέσκο ακόμα και δεν εχω ακούσει κάτι σοβαρό - μπορεί να μπω και στον κοπο κα κατεβάσω κανα άλλο κληνερ για να δω τι γίνεται συγκεκριμένα και να τους το στείλω..9gb cache δεν δικαιολογείται
-
Υποψιν οτι εχει ξεκινησει σταδιακο roll out της νεας μορφης του android auto, το οποιο ειναι στην εκδοση 4.5.5928 . Ακομα και αν εχετε κατεβασει το τελευταιο apk δεν ειναι σιγουρο οτι εχετε αναβαθμιστει, καθως γινεται σταδιακα στον κοσμο με αλλαγες και απο την μερια του server της Google (παραδοξως, η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει και ενα κομματι της στο cloud, το οποιο επηρεαζει ποτε θα αλλαξει η μορφη της στις συσκευες μας).
Οταν ειστε ετοιμη για την ενημερωση (εχοντας περασει και το τελευταιο apk), θα δειτε στα settings -> general την επιλογη 'Try the new android auto' οπου πρεπει να την κανετε toggle στο on.
Σε εμενα ενεργοποιηθηκε χτες αν και ειχα εγκαταστησει το apk εδω και 4-5 μερες
Στο μεσοδιάστημα έκανες κάτι και είδες το toggle ή όχι και απλά εμφανίστηκε?
Έχει βγει ακόμα νεότερη έκδοση 4.6.κάτι αλλά ακόμα τίποτα σε μένα ενώ φίλος με ίδια συσκευή έχει το switch.
-
Πως ειναι;;;;
-
Ένα σημαντικό ζήτημα είναι τα ελληνικά στο andoid auto.
-
Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι πρέπει να κατεβάζω πάντοτε την προτελευταία έκδοση γιατί μόνο αυτές έχουν περασμένα ελληνικά ενώ οι τελευταίες δεν έχουν. Γι' αυτό και πρέπει να απενεργοποιηθεί το αυτόματο update. Αυτό το άκουσα και από άλλους. Αληθεύει όντως;
-
Επίσης, ποιες φωνητικές εντολές υποστηρίζονται στα ελληνικά;
Πχ το gps ενεργοποιείται με ελληνικά, λες μια τοποθεσία (οδός και πόλη, ή χωριό και νομός) και ανοίγει αυτόματα το gps, τους χάρτες και τις συμβουλές για το πώς θα φτάσεις.
Έχει κανένας ψάξει το θέμα των τραγουδιών; Και πώς πρέπει να τα πεις; Για παράδειγμα θα πεις 'παίξε τραγούδι the wall' ή θα το πεις στα αγγλικά;
Υ.Γ. Να προσθέσω στα παραπάνω:
Έχω δοκιμάσει διάφορες εντολές που αφορούν είτε τα τραγούδια, είτε τις λειτουργίες και ο μόνος τρόπος να το πετύχεις είναι αν το κάνεις στα αγγλικά. Στα αγγλικά, λειτουργεί και μάλιστα απαντά στα αγγλικά. Πάντως, πρέπει να το πεις με προφορά ειδάλλως δεν σε καταλαβαίνει. Και σε αυτές τις περιπτώσεις ακούγεσαι λίγο κάπως... σαν τον Έλληνα που την πέφτει στις τουρίστριες, εκτός κι αν μεγάλωσες κάπου στο εξωτερικό και σου βγαίνει φυσικά.
Επίσης, να προσθέσω ότι σε θέματα κλήσεων η λύση που βρήκα ήταν να γράψω σε greeklish το όνομα (στο πεδίο που αφορά την ηχητική αναγνώριση) και έτσι το αναγνώριζε. Πάλι όμως έπρεπε να πω 'Call Mitsos' κι όχι 'τηλεφώνησε Μήτσος'.Η φάση αυτή με το android auto μου θυμίζει την πρώτη περίοδο που άρχισε να εξαπλώνεται το internet γύρω στα 1995 οπότε προσπαθούσαμε να στείλουμε email με ελληνικούς χαρακτήρες, ή να κάνουμε chat στο irc με ελληνικά. Και το είχαμε πάρει πολύ πατριωτικά.
-
-
Καλησπέρα σας, έχω εδώ και 3 χρόνια ένα fiesta με sync3 και χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα το android auto με τις φωνητικές εντολές, μέσα απο το σύστημα του αυτοκίνητου χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες, μετά απο μια αναβάθμιση που έκανε το κινητό μου, πέρασα ξανά την νέα έκδοση του android auto και απο τότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καθόλου τις φωνητικές εντολές. Μέχρι τώρα οι φωνητικές εντολές τις έδινα στα Ελληνικά και όλα μια χαρά. Τώρα όμως τπτ δεν λειτουργεί. Το παράδοξο είναι ότι οι ελληνικές εντολές στο κινητό δουλεύουν μια χαρά.
Πως μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό το πρόβλημα;
-
Μηπως δεν εχεις δωσει στο Android Auto προσβαση στο μικροφωνο?
-
όχι όλες οι άδειες είναι οκ......
Android Auto