-
το δικο μου μεγαλο προβλημα εχει να κανει με τη σαμσουνγκ και οχι με το aa
το s21+ με ασυρματο aa ζεσταινεται και ξεφορτιζει με ρυθμους μεγαλυτερους απο τη μπαταρια του φεβ σε sport mode.
σε 1-1.5 ωρες εχει στεγνωσει.
οποτε και το βαζω στον ασυρματο φορτιστη.
αμ δε....
εκει πλεον μετα απο λιγο βραζει, ο φορτιστης βγαζει πορτοκαλι λαμπακι και το s21+ γραφει για υπερθερμανση και κλεινει απο μονο του εφαρμογες.
οποτες περιμενω s22+.
γμτ -
@gatoz said in Android Auto:
το s21+ με ασυρματο aa ζεσταινεται και ξεφορτιζει με ρυθμους μεγαλυτερους απο τη μπαταρια του φεβ σε sport mode.
αμ δε....
εκει πλεον μετα απο λιγο βραζει, ο φορτιστης βγαζει πορτοκαλι λαμπακι και το s21+ γραφει για υπερθερμανση και κλεινει απο μονο του εφαρμογες.
οποτες περιμενω s22+.
γμτγιατι δεν το κουμπωνεις ενσυρματα?
και δεν ξεφορτιζει και εχεις την λειτουργικοτητα -
αμ δε....
οποτες περιμενω s22+.
γμτΚαι το S22 Ultra έχει θέμα. Κάτι έχει πάει στραβά στο Android 12 και κυρίως στην υλοποίηση της Samsung.
Με το ίδιο καλώδιο που δούλεψαν απροβλημάτιστα τα 2 προηγούμενα κινητά (S20 Ultra & Xiaomi Mi11 Ultra) στο ίδιο αμάξι, το S22U είναι πιο ευαίσθητο κι από τιμόνι Alfa Romeo. Λίιιιγο να κουνήσεις το τηλέφωνο αποσυνδέεται. Έκανα και αναβάθμιση το infotainment και δεν είδα καμία βελτίωση.
-
@tutuyo said in Android Auto:
αμ δε....
οποτες περιμενω s22+.
και δεν ξεφορτιζει και εχεις την λειτουργικοτητα- βαριεμαι
- εχω σκασει ενα σκασμο για το ασυρματο aa
- εχω σκασει ενα σκασμο για το κινητο αυτο
- εχω σκασει ενα σκασμο για αμαξι με ασυρματη φορτιση
και επειδης τα γιουρα τα βγαζω δυσκολα, εχω στραβωσει
-
Παιδιά τα αυτοκίνητα είναι μια χαρά. Τα κινητά φταίνε, η google κλπ.
Το ξέρω φίλε το πρόβλημα που έχεις. Αυτό είχα κι εγώ.
Σε εμένα αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι ήθελε να κατεβάσει τις αναβαθμίσεις μόνο όσο ήταν αναμένη η μηχανή, επομένως με δεδομένα. Κι επειδή είναι πολλές οι πληροφορίες θα κάνει πολλές ώρες. Εκτός κι αν είσαι κοντά στο wifi σου.Τεσπα, καλό κουράγιο. Θα σου σπάσει τα νεύρα. Υποβοήθησέ το μέχρι το σημείο που δεν τσατίζεσαι και δεν χαλιέσαι.
Κάνε τις πατέντες που κάνουμε όλοι μας, στο τέλος θα φτιαχτεί χωρίς να καταλάβεις πώς. -
@tutuyo said in Android Auto:
αμ δε....
οποτες περιμενω s22+.
και δεν ξεφορτιζει και εχεις την λειτουργικοτητα- βαριεμαι
- εχω σκασει ενα σκασμο για το ασυρματο aa
- εχω σκασει ενα σκασμο για το κινητο αυτο
- εχω σκασει ενα σκασμο για αμαξι με ασυρματη φορτιση
και επειδης τα γιουρα τα βγαζω δυσκολα, εχω στραβωσει
Πολύ φοβάμαι πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει εύκολα όσο οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν παρέχουν οι ίδιοι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, δεν είναι προσωπικό πρόβλημα που έτυχε σε σένα. Μεσοβέζικα πράγματα απ' όλους, αστείες υλοποιήσεις (κυρίως στο λογισμικό) απ τις αυτοκινητοεταιρείες, η Google που μας έχει όλους beta χωρίς να το λέει, εφαρμογή ανώριμων τεχνολογιών όπως η ασύρματη φόρτιση που πάλι δεν έχουν σοβαρή εφαρμογή και έχουν καταντήσει μόνιμα gimmicks χωρίς ελπίδες βελτίωσης.
Το ασύρματο ΑΑ αν κατάλαβα καλά, κάνει hotspot το κινητό σαν να επικοινωνούν δύο access points μέσω wifi... ΚΑΙ GPS ανοιχτό, και 4G και wifi και bluetooth για τηλεφωνία στο αμάξι, και εντατική χρήση του επεξεργαστή, εννοείται θα τη ρουφάει τη μπαταρία...
Γι αυτό ενσωματωμένοι χάρτες σαν καθημερινή βοήθεια, κούμπωμα καλώδιο στα ταξίδια...
Δοκιμάζοντας εναλλακτικές λύσεις εγώ είπα να δω και το waze που έχει αναφερθεί. Αμ δε, ούτε καν την εγκατάσταση ολοκληρώνει ποτέ σε Galaxy Note 10.
-
Ποτέ δεν χρησιμοποιώ ΑΑ γιατί βαριέμαι το καλώδιο , ευτυχώς οι χάρτες είναι powered by google και δουλεύει όπως και στο κινητό .
Βάζεις πχ πεϊνιρλί Πόλντο και στο βγάζει στον χάρτη , αντίθετα με άλλα εργοστασιακά gps που θέλουν μόνο διευθύνσεις και από αυτές τα μισά δεν τα βρίσκουν , επίσης δουλεύουν καλά και οι φωνητικές , αυτό που δεν δουλεύει καλά είναι να σου διαβάσει μήνυμα απο το κινητό σε αντίθεση με το ΑΑ που η γκοογκλ διαβάζει σωστά !
Τώρα που κάναμε οικογενειακός κάποια χλμ και είχα την γυναίκα δίπλα με είχε ζαλίσει με το spotify και είχα τους χάρτες του ΑΑ παρότι είναι το ίδιο και ίσως καλύτεροι δεν με βόλεψαν και αν ήθελα απο το Spotify να πάω στους χάρτες μου μαύριζε την οθόνη ! Ίσως να έφταιγε το κινητό της ( Realmi 8i) -
εχετε παρεξηγησει και οι δυο....
δεν μιλησα για το ασυρματο android auto που λειτουργει εξαιρετικα!
για τον ασυρματο φορτιστη μιλαω...
....να προσεχετε τη ζεστα.... -
εχετε παρεξηγησει και οι δυο....
δεν μιλησα για το ασυρματο android auto που λειτουργει εξαιρετικα!
για τον ασυρματο φορτιστη μιλαω...
....να προσεχετε τη ζεστα....Το ίδιο λέμε.
Λειτουργεί εξαιρετικά αλλά δώρον άδωρον αφού δεν μπορεί να υποστηριχτεί αποτελεσματικα απ το τρίπτυχο αμάξι, κινητό, Google, αν δεν καρφώνεις καλώδιο.
Το αν θα χρησιμοποιείται το καλώδιο ως data ή φόρτιση, δεν κάνει και καμιά διαφορά.
Δεν μπορούσαν μέχρι τώρα να τα βρουν οι εμπλεκόμενοι μεταξύ τους ώστε μέσω Bluetooth να μεταδίδονται τα πάντα;
Και το ότι ακόμη μόνο η Χιουνταη έχει εγγενες ασύρματο αντροιντ, δείχνει την κατάσταση, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα. Σε μιάμιση ωρίτσα τετελεστε η μπαταρία.Ενω δεν φτιάχνουν τα υπόλοιπα,
επικεντρωθηκαν όμως οι κατασκευαστές στην ασύρματη φόρτιση, που είναι κουλη από μονή της κι αναποτελεσματική, πόσο μάλλον σε περιβάλλον που απαιτεί όλοι οι πομποδέκτες του κινητού να είναι ενεργοί (Bluetooth, hotspot, GPS, 5g να δουλεύουν στο μέγιστο ταυτόχρονα, υπό αντίξοες θερμοκρασίες).Κι άλλο κινητό να είχες, το ίδιο και χειρότερα θα ήταν.
-
Επιστρέφω λίγο στο προηγούμενο θέμα, αυτό της ενσωμάτωσης του android auto στο google assistant. Και να το κάνω πιο λιανά:
Στο κινητό μου έχω απενεργοποιήσει γενικά τον βοηθό της google. Αν πεις "ok google" δε σου βγαίνει κανένα μήνυμα. Ακόμη κι αν είχα ενεργοποιημένο το android auto, το "ok google" δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Από την αναβάθμιση όμως που έγινε και μετά, όταν έχω ενεργοποιημένο το android auto, αν πω "ok google" εμφανίζεται ο βοηθός. Άρα, δεν υπάρχει η δυνατότητα (ή αν υπάρχει δεν την βρήκα ακόμα) να εξαφανίσεις την καταγραφή φωνής από την google όσο οδηγάς με το android auto.
Εγώ δε θέλω η google να ακούει τι λέω. Και μη με πει κανένας συνωμοσιολόγο. Είναι αφέλεια να αποκαλείται κάποιος συνωμοσιολόγος ύστερα από όσα έχουμε δει να συμβαίνουν, ύστερα από όσα έχει πει ο Snowden.
Δίνουμε ακόμα ένα δικαίωμα, στα χιλιάδες που έχουμε δώσει, εν ονόματι της ευκολίας, το οποίο περιορίζει την ελευθερία και τα δικαιώματά μας. -
το aa wireless μου λειτουργει εξαιρετικά πλεον.
Μετά από κάτι αναβαθμίσεις του android δεν έπαιζε.
Καθισα ασχολήθηκα ξανα και το εφτιαξα τελικά.
Το αμάξι μου έχει ασυρματη φόρτιση αλλά και τα 2 κινητά που έχω ΔΕΝ εχουν οπότε δεν το έχω δοκιμάσει αλλά γενικά είναι μάπα το καρπούζι η ασυρματη φόρτισει. Υπερθερμαίνει τα κινητά και φορτίζει πολύ πιο αργά.
Μαλιστα πολλοί λένε ότι επειδή υπερθερμένεται κάνει κολλήματα το android auto την ώρα που φορτίζει έτσι.
-
-
Το παραπάνω ΑΑ θα πάει σε όλα τα κινητά;
-
@piliourits said in Android Auto:
Το παραπάνω ΑΑ θα πάει σε όλα τα κινητά;
Λογικά ναι...με την έκδοση 8.5.6*** κάτι... ακόμη είναι σε beta έκδοση...
-
Eρώτηση :
Υπάρχει δοκιμασμένο αξεσουαρ σαν τον Carlinkit για να συνδέεται ασύρματα το τηλ στην οθόνη του αυτοκινητου?
Να σημειώσω ότι η οθόνη του αυτοκινήτου ( kia stonic ) δεν υποστηρίζει wifi σύνδεση παρά μόνο bluetooth . -
@aekaras said in Android Auto:
Eρώτηση :
Υπάρχει δοκιμασμένο αξεσουαρ σαν τον Carlinkit για να συνδέεται ασύρματα το τηλ στην οθόνη του αυτοκινητου?
Να σημειώσω ότι η οθόνη του αυτοκινήτου ( kia stonic ) δεν υποστηρίζει wifi σύνδεση παρά μόνο bluetooth .android auto υποστηριζει?
εαν ναι aawireless ειναι μια απο τις συσκευες που το κανουν
https://www.aawireless.io/ -
Eρώτηση :
Να σημειώσω ότι η οθόνη του αυτοκινήτου ( kia stonic ) δεν υποστηρίζει wifi σύνδεση παρά μόνο bluetooth .android auto υποστηριζει?
https://www.aawireless.io/ενσύρματα ναι κανονικά
-
Eρώτηση :
αρα σου κανει το aawireless μιαχαρα
δες και εαν το κινητο σου υποστηριζει ασυρματο android auto, στις ρυθμισεις του θα το βρεις -
Eρώτηση :
αρα σου κανει το aawireless μιαχαρα
δες και εαν το κινητο σου υποστηριζει ασυρματο android auto, στις ρυθμισεις του θα το βρειςναι υποστηρίζει ( α52s ), το θέμα είναι ότι το ΄΄μηχάνημα΄΄ είναι out of stock
-
Ακόμα αυτό το AAwireless να πέσει σε τιμή ? Ούτε ένας κινέζος να το αντιγράψει δεν βρέθηκε ?
Android Auto