-
Ο χρήστης ζαφειρης έγραψε:
Καλησπέρα σε ολους
Ειμαι κάτοχος mercedes gla αλλα οι χώροι δεν επαρκούν ( μεγαλώνει ο αριθμός μελών οικογένειας)
Μ’αρεσει πολυ το Kuga με st line. Αξίζει το 1.5 182ps 4 wd?
Κάθε άποψη βοηθάει,ευχαριστωε, αυτο ειναι αντρικο, μια βαρβατιλα τη βγαζει ενω η τζι ελ έι μυριζει αποσμητικο κοκονατ
-
Αξίζει το 1.5 182ps 4 wd?
Για μένα ναι, για κάποιον άλλο όχι, οι απαιτήσεις του οδηγού κάνουν τη διαφορά. Η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί έτσι όπως είναι.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Όταν λέμε υψηλή κατανάλωση νομίζω μπορεί να δεις και 14άρια/15άρια εντός πόλης. Εκτός δεν ξέρω (φαντάζομαι κάνα 10άρι minimum). Τα λέω καλά ή υπερβάλλω;Λιγάκι ναι, υπερβάλλεις, αλλά δεν πρέπει να είσαι και πολύ μακρυά. Βάσει των διαφορών μεταξύ FWD και AWD όπως τα δίνει η Ford, κάποιος έχοντας βαρύ πόδι ( ) θα δει κάτι τριγύρω στο 13 εντός πόλης, και κάτι μονοψήφιο εκτός (εδώ ίσως να είναι οριακό μονοψήφιο). Κάποιος όμως που θέλει και μπορεί να οδηγήσει ήρεμα και οικονομικά, θα είναι τουλάχιστον 1-1,5 λίτρο κάτω....
-
Μέλος με το προ-facelift AWD 1.5 EB auto είχε αναφέρει κατανάλωση 12-12.5 εντός πόλης.
-
Έχοντας κάνει πλέον 1000 χιλιόμετρα με kuga AWD βενζίνη η κατανάλωση μέσα στη πόλη είναι περίπου στα 12,5 λίτρα με μικτή οδήγηση ως προς τη συμπεριφορά. Γενικότερα πιστεύω ο μέσος όρος εντός πόλης θα είναι 12,5-13 λίτρα. Το αυτόματο η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο αλλά παρόλο που προερχομαι από dsg δεν με ενοχλεί και τόσο. Γενικότερα είμαι έως τώρα αρκετά ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. Σε κάποια σημεία σίγουρα φαίνεται πως έχει γίνει μια περικοπή οικονομική αλλά το γενικότερο σύνολο είναι αρκετά καλό και έτσι τα ξεπερνω. Τέλος οδηγικα τα έχουν πει όλα οι προηγούμενοι και συμφωνώ πως είναι πολύ καλό!!
-
12αρια+ έβλεπα στην πόλη με manual δίλιτρο forester turbo τρίτου σταδίου βελτίωσης με 270 άλογα . Και με διάθεση για οικονομία έπεφτε 1 λίτρο σχετικά εύκολα. Βέβαια τούρμπιζε καλά μετά τις 2500 στροφές και με αλαγές ταχυτήτων μέχρι εκεί δεν ρούφαγε πολύ. Σε χαλαρό ταξίδι έπαιζε γύρω στα 10. Και ήταν και μόνιμα τετρακίνητο και πήγαινε σφαίρα . Το να καίει τόσο το kuga που είναι αυτοκίνητο νεότερο κατά 15 χρόνια το θεωρώ ολίγον τραγικό γιατί ακόμα και το 180αρι έχει μέτριες επιδόσεις.
Τελικά το καλύτερο μοτέρ στο kuga είναι το δυνατό δίλιτρο diesel που είναι σβέλτο και -σχετικά- οικονομικό. -
5.2 μεση εχει το chr απο spritmonitor
-
Το ότι καίει το kuga είναι γνωστό αρκετό καιρό τώρα. Προσωπικά η κατανάλωση ήταν το τελευταίο που κοίταξα και έτσι δεν έπαιξε κανένα απολύτως ρόλο στην επιλογή του αυτοκινήτου! Από κει και πέρα είναι γεγονός πως υπάρχουν οικονομικοτερες επιλογές στο θέμα βενζίνη.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
12αρια+ έβλεπα στην πόλη με manual δίλιτρο forester turbo τρίτου σταδίου βελτίωσης με 270 άλογα . Και με διάθεση για οικονομία έπεφτε 1 λίτρο σχετικά εύκολα.Απίστευτα οικονομικό!!
Εγώ με 4κινητη 330xi αυτόματη, ήμουν στα 15-16λτ/100χλμ στην πόλη με σβέλτη οδήγηση. Οταν την οδηγούσα οπως ηθελα ήμουν στο 19-20 και με οικονομία στα 13 περίπου!
-
Μιλάω για κίνηση σε επαρχιακή πόλη και με κανονική οδήγηση (στρωτή με λίγα τουρμπίσματα). Το forester ήταν και σχετικά ελαφρύ για τετρακίνητο, 1500 κιλά. Με το μαμά setup έκαιγε περισσότερο γιατί δούλευε με υπερβολικά πλούσιο μείγμα. Βέβαια σε full attack καταστάσεις έκανα σκάρτα 300 χιλιόμετρα με 55 λίτρα 100αρας αλλά σε ρυθμούς impreza sti [emoji3]
Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βασει χρησης ,οδηγων και καταναλωσης (οτι εχει γραψει ο ενδιαφερομενος) νομιζω ειναι πολυ πιο κοντα στα χαρακτηριστικα και στο τι προσφερει το ch-r.
-
Κάτοχος ford Kuga st-line 2.0 Diesel η κατανάλωση είναι γύρω στα 8.7 μέσα στην πόλη και 6.3 εκτός και όλα αυτά σε περίοδο στρωσίματος του αυτοκινήτου και με το Clima ενεργοποιημένο. (Μόλις 2000 χιλ.) Οι κινητήρες της βενζίνης δεν συμφέρουν καθόλου.
Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν το Honda Civic 2005 1.6 hatchback και η κατανάλωση ήταν 9 μέσα στην πόλη και 7.5 εκτός με τις ίδιες συνθήκες.
Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό και θα το αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή. Προσωπικά δεν μετάνιωσα στιγμή που το αγόρασα.
-
Ο χρήστης acevol έγραψε:
Κάτοχος ford Kuga st-line 2.0 Diesel η κατανάλωση είναι γύρω στα 8.7 μέσα στην πόλη και 6.3 εκτός και όλα αυτά σε περίοδο στρωσίματος του αυτοκινήτου και με το Clima ενεργοποιημένο. (Μόλις 2000 χιλ.) Οι κινητήρες της βενζίνης δεν συμφέρουν καθόλου.Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν το Honda Civic 2005 1.6 hatchback και η κατανάλωση ήταν 9 μέσα στην πόλη και 7.5 εκτός με τις ίδιες συνθήκες.
Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό και θα το αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή. Προσωπικά δεν μετάνιωσα στιγμή που το αγόρασα.
Καλοτάξιδο !
Εξαιρετική επιλογή αυτοκινήτου. Ποσο πήγε εαν επιτρέπεται ;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
28.950 με extra την ηλιοροφή στην Κύπρο.
Ford Kuga 1.5lt Ecoboost 150ps vs Toyota C-HR Hybrid