-
Ο ALEX έχει βαλθεί τελευταία να στρέψει τους παντες εναντίον του.θεμιτό να έχει την γνώμη του αλλά είναι αθέμιτο να φτανει στην προσβολη ο λόγος του για τις επιλογές των άλλων.απο την στιγμή που το κάνει να'ναι έτοιμος να δεχθεί και ο ίδιος προσβολες.σορρυ για το οφ τοπικ
Σαν άσχετος από αυτοκίνητα το στέισον focus με έχει κάνει και εξωτερικά να γυρίσω να το χαζέψω με ανοιχτό στόμα(το πιο ωραίο στέισον κατά την γνώμη μου).θαταν φοβερή επιλογή αν είχα χωρο να το βάλω και κυρίως λεφτά να το παρω.δεν ξέρω αν βγαίνει πετρελαιο αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τον Δημήτρη που από ότι κατάλαβα κάνει χλμ,γιατί πηρε τον βενζινοκινητήρα.για την απόλαυση η για άλλον λόγο;
-
Δεν κάνω άπειρα χμ. Ευτυχώς υπάρχει και 2ο μικρό για τις καθημερινές μετακινήσεις. Κάνω περίπου 10 με 15 Χιλ το χρόνο βαριά.
Απλά όταν χρειάζεται να ταξιδέψω είναι αρκετά μακρυά. Επίσης είμαστε σε φάση που σύντομα αν είμαστε όλοι καλά θα ξεκινήσουμε οικογένεια οπότε ήθελα να είμαι καλυμμένος για τα επόμενα 10 χρονια περίπου.
Σκέψου σε ένα μήνα κλείνει 2 χρόνια και είμαι στα 19.5 χιλ
Φυσικά και η βενζίνη είναι και πιο απολαυστική οδηγικά. Αν και υπάρχει και το 2λιτρο πετρέλαιο με τα 150/190 άλογα που είναι σίγουρος πως θα είναι τέλειο. Μάλλον όμως δε το φέρνουν Ελλάδα.
-
Μπα δε νομίζω ότι είναι προσβλητικός. Ίσα ίσα έχει ακούσει (δικαίως) αρκετά χειρότερα εδώ μέσα με αυτά που γράφει..
Και συνεχίζει ακάθεκτος ! Η παλιοFord πουλάει λέει 'ακριβά' τρικύλινδρα ακριβώς όπως... μαντέψτε .... να το πάρει το ποτάμι.... η BMW !!!! Η οποία παίζει να έχει τα πιο ακριβά τρικύλινδρα της αγοράς αν τα φορτώσεις και εξοπλισμό αλλά στην τελική δε μας ενδιαφέρει καθόλου.
Τώρα τι άλλο να συζητήσεις με κάποιον που παραγγέλνει λέει fοrd, θεωρεί την bmw κλάσεις ανώτερη σε ποιότητα και κατά τα άλλα προτείνει hyundai στους πάντες. Μπέρδεμα, επιμονή σε συνδυασμό με ημιμάθεια δημιουργούν το συνδυασμό 'να μη σου τύχει' . Δεν είναι τυχαίο που αποφεύγω εν γένει την συζήτηση για αυτοκίνητα real life γιατί πετυχαίνω πολλές ανάλογες περιπτώσεις.. κοινώς ζούν ανάμεσα μας..
-
Μάλλον το παιδί έχει βάλει κάποιο στοίχημα να γίνει αντιπαθής σε ένα ολόκληρο φόρουμ αυτοκινήτων, Δεν εξηγείται αλλιώς! Ελπίζω να αξίζει τον κόπο.
Και εγώ δεν γράφω σε σχόλια γιατί πάλι θα περάσουμε σε μία ανούσια και άχρηστη αντιπαράθεση με παρανοϊκές προεκτάσεις.
Πραγματικά όμως, να υπερασπίζεσαι 2 συγκεκριμένα αυτοκίνητα σαν best value for money for all the ages for ever and ever και τα λοιπά, και τελικά να παίρνεις άλλο, δεν είναι λίγο τραγικό;;!!
Δηλαδή θες να πάρεις άλλο αυτοκίνητο, παίρνεις άλλο, και εμείς έχουμε το πρόβλημα που παίρνουμε αυτό που γουστάρουμε, και του βάζουμε μέσα όσο εξοπλισμό θέλουμε (και μπορούμε);
Τι σημαίνει 'δεν χωράνε 2 BMW στο γκαράζ μου'; Θα τσακώνονται μεταξύ τους; Ίσα ίσα που το βρίσκω χαριτωμένο να έχεις 2 ίδια σήματα, ένα μικρό και ένα μεγάλο, θα κάνουν και χαρουλες μόλις σε βλέπουν.
Να είμαστε καλά παιδιά, να χαιρόμαστε τις επιλογές μας, και εγώ λέω ότι όλες είναι αξιοσέβαστες και ικανοποιητικές για τους περισσότερους..δεν υπάρχει απογοητευτικό αυτοκίνητο που βγήκε τελευταία, και ειδικά από το 2019 και μετά, που έχει και τα βασικά συστήματα ασφαλείας και τα περισσότερα στάνταρ κόλπα και ευκολίες.
-
Τι σημαίνει 'δεν χωράνε 2 BMW στο γκαράζ μου'; Θα τσακώνονται μεταξύ τους; Ίσα ίσα που το βρίσκω χαριτωμένο να έχεις 2 ίδια σήματα, ένα μικρό και ένα μεγάλο, θα κάνουν και χαρουλες μόλις σε βλέπουν.
χααχαχα θα κουνάνε τις προπέλες απο την χαρά τους?
-
Dublin wrote:
Χαχα! Indeed!
-
Μπα δε νομίζω ότι είναι προσβλητικός. Ίσα ίσα έχει ακούσει (δικαίως) αρκετά χειρότερα εδώ μέσα με αυτά που γράφει..
Και συνεχίζει ακάθεκτος ! Η παλιοFord πουλάει λέει 'ακριβά' τρικύλινδρα ακριβώς όπως... μαντέψτε .... να το πάρει το ποτάμι.... η BMW !!!! Η οποία παίζει να έχει τα πιο ακριβά τρικύλινδρα της αγοράς αν τα φορτώσεις και εξοπλισμό αλλά στην τελική δε μας ενδιαφέρει καθόλου.
Τώρα τι άλλο να συζητήσεις με κάποιον που παραγγέλνει λέει fοrd, θεωρεί την bmw κλάσεις ανώτερη σε ποιότητα και κατά τα άλλα προτείνει hyundai στους πάντες. Μπέρδεμα, επιμονή σε συνδυασμό με ημιμάθεια δημιουργούν το συνδυασμό 'να μη σου τύχει' . Δεν είναι τυχαίο που αποφεύγω εν γένει την συζήτηση για αυτοκίνητα real life γιατί πετυχαίνω πολλές ανάλογες περιπτώσεις.. κοινώς ζούν ανάμεσα μας..
Η bmw πουλάει ακριβά γιατί προσφέρει ποιότητα η Φορντ γιατί ακριβώς πουλάει ακριβά εξυπνακια;
Άλλο πράγμα τι μπορείς να αγοράσεις τη δεδομένη στιγμή και άλλο τι είναι καλύτερο το έπιασες ή έχεις πρόβλημα με την κατανόηση των Ελληνικών;
Το τουσον που κολλάει; το συνεκρινα με bmw; Με το κουγκα και το 3008 το συνεκρινα. Η bmw δε βγάζει τετρακίνητο suv με λιγοτερα απο 50000€. Και προφανώς δεν έχει ποιότητα το τουσον σε σχέση με μια bmw αλλά η διαφορά στη τιμή είναι στα διπλά. Ο άλλος πήρε φοκους στα λεφτά της X2 γιατί έχει 2 κιλά ροπής παραπάνω και γράφει παλαβομαρες περί ποιοτικής καμπινάς και δήθεν 8ετους εγγύησης.
-
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ (μόλις έκατσα να φάω ένα μήλο στη δουλειά και κόντεψα να πνιγώ!)
-
Ο άλλος πήρε φοκους στα λεφτά της X2 γιατί έχει 2 κιλά ροπής παραπάνω και γράφει παλαβομαρες περί ποιοτικής καμπινάς και δήθεν 8ετους εγγύησης.
Συγγνώμη δε θα επαναληφθεί. Την επόμενη φορά που θα θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο θα βεβαιωθώ ότι έχω ζητήσει την γνώμη σου για το πιο λουξ μοδάτο SUV αντί για hatch.
Έτσι θα μπορούμε να πηγαίνουμε βαρκάδα στις στροφές παρέα εσύ με την Χ3 και εγώ με την Χ2! Μόλις ζαλιστούμε κάνουμε και μια στάση να θαυμάσουμε τις ραφές των καθισμάτων και τα απίστευτα γραφικά του τελειότερου navigation της αγοράς, αφού πρώτα αποσυνδέσουμε το Android Αuto, που ελπίζω μέχρι τότε να υποστηρίζεται σε όλα τα BMW
Ορίστε και λίγη δουλειά για το σπίτι: τι ρόλο παίζει η ροπή και τι η ιπποδύναμη στην ταχύτητα ενός αυτοκινήτου; Πόση σημασία έχουν 20 Nm και πόση τα 42 παραπάνω άλογα; Ελπίζω η σχέση σου με την φυσική να είναι λίγο πιο ολοκληρωμένη από τις γνώσεις σου σχετικά με τα αυτοκίνητα
Τις καμπίνες και τις ποιότητες εν τω μεταξύ εσύ τις έφερες στη κουβέντα... Εγώ παραδέχτηκα ότι όντως έχει λίγο καλύτερη ποιότητα υλικών η BMW αλλά ουσιαστικά σιγά τα αυγά... Μετά ρωτάς τους άλλους αν κατανοούν ελληνικά... Είναι μια καλή στιγμή να σταματήσεις τη συγκεκριμένη κουβέντα γιατί με κάθε ποστ εκτίθεσαι όλο και περισσότερο...
-
ALEX19 wrote:
Ο άλλος πήρε φοκους στα λεφτά της X2 γιατί έχει 2 κιλά ροπής παραπάνω και γράφει παλαβομαρες περί ποιοτικής καμπινάς και δήθεν 8ετους εγγύησης.
Συγγνώμη δε θα επαναληφθεί. Την επόμενη φορά που θα θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο θα βεβαιωθώ ότι έχω ζητήσει την γνώμη σου για το πιο λουξ μοδάτο SUV αντί για hatch.
Έτσι θα μπορούμε να πηγαίνουμε βαρκάδα στις στροφές παρέα εσύ με την Χ3 και εγώ με την Χ2! Μόλις ζαλιστούμε κάνουμε και μια στάση να θαυμάσουμε τις ραφές των καθισμάτων και τα απίστευτα γραφικά του τελειότερου navigation της αγοράς, αφού πρώτα αποσυνδέσουμε το Android Αuto, που ελπίζω μέχρι τότε να υποστηρίζεται σε όλα τα BMW
Ορίστε και λίγη δουλειά για το σπίτι: τι ρόλο παίζει η ροπή και τι η ιπποδύναμη στην ταχύτητα ενός αυτοκινήτου; Πόση σημασία έχουν 20 Nm και πόση τα 42 παραπάνω άλογα; Ελπίζω η σχέση σου με την φυσική να είναι λίγο πιο ολοκληρωμένη από τις γνώσεις σου σχετικά με τα αυτοκίνητα
Τις καμπίνες και τις ποιότητες εν τω μεταξύ εσύ τις έφερες στη κουβέντα... Εγώ παραδέχτηκα ότι όντως έχει λίγο καλύτερη ποιότητα υλικών η BMW αλλά ουσιαστικά σιγά τα αυγά... Μετά ρωτάς τους άλλους αν κατανοούν ελληνικά... Είναι μια καλή στιγμή να σταματήσεις τη συγκεκριμένη κουβέντα γιατί με κάθε ποστ εκτίθεσαι όλο και περισσότερο...
Έχεις μπερδέψει τις χ2 και χ3 με τα πεζω 2008 και 3008 που πάνε όντως σα βάρκες, αλλά δείχνω κατανόηση. Η αλήθεια είναι ότι τα 2 κιλά ροπής παραπάνω είναι πραγματικό χάος στην απόδοση εξάλλου σκοπός αυτών των οχημάτων είναι η σπορ οδήγηση και να πηγαίνεις με 200 στο δρόμο. Από την άλλη δεν είσαι και τελείως τυφλός κατάφερες να δεις μια μικρή διαφορά στην ποιότητα , αν μπεις ποτέ και σε καμία καλή bmw μπορεί να δεις και την υπόλοιπη διαφορά.
-
Εντάξει όταν μπω σε καμιά καλή θα σου πω τις εντυπώσεις μου. Προς το παρόν έχω μπεί μόνο σε BMW 1 και X3!
Επιμένεις εκεί στη ροπή αγνοώντας τα 42 έξτρα άλογα. Λες και μιλάμε για τρακτέρ! Φοβερός!
-
άιντε να ειπει και ενας γατος την αποψις.... λοιπον πριν κανα διμηνο αζ γιου ριμεμπερ εψαξα πολυ πραμα σε μικρο εως μεσαιο σουβι, αν και γατος, μαλλον χωρις κολληματα. με μπατζετ τα 60. τα μονα που ελεγες 'ω ρε μαγκα' ητανε τα ματσουντα. ας οψονται λογοι και κυβισμοι. μπροστα τους οι προπελλαι, που παιζανε με γκολ απο τα αποδητηρια με την αντιπροσωπεια στα 100 μετρα απο εμενα, δειχνανε φτωχαροι. κοντα στα ματσουνταιικα, τα βολβα. τα γαλλικα δηθεν αλλα νοστιμουλια, τα κορεατικα γουαναμπι και τα φορντια, βλεπε κουγκα βινιαλε, καπου αναμεσα. τα τουοτα ειχανε καλες εκθεσεις, τα φαου τις δενξαναπαωαποκει. το χειροτερο ητανε το χι ενα, με διαφορα βαρκαδας αλλα πολυ φθηνο. στα παντα. οψιμα γνωρισα βεβαια ενα φαου και ανασκευασα καπως ως προς τους φριτσιδες αυτους. βασικα δεν υπαρχουν οι διαφοραι οι μεγαλαι σε αυτοκινητα που αγοραζονται απο μη πασοκους. ολα κοντα ειναι, πουλαει ο αλλος γερη κονσολα, ο αλλος γκαζια, ο αλλος τιμονι. σε πολλα γιουρα, δεν ξερω, δεν ειχα και δεν θα εχω, πασοκος δεν ειμαι αν και στο τζισις ειμαι στο τοπ τριο τοις εκατο αυνανων. και ως ολμοστ γεροντας οι μονοχνωτες αυτοκινητιστικες αποψεις 'αυτο ειναι ετσι και το αλλο αλλιως αφου εγω το λεω' προερχονται απο ανθρωπους πονεμενους που τους εμαθε η καθεστηκυια τι ειναι το πολιτικα το ορθον, τι πρεπει να βαλεις στο παρκιν να σε σεβαστει ο γειτονας και να πει η μαμα 'πετυχε το καμαρι μου', ειναι οι ιδιοι που δεν τους παιρνουν σοβαρα ουτε στο φαναρι οι πακι και τους καθαριΖουν το παμπριζ και ας ειναι λαμπικο.
-
Όποιος είναι γνώστης ενός θέματος πρέπει να αποφασίζει. Αν ξέρει η γυναίκα από αυτοκίνητα, ας πει την γνώμη της. Αν όχι ας σωπάσει.
Αχαχαχα....μιλάς εκ του ασφαλούς....ρώτα και τους παντρεμένους (ή απλά εαν έχεις χρόνο πήγαινε σε μαι έκθεση και κάτσε κανα 2ωρο να ακούσεις συζητήσεις). Αλλά δεν είναι μόνο θέμα γυναίκας...απλά η γυναίκα ενισχύει όσα έγραψα. Και οι άντρες τα ίδια. Εδώ στο φόρουμ έχει γραφτεί οτι κάποιος αγόρασε με κριτήρια τις οθόνες και τον ψηφιακό πίνακας, του ήταν αδιάφορη η ανάρτηση ή ο ημιάκαμπτος. Είπαμε πουλάει η μόδα, το design και τα φρου φρού. Οι εταιρείς το ξέρουν και μας τα προσφέρουν...λεφτά θέλουν να βγάλουν!
-
Η bmw πουλάει ακριβά γιατί προσφέρει ποιότητα η Φορντ γιατί ακριβώς πουλάει ακριβά εξυπνακια;
Άλλο πράγμα τι μπορείς να αγοράσεις τη δεδομένη στιγμή και άλλο τι είναι καλύτερο το έπιασες ή έχεις πρόβλημα με την κατανόηση των Ελληνικών;
Το τουσον που κολλάει; το συνεκρινα με bmw; Με το κουγκα και το 3008 το συνεκρινα. Η bmw δε βγάζει τετρακίνητο suv με λιγοτερα απο 50000€. Και προφανώς δεν έχει ποιότητα το τουσον σε σχέση με μια bmw αλλά η διαφορά στη τιμή είναι στα διπλά. Ο άλλος πήρε φοκους στα λεφτά της X2 γιατί έχει 2 κιλά ροπής παραπάνω και γράφει παλαβομαρες περί ποιοτικής καμπινάς και δήθεν 8ετους εγγύησης.
Θα σου απαντούσα αλλά επειδή **δεν **θα καταλάβεις δεν έχει νόημα..
Θα έπρεπε λίγο να σε προβληματίσει το ταιριαστό στην περίπτωση σου 'δε βρέχει, μας πτύουν' ...
-
Η ερωτηση που πρεπει να απαντηθει ειναι αξιζει το premium(τιμημα);
Η δικη μου ερμηνεια ειναι ναι εαν παιρνω κατι παραπανω απο οτι εχουν αλλα αυτοκινητα.
Για μενα premium ειναι η Bmw5 εναντι της3 για την μπροστινη της αναρτηση. Η Bmw 330d 4x4 εναντι της 320d. Οι εξακυλινδροι σε σειρα της Mercedes εναντι των τετρακυλινδρων της. Οι πολλαπλοι συνδεσμοι του Focus εναντι των υπολοιπων με ημιακαμπτους. Οι υδροπνευματικες της Citroen. Τα υβριδικα της Toyota. Πρεπει να υπαρχει και μια ειλικρινεια εκ μερους του κατασκευαστη, να ξερουμε τι θελει να πετυχει για να κρινουμε εαν το καταφερε. Λυπαμαι οι οθονες και τα μαλακα πλαστικα εκει που δεν θα πιασω ποτε δεν μου λενε τιποτε. Ενα τιμονι, μια μεταδοση, τα χειριστηρια απο την αλλη ειναι σημαντικα. Τα κιβωτια της Honda...
-
Οι εξακυλινδροι σε σειρα της Mercedes εναντι των τετρακυλινδρων της.
BMW. Της ΜΒ είναι V6.
-
ALEX19 wrote:
Θα σου απαντούσα αλλά επειδή **δεν **θα καταλάβεις δεν έχει νόημα..
Θα έπρεπε λίγο να σε προβληματίσει το ταιριαστό στην περίπτωση σου 'δε βρέχει, μας πτύουν' ...
Tις υποδείξεις και τις εξυπνάδες να τις κρατατε για τον εαυτό σας.
-
Θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι από όλους. Δεν έχω όρεξη για κλείδωμα και σκούπα Κυριακή βράδυ.
-
REALZEUS wrote:
Όποιος είναι γνώστης ενός θέματος πρέπει να αποφασίζει. Αν ξέρει η γυναίκα από αυτοκίνητα, ας πει την γνώμη της. Αν όχι ας σωπάσει.
Αχαχαχα....μιλάς εκ του ασφαλούς....ρώτα και τους παντρεμένους (ή απλά εαν έχεις χρόνο πήγαινε σε μαι έκθεση και κάτσε κανα 2ωρο να ακούσεις συζητήσεις). Αλλά δεν είναι μόνο θέμα γυναίκας...απλά η γυναίκα ενισχύει όσα έγραψα. Και οι άντρες τα ίδια. Εδώ στο φόρουμ έχει γραφτεί οτι κάποιος αγόρασε με κριτήρια τις οθόνες και τον ψηφιακό πίνακας, του ήταν αδιάφορη η ανάρτηση ή ο ημιάκαμπτος. Είπαμε πουλάει η μόδα, το design και τα φρου φρού. Οι εταιρείς το ξέρουν και μας τα προσφέρουν...λεφτά θέλουν να βγάλουν!
Μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί όταν πριν περίπου 20 χρόνια έφτασα κοντά στο να παντρευτώ, ο Γιαραμπί με γλίτωσε, και από τότε το παλικάρι ξοδεύει τα λεφτά του όπως γουστάρει σε αμάξια, ξίδια και γούστα. Χαχα.
-
Nikos Ch. wrote:
Οι εξακυλινδροι σε σειρα της Mercedes εναντι των τετρακυλινδρων της.
BMW. Της ΜΒ είναι V6.
Οι καινούριοι της MB είναι Ι6 Φάνη μου.
Ford Focus MK4