-
To εσωτερικο και το ταμπλο λογικα αυτουσιο απο το Fiesta,ενας τομεας που πασχει η Ford χρονια,ας ελπισουμε να εχει καλη ποιοτητα και συναρμογη.Μετα απο την αποτυχημενη προηγουμενη και τωρινη facelift γενια,οφειλουν να εχουν διορθωσει τα κακως κειμενα.
Αυτη η φωτογραφια που λικαρε,δειχνει μια καλη προσεγγιση,ας περιμενουμε ομως να δουμε το συνολο γιατι οπως λεει και ο φιλος πριν,τι γινεται με τους χωρους.
-
Το εσωτερικό του ΜΚ2 σε καμιά περίπτωση δεν έπασχε απο σχεδιασμό, ούτε του Φιέστα της γενιάς 2008-2017. Αυτές οι αλλαγές έγιναν για υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα με τα αμερικάνικα γούστα. Κάποιος πρέπει να δεί εσωτερικά απο μοντέλα της Φόρντ για την βορειοαμερικάνικη αγορά για να αντιληφθεί επακριβώς το φαινόμενο.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Το εσωτερικό του ΜΚ2 σε καμιά περίπτωση δεν έπασχε απο σχεδιασμό, ούτε του Φιέστα της γενιάς 2008-2017. Αυτές οι αλλαγές έγιναν για υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα με τα αμερικάνικα γούστα. Κάποιος πρέπει να δεί εσωτερικά απο μοντέλα της Φόρντ για την βορειοαμερικάνικη αγορά για να αντιληφθεί επακριβώς το φαινόμενο.Πολύ σωστός. Προσωπικά από το mk2 μου με σχεδόν 100Κ χλμ σε 12 χρόνια, ούτε κιχ άκουσα ούτε θέμα με την εργονομία υπάρχει. Bulletproof που λένε και στο χωριό μου. Για να δούμε πως θα είναι το mk4...
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
https://www.autoblog.gr/2018/02/13/auto-einai-to-neo-ford-focus-2/Από αυτήν τη γωνία τουλάχιστον, φαίνεται πανέμορφο και πολύ επιθετικό!
Αυτή η εταιρία τα τελευταία χρόνια μου αρέσει επικίνδυνα...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
https://www.autoblog.gr/2018/02/13/auto-einai-to-neo-ford-focus-2/
Από αυτήν τη γωνία τουλάχιστον, φαίνεται πανέμορφο και πολύ επιθετικό!
Αυτή η εταιρία τα τελευταία χρόνια μου αρέσει επικίνδυνα...
Και γιατί όχι; Και εγώ μια από τα ίδια τελευταία. Βγάζουν τίμια αυτοκίνητα (αυτή νομίζω είναι η πιο κατάλληλη λέξη) τα οποία παράλληλα είναι και ευχάριστα στην οδήγηση!
-
New 2018 Ford Focus - explore the all-new version of Britain's favourite hatch - YouTube
Youtube VideoNew Ford Focus 2019 revealed – finally better than a VW Golf? | Top 10s - YouTube
Youtube VideoFord Focus (2018) Erste Details/Review/Erklärung - YouTube
Youtube VideoFord Focus 2018 : présentation intérieur et extérieur de la Ford Focus 4 - YouTube
Youtube VideoΤο ST-Line είναι...
Υ.Γ.: New Ford Focus unveiled as brand's ‘most advanced’ model in Europe | Autocar
https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... ford-focusUnusually for a Focus, the chassis set-up will depend on which engine is specified. The 1.0 petrol and 1.5 diesel will get a twist beam rear axle. Bakaj believes this will give driving characteristics “just as good as today’s Focus”, which has a fully independent rear end. The current Focus has been the benchmark for the new car’s twist beam: Bakaj says potholes thump a bit more with the torsion beam, but otherwise you’d be hard-pressed to notice the difference between the two.
Higher-spec Focuses will get an independent rear end, in the form of a rear double-wishbone set-up that is meant to further improve comfort. But it’s standard only on 1.5 petrol or 2.0-litre diesel models, on the Active crossover, on the estate and on Vignale versions.Golf-οποίηση του Focus...
-
Εμ αφού μετράμε τα λίτρα του πορτμπαγκάζ λες και είναι άλογα , καλά να πάθουμε.
Βάλτε κανένα τενεκέ λάδι παραπάνω τώρα.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
+1 και στους 2 αποπάνω.
Κατά τα άλλα μου αρέσει. Δεν τρελαίνομαι αλλά μου αρέσει.
Αν η τιμή του είναι φυσιολογική (δηλ. περίπου σαν του τωρινού), θα χτυπήσω ένα st-line 1.5 180ps προς το τέλος της χρονιάς. -
Θα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να βγει συγκριτικό Focus st-line VS Leon FR 1.8 VS Civic Sport 1.5!
-
Απο έξω καλούτσικο , αν και το πίσω μέρος μάλλον το έχουμε δεί πάνω-κάτω και σε άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα. Μεγάλωσε και πάλι πάντως, 4378χιλ! Ο ημιάκαμπτος θα δείξει. Αν είναι πχ σαν υλοποίηση όπως στο 308** φτάνει και περισσεύει**. Αλλά ο πίνακας οργάνων είναι σαν να πηγαίνει σχεδιαστικά κάτι χρονάκια πίσω .
-
Εξωτερικά περίμενα κάτι καλύτερο. Θυμίζει σε σημεία διάφορα άλλα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού. Απλά συμπαθητικό.
Μέσα καλύτερο από το τωρινό αλλά ως εκεί. Με χαλάει η οθόνη του όπως και στο νέο Fiesta. -
Εύπεπτο και καλό σχεδιαστικά στο εξωτερικό,χωρίς όμως κάτι το ξεχωριστό ή εντυπωσιακό.Μάλιστα, τα πίσω φανάρια μου θυμίζουν Tipo και i30 ενώ τα μπροστά από Volvo.
Εσωτερικά,πρέπει να είναι πιο ευρύχωρο και φαίνεται και πιο ποιοτικό,αλλά θα προτιμούσα το καντράν να είναι με τα στρογγυλοποιημένα ταχύμετρο και στροφόμετρο,όπως στα προηγούμενης γενιάς Focus,Fiesta.
Αναμένουμε να το δούμε από κοντά και σε test drive για να δούμε αν διατήρησε ή βελτίωσε τον οδηγικό του χαρακτήρα. -
-
Λιτρα χωρου αποσκευων δεν διαβασα ν αναφερονται καπου.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Εμ αφού μετράμε τα λίτρα του πορτμπαγκάζ λες και είναι άλογα , καλά να πάθουμε.
Βάλτε κανένα τενεκέ λάδι παραπάνω τώρα.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρά για μείωση του κόστους, αφού θα υπάρχουν και εκδόσεις με πολλαπλούς, άρα το πορτ-μπαγκάζ θα επηρεάζεται έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Λιτρα χωρου αποσκευων δεν διαβασα ν αναφερονται καπου.The new car’s boot is also longer and taller than before which will help make it easier to load and the overall capacity (with the back seats folded) has grown from 1,250 litres to a much more usable 1,650 litres. That’s a whopping 440 litres more than the Astra and 380 litres more than the Golf.
Πηγή -
Διάβασα κάπου στο youtube ότι ο χώρος αποσκευών θα είναι 375 λίτρα χωρίς ρεζέρβα. Αν ισχύει, είναι λίγος για αμάξωμα 3.38 μέτρα.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Διάβασα κάπου στο youtube ότι ο χώρος αποσκευών θα είναι 375 λίτρα χωρίς ρεζέρβα. Αν ισχύει, είναι λίγος για αμάξωμα 3.38 μέτρα.Αν ισχυει συνεχιζει την κακη σχεση μεγεθους-χωρων .....
Καλο ειναι εξωτερικα αν και φερνει αρκετα σε αλλα μοντελα.
Εσωτερικα το γνωρισαμε απο το φιεστα, τα χουμε πει για το ταμπλετ..Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σίγουρα θα έχει ημιάκαμπτο;
[emoji852]️ -
Άντε γεια οι πίσω πολλαπλοί σύνδεσμοι, έρχεται πλέον έκδοση με 85 ίππους και μπαίνει το ταμπλετ του φιέστα (άραγε με τριγμούς?). Πρόοδος.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι σε 1000-1200κεκ δεν υπάρχει ευρωπαϊκό αυτοκίνητο με πολλαπλούς συνδέσμους. Για να τους βρεις πρέπει να κοιτάξεις Ιαπωνία και Κορέα πλευρά. Αλλάζουν οι καιροί.
Ford Focus MK4