-
Γ το focus ειναι το μοναδικο στην κατηγορια μαζι με τα mazda και τα honda με small overlap προστασια.....
Tι εννοείς?
-
Εχουν μια εξτρα προεκταση στις μπαρες προατασιας μπροστα απο τον εμπρόσθιο τροχο.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!!
Πριν 2 μήνες έγινα κατοχος ενός focus active 1.0 155 ps mhev. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Επειδή είχα οδηγήσει και το 125 ps st line δύσκολα καταλαβαίνεις ότι το active είναι πιο ψηλό. Οι κλίσεις είναι μικρές και οδηγικά είναι ίδια με πολύ καλή αίσθηση τιμονιού. Όσο αναφορά την δυναμη η διαφορά είναι αισθητή και ο ηλεκτροκινητήρας δίνει από χαμηλά και το μοτέρ μέχρι ψηλά δεν κρεμάει πουθενά. Το σασμάν του απ' τα καλύτερα που δοκίμασα. Επειδή έκανα πολλά test drive με suv - crossover ( ήθελα κάτι πιο ψηλό) η διαφορά στην συμπεριφορά είναι η μέρα με την νύχτα, το αυτοκίνητο στρίβει και συμπεριφέρεται όπως ένα focus. όσο αναφορά τον ημιακαμπτο σε σχέση με πολλαπλους καταλαβαίνεις μόνο διαφορά σε εγκαρσιες ανωμαλίες πάνω σε στροφή με ταχύτητα χάνεται λίγο το πίσω μέρος,όχι όμως τραγικα. Η όλη αίσθηση που σου δίνει το αυτοκίνητο οδηγικά είναι απιστευτη.Στο θέμα κατανάλωση μέχρι στιγμής έχω κάνει 1000 Χιλ με 6,8 λ/100 ( διαδρομές εντός πόλης) άνετα πέφτει στα 6 με 6,2. Για 3 μέρες στο eco και με πάρα πολύ χαλαρή οδήγηση είδα 4,1 λ/100. Ακόμα ταξίδι λόγω καραντίνας δεν έχει γινει για να πω εντυπώσεις.
-
Pinkfroyd82 σου εύχομαι καλοτάξιδο,καλές διαδρομές .Κι εγώ τελικά ύστερα από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο active 155 ps mhev και αύριο θα το παραγγείλω.Εύχομαι να τελειώσουν σύντομα τα μέτρα και να κάνεις ταξίδια να το ευχαριστηθείς.Αν επιτρέπεται πόσο σου κόστισε με το κλειδί στο χέρι; Σε εμένα με κάποιες εκπτώσεις και κάποιου ποσού της αξίας του παλιού σε έκπτωση του καινούργιου βγαίνει 23050 με μεταλλικό χρώμα και με 8 χρόνια εγγύηση.
-
Pinkfroyd82 σου εύχομαι καλοτάξιδο,καλές διαδρομές .Κι εγώ τελικά ύστερα από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο active 155 ps mhev και αύριο θα το παραγγείλω.Εύχομαι να τελειώσουν σύντομα τα μέτρα και να κάνεις ταξίδια να το ευχαριστηθείς.Αν επιτρέπεται πόσο σου κόστισε με το κλειδί στο χέρι; Σε εμένα με κάποιες εκπτώσεις και κάποιου ποσού της αξίας του παλιού σε έκπτωση του καινούργιου βγαίνει 23050 με μεταλλικό χρώμα και με 8 χρόνια εγγύηση.
Καλοτάξιδο και εγώ περιμένω το δικό μου stline x 1,5 182. Άντε με το καλό να παραλάβουμε
-
Μπράβο ALEX19 καλή επιλογή.Και εγώ αν ήμουν νεώτερος αυτό θα έπαιρνα,αλλά πέρασα τα 64.Είχα όμως σαν νεώτερος 3 ALFA ROMEO ,1 BMW και τις ευχαριστήθηκα (πιο πολύ τις ALFA ενοείται...).Με το καλό να παραλάβεις και να ευχαριστηθείς το νέο σου αυτοκίνητο.
-
@Pinkfroyd82 : Καλορίζικο και καλοτάξιδο . Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι να τελειώσει η δύσκολη αυτή κατάσταση , για να χαρούμε τα αυτοκίνητά μας και να μπει μια σειρά σε αυτή τη ζωή !!! Εγώ ελπίζω να παραλάβω δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.
-
@mmvog ευχαριστώ πολύ. 22600 μαύρο μεταλλικο με δώρο πίσω φίμε , συναγερμό και 8 χρόνια εγγύηση.
Πάρτο με κλειστά μάτια. Το αμάξι είναι πολύ καλό!!!
-
Το έκλεισα σήμερα σε Μαγκνέτικ μεταλλικό+ δώρα.Φεβρουάριο παραλαμβάνω.Το ξέρω οτι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και οτι πρέπει για τους ελληνικούς δρόμους,γι'αυτό κατέληξα σ'αυτό.
-
Το έκλεισα σήμερα σε Μαγκνέτικ μεταλλικό+ δώρα.Φεβρουάριο παραλαμβάνω.Το ξέρω οτι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και οτι πρέπει για τους ελληνικούς δρόμους,γι'αυτό κατέληξα σ'αυτό.
Καλορίζικο και με το καλό να έρθει...
-
Με το καλό να παραλάβετε όλοι σας. @ALEX19 να μας πεις όταν έρθει η ώρα απόψεις για το 8AT.
-
Με το καλό να παραλάβετε όλοι σας. @ALEX19 να μας πεις όταν έρθει η ώρα απόψεις για το 8AT.
Μείνε ήσυχος θα γράψω για τα πάντα. Αν και το δικό μου θα αργήσει λίγο παραπάνω λογικά κάπου Απρίλη θα παραλάβω.
-
Ωραίος. Είναι ειδική περίπτωση το δικό σου και δύσκολα βρίσκουμε πληροφορίες
-
Πολύ καλές αγορές αμφότεροι! Να τα χαρείτε με Υγεία, όταν με το καλό παραλάβετε!
-
Καλές παραλαβές και καλορίζικα για τις νέες παραγγελία. Εμείς σήμερα πατήσαμε Ελλάδα !!!! Πάμε για διεκπεραιωτικά , πληρωμές προκαταβολής κτλ....
-
Με το καλό και να τα χαρείτε!
-
Καλησπέρα. Τελικά εγώ πήγα σήμερα να κλείσω το θέμα δανείου (ένα μπράβο στο παλικάρι γιατί με πήγε στο νεό πρόγραμμα με το 0,99% επιτόκιο, αν και δεν ήταν υποχρεωμένος) , πληρώνω την προκαταβολή αύριο και την μεθεπόμενη βδομάδα παραλαμβάνουμεεεεεε !!!!!!!
-
Καλησπέρα. Τελικά εγώ πήγα σήμερα να κλείσω το θέμα δανείου (ένα μπράβο στο παλικάρι γιατί με πήγε στο νεό πρόγραμμα με το 0,99% επιτόκιο, αν και δεν ήταν υποχρεωμένος) , πληρώνω την προκαταβολή αύριο και την μεθεπόμενη βδομάδα παραλαμβάνουμεεεεεε !!!!!!!
Μπράβο Καλοτάξιδο φίλε μου
-
Καλοτάξιδο και πάλι , 0.99% (+0,6?)επιτόκιο... τους κλέβεις πραγματικά !
-
Καλοταξιδο!
Πως δεν ήταν υποχρεωμένος; Αφού από 1/1 έχουν νέο πρόγραμμα με 1,59% τελικό εφόσον η προκαταβολή φτάσει το 40%. Αν έδωσες 40% ήταν υποχρεωμένος να σου δώσει αυτό.
Ford Focus MK4