-
Σιδερένιες ζάντες με πλαστικά τάσια....Δεν διαβάζω συχνά για τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν και ίσως για αυτό να μου φαίνεται παράξενο για την ford ειδικά στο focus να το βγάζει με....σιδερένιες ζάντες...
-
Αργεί η Φορντ να ξυπνήσει και να ελαφρύνει τα αυτοκίνητα της. Ετσι έχει κάνει και στο Κουγκα. Πάτωμα από το 2012. Όταν βάλει το καινούριο οι άλλοι θα φτιάχνουν το επόμενο. Αντε γειά....
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αργεί η Φορντ να ξυπνήσει και να ελαφρύνει τα αυτοκίνητα της. Ετσι έχει κάνει και στο Κουγκα. Πάτωμα από το 2012. Όταν βάλει το καινούριο οι άλλοι θα φτιάχνουν το επόμενο. Αντε γειά....Όταν οι άλλοι θα τα κάνουν να στρίβουν (πλην Alfa και BMW φυσικά), θα μιλήσουμε...
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
388 λίτρα είναι ο χώρος αποσκευών. 363 είναι το τωρινό.Αστειο νουμερο για τις διαστασεις αν δεν ειναι με ρεζερβα
http://www.drive.gr/news/nea-montela/ne ... -thymizoyn [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαγκαζιερα η τρειλερ η μονη λυση. Δεν θετε Focus ε,παρτε βαρκα skoda με 1000 λιτρα πορτ μπαγκαζ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αργεί η Φορντ να ξυπνήσει και να ελαφρύνει τα αυτοκίνητα της. Ετσι έχει κάνει και στο Κουγκα. Πάτωμα από το 2012. Όταν βάλει το καινούριο οι άλλοι θα φτιάχνουν το επόμενο. Αντε γειά....
Όταν οι άλλοι θα τα κάνουν να στρίβουν (πλην Alfa και BMW φυσικά), θα μιλήσουμε... [emoji38]
Γειά σου Αλέξανδρε
-
Να είσαι καλά Νίκο!
-
Παντως θα συμφωνησω εν μερει με zeus,καθε κατασκευαστης εχει την οδηγικη και σχεδιαστικη του ταυτοτητα,δινει βαση σε συγκεκριμενους τομεις ενω σε αλλους λιγοτερο,ας πουμε το focus με παλιο πατωμα μπορει να ειναι πιο ενδιαφερον στο δρομο απο ενα golf με νεα πλατφορμα.
Ας το δουμε και απο κοντα και βγαζουμε συμπερασματα,δεν το λες ασχημο,παροτι δανειζεται απο αλλα αυτοκινητα.
-
Παρθενογένεση στον σχεδιασμό αυτοκινήτων δεν υπάρχει πια. Όλα κοπτοραπτικη είναι, άλλες φορές πετυχαίνει, άλλες όχι.
Στο νέο focus ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αλλά αν είναι καλό σε πιο κρίσιμους τομείς στα @@ μας η εμφάνιση.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
388 λίτρα είναι ο χώρος αποσκευών. 363 είναι το τωρινό.
Αστειο νουμερο για τις διαστασεις αν δεν ειναι με ρεζερβα
http://www.drive.gr/news/nea-montela/ne ... -thymizoyn [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To σημερινό είναι 363 λίτρα με κιτ επισκευής και 316 λίτρα με ρεζέρβα ή κάνω λάθος;
-
Σωστός είσαι Lapin.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν λέμε 316 λίτρα εννοούμε με ρεζέρβα ανάγκης ή κανονικού μεγέθους;
-
Μικρή, ανάγκης δηλαδη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήρα σήμερα στη Ford και ρώτησα πότε να το περιμένουμε στις εκθέσεις και μου είπαν σε 1,5 μήνα! Εντυπωσιακά γρήγορα μου φαίνεται...για να δούμε.
-
'NEO FORD FOCUS ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2018'
-
Γινεται εμφανες πως πλεον το νεο φοκους εχει ζωνες παραμορφωσης στο σασι του, που εχουν σκοπο την προστασια απο το σμολλ οβερλαπ.
Υποψιαζομαι πως πλεον θα γινει συντομα νορμα και εδω στην ευρωπη
-
Θα το περιλάβει κάνας δημοσιογράφος; Τι θα γίνει; Περιμένω πως κ πως να μάθουμε τι ρόλο βαράει. Εν τω μεταξύ, από τν ανυπομονησία μου, μπορεί και να κάνω το πρώτο τεστ ντραιβ που θα γίνει στο αμάξι .
-
Με σταναχωρει καπως το γεγονος πως στο εσωτερικο δεν εχει τα γκατζετακια που θα εχουν οι αντιπαλοι του σε 6-9 μηνες απο σημερα.
Το επομενο γκολφ του 2019 λεγεται πως θα εχει ταμπλο παρομοιο με του νεου τουαρεγκ, και οι δηλωσεις της φαου βε προς τα εκει πανε. Πληρως ηλεκτρονικο με τεραστιες οθονες και νεας γενιας ναβι με νεα γραφικα και συστηματα ασφαλειας, καμερες τρισδιαστατες κτλ.
Δηλαδη σαν εικονα εσωτερικου μπορει σημερα να 'ναι ο.κ αλλα σε ενα ετος, θα δειχνει καπως προγενεστερο.
Κατα τα αλλα, αυτοκινηταρα θα ειναι τι να λεμε; δεν περιμενω κατι λιγοτερο απο την φορντ σε οδηγηκο επιπεδο.
-
Πάντα έτσι δεν ήταν όμως;
Το απερχόμενο φοκους φαίνεται στο εσωτερικό αρκετά παλιό αυτοκίνητο σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά του. Ειδικά σε σχέση με τη VW που συνήθως οδηγεί την κατηγορία σε τέτοια θέματα.
Όπως λες και εσύ όμως, για άλλο λόγο γουστάρουμε τα φορντ όμως! -
Δεν λεω, αλλα ρε παιδι μου βαλτε μια κεντρικη οθονη 12,5 '. Σε μαζικη παραγωγη κοστιζει 300€ το πολυ. Βαλτε και εναν αερογωγο με ωραιο ντιζαιν και εχεις ενα υπερσυγχρονο εσωτερικο που σε συνδιασμο με την ικανοτητα του αυτοκινητου στον δρομο θα εκανε το τελειο πακετο.
Αντε και κανα κουμπακι δεξια κ αριστερα για να μην αποσπαται ο οδηγος ευκολα.Δεν τους ζηταω δερματα και ξυλα. Πρεπει να ναι επιλογη η πιο παλαια εικονα στο εσωτερικο δεν εξηγειται αλλιως.
Δεν γινεται πλεον με τις οθονες σε ολα τα αυτοκινητα να εχεις μια απλη 8 αρα και μια μικρη στο καντραν. Φαουλ απο εμενα.
Σε λιγο καιρο θα εχει αντιπαλο το νεο γκολφ, το νεο λεον, το νεο 308 που φαινεται τουλαχιστον εσωτερικα πως θα παιζουν εντονα το στοιχειο της διαδραστικης ψηφιακης τεχνολογιας κτλ.
Περιμενω και τις γρηγορες εκδοσεις του.
Ford Focus MK4