-
Ναι, αποθεωτικός ο Mat για τη Φορντάρα. Λέέι ότι ξαναέγινε οδηγικό 'benchmark' για την κατηγορία. Ότι δηλαδή είχαν εξαγγείλει οι άνθρωποι της ford.
Με εντυπωσίασε και εμένα καταρχάς το 7,7 στο 0-100 καθώς πάντα τα ford ήταν πιο αργά από τον ανταγωνισμό (ίσως λόγω βάρους;) και επίσης ο τεράστιος χώρος για τους πίσω επιβάτες. Από την άλλη, μάλλον είναι λίγο ξενέρωτος ο 3κύλινδρος ήχος ενώ η κατανάλωση καυσίμου φαίνεται εξωπραγματικά χαμηλή!.
Άντε να ρθει να το οδηγήσουμε! -
Δοκιμή επιδόσεων χωρίς όργανα δεν γίνεται.
-
Τι εννοείς; Είχε το οργανάκι για το 0-100.
-
Σε αυτό αναφερόμουν: https://www.youtube.com/embed/QqAPO7ZmmV0
Δεν είδα κανένα V-Box...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε αυτό αναφερόμουν: https://www.youtube.com/embed/QqAPO7ZmmV0Δεν είχα κανένα V-Box...
Ναι,σωστά λες.
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που λέει στον τίτλο 0-100 και στο βίντεο γράφει κάποια στιγμή 'around 8sec.'
Τι θα πει around;
Φαίνεται ένα εργαλείο πίσω απ' το τιμόνι,στο καντράν,αλλά μάλλον για κάμερα δείχνει. -
Κάμερα είναι αυτό.
Ρε παιδιά, για το review Mat Watson λέγαμε. Πως προέκυψε αυτός ο χαβαλές;; (άκου 'around 8 secs' χαχαχαχα) -
Ναι είναι λίγο ότι να ναι αυτος vadimauto
, έβλεπα ένα βιντεάκι προχθές από το 508 και έκανε 0-100 σε ανηφόρα.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο Mat Watson μέτρησε 7,7 στο 0-96 και όχι 0-100.
Επίσης κάπου διάβασα ότι το πορτμπαγκάζ με ρεζέρβα είναι 341 λίτρα.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ναι, αποθεωτικός ο Mat για τη Φορντάρα. **Λέέι ότι ξαναέγινε οδηγικό 'benchmark' για την κατηγορία. Ότι δηλαδή είχαν εξαγγείλει οι άνθρωποι της ford. **
Με εντυπωσίασε και εμένα καταρχάς το 7,7 στο 0-100 καθώς πάντα τα ford ήταν πιο αργά από τον ανταγωνισμό (ίσως λόγω βάρους;) και επίσης ο τεράστιος χώρος για τους πίσω επιβάτες. Από την άλλη, μάλλον είναι λίγο ξενέρωτος ο 3κύλινδρος ήχος ενώ η κατανάλωση καυσίμου φαίνεται εξωπραγματικά χαμηλή!.
Άντε να ρθει να το οδηγήσουμε!Δηλαδή το προηγούμενο δεν ήταν; Γιατί στα βίντεο του συγκεκριμένου για το ΜΚ3 άλλα θυμάμαι, τα ίδια αποθεωτικά(αν και για λέμε την αλήθεια δεν ήταν μόνο αυτός). Σε σημείο που στα βίντεο του τον κατάλαβαν και άρχισαν σιγά σιγά να του την πέφτουν ορισμένοι (μη άγγλοι;) και να μιλούν ξεκάθαρα για τύπο ο οποίος προμόταρε 4-5 συγκεκριμένες μάρκες μεταξύ άλλων και την Φόρντ.
-
Εγώ λέω τι λέει αυτός.
Για εμένα πάντως, όσο καλό και να είναι το mk3, αφού υπάρχει Giulietta & 1 series, δύσκολα θα είναι benchmark το focus. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Εγώ λέω τι λέει αυτός.
Για εμένα πάντως, όσο καλό και να είναι το mk3, αφού υπάρχει Giulietta & 1 series, δύσκολα θα είναι benchmark το focus.Δεν λέω ότι είπες κάτι . Απλά αναφέρω ότι ότι εκθείαζε το ΜΚ3 μοντέλο - την προηγούμενη γενιά από το 2010 έως και το παρόν- ως επίσης benchmark ενώ η πραγματικότητα δεν ήταν αυτή. Γενικά υπάρχει ένα θέμα με τον ευρωπαϊκό ειδικό τύπο και το πώς προμόταρε ορισμένες μάρκες και αν θυμάμαι καλά το είχε πολύ ωραία καταδείξει ο χρήστης Storm.
-
Η Giulietta υστερεί πολύ σε πίσω χώρους και παγκάζια σε σχέση με το νέο Focus.Χάνει μεγάλο μερίδιο απ την πιάτσα .Ή να το πω διαφορετικά...δεν θα χε αντίπαλο εαν βελτίωνε τους χώρους.
Θα ήταν αβλεπεί το επόμενο μου αυτοκίνητο η ιταλίδα αλλά με 2 παιδιά πάω προς Focus μεριά. -
Και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά το επόμενο Focus, αν και ο χώρος αποσκευών είναι λόγος απόρριψης...
-
Πόσο κρίμα αλλά και τσιγκουνιά να έχουν μόνο οι κινεζικές εκδόσεις εσωτερικά φιλετα στις πισω πόρτες, αεραγωγούς για τους πισω επιβάτες και πισω υποβραχιονιο με εσωτερικη θήκη, ενω στην Ευρώπη ολα αυτα λείπουν και δεν μπορούν να μπουν ούτε ως παραγγελία..
-
Μια 1η δοκιμή για το ST-line 1.0 125hp
Γενικά, το βρίσκει βελτιωμένο σε όλους τους τομείς (αλλού περισσότερο,αλλού λιγότερο) με βασικές διαφορές α)την καλύτερη μόνωση του εσωτερικού από το προηγούμενο και β)τους μεγαλύτερους χώρους.
Δεν λέει κάτι ιδιαίτερο για την πίσω ανάρτηση -που στο συγκεκριμένο είναι ημιάκαμπτος-,αλλά κάπου διάβασα πως είναι εξελιγμένος,προερχόμενος από το Fiesta ST με διαφορετικού τύπου ελατήρια. -
Το εσωτερικό του είναι και αδιάφορο και άσχημο και αντιγραφή από το fiesta.. Γενικά η Ford έχει θέμα με τα εσωτερικά της
-
Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα, είχε αναφερθεί όμως ότι οι εκδόσεις St line θα είχαν πολλαπλούς και μόνο οι απλές ημιακαμπτο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Μια 1η δοκιμή για το ST-line 1.0 125hpΓενικά, το βρίσκει βελτιωμένο σε όλους τους τομείς (αλλού περισσότερο,αλλού λιγότερο) με βασικές διαφορές α)την καλύτερη μόνωση του εσωτερικού από το προηγούμενο και β)τους μεγαλύτερους χώρους.
Δεν λέει κάτι ιδιαίτερο για την πίσω ανάρτηση -που στο συγκεκριμένο είναι ημιάκαμπτος-,αλλά κάπου διάβασα πως είναι εξελιγμένος,προερχόμενος από το Fiesta ST με διαφορετικού τύπου ελατήρια.Γενικά δεν πολύ-ξετρελάθηκε ο Γερμανός... Μόνο για το τιμόνι μιλάει με πολύ θερμά λόγια. Εντύπωση μου έκανε ο μικρός χώρος για τα γόνατα πίσω. Ας περιμένουμε τη δοκιμή με τον 1.5 ecoboost που έχει περισσότερο ενδιαφέρον...
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Γενικά δεν πολύ-ξετρελάθηκε ο Γερμανός... Μόνο για το τιμόνι μιλάει με πολύ θερμά λόγια. Εντύπωση μου έκανε ο μικρός χώρος για τα γόνατα πίσω. Ας περιμένουμε τη δοκιμή με τον 1.5 ecoboost που έχει περισσότερο ενδιαφέρον...
Nαι,όντως και για το τιμόνι λέει 2-3 φορές πόσο ακριβείας είναι.
Τώρα για το χώρο πίσω,ο συγκεκριμένος όπως έχω δει γενικά είναι δύσκολο να βολευτεί εντελώς άνετα σε πολλά αυτοκίνητα,γιατί έχει ύψος περίπου 1.90 και κάνει και τις δοκιμές πίσω από το κάθισμα του οδηγού,που το έχει επίσης ρυθμίσει με το δικό του ύψος -
Πολύ όμορφο εμφανισιακά και σίγουρα θα είναι υπέροχο στην οδήγηση, αλλά ο χώρος αποσκευών είναι απογοητευτικά μικρός και δείχνει που ύστερη η πλατφόρμα. Το ιμπιζα στα 4059 έχει 355λτ και το φοκους στα 4378 μετά βίας φτάνει τα 375, να μην αναφέρω στο φαμπια που είναι κάτω από 4 μέτρα και έχει 330λτ χώρο αποσκευών!
Δυσκολεύομαι να καταλάβω την λογική της Φορντ όταν τα επόμενα γκολφ και λεον θα έχουν αρκετά παραπάνω από 400λτ.
Ford Focus MK4