-
Δηλαδή ή πρέπει να οδηγείς πάντα στα κόκκινα ή ποτέ; Αγαπητέ γύρε, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν την έξτρα ιπποδύναμη και ροπή ως περιθώριο ασφαλείας για ένα προσπέρασμα ή για τις λίγες στιγμές που θα έχουν διάθεση να το διασκεδάσουν.
Απλώς άκυρη η τοποθέτηση σου, γιατί νομίζω ότι ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ με το 'εχέφρων οδηγός'...
-
Οχι καθολου ακυρη...ξερω απο φιλους διαλυμμενα μοτερ....για αυτο τα λεω.
Ποιο ειναι το οριο που θα βαλεις στα χιλιομετρα και στην τουρμπινα εσυ ή εγω που μετα απο αυτο θα την παρει στο 'χερι'.... το γνωριζεις;;;
Πρεπει να μελετηθει αυτο απο τον βελτιωτικο οικο, πριν βαλει κανεις προγραμμα με + 0,5-0,7 bar (μεσα στα ανωτατα δηλαδη ορια της)
-
Κατ' αρχάς όπως είδες έβαλα ένα παράδειγμα από σοβαρό βελτιωτικό οίκο.
Διαλυμένα μοτέρ θα υπάρχουν πάντα, ακόμη και νορμάλ. Το σίγουρο είναι ότι ένα πρόγραμμα εφόσον είναι σωστά μελετημένο, θα στρεσάρει πολύ λιγότερο τα μηχανικά μέρη από ότι ένα πρόγραμμα κουκουρούκου.
Εδώ εισέρχεται και η χρήση που κάνει ο κάθε οδηγός. Επίσης το επιπλέον κόστος της επισκευής π.χ. μιας τουρμπίνας συνήθως είναι πολύ μικρότερο από το κόστος αγοράς και χρήσης ενός μεγαλύτερου κινητήρα που θα έδινε χωρίς πρόγραμμα την ίδια απόδοση με τον βελτιωμένο μικρότερο κινητήρα. Οπότε τελικά μπορεί να είναι ένας πολύ καλός συμβιβασμός...
-
Οι τουρμπίνες έχουν το όριο τους (σε ΣΑΛ και πίεση). Αν είναι κάτω από το όριο τους, δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Όχι ότι είναι κάτι νέο αλλά ανακινείται πάλι το θέμα και μιλά και για πρόστιμα.
-
Άσχετο με το θέμα αλλά το προηγούμενο focus f/l 1.5 182 καίει απλή αμόλυβδη 95άρα ή μόνο 100άρα;
-
Έχει 5 modes λειτουργίας, το επιβεβαίωσα στο test drive το προηγούμενο Σάββατο.
Το ξανατσέκαρα κι εγώ και όντως 5 είναι τα modes. Απλά εγώ μόλις είδα το sport σταμάτησα εκεί.
-
Καλημέρα. Για το mild hybrid έχουμε κάνα νέο ???
-
Καλημέρα σε όλους.
Το οδήγησε ο πωλητής μου την Πέμπτη και εντυπωσιάστηκε. Ροπή από χαμηλά και πολύ καλή αίσθηση. -
Να φανταστώ ότι εννοείς το focus mild hybrid 1.0 (125 ή 155 ???)
Άρα μάλλον καταφτάνει αφού το οδήγησε και ο πωλητής (Ελλάδα ή εξωτερικό ???)
-
στη Θεσσαλονικη μου ειχαν πει οτι απο Μαρτιο θα ξεκινησουν παραγγελιες για το mild hybrid
-
Να φανταστώ ότι εννοείς το focus mild hybrid 1.0 (125 ή 155 ???)
Άρα μάλλον καταφτάνει αφού το οδήγησε και ο πωλητής (Ελλάδα ή εξωτερικό ???)
Το 155. Ελλάδα.
Μου είπε πως έχουν βάλει μεγαλύτερη τουρμπίνα.
-
Ισχύει αυτό για την τουρμπίνα. Είναι μεγαλύτερη από το απλό 1000ρι. Και σε συνδυασμό με το ηλεκτρομοτέρ πρέπει να είναι πολύ σβέλτο!
-
Άντε να έρθει , να δούμε κοστολόγηση , να βγουν και τα νέα τέλη ταξινόμησης (αν βγουν) από Μάρτη και να προχωρήσω !!!!
-
Άσχετο με το θέμα αλλά το προηγούμενο focus f/l 1.5 182 καίει απλή αμόλυβδη 95άρα ή μόνο 100άρα;
Όλα τα αυτοκίνητα καίνει και απλή αμόλυβδη. Απλά ορισμένα, υψηλών επιδόσεων, εκμεταλλεύονται την υψηλότερη αντικροτική ιδιότητα της βενζίνης περισσότερων οκτανίων και αυξάνουν το αβάνς, με αποτέλεσμα ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις.
-
Όλα τα αυτοκίνητα καίνει και απλή αμόλυβδη. Απλά ορισμένα, υψηλών επιδόσεων, εκμεταλλεύονται την υψηλότερη αντικροτική ιδιότητα της βενζίνης περισσότερων οκτανίων και αυξάνουν το αβάνς, με αποτέλεσμα ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις.
Σε καποια αυτοκινητα, γραφει ο κατασκευαστης, οτι παιρνουν 98αρα. Δεν ξερω αν δεν θα εχουν κανενα θεμα με απλη βενζινη
-
Συνήθως λένε ότι θα έχουν μειωμένες επιδόσεις με 95 οκτάνια.
-
Συνήθως λένε ότι θα έχουν μειωμένες επιδόσεις με 95 οκτάνια.
Αυτό ακριβώς! Ακόμα και Ferrari V12 με συμπίεση 14:1 και κόφτη στις 9000 ΣΑΛ καίει 95άρα χωρίς πρόβλημα.
-
Καλησπέρα κύριοι. Βοηθάω μια φίλη στην άμεση αγορά καινούργιου οχήματος και είναι ερωτευμένη με το Focus. Επειδή έχω να μπω καιρό στο νήμα και τον διαμορφωτή δεν τον εμπιστεύομαι, γιατί νομίζω δεν είναι up2date, να ρωτήσω ο ecoblue υφίσταται ακόμα ή κόπηκε μαζί με τον 1.5 ecoboost;
-
Απο την σχεδιαση του ερωτευμενη;;;
Ford Focus MK4