-
Έτσι είναι, όντως μεγάλη αντανάκλαση. Πρέπει να είναι κάτι με τα κύματα φωτός των led. Να είναι διαφορετικά από τα πυρακτώσεως και αλλιώς να τα διαβάζει το μάτι μας.
Πάντως μετά τα led, δεν μπορώ να οδηγήσω με φώτα πυρακτώσεως. Είναι τεράστια η αλλαγή στον δρόμο
-
Σμρ πήγαινα κύριος βραδυάτικα χωρίς φώτα. Και καλά την έκανα την μαλακία αλλά λέω αφού η σούζι βάζει έτσι κι αλλιώς τα πολύ μικρά όταν αναβει μηχανη. Ελά μου όμως που πίσω στον κώλο δεν ανάβει τπτ. Και ρωτάω. Δεν είναι λίγο παράλογο αυτό; Αφού ρε γμτ ανάβεις τα μικρά μπροστά έτσι κι αλλιώς άναψε και κάτι από πίσω.
Μ εσωσε ενας κύριος που μου κορναρε, μου το πε και με στολισε και λιγο. Να ναι καλα ο ανθρωπος.
-
Σμρ πήγαινα κύριος βραδυάτικα χωρίς φώτα. Και καλά την έκανα την μαλακία αλλά λέω αφού η σούζι βάζει έτσι κι αλλιώς τα πολύ μικρά όταν αναβει μηχανη. Ελά μου όμως που πίσω στον κώλο δεν ανάβει τπτ. Και ρωτάω. Δεν είναι λίγο παράλογο αυτό; Αφού ρε γμτ ανάβεις τα μικρά μπροστά έτσι κι αλλιώς άναψε και κάτι από πίσω.
Μ εσωσε ενας κύριος που μου κορναρε, μου το πε και με στολισε και λιγο. Να ναι καλα ο ανθρωπος.
Βάλτο στο auto και τελείωσες με τα φώτα
-
Στο ποιό? Υπάρχει κουμπί για ποκεμον φώτων? Πώ πώ έχω μείνει σε άλλο αιώνα πραγματικά. Ευχαριστω!!!
ΥΓ: Κατάλαβα πάντως γιατί την πάτησα ενώ στα πολύ παλιότερα άλλα αυτ/τα της οικογένειας δεν την πατάω ποτέ. Στο καινούριο το βράδυ φωτιζει το καντραν μονο του. Στα παλια το καντραν φωτιζεται μονο οταν εχεις ήδη ανάψει φώτα. Οπότε ασυνείδητα βλέποντας το καντραν φωτισμένο υπέθεσα ότι έχω και φώτα. Κλασσικό human factors fuck up.
-
To αυτο ακριβως , βγηκα απο πολη με σβηστα φωτα και το καταλαβα εξω , με αποτελειωσε σαν ανθρωπο και οδηγο με καταρακωσε μου κοπηκε η μαγκια που λενε .
Και αλλο ενα που πηγα να μπω αναποδα στην εθνικη οδο
στον κομβο της αρκιτσας , σημειο που εχω περασει πανω απο 10 000 φορες . Εκεινο το σημειο εχει μια ιδιαιτεροτητα και εχουν συμβει παμπολα δυστηχηματα με ανθρωπους που μπηκαν αναποδα και οταν τα διαβαζα κοροιδευα και ελεγα ειναι δυνατον να τους παρουν το διπλωμα .
Οσο για τα λεντ αν δεν βαριεμαι καποια ωρα θα σας βαλω την αλληλογραφια και πως η philips εφτιαξε ειδικα λεντ για μενα . -
-
To αυτο ακριβως , βγηκα απο πολη με σβηστα φωτα και το καταλαβα εξω , με αποτελειωσε σαν ανθρωπο και οδηγο με καταρακωσε μου κοπηκε η μαγκια που λενε .
Και αλλο ενα που πηγα να μπω αναποδα στην εθνικη οδο
στον κομβο της αρκιτσας , σημειο που εχω περασει πανω απο 10 000 φορες . Εκεινο το σημειο εχει μια ιδιαιτεροτητα και εχουν συμβει παμπολα δυστηχηματα με ανθρωπους που μπηκαν αναποδα και οταν τα διαβαζα κοροιδευα και ελεγα ειναι δυνατον να τους παρουν το διπλωμα .Νομίζω έχω περάσει κ εγώ απο κει και θυμάμαι ένα κοκομπλόκο εγκεφαλικό. Θα το δω στο google maps να το αναλύσω.
Ελλάδα (ακόμα) δεν πήγα να το πάθω αυτό αλλά σχεδόν το έκανα όταν οδήγησα ΗΠΑ. Τα σήματα τους είναι γραπτά - δηλαδή αντί για ασπρη παυλα σε κοκκινο για απαγορευται έχουν ένα ασπρο σήμα που λέει no way νομιζω. Τα ασπρα σηματα ο βαλκανικος εγκεφαλος μου συνήθως τα αγνοει οπότε πήγε να γίνει η μαλακία. Μ εσωσε ενας αμερικάνος απ' την απέναντι διαστάυρωση που με σκισε στα φωτα και τις κόρνες. Να ναι καλά ο άνθρωπος.
-
Στο ποιό? Υπάρχει κουμπί για ποκεμον φώτων? Πώ πώ έχω μείνει σε άλλο αιώνα πραγματικά. Ευχαριστω!!!
ΥΓ: Κατάλαβα πάντως γιατί την πάτησα ενώ στα πολύ παλιότερα άλλα αυτ/τα της οικογένειας δεν την πατάω ποτέ. Στο καινούριο το βράδυ φωτιζει το καντραν μονο του. Στα παλια το καντραν φωτιζεται μονο οταν εχεις ήδη ανάψει φώτα. Οπότε ασυνείδητα βλέποντας το καντραν φωτισμένο υπέθεσα ότι έχω και φώτα. Κλασσικό human factors fuck up.
To pokemon φωτων τελικά ήταν στην πιό πάνω έκδοση. Το ψαχνα εχτές αλλά πουθενά. Κοίταξα στο μανουαλ και το μανουαλ μου ειπε "να παιρνες το πιο ακριβο ρε φτωχομπινε". Οπότε ποστ-ιτ στο ταμπλο να αναβω φωτα. Οποιος δεν δινει λεφτα τα δινει σε ποστ-ιτ μετα.
-
A GL πήρες τελικά ε?
Ναι το είχα πει ότι έχει κάτι ηλίθιες ελλειψεις... Τέσπα. -
@antonakis said in Φώτα LED:
A GL πήρες τελικά ε?
Ναι το είχα πει ότι έχει κάτι ηλίθιες ελλειψεις... Τέσπα.Μεχρί GL και καταιδρωμένοι. Αιντε να βαλουμε και καμια μεμβρανη και gg. Αλλά το αγαπάμε σαν GLX.
Φώτα LED