-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Παγε αν είχες την προηγούμενη γενιά b class που είχαμε, θα είχες σαλτάρει. Δε ξερω αν είχε περισσότερους τριγμούς απο το qq αλλα Mercedes και τριγμοί θα στην έδιναν κανονικά
Σα τον πατέρα μου που κάθε λιγο και λιγάκι τους το πήγαινε να το φτιάχνουν Βέβαια εμάς ηταν εταιρικό.....
Sent from my iPad using TapatalkΣυμβαίνουν πλέον παντού !
Οι εξαιρέσεις ομως του κανόνα απλά τον επιβεβαιώνουν. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θα με ενδιαφερε φανη να μας πεις μερικες απο τις σημαντικες διαφορες που εχει το Κουγκα σε σχεση με τα BMW.
- Έλλειψη ηχομονωτικού στο καπό
Το ηχομονωτικό στο καπό το έχει το ομόσταυλο φόκους, που παράγεται τώρα, όπως και ηχομονωτικό στον κινητήρα, στη μεσαία έκδοση εξοπλισμού. Δεν το είχε το προηγούμενο φόκους όμως.Ίσως θεώρησαν ότι χρειάζεται περισσότερο στον 3κύλινδρο.
-
Άσχετο αλλά σχετικό με αυτά που γράφει ο Φάνης...αν τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά υπάρχουν σε κάποιο άλλο κινητήρα/επίπεδο εξοπλισμού, τότε με μικρό κόστος μπαίνουν και στο 1.5ΕΒ
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
H δική μου ένσταση στα λεγόμενα πρίμιουμ , έχει βασικά να κάνει με την ποιότητα κατασκευής και τις πανάκριβες βλάβες που βγάζουν , κάτι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακριβώς γιατί αυτό πληρώνεις στα πρίμιουμΌχι δεν πληρώνεις αυτό στα 'Premium'. Αν θέλει κάποιος την καλύτερη δυνατή αξιοπιστία πρέπει να πάει σε ιαπωνικό.
-
Η αίσθηση που αποκομίζει κάποιος είναι πολλές φορές τόσο ισχύρη ώστε τα νούμερα πάνε περιπατο.
480 λίτρα ο χώρος αποσκευών και στην 3άρα και στην C-Class , η αίσθση που αποκομίζει κάποιος είναι οτι η C υπερέχει. Χωρίς τον κρυφό χώρο η x1 έχει ακόμη λιγότερο χώρο στις αποσκευές ,παρόλα αυτά η ευκολία στην φόρτωση και τα συρόμενα καθίσματα κάνουν τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερο.
Έγω είχα καταλήξει σε μια short λίστα που δεν θα με χαλάγε ότι και να ήταν επιλογή και άφησα την γυναίκα μου να διάλεξει. Σαν γιατρός-entepreneur έβαλε την λογική πάνω από το συναίσθημα.
-
Τα συρόμενα καθίσματα είναι έξτρα. Απλά ο κρυφός χώρος είναι σαν δεύτερο πορτ μπαγκαζ. Ακόμα και ρεζέρβα ανάγκης να έχεις πάλι χωράνε ένα σωρό πραγματα. Εγώ με τετραμελή οικογένεια τον κάτω χώρο τον έχω μόνο για ένα τσαντάκι με διαφορά πραγματάκια για το αμάξι, την ηλιοπροστασία και 2 μεγάλες πετσέτες που στρώνω στα πίσω καθίσματα για να μην λερώνουν τα παιδιά.
-
Αυτό που κάνετε ονομάζετε spamming και απαγορεύετε από τον Κανονισμό του Forum. Αν θέλετε να δημοσιεύσετε την είδηση (που το Περιοδικό μας έγραψε εξάλλου) υπάρχει αντίστοιχο θέμα για την VW. Επίσης παραδεχθήκατε ότι το κάνατε για να προκαλέσετε αντίδραση, κάτι που επίσης απαγορεύεται. Warn λοιπόν και την επόμενη φορά θα υπάρξει ποινή. [Admin]
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/dieselgate-epidikasi-apozimioseon-se-dyo-ellines-idioktites-ypsoys-eos-kai-11000Best value for money
άσχετο και εδώ...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Best value for money
άσχετο και εδώ...
Καλημερα Βασίλη
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Best value for money
άσχετο και εδώ...
Καλημερα Βασίλη
Καλημέρα Νικόλα!!
-
Και ερχεται το Σαββατο και ετσι αποφασίσαμε να δουμε το Honda Crv
1,6 4wd 160 στην τιμη των 33.750 τελικη
Τιμια τιμη για ενα αυτοκινητο,που ναι μεν ξερεις οτι περνεις κατι καλό και αξιοπιστο αλλα που δεν σε ενθουσιάζει,ειναι το αυτοκινητο που δεν σκεφτεσαι τι θα το κανουν τα παιδια αλλά ....
Χωροι απιστευτοι και μπρος και πισω και αποσκευων ,μου θυμίζει λιγο σε κατασκευη το Vitara του πεθερού.Πρεπει να το οδηγησω και αυτο για να εχω ολοκληρωμενη αποψη,παντως 2 Χ1 που ειδαμε στο δρομο μετα η γυναικα μου με ρωτησε ...Ποιο αυτοκινητο ειναι αυτo?ωραιο!!!! -
Ασύγκριτα καλύτερο το crv από την x1
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Και ερχεται το Σαββατο και ετσι αποφασίσαμε να δουμε το Honda Crv
1,6 4wd 160 στην τιμη των 33.750 τελικη
Τιμια τιμη για ενα αυτοκινητο,που ναι μεν ξερεις οτι περνεις κατι καλό και αξιοπιστο αλλα που δεν σε ενθουσιάζει,ειναι το αυτοκινητο που δεν σκεφτεσαι τι θα το κανουν τα παιδια αλλά ....
Χωροι απιστευτοι και μπρος και πισω και αποσκευων ,μου θυμίζει λιγο σε κατασκευη το Vitara του πεθερού.Πρεπει να το οδηγησω και αυτο για να εχω ολοκληρωμενη αποψη,παντως 2 Χ1 που ειδαμε στο δρομο μετα η γυναικα μου με ρωτησε ...Ποιο αυτοκινητο ειναι αυτo?ωραιο!!!!To honda CRV το αγοράζεις περισσότερο με την λογική παρά με το συναίσθημα. Για το συναίσθημα υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα.
Η λογική λεει οτι παίρνεις ένα παντός καιρού αυτοκίνητο με απλετους χώρους και τον καλύτερο κινητήρα diesel στα 1600 .
Έαν μένεις επαρχία δεν έχεις να φοβάσαι το αστικό χαράτσι για τους diesel το όποιο ειναι σίγουρο οτι θα έρθει κάποια στιγμή.(Επιπλεον δίνουν τα παρακάτω 5 χρόνια εγγύηση -150.000 , 5 χρόνια οδηγική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεαν αναλώσιμα για τα service) -
Αν δε σε πειραζει που σε λίγους μήνες αλλάζει και αρα θα εχεις με το καλημερα παλιό μοντέλο, ειναι εξαιρετική επιλογή.
Η τιμη ειναι για my16; -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν δε σε πειραζει που σε λίγους μήνες αλλάζει και αρα θα εχεις με το καλημερα παλιό μοντέλο, ειναι εξαιρετική επιλογή.
Η τιμη ειναι για my16;Ναι το elegance
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Ασύγκριτα καλύτερο το crv από την x1Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει νόημα τέτοια επιχειρηματολογία. Κάπου καλύτερο το ενα, κάπου το αλλο.
Αν θες πετρέλαιο το κοιτάς σαφώς καλύτερα λόγω κυβικών.
Το ιδιο και για χώρους μαζί με εξωτερικές διαστάσεις βέβαια.
Θετικό και η ιαπωνική αξιοπιστία και τα πέντε χρονια εγυησης, πλην ομως ο τοπικός αντιπρόσωπος απεναντι σε απευθειας θυγατρική της μαμάς εταιρείας.
Αν θες κράτημα, πάτημα, στήσιμο, αναλογικά καλούς χώρους για το μέγεθος, εμφάνιση νομίζω και οι αντικειμενικοί κριτές θα πουν Χ1.Σαφώς βεβαια η τιμη ξεστοκαρισματος του 1,6 ειναι εντυπωσιακή. Πριν 7 μήνες ηταν 5000 παραπάνω
-
Ειναι 4x4 αυτο?
-
ναι 160 4χ4 και η πλούσια elegance έκδοση (ουσιαστικά μόνο οι LED προβολείς λείπουν για να την χαρακτηρίσεις πλήρης)
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ασύγκριτα καλύτερο το crv από την x1
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει νόημα τέτοια επιχειρηματολογία. Κάπου καλύτερο το ενα, κάπου το αλλο.
Αν θες πετρέλαιο το κοιτάς σαφώς καλύτερα λόγω κυβικών.
Το ιδιο και για χώρους μαζί με εξωτερικές διαστάσεις βέβαια.
Θετικό και η ιαπωνική αξιοπιστία και τα πέντε χρονια εγυησης, πλην ομως ο τοπικός αντιπρόσωπος απεναντι σε απευθειας θυγατρική της μαμάς εταιρείας.
Αν θες κράτημα, πάτημα, στήσιμο, αναλογικά καλούς χώρους για το μέγεθος, εμφάνιση νομίζω και οι αντικειμενικοί κριτές θα πουν Χ1.Σαφώς βεβαια η τιμη ξεστοκαρισματος του 1,6 ειναι εντυπωσιακή. Πριν 7 μήνες ηταν 5000 παραπάνω
3 000
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ειναι 4x4 αυτο?Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ