-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Επίσης σε ένα αμάξι ακόμη κ αν δεν πάρεις τους πιο ισχυρούς κινητήρες - που ασφαλώς κοστίζουν αρκετά ακριβοτερα από τους λιγότερο ισχυρούς, τα αυτοκινητα αυτά δεν παύουν να έχουν πλστφορμα, πλαισιο, αναρτήσεις, φρένα, σύστημα διεύθυνσης, κιβώτιο ταχυτήτων κτλ κτλ κτλ συνήθως επιπέδου ανάλογου της τιμής τους. Ένα αμάξι δεν είναι μόνο εξοπλισμός αλλά κ πολλά άλλα.
Αν κάποιος αγοραζει αμάξι για το σήμα...είναι άξιος του μυαλού που κουβαλάει...
Ακομα κ δεχτούμε αυτο που λες, αν και εχει μια βαση, ενα μεγάλο μέρος της διαφοράς τιμής απο τα 'μη πριμιουμ'παει στο σήμα και μονο, άντε κ στα καλύτερα πλαστικά (για όποιον τον ενδιαφέρουν). Χαρακτηριστική ειναι η περιπτωση του vag (πρώτος διδαξασας). Ενα Λεον εχει ακριβως τα ίδια στοιχεία που περιέγραψες (πλαισιο, αναρτήσεις κλπ) με ενα πολυ ακριβότερο Α3. Ειδικά στην entry level κατηγορία των μικρομεσαίων, αυτο ιςχυει κατα κόρον. Δεν καταλαβαίνω γιατι μια a- class ή μια 116 τιμάται 5-6κ ακριβότερα απο πχ ενα σιβικ, 308 ή Megane ( την Α σκοπίμως δεν την αναφέρω) . Τοσο πολυ κοστίζουν τα καλύτερα πλαστικά;
Αν και δεν διαφωνώ με όσα υποστηρίζεις, στην σειρά 1 πληρώνεις και την πίσω κίνηση. Σίγουρα όμως πληρώνεις και το σήμα. Θεωρώ πάντως το δικό σου αυτοκίνητο ανώτερο στον δρόμο και ας είναι προσθιοκίνητο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι και τόσο αναιμικός ο 156άρης της C, από το δικό σου παπόρι είναι σαφώς ταχύτερη.
Οι Γερμανοί πάντα ήταν τσιγκούνηδες με τον εξοπλισμό, αλλά αν εξαιρέσουμε τις ζάντες και την έλλειψη Xenon δεν του λείπει κάτι άλλο. Ζάντες αν θέλεις βάζεις aftermarket και με καλές λάμπες (π.χ. Night Breaker) έχεις μια χαρά φώτα. Έχω Xenon στην BMW και απλές αλογόνου στο Saab και δεν βλέπω και τεράστιες διαφορές...
Στον δρόμο είναι καλό αυτοκίνητο η C, άνετο και ασφαλές αν και όχι τόσο σπορ στημένο όσο μια 3άρα και δεν μιλάω καν για την κορυφαία στην κατηγορία Giulia.
Κουράζει αν είσαι παππούδι... Κατά τα άλλα αυτή είναι η σωστή θέση οδήγησης.Το γιατι το πηγες επι προσωπικου με το παπορι δε το αντιλαμβανομαι.Αλλωστε παρομοιες επιδοσεις με μια thp εχει... Απο εκει και περα ειναι γελοιο επιεικως να μην εχει ζαντες αλουμινιου και xenon ενα αμαξι σ αυτα τα βαλαντια οπως και ειναι ΧΑΩΤΙΚΗ η διαφορα των xenon σε σχεση με τις απλες, μη τα ισιωνουμε ολα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Επίσης σε ένα αμάξι ακόμη κ αν δεν πάρεις τους πιο ισχυρούς κινητήρες - που ασφαλώς κοστίζουν αρκετά ακριβοτερα από τους λιγότερο ισχυρούς, τα αυτοκινητα αυτά δεν παύουν να έχουν πλστφορμα, πλαισιο, αναρτήσεις, φρένα, σύστημα διεύθυνσης, κιβώτιο ταχυτήτων κτλ κτλ κτλ συνήθως επιπέδου ανάλογου της τιμής τους. Ένα αμάξι δεν είναι μόνο εξοπλισμός αλλά κ πολλά άλλα.
Δυστυχως έχουμε φτάσει να διαφημίζονται αμάξια με βάση μόνο τι infotainment έχουν ή τι δυνατότητες συνδεσιμότητας, όχι πως στρίβουν, πως φρενάρουν, πως επιταχύνουν.
Κριση ταυτοτητας? Διπολικη διαταραχη?
-
Διότι Νονούλη δεν μπορεί να αποκαλεί απαξιωτικά αναιμικό έναν κινητήρα 156 ίππων και με ροπή των 25 κιλών, όταν το δικό του δίλιτρο ατμοσφαιρικό είναι σαφώς πιο αργό. Η THP είναι άλλο θέμα.
Είναι όντως αστείο να μην έχεις τουλάχιστον αλουμινίου στα 36 χιλιάρικα, αλλά τις βάζεις μετά, δεν τρέχει και τίποτα.
Για τα xenon δεν έχω την ίδια άποψη με σένα και το λέω από προσωπική εμπειρία. Ναι, ωραία είναι, αλλά δεν είναι τόσο ανώτερα πια. Δεν θα απέκλεια δηλαδή ένα αυτοκίνητο μόνο για αυτόν τον λόγο.
-
Είπαμε αγοράζεις το αστέρι , την προπέλα και τους κύκλους και δεν δείχνεις σε κανένα τι εξοπλισμό έχει . Μόνο απ΄ έξω .
Γιατί η ουσία βρίσκεται κάτω από το καπώ...
Συγνώμη είχα ξεχάσει να βάλω το εμοτικον (:lol:) και έτσι βγήκε λάθος συμπέρασμα...
Καμία ουσία δεν βρίσκεται σε τέτοια αμάξια με αναιμικούς κινητήρες . Απλά πληρώνεις ακριβά το σήμα και αν σου αρκεί να σε βλέπουν από μακρυά όμως , μην δούν τι εξοπλισμό έχεις , τότε είναι όλα μια χαρά .
Η c class έχει έντονα για τους μπροστινούς επιβάτες την δυνατότητα να κάθεσαι με τεντωμένα τα πόδια και έτσι έχεις την ψευδαίσθηση του μεγάλου χώρου , που όμως κουράζει στο ταξίδι .
Δεν είναι και τόσο αναιμικός ο 156άρης της C, από το δικό σου παπόρι είναι σαφώς ταχύτερη.
Οι Γερμανοί πάντα ήταν τσιγκούνηδες με τον εξοπλισμό, αλλά αν εξαιρέσουμε τις ζάντες και την έλλειψη Xenon δεν του λείπει κάτι άλλο. Ζάντες αν θέλεις βάζεις aftermarket και με καλές λάμπες (π.χ. Night Breaker) έχεις μια χαρά φώτα. Έχω Xenon στην BMW και απλές αλογόνου στο Saab και δεν βλέπω και τεράστιες διαφορές...
Στον δρόμο είναι καλό αυτοκίνητο η C, άνετο και ασφαλές αν και όχι τόσο σπορ στημένο όσο μια 3άρα και δεν μιλάω καν για την κορυφαία στην κατηγορία Giulia.
Κουράζει αν είσαι παππούδι... Κατά τα άλλα αυτή είναι η σωστή θέση οδήγησης.Κουράζει εμένα που είμαι ψηλός και αρχοντάνθρωπος...
Κοντόσωμα κνιτάκια βολεύονται και σε 3άρες...
Με το δικό μου παπόρι δεν μπαίνει σε σύγκριση , γιατί στα ίδια σχεδόν λεφτά , θα είχα και ταχύτερη και το ίδιο πλούσια έκδοση .
Εβαλα το πρωί την διαμόρφωση του ινσίνια με τα 165 άλογα που έχει πολύ περισσότερα και είναι και 10000 φτηνότερο .
Αλλά δεν έχει το σήμα .Δες μερικά σχόλια πιο πίσω...
Αμα βάλω μια Ε που είναι ανάλογου μεγέθους με το παπόρι , για να πάρω έναν καλό εξοπλισμό με τον βασικό κινητήρα θέλω 60000 .
Το δικό μου δίλιτρο ατμοσφαιρικό το πήρα πριν 8 χρόνια και αν έδινα 35000 μπορούσα τότε να πάρω το τρίλιτρο V6 .
-
Διότι Νονούλη δεν μπορεί να αποκαλεί απαξιωτικά αναιμικό έναν κινητήρα 156 ίππων και με ροπή των 25 κιλών, όταν το δικό του δίλιτρο ατμοσφαιρικό είναι σαφώς πιο αργό. Η THP είναι άλλο θέμα.Είναι όντως αστείο να μην έχεις τουλάχιστον αλουμινίου στα 36 χιλιάρικα, αλλά τις βάζεις μετά, δεν τρέχει και τίποτα.
Για τα xenon δεν έχω την ίδια άποψη με σένα και το λέω από προσωπική εμπειρία. Ναι, ωραία είναι, αλλά δεν είναι τόσο ανώτερα πια. Δεν θα απέκλεια δηλαδή ένα αυτοκίνητο μόνο για αυτόν τον λόγο.
Δηλαδη εγω επειδη οδηγαω 103 αλογα δε μπορω να πω π.χ. οτι 3008 με τα 120 στα 35 χιλιαρικα ειναι κοροιδια ετσι? Δε σε καταλαβαινω...
Αμα ειναι να πας να βαλεις αυτονοητα extra μετα σε αμαξι τετοιας αξιας οταν αλλοι ''φτιαχνουν μεχρι και καφε'' ε τρεχει ολιγον
Κι εγω απο προσωπικη εμπειρια το λεω για τα xenon.
-
Ακομα κ δεχτούμε αυτο που λες, αν και εχει μια βαση, ενα μεγάλο μέρος της διαφοράς τιμής απο τα 'μη πριμιουμ'παει στο σήμα και μονο, άντε κ στα καλύτερα πλαστικά (για όποιον τον ενδιαφέρουν). Χαρακτηριστική ειναι η περιπτωση του vag (πρώτος διδαξασας). Ενα Λεον εχει ακριβως τα ίδια στοιχεία που περιέγραψες (πλαισιο, αναρτήσεις κλπ) με ενα πολυ ακριβότερο Α3. Ειδικά στην entry level κατηγορία των μικρομεσαίων, αυτο ιςχυει κατα κόρον. Δεν καταλαβαίνω γιατι μια a- class ή μια 116 τιμάται 5-6κ ακριβότερα απο πχ ενα σιβικ, 308 ή Megane ( την Α σκοπίμως δεν την αναφέρω) . Τοσο πολυ κοστίζουν τα καλύτερα πλαστικά;
Αν και δεν διαφωνώ με όσα υποστηρίζεις, στην σειρά 1 πληρώνεις και την πίσω κίνηση. Σίγουρα όμως πληρώνεις και το σήμα. Θεωρώ πάντως το δικό σου αυτοκίνητο ανώτερο στον δρόμο και ας είναι προσθιοκίνητο!
Δια, ήθελα να το αποφύγω γιατι κάθε επιλογή αυτοκινήτου εχει κ μια δόση υποκειμενικότητας, αλλα οπως λες οδηγικά δεν βρηκα να ειναι στο δρόμο καλυτερη η 116d, με εξαίρεση τον λιγο πιο δυνατό κινητήρα κ την καλυτερη ανεση, η οποία ομως έκανε την BMW σαφώς πιο πλαδαρή. Πλεονέκτημα της πισω κίνησης σε αυτες τις ιπποδυνάμεις δεν βλεπω να υφίσταται. Αν μιλούσαμε για την 120 θα το δεχόμουν. Δέχομαι επισης οτι σχεδιαστικά συνιστά μια μοναδικότητα η οποία ειμαι σημαντική για κάποιους. Κατι που σαφώς δεν ιςχυει για το Α3 κ την Aclass. Εκει θεωρώ οτι πληρώνεις καθαρά το σήμα. Και το λέω γιατι πριν επιλέξω τα οδήγησα ολα εκτενώς. Πχ ενα Megane 130 gt line , κοστίζει πολυ λιγότερο απο τα πριμιουμ κ κανει τα πάντα καλύτερα πλην των πλαστικών.
Η C που συζητάμε εδώ βεβαια ειναι μια άλλη ιστορία και φαινεται να ειναι πραγματική merc. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Κουράζει εμένα που είμαι ψηλός και αρχοντάνθρωπος...Μπαρμπάκος είσαι, αλλά δεν πειράζει, κάποτε όλοι θα γεράσουμε (κι εγώ στα 40 μπαρμπαδεύω άλλωστε), αλλά τουλάχιστον ελπίζουμε να μην σκουριάσει και το μυαλό μας και να θυμόμαστε πως να οδηγούμε σβέλτα με ωραία και χαμηλά αυτοκίνητα.
Με το δικό μου παπόρι δεν μπαίνει σε σύγκριση , γιατί στα ίδια σχεδόν λεφτά , θα είχα και ταχύτερη και το ίδιο πλούσια έκδοση .
Ισχύει. Βέβαια δεν θα είχες πίσω κίνηση, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά έτσι κι αλλιώς...
Εβαλα το πρωί την διαμόρφωση του ινσίνια με τα 165 άλογα που έχει πολύ περισσότερα και είναι και 10000 φτηνότερο .
Αλλά δεν έχει το σήμα .Ούτε την πίσω κίνηση, ούτε το στήσιμο, ούτε το πλαίσιο.
Αμα βάλω μια Ε που είναι ανάλογου μεγέθους με το παπόρι
Η C5 είναι κατηγορίας D, όπως και η C Class. H E Class είναι κατηγορίας Ε.
Το δικό μου δίλιτρο ατμοσφαιρικό το πήρα πριν 8 χρόνια και αν έδινα 35000 μπορούσα τότε να πάρω το τρίλιτρο V6 .
Κρίμα που δεν το πήρες, ο V6 από μόνος του αξίζει και ας μην είναι κανένας σοβαρός εξακύλινδρος σε σχέση με τον (ακριβότερο είναι η αλήθεια) ανταγωνισμό.
Δηλαδη εγω επειδη οδηγαω 103 αλογα δε μπορω να πω π.χ. οτι 3008 με τα 120 στα 35 χιλιαρικα ειναι κοροιδια ετσι? Δε σε καταλαβαινω...
Φυσικά και μπορείς!
Αμα ειναι να πας να βαλεις αυτονοητα extra μετα σε αμαξι τετοιας αξιας οταν αλλοι ''φτιαχνουν μεχρι και καφε'' ε τρεχει ολιγον
Όπως είπες πριν λίγο καιρό για μένα ότι είμαι πραγματικός petrolhead, το ίδιο λέω κι εγώ για σένα τώρα. Ε σαν petrolheads και οι δύο λοιπόν ξέρουμε ότι η μηχανολογική μελέτη είναι πολύ πιο σημαντική από τα μπιμπλίκια. Δεν λέω ότι η C είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία (κατά την άποψή μου η Giulia είναι), αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είναι ένα εξαιρετικό μεσαίο οικογενειακό με κορυφαία κύλιση και άνεση, δεμένο αμάξωμα, ψυχωμένο μοτέρ βενζίνης (ο 1500 diesel της Renault είναι τρολλάρισμα όμως) και την κίνηση στον σωστό άξονα.
@ koralli (Δεν κάνω quote γιατί είχα ήδη πατήσει το κουμπί της υποβολής και δεν με αφήνει να σε 'κουοτάρω'): Η διαφορετική τυπολογία (βλ. πίσω κίνηση) σίγουρα κοστίζει παραπάνω. Από εκεί και πέρα και εμένα πλαδαρή μου φάνηκε η 116i (βενζίνης κιόλας) σε σχέση με την κοφτερή Giulietta!!! Όμως η πίσω κίνηση έχει και άλλα πλεονεκτήματα εκτός του παιχνιδιού με την ουρά. Δεν έχει αντιδράσεις στο τιμόνι για παράδειγμα και έχεις καλύτερη πρόσφυση στην εκκίνηση και τις εξόδους των αργών στροφών. Άσε που στην Ελλάδα με την άσφαλτο που έχουμε μπορείς να παίξεις και λίγο με τον κώλο ακόμα και με 130 άλογα.
-
Σιγουρα δεν είμαι της λογικής της δαγκωμένης ταυτότητας , αλλά πριν από το τωρινό , είχα μεγάλο τετρακίνητο αστέρι . Οπότε μια χαρά τα ήξερα και τα πρίμιουμ . Ευτυχώς όμως ήταν εταιρικό και δεν πλήρωνα εγώ τις βλάβες ...
Μπαρμπάκος είμαι αφού είμαι πιο κοντά στα δεύτερα ήντα , παρά στα πρώτα...
Η C5 έχει 478 Χ 1,86 και μεταξόνιο 282 . Η C 4,68 Χ 1,81 και μεταξόνιο 284 , αλλά η προηγούμενη και αντίστοιχης χρονολογίας 4,58 Χ 1,70 και μεταξόνιο 276 .τ
Αντίστοιχα η Ε προ 8 ετών είχε 4,86 Χ 1,85 και μεταξόνιο 2,87 .
Αρα μάλλον πιο κοντά στην Ε , παρά στην C ήμουν . Και επειδή η πίσω κίνηση κόβει λίγο χώρο στο σαλόνι , μάλλον μόνο με την Ε συγκρίνομαι .
Θα ήθελα να δούμε και το τωρινό Μοντέο σε ανάλογες εκδόσεις .
-
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... -crossback
Εχετε καποια αποψη για την κυρία? -
Είναι νωρίς ακόμα , αλλά οι τιμές θα είναι αλλού . Λογικά θα ξεκινάει με τον μικρό κινητήρα γύρω στα 45 και με τους νέους βενζίνης και το νέο 8τάχυτο θα ξεφεύγει ...
Ακόμα θα είναι και ο νέος 1.5 ντίζελ με τα 130 .
Ουσιαστικά είναι το πρώτο πραγματικό DS .
-
Συγγνώμη αλλα η συζήτηση σας ειναι εντελώς άστοχη. Δεν ειναι ολα specs να τα συγκρίνεις να τα βρίσκεις παραπλήσια και να τα βγάζεις τελικά ίδια.
Με την ίδια ισοπεδωτική λογική να συγκρίνετε seiko με audemars piguet και να τα βγάζετε ίδια γιατί έχουν κρύσταλλα απο ζαφείρι και ίδια δευτερόλεπτα στη χρονομέτρηση, όποτε οκ μωρε γιατί να δώσω λεφτά στους Ελβετούς
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ειδε φως και μπηκε...
Ξεχασες το over and out + haters gonna hate...**Edit Admin.
Σας έχουμε παρακαλέσει να μην προκαλείτε τους συνομιλητές σας μιλώντας απαξιωτικά για το πρόσωπό τους. Από εδώ και πέρα υπάρχει προειδοποίηση επί ποινής αποκλεισμού στην επόμενη παραβίαση του Κανονισμού. [Admin]**
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειδε φως και μπηκε...
Ξεχασες το over and out + haters gonna hate...
Τιποτα περισσοτερο απο μια που αγοραζει οτι πουλαει και οτι εχει ονομα. Εισαι ο ορισμος του θυματοποιημενου καταναλωτη, υλικο για τρολλαρισμα...Πες κι αλλα, πλέον απλά γελάω!! Και γι αυτο μπαίνω για να μαθαίνω απο εσένα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Εδώ μιλάς για Volvo;
Όχι ιδιαίτερα.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν ούτε σχεδιαστικά ούτε το πάντα περίεργο και διαφορετικό εσωτερικό τους.
Ένα παράδειγμα που μου έκανε κακή εντύπωση είναι το Tiguan που η διαφήμιση έλεγε ότι τρέχει σε diesel, βενζίνη, android και iOS...
Από όλο το αμάξι δηλαδή θα πεις στον κόσμο για τη συνδεσιμότητα του;
Άλλο παράδειγμα το corsa με το wifi και το data pack ...
Σώνει και καλά να σε φορτώνουν γκάτζετ. Θυμάμαι στο QQ αναγκάστηκα για τα συστήματά ασφαλείας και του εμπρός αισθητήρες να πάρω και το άθλιο connect γιατί έτσι έβγαινε το πακέτο ώστε να δεσμευτώ στην εταιρία για τις αναβαθμίσεις των χαρτών. -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
BMW X1
Sent from my iPhone using TapatalkΜια χαρά πακέτο είναι αυτό. Δεν του λείπει τίποτα ουσιαστικό. Αν θέλουν οι κουφάλες ολα τα χωράνε
σε 25Κ προ φόρων.
Ίδια τιμή έβγαινε αρχές του χρόνου προ φόρων και το δικό μου xline advanced (όπου advanced ισον αυτόματο κιβώτιο) χωρις τότε led, αυτόματη πόρτα αποσκευών,connected services και χρωμια στα παράθυρα. Όποτε θα έλεγα ότι έχουν πέσει χοντρά οι τιμές μιας και μόνο τα led πάνε 1300 ευρώ.
Τότε έτρεχε προωθητικό βέβαια -2100 από τη μαμά και αλλά περίπου -2000 από τον έμπορο και έβγαινε στα 33500 το πακέτο [αν και τα led πχ θα τα ήθελα όχι γιατί τα αλογόνου δεν φωτίζουν καλά (από τις καλύτερες υλοποιήσεις αλογόνου) αλλά γιατί ανεβάζουν αισθητικά και άλλο το αμάξι ! ]
Δεν μπορω να πιστέψω ότι ο εμπόρους δεν σου έκανε έκπτωση κανα 2χιλιαρο τουλάχιστον. Βρες άλλο πωλητή ή έμπορο ή περίμενε τέλος χρόνου.
Εκπτώσεις 700 ευρώ δεν παίζουν. Μιλάμε για πάντα περισσότερα! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σχετικα με τη πρωτη παραγραφο δεν ειναι καθολου ετσι συνηθως!
Εχω πολλα ταπεινα μαλιστα παραδειγματα εκτος premium ακομα ακομα.. Το 407 1.8 π.χ. εινα ενα τελειως διαφορετικο αυτοκινητο σε σχεση με το 407 2.2. Συνηθως αλλαζουν υποπλαισια, τυπολογια αναρτησεων, αντιστρεπτικες, μεγεθη δισκοπλακων, κιβωτια και ολα αυτα που καποιοι με κοροιδευουν και ειναι τα σημαντικα σ ενα αμαξι (δε παει σ εσενα)... Οταν δηλαδη παιρνεις σε μαι τιμη ενα premium γυμνο και entry level χαρακτηριστικων σ ενα μη premium μπορει τελικα ν αγοραζεις επι της ουσιας πολυ ανωτερο αυτοκινητο. Π.χ. το ενα να ειναι δικινητο και το αλλο τετρακινητο σ ενα suv.
Μαλιστα υπεπεσες αθελα σου με την τελευταια προταση σε αυτο που ηθελα να καυτηριασω. Οτι ακριβως τελικα αγοραζεις σημα στο τελος καθως απο κατω τιποτα δεν ειναι οπως η σωστη εκδοση.Νονέ χωρίς να έχω αυτή τη στιγμή να παραθέσω στοιχεία - νομίζω ότι η φράση σου 'δεν είναι καθόλου έτσι συνήθως' υπονοεί την αλήθεια: Ότι δλδ υπάρχουν περιπτώσεις που συμβαίνει και άλλες που δεν...
Σε κάθε περίπτωση το να αγοράζεις π.χ. ένα αμάξι από τις 'μεγάλες εταιρίες' συνήθως - θα χρησιμοποιήσω και εγώ το επίρρημα - συνεπάγεται ότι παίρνεις κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά ακόμη και όταν επιλέγεις μια από τις οικονομικές βερσιόν. Από την άλλη η επιλογή ενός αυτοκινήτου 'μη premium' - αν και μισώ τον όρο - προφανώς σου εξασφαλίζει σε πολύ πιο συμφέρουσα τιμή πολύ περισσότερα σε θέμα εξοπλισμού.
Πάντως θα συμφωνήσω και με αυτό που γράφτηκε και στο παρελθόν το έχω γράψει και εγώ ότι οι αποστάσεις ανάμεσα στις εταιρίες έχουν μειωθεί πολύ και στην πραγματικότητα συμφέρει να πας σε μη premium επιλογή τις περισσότερες φορές! Π.χ. αυτή τη στιγμή με την τιμή και τα χαρακτηριστικά που έχει το kuga βενζίνης πολύ δύσκολα θα επιλέξει κάποιος με κριτήριο το τι παίρνει σε αυτά τα λεφτά ένα premium μοντέλο που κοστίζει καμιά 10αριά χιλιάρικα περισσότερα.Τέλος όσοι επιλέγουν με κριτήριο να πουλάνε μούρη με το σήμα μου είναι αδιάφοροι.
Εγώ έχω εξηγήσει επανειλημμένως τα κριτήρια της δικής μου επιλογής και έχω γράψει ότι αδιαφορώ αν πάνω το αμάξι μου έχει προπέλα ή lada. Αυτό που με ενδιέφερε είναι χώροι (σε όχι πολύ μακρύ αμάξωμα), κινητήρας-επιδόσεις, τετρακίνηση και στήσιμο. Και πήρα αυτό που πήρα γιατί δεν βρήκα άλλο να τα παρέχει όλα αυτά σε αυτόν τον βαθμό... -
H δική μου ένσταση στα λεγόμενα πρίμιουμ , έχει βασικά να κάνει με την ποιότητα κατασκευής και τις πανάκριβες βλάβες που βγάζουν , κάτι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακριβώς γιατί αυτό πληρώνεις στα πρίμιουμ .
Εχοντας περάσει και εγώ από αυτή την ιστορία , ευτυχώς όμως με εταιρικά αμάξια που τις βλάβες τις πλήρωνε το λήζινγκ , δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα μου φαινόταν αν έπρεπε να δώσω 3-4-5 χιλιάρικα για επισκευή σε ένα αμάξι που έκανε 20000 πάνω από τον ανταγωνισμό των μη πρίμιουμ που είχαν όμως 5-6-7 χρόνια εγγύηση και όχι 1-2 που είχε το πρίμιουμ .
-
Aυτα τα χρηματα μονο αν πας στα επισημα συνεργεια και αγορασεις ανταλλακτικα απο αυτους. Μπορεις να το κανεις με πολυ λιγοτερα σε μικρο συνεργειο και αγοραζοντας ανταλλακτικα απο οπου βρεις φθηνοτερα (online, ολα τα στοιχεια υπαρχουν στο ιντερνετ). Αν μπορεις να κανεις και κατι μονος σου ειναι ακομα ποιο ευκολο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Aυτα τα χρηματα μονο αν πας στα επισημα συνεργεια και αγορασεις ανταλλακτικα απο αυτους. Μπορεις να το κανεις με πολυ λιγοτερα σε μικρο συνεργειο και αγοραζοντας ανταλλακτικα απο οπου βρεις φθηνοτερα (online, ολα τα στοιχεια υπαρχουν στο ιντερνετ). Αν μπορεις να κανεις και κατι μονος σου ειναι ακομα ποιο ευκολο.+1
και το βιώνω ήδη αυτό...
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ