Ο χρήστης criuser έγραψε:
Κουράζει εμένα που είμαι ψηλός και αρχοντάνθρωπος...
Μπαρμπάκος είσαι, αλλά δεν πειράζει, κάποτε όλοι θα γεράσουμε (κι εγώ στα 40 μπαρμπαδεύω άλλωστε), αλλά τουλάχιστον ελπίζουμε να μην σκουριάσει και το μυαλό μας και να θυμόμαστε πως να οδηγούμε σβέλτα με ωραία και χαμηλά αυτοκίνητα.
Με το δικό μου παπόρι δεν μπαίνει σε σύγκριση , γιατί στα ίδια σχεδόν λεφτά , θα είχα και ταχύτερη και το ίδιο πλούσια έκδοση .
Ισχύει. Βέβαια δεν θα είχες πίσω κίνηση, αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά έτσι κι αλλιώς...
Εβαλα το πρωί την διαμόρφωση του ινσίνια με τα 165 άλογα που έχει πολύ περισσότερα και είναι και 10000 φτηνότερο .
Αλλά δεν έχει το σήμα .
Ούτε την πίσω κίνηση, ούτε το στήσιμο, ούτε το πλαίσιο.
Αμα βάλω μια Ε που είναι ανάλογου μεγέθους με το παπόρι
Η C5 είναι κατηγορίας D, όπως και η C Class. H E Class είναι κατηγορίας Ε.
Το δικό μου δίλιτρο ατμοσφαιρικό το πήρα πριν 8 χρόνια και αν έδινα 35000 μπορούσα τότε να πάρω το τρίλιτρο V6 .
Κρίμα που δεν το πήρες, ο V6 από μόνος του αξίζει και ας μην είναι κανένας σοβαρός εξακύλινδρος σε σχέση με τον (ακριβότερο είναι η αλήθεια) ανταγωνισμό.
Δηλαδη εγω επειδη οδηγαω 103 αλογα δε μπορω να πω π.χ. οτι 3008 με τα 120 στα 35 χιλιαρικα ειναι κοροιδια ετσι? Δε σε καταλαβαινω...
Φυσικά και μπορείς!
Αμα ειναι να πας να βαλεις αυτονοητα extra μετα σε αμαξι τετοιας αξιας οταν αλλοι ''φτιαχνουν μεχρι και καφε'' ε τρεχει ολιγον
Όπως είπες πριν λίγο καιρό για μένα ότι είμαι πραγματικός petrolhead, το ίδιο λέω κι εγώ για σένα τώρα. Ε σαν petrolheads και οι δύο λοιπόν ξέρουμε ότι η μηχανολογική μελέτη είναι πολύ πιο σημαντική από τα μπιμπλίκια. Δεν λέω ότι η C είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία (κατά την άποψή μου η Giulia είναι), αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είναι ένα εξαιρετικό μεσαίο οικογενειακό με κορυφαία κύλιση και άνεση, δεμένο αμάξωμα, ψυχωμένο μοτέρ βενζίνης (ο 1500 diesel της Renault είναι τρολλάρισμα όμως) και την κίνηση στον σωστό άξονα.
@ koralli (Δεν κάνω quote γιατί είχα ήδη πατήσει το κουμπί της υποβολής και δεν με αφήνει να σε 'κουοτάρω'): Η διαφορετική τυπολογία (βλ. πίσω κίνηση) σίγουρα κοστίζει παραπάνω. Από εκεί και πέρα και εμένα πλαδαρή μου φάνηκε η 116i (βενζίνης κιόλας) σε σχέση με την κοφτερή Giulietta!!! Όμως η πίσω κίνηση έχει και άλλα πλεονεκτήματα εκτός του παιχνιδιού με την ουρά. Δεν έχει αντιδράσεις στο τιμόνι για παράδειγμα και έχεις καλύτερη πρόσφυση στην εκκίνηση και τις εξόδους των αργών στροφών. Άσε που στην Ελλάδα με την άσφαλτο που έχουμε μπορείς να παίξεις και λίγο με τον κώλο ακόμα και με 130 άλογα.