-
Ο γιατρός φοβόταν μη πληρώσει στο κράτος 440€ για το διλιτρο και θα αγορασει καμια e class με τιμή καταλόγου 57500€ Ελλάδος και 43000€ Γερμανιας, όπως και όλα τα αντίστοιχης τιμής μοντέλα όπως q5 50000€ Ελλάδα 39500€ Γερμανία
-
Έαν ανέβαινες σε budget πήγαινε σε Lexus. Είναι το πιο προσιτό πραγματικά premium.Υπολογίζεις γύρω στα 50.000 -55.000 και θα αποφύγεις την πλέμπα του έχει μαζευτεί στα x1, CRV ,Q3, 3008, cLA.
-
Καταρχας 30 σελίδες ειναι λίγες για να αποφασίσω με την παραξενιά που με δέρνει
Δεν νομίζω οτι θα προχωρήσω στην αγορά πρίν δω εστω απο κοντά την X2 και το XC40,εχω την πολυτελεια του χρόνου να το κάνω.
Δεν αποφασίζω ακόμη για την X1 γιατί ενω θεωρω οτι συνολικά είναι ενα παρα πολυ καλό αυτοκίνητο και εξωτερικά είναι πολυ όμορφο θεωρω οτι αδικείται με τον εσωτερικό του διάκοσμο,θα επιθυμούσα κάτι ποιο συγχρονο...Για αυτο τον λόγο θελω να δω και τα αλλα 2.Δεν θελω να στηριξω την αγορά μου εκεί αλλα το υπάρχον νομιζω οτι εχει ενα εσωτερικό προηγούμενης γενιάς
Στις 30 σελίδες πλέον εχω καταλήξει οτι ψάχνω για ενα καλό SUV και έχω αποκλείσει την λύση του sedan,αρα έχασα και τον τίτλο του άντρα της χρονιάς.
Αν εκανα την υπέρβαση να πάω σε διλιτρο ισως θα εβλεπα την e-pace μιας και ειναι ποιο κοντά στα γουστα και παραλληλα οικονομικά μου
Για την ωρα δουλειά για να κλεισουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο!!!! -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Στις 30 σελίδες πλέον εχω καταλήξει οτι ψάχνω για ενα καλό SUV και έχω αποκλείσει την λύση του sedan,αρα έχασα και τον τίτλο του άντρα της χρονιάς.Αυτό μην το σκέφτεσαι καν. Κατά βάθος, όλοι γνωρίζαμε από το πρώτο σου ποστ ότι έτσι θα κυλήσει το πράγμα... Θέλω να πω ότι έτσι συμβαίνει με όλους τους αναποφάσιστους και σχετικά αναποφάσιστους (και όχι μόνο με εσένα). Πάνε τελικά με την πεπατημένη της κάθε εποχής.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Στις 30 σελίδες πλέον εχω καταλήξει οτι ψάχνω για ενα καλό SUV και έχω αποκλείσει την λύση του sedan,αρα έχασα και τον τίτλο του άντρα της χρονιάς.
Για την ωρα δουλειά για να κλεισουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο!!!!
Οπως σε όλα τα σπίτια γιατρέ μου.
-
Και να θες να κάνεις αλλιώς είναι δύσκολο πχ αν θέλεις σεντάν τι επιλογές έχεις κάτω απο δίλιτρο;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Αυτό μην το σκέφτεσαι καν. Κατά βάθος, όλοι γνωρίζαμε από το πρώτο σου ποστ ότι έτσι θα κυλήσει το πράγμα... Θέλω να πω ότι έτσι συμβαίνει με όλους τους αναποφάσιστους και σχετικά αναποφάσιστους (και όχι μόνο με εσένα). Πάνε τελικά με την πεπατημένη της κάθε εποχής.
Όντως. Κρίμα...
-
Ειλικρινά μόνο σε μτχ ή leasing/εταιρικό θα πάρει πια κάποιος σεντάν.
Άντε κανα auris/astra/golf αλλά και αυτών λίγα τα ψωμιά.
Και η αύξηση θα είναι συνεχόμενη γιατί όσο αγοράζονται τέτοια τόσο μειονεκτηκοτερα θα αισθάνεται χαμηλά ο κάτοχος σεντάν.
Αν αρχίσουν να βγαίνουν πολλά crossover και στην από κάτω κατηγορία τότε το ποτάμι δεν έχει γυρισμό. -
Δεν το κατάλαβα γιατί θα πρέπει να αισθάνομαι μειονεκτικά, επειδή θέλω μια sport berlina.
Τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεφα απο Γιάννενα και λόγω χιονιού έμεινα στο Αίγιο (χαμηλός δικίνητος εγω) μαζί με μένα έμειναν και οι ψηλοί δικίνητοι. Όσοι είχαν ψηλά τετρακίνητα μας πέρασαν και έμειναν 500 μέτρα παρακάτω μιάς και οι δρόμοι δεν κλείνουν απο λίγο χιόνι αλλά απο την ηλιθιότητα του οδηγού του σαραντατρίο. Τελικά όλοι μαζί ψηλοί-χαμηλοί ανεξαρτήτως κίνησης επιστρέψαμε στην Πάτρα για διανυκτέρευση. -
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Δεν το κατάλαβα γιατί θα πρέπει να αισθάνομαι μειονεκτικά, επειδή θέλω μια sport berlina.
Τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεφα απο Γιάννενα και λόγω χιονιού έμεινα στο Αίγιο (χαμηλός δικίνητος εγω) μαζί με μένα έμειναν και οι ψηλοί δικίνητοι. Όσοι είχαν ψηλά τετρακίνητα μας πέρασαν και έμειναν 500 μέτρα παρακάτω μιάς και οι δρόμοι δεν κλείνουν απο λίγο χιόνι αλλά απο την ηλιθιότητα του οδηγού του σαραντατρίο. Τελικά όλοι μαζί ψηλοί-χαμηλοί ανεξαρτήτως κίνησης επιστρέψαμε στην Πάτρα για διανυκτέρευση.Είναι η αίσθηση ότι κάθεσαι ψηλότερα και έχεις καλύτερη εποπτεία του δρόμου και θέα μπροστά!
Εμένα πχ με έχει βοηθήσει να βλέπω καλύτερα την κίνηση πιο μπροστά από τον μπροστινό μου!
Αν, αντίθετα, οδηγείς μπερλίνα και ο μπροστινός σου SUV, δεν έχεις καθόλου εικόνα τι γίνεται πιο μπροστά...Κατα τα άλλα δεν διαφωνούμε
-
Το χαμηλό δίνει πολύ καλύτερη και ασφαλέστερη αίσθηση στην σβέλτη οδήγηση όμως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το χαμηλό δίνει πολύ καλύτερη και ασφαλέστερη αίσθηση στην σβέλτη οδήγηση όμως.Δεν είναι μόνο αίσθηση,είναι η πραγματικότητα........ο νόμος του κέντρου βαρους φωνάζει παρόν!
-
Προφανώς.
-
Μανία με τα SUV και το μέγεθός τους. Αφού το λέει και το τελευταίο τεύχος των 4τροχων.
'Η καρδιά της αυτοκίνησης χτυπάει στα περίπτερα'. [emoji1] -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Μανία με τα SUV και το μέγεθός τους. Αφού το λέει και το τελευταίο τεύχος των 4τροχων.
'Η καρδιά της αυτοκίνησης χτυπάει στα περίπτερα'. [emoji1] -
Που είναι ο γιατρός βρε παιδιά
Βγήκε το Xc40 και το x2....
-
30 χιλιαρικα το xc40
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Που είναι ο γιατρός βρε παιδιάΒγήκε το Xc40 και το x2....
Γιώργο έχει πολύ δουλειά το ιατρείο και ο γιατρός το σκέφτεται για xc60!!!θα τα δω όλα,το deal θα γίνει!!!![emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο γιατρός έχει κρυπτονομίσματα χοληστερίνης.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και η αύξηση θα είναι συνεχόμενη γιατί όσο αγοράζονται τέτοια τόσο μειονεκτηκοτερα θα αισθάνεται χαμηλά ο κάτοχος σεντάν.
Αμα σας κοβω εγω απο το πρωτο ποστ...σας ξεφευγουνε μετα...
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ