-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Κι εγώ εξεπλάγην! Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! Το ερώτημα είναι σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμα τα αυτοκίνητα, 2-3 μήνες ή εξάμηνο plus?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
βεβαια να γραψω οτι ετσι ακουσα. δεν μπορω να βρω πληροφοριες στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο. η τεχνολογια μπαινει ηδη αλλα δεν ξερω σε ποσα μοντελλα εχει μπει. παντως σταδιακα ολα θα την εχουν.
Δημοσιογραφική πληροφορία ή απο την Audi?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Κι εγώ εξεπλάγην! Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! Το ερώτημα είναι σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμα τα αυτοκίνητα, 2-3 μήνες ή εξάμηνο plus?
βεβαια να γραψω οτι ετσι ακουσα. δεν μπορω να βρω πληροφοριες στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο. η τεχνολογια μπαινει ηδη αλλα δεν ξερω σε ποσα μοντελλα εχει μπει. παντως σταδιακα ολα θα την εχουν.
Δημοσιογραφική πληροφορία ή απο την Audi?
http://www.matrix24.gr/2018/02/nea-ekdo ... me-252-ps/
MHEV σημαινει mild hybrid electric vehicle
-
Βέβαια, με μήκος 4,75 είσαι στην κατηγορία x3-xc60, όχι x1. Στο prospectus πάντως δεν λέει απόσταση από το έδαφος για το allroad.
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Βέβαια, με μήκος 4,75 είσαι στην κατηγορία x3-xc60, όχι x1. Στο prospectus πάντως δεν λέει απόσταση από το έδαφος για το allroad.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3,4 cm ψηλοτερα απο το απλο Α4 ειναι.
-
Στο φυλλάδιο έχει μόνο το συνολικό ύψος, 1434 mm έναντι 1493 mm.
-
Στο φυλλάδιο έχει μόνο το συνολικό ύψος, 1434 mm έναντι 1493 mm.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Avant 1459 mm έναντι 1493 mm Allroad. Δηλ 3.4 εκατ ποιο ψηλο.
-
Σωστό αυτό που λες, αλλά στο allroad δεν διευκρινίζει αν μετράνε την κεραία ή όχι... εκτός κι αν οι μπάρες οροφής είναι πιο ψηλά από την κεραία.
Edit: είναι όντως διαφορετικές οι μπάρες. Αλλά και πάλι δεν ξέρουμε την απόσταση από το έδαφος...
-
Σωστό αυτό που λες, αλλά στο allroad δεν διευκρινίζει αν μετράνε την κεραία ή όχι... εκτός κι αν οι μπάρες οροφής είναι πιο ψηλά από την κεραία.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φαινεται στο σχημα, μεχρι την κεραια μετρανε...δεν εχουν σημασια ολα αυτα ομως...
-
Κατά την ταπεινή μου άποψη το Α4 all road ήταν και είναι το απόλυτο αυτοκίνητο σε προδιαγραφές, δυνατότητες και εμφάνιση για εκδρομικό 40άρη οικογενειάρχη και δεν είναι SUV!
Γκάζι, χώροι, αυτόματο, 4κίνηση, low profile εμφάνιση, ποιότητα.
Δεν το έχω οδηγήσει και πάντα απέφευγα να το κοιτάξω πιο αναλυτικά λόγω πολύ υψηλής τιμής για να μην ταλαιπωρούμαι [emoji3]
Η νέα τιμή του (χωρίς φυσικά να θεωρείται χαμηλή) θα το κάνει πιο ενδιαφέρον για πολλούς...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η τιμή είναι για την βασικη έκδοση, μόλις βάλεις πχ led, η τιμή ξεφεύγει στο θεό, άσε που δεν μπαίνει στο δακτύλιο. Μ.... ψάχνει η audi για το συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Η τιμή είναι για την βασικη έκδοση, μόλις βάλεις πχ led, η τιμή ξεφεύγει στο θεό, άσε που δεν μπαίνει στο δακτύλιο. Μ.... ψάχνει η audi για το συγκεκριμένο.Για τα εξτρα η Audi πάντα ήταν ακριβή. Στον δακτύλιο γιατί δεν μπαίνει? Βενζίνη είναι, και δεν ξερω κι αν εμπίπτει στα υβριδικά με το καινούριο σύστημα που λέγαμε παραπάνω (μειωμένο τέλος ταξινόμησης έχει πάντως).
-
Ποια τριάδα γερμανική όταν βάλεις έξτρα δε ξεφεύγει....
-
Τα εξτρα θα ειναι ποιο φθηνα αφου εχουν μειωμενο ΤΤ. Αν το παρει τελικα ο γιατρος να δουμε τελικο κοστος. Παντως φανταζομαι θα εχει αρκετα πραγματα στανταρ.
-
Στο αμερικάνικο site του δίνει απόσταση από το έδαφος 6,5 ίντσες, δηλαδή 16,5 εκ.
Για τα υπόλοιπα, τιμές, επιτόκια, δακτύλιους, έξτρα, είναι η σειρά του γιατρού να μας πει! [emoji2]
-
Η τιμή είναι για την βασικη έκδοση, μόλις βάλεις πχ led, η τιμή ξεφεύγει στο θεό, άσε που δεν μπαίνει στο δακτύλιο. Μ.... ψάχνει η audi για το συγκεκριμένο.
Για τα εξτρα η Audi πάντα ήταν ακριβή. Στον δακτύλιο γιατί δεν μπαίνει? Βενζίνη είναι, και δεν ξερω κι αν εμπίπτει στα υβριδικά με το καινούριο σύστημα που λέγαμε παραπάνω (μειωμένο τέλος ταξινόμησης έχει πάντως).
Sorry, ήθελα να γράψω οτι στον πράσινο δακτύλιο δεν μπαίνει λόγω ρύπων που είναι 147. Και ναι όλες οι γερμανικές είναι ακριβές αλλά εννούσα ότι αυτή η τιμή είναι ειδική και ότι να και να προσθέσεις, αυτή θα εκτοξευθεί. Πάρε παράδειγμα τι κάνει στο q5,όπου πουλάει το manual 50500 και με που βάλεις μόνο το stronic κάνει 59900.
-
Στο αμερικάνικο site του δίνει απόσταση από το έδαφος 6,5 ίντσες, δηλαδή 16,5 εκ.Σχεδόν όλα τα τύπου-Allroad (Scout, XPerience, Alltrack κλπ) κάπου εκεί παίζουν, στα 15-17 εκ., τα περισσότερα hatch/sedan είναι κάτω από 14εκ., τα μικρά crossovers είναι τριγύρω στα 16-19εκ, ενώ τα μεσαιομεγάλα SUV παίζουν πάνω από 20εκ. Έτσι υπάρχει και εκεί κάποιου είδους διαχωρισμός των κατηγοριών, αφού είναι -και- οπτικό και αισθητικό θέμα.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Στο αμερικάνικο site του δίνει απόσταση από το έδαφος 6,5 ίντσες, δηλαδή 16,5 εκ.
Σχεδόν όλα τα τύπου-Allroad (Scout, XPerience, Alltrack κλπ) κάπου εκεί παίζουν, στα 15-17 εκ., τα περισσότερα hatch/sedan είναι κάτω από 14εκ., τα μικρά crossovers είναι τριγύρω στα 16-19εκ, ενώ τα μεσαιομεγάλα SUV παίζουν πάνω από 20εκ. Έτσι υπάρχει και εκεί κάποιου είδους διαχωρισμός των κατηγοριών, αφού είναι -και- οπτικό και αισθητικό θέμα.
Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχα απορρίψει το octavia scout όταν το έψαχνα πριν δυο χρόνια, η σχετικά μικρή απόσταση από το έδαφος μαζί με το αυξημένο μήκος (και την αρνητική ψήφο της συζύγου στο station αμάξωμα [emoji16] ).
ΥΓ. Πάντως το βγάζει αποκλειστικά αυτόματο!
-
H πλάκα είναι ότι όταν πας να κάνεις διαμόρφωση σε πεταει στο S5!!!!
Δοκιμάστε το!!!! -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
H πλάκα είναι ότι όταν πας να κάνεις διαμόρφωση σε πεταει στο S5!!!!
Δοκιμάστε το!!!!δεν δουλευει το ελληνικο αλλα μπορεις να κανεις μια διαμορφωση στο
www.audi.it να παρεις μια ιδεα...και να δεις οτι ειναι ποιο ακριβο στην Ιταλια απο εδω! -
Μήπως το γεγονός ότι δεν ξέρω ιταλικά ανεβάζει την τιμή κοντά στα 60Κ;[emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ