-
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα
Από τη Τετάρτη κάτοχος του CHR HYBRID το facelift.
χρώμα γκρι του μέταλλου, ήταν το μοναδικό που είχε μείνει.
Το πήρα με μίσθωση με τη προσφορά της leasplan , ήταν το τελευταίο κομμάτι που πρόλαβα στα 319€+ φπα το μήνα για 4 χρόνια με 20000χλμ το χρόνο χωρίς προκαταβολή. Τώρα το έχουν 335€ που είναι πάλι πολύ καλή τιμή.
Η έκδοση είναι ή business center. Είναι ακριβώς ίδια με τη Center της αντιπροσωπείας με τη διαφορά ότι έχουν μείωση την εγγύηση στα 3 χρόνια με σκοπό να ρίξουν την λτπφ κάτω από 17000€ .
Την Πέμπτη το έβαλα μέσα για να μου κάνουν διχρωμία με μάυρη μεβράνη πάνω και στους καθρέπτες και να μου βάλουν αντηλιακές μεμβράνες στα τζάμια , έβαλα και αισθητήρα πίσω και είμαι κομπλέ. Έγινε σούπερ.
Αρχικές εντυπώσεις στο επόμενο ποστ
Επειδή το έψαχνα, χαιρομαι που κατέλξηες στο ποιον ακριβως εξπλισμό εχει!
Ειναι τραγική η leaseplan, ή εγω είχα πέσει σε χαλια πωλητή, και ουτε στο 108 μου έδωσε ποτέ ακριβή εξοπλισμό με αποτέλεσμα να πληρώνω μετά aftermarlet καποια πράγματα, ουτε κατόρθωσε ποτέ να μου δωσει ακριβείς πληροφορίες για το CH-R ...
Μαζί με καποια αλλα παραπονα απέναντι τους (ασε που είναι και οι πιο ακριβοι), τους εγκατάλειψα και δεν ξανασχολούμαι με leaseplan
-
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα
Από τη Τετάρτη κάτοχος του CHR HYBRID το facelift.
χρώμα γκρι του μέταλλου, ήταν το μοναδικό που είχε μείνει.
Το πήρα με μίσθωση με τη προσφορά της leasplan , ήταν το τελευταίο κομμάτι που πρόλαβα στα 319€+ φπα το μήνα για 4 χρόνια με 20000χλμ το χρόνο χωρίς προκαταβολή. Τώρα το έχουν 335€ που είναι πάλι πολύ καλή τιμή.
Η έκδοση είναι ή business center. Είναι ακριβώς ίδια με τη Center της αντιπροσωπείας με τη διαφορά ότι έχουν μείωση την εγγύηση στα 3 χρόνια με σκοπό να ρίξουν την λτπφ κάτω από 17000€ .
Την Πέμπτη το έβαλα μέσα για να μου κάνουν διχρωμία με μάυρη μεβράνη πάνω και στους καθρέπτες και να μου βάλουν αντηλιακές μεμβράνες στα τζάμια , έβαλα και αισθητήρα πίσω και είμαι κομπλέ. Έγινε σούπερ.
Αρχικές εντυπώσεις στο επόμενο ποστ
Με υγεία και καλοτάξιδο!
Που έκανες μεμβράνες; τι τιμές σου δώσανε;
έχουμε 3 παλιά αυτοκίνητα, και σκέφτομαι να 'πειράξω' κανένα τώρα που έχουμε το 2008 για καινούργιο.
Ελεγα για Llumar ή 3Μ.
-
Επειδή το έψαχνα, χαιρομαι που κατέλξηες στο ποιον ακριβως εξπλισμό εχει!
Ειναι τραγική η leaseplan, ή εγω είχα πέσει σε χαλια πωλητή, και ουτε στο 108 μου έδωσε ποτέ ακριβή εξοπλισμό με αποτέλεσμα να πληρώνω μετά aftermarlet καποια πράγματα, ουτε κατόρθωσε ποτέ να μου δωσει ακριβείς πληροφορίες για το CH-R ...
Μαζί με καποια αλλα παραπονα απέναντι τους (ασε που είναι και οι πιο ακριβοι), τους εγκατάλειψα και δεν ξανασχολούμαι με leaseplan
μου είχαν στείλει τον εξοπλισμό αναλυτικά σε αρχείο από leaseplan και πήρα επίσης στην Toyota ελλας να ρωτήσω για την έκδοση business και μου είπαν αυτο με την εγγυηση. Αντίθετα εγώ ήμουν AVIS με 2 αυτοκίνητα και έφυγα ,δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος κυριως με το servise τους και οτι είναι ασχετοι .
-
Με υγεία και καλοτάξιδο!
έχουμε 3 παλιά αυτοκίνητα, και σκέφτομαι να 'πειράξω' κανένα τώρα που έχουμε το 2008 για καινούργιο.
Ελεγα για Llumar ή 3Μ.
Ευχαριστώ πολύ
Liumar έβαλα στη Θεσσαλονίκη, πίσω από το σταθμό των τρένων
570€ +φπα όλα μαζί. (έβαλα σε όλα τα τζάμια μπρος πίσω)
-
Αν επιτρέπεται τι σου έκαναν στο service στην Avis ?
-
Dublin wrote:
Με υγεία και καλοτάξιδο!
Ελεγα για Llumar ή 3Μ.
Ευχαριστώ πολύ
Liumar έβαλα στη Θεσσαλονίκη, πίσω από το σταθμό των τρένων
570€ +φπα όλα μαζί. (έβαλα σε όλα τα τζάμια μπρος πίσω)
Μονο τα τζαμια ή στην τιμη ειναι κ ο ουρανός με καθρέπτες; λιγο ακριβο μου φαινεται μονο για τζαμια.
800€ τελικη;!
-
Αν επιτρέπεται τι σου έκαναν στο service στην Avis ?
Η Avis έχει δικο της συνεργείο για service και επισκευες. Στα καινουρια τεχνολογίας αυτοκινητα δε μπορουν να λύσουν βλάβη ουτε με τάμα
Εμενα με εστελναν απο εδω και απο εκει για να λύσω τα μικρο προβλήματα που έβγαζε το αυτοκοκινητο , σύν οτι δεν έχουν διαγνωστικά για όλες τις μάρκες με αποτελεσμα να μην μπορουν να μπουν καν στο συστημα να σβήσουν βλάβες. Με είχαν 3 μήνες χωρίς να δουλέυει η κάμερα οπισθοπορείας και τελικά το εφτιαξα μόνος έξω. Και άλλα πολλά
Σε αντιθεση με τη leasplan που πας στην αντιπροσωπεια απευθειας
-
Μονο τα τζαμια ή στην τιμη ειναι κ ο ουρανός με καθρέπτες; λιγο ακριβο μου φαινεται μονο για τζαμια.
800€ τελικη;!
όλα μέσα
τζάμια μπρος πισω , ουρανος , αεροτομή κολώνες και καθρέπτες
στο αμάξι αυτο η αεροτομή είναι πολύ δυσκολη, 2 ώρες έφαγε και το χρεώνι 150€
-
Καλησπέρα,
Σήμερα έκλεισα το 2.0 Hybrid Chic.
Πήρα μια πολύ καλή τιμή λόγω προσωπικής επαφής στην Toyota και δεν μπορούσα να το παραβλέψω.
Παράδοση μέσα Μαρτίου, καθότι μας έκατσε και πετύχαμε ακύρωση παραγγελίας στον συνδυασμό που ήθελα.
Οπότε σύντομα θα εμπλουτίσω το νήμα με προσωπικές εμπειρίες.
Προφανώς το μόνο αρνητικό που είχα εξ' αρχής είναι ο χώρος αποσκευών, αλλά θα κανονίσω να παραγγείλω ακόμα ένα δάπεδο και θα το trimάρω για να το αξιοποιήσω καταλλήλως!
Χαμός!
-
Με το καλό να παραλάβεις! Την ειδική τιμή μπορείς να την μοιραστείς μαζί μας;
-
Καλοταξιδο και ατρακαριστο,
Να μας λες πολλα για να μαθουμε και εμεις. Γενικα ειναι νεο το υβριδικο συστημα της toytoa. Εχει εξελιχθει αρκετα απο τα προηγουμενα prius.
-
Καλή παραλαβή και καλοτάξιδο!
Απ'ότι κατάλαβα ήσουν μεταξύ αυτού και του CX-30. Όντως, αν μπορείς πες μας πόσο καλύτερη ήταν η τιμή της Toyota και το προτίμησες;
-
Με το καλό να παραλάβεις! Την ειδική τιμή μπορείς να την μοιραστείς μαζί μας;
Δεν μπορώ δυστυχώς .
Σε κάθε περίπτωση και χωρίς την όποια έκπτωση θα ήταν μια από τις επιλογές μου, απλά με αυτήν έγινε υπερατού.
Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι το CX-30 ήταν ανέκαθεν η Νο1 επιλογή μου, απλά για τους λόγους που προανέφερα και σε προηγούμενο post αποφάσισα να στραφώ προς κάτι πιο σίγουρο και ίσως αξιόπιστο.
Δεύτερη γενιά Skyactiv X κινητήρων θα είναι σίγουρα επιλογή για επόμενο αυτοκίνητο!
-
Καλορίζικο! Πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Με το καλό να παραλάβεις και είναι είναι καλοτάξιδο! Να το χαρείς με Υγεία πάνω απόλα!
Έκανες την καλύτερη επιλογή, αφού ο 2λιτρος εξαλίφει το (μοναδικό για εμένα) μειονέκτημα του 1.8 που είναι οι μέτριες επιδόσεις.
Για πές τι χρώμα? Έβαλες τίποτα έξτρα εξοπλισμό?
-
Για πές τι χρώμα? Έβαλες τίποτα έξτρα εξοπλισμό?
4 χρώματα έχει το 2.0 μόνο. Όλα τα αυτοκίνητα μου ήταν πάντα μολυβί, οπότε είπα να πάω με ένα πιο σκούρο ασημί που το είδα από κοντά και μου άρεσε πολύ.
Έξτρα δεν έβαλα κάτι γιατί ουσιαστικά έχει μόνο ένα πακέτο που μπορείς να βάλεις επιπλέον που σου δίνει blind spot, rear cross traffic και προσαρμοζόμενους προβολείς.
Ότι άλλο υπάρχει το έχει αυτή η έκδοση, οπότε μια χαρά.
Δεν ξέρω αν δουλεύει το link
υ.γ Ποπο τι γκολάκι πέταξε η Λεβάντε στη Ρεάλ...
-
Προφανώς το μόνο αρνητικό που είχα εξ' αρχής είναι ο χώρος αποσκευών, αλλά θα κανονίσω να παραγγείλω ακόμα ένα δάπεδο και θα το trimάρω για να το αξιοποιήσω καταλλήλως!
Πώς θα το τριμμάρεις; Ποιο μέρος του πατώματος μπορείς να φας για να κερδίσεις χώρο αποσκευών; Όταν σου έρθει μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις μερικές φωτογραφίες από το πορτπαγκάζ;
Και κάτι ακόμα, με μια μπαγκαζιέρα οροφής δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου; Τόσος λίγος είναι ο χώρος αποσκευών στο δίλιτρο;
Όπως και να έχει καλοτάξιδο να είναι!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Ως μελλοντικός κάτοχος θα ήθελα να ρωτήσω πως βλέπεις την συναρμογή στα υλικά, αν υπάρχουν τριγμοί και γενικότερα τι αίσθηση σου δίνει το εσωτερικό ίσως και σε σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα που είχες πρόσφατη οδηγική εμπειρία.
Επίσης θα ήθελα να ήξερα αν βρεις τον χρόνο να μας πεις πως οδηγείς ένα υβριδικό, τι κάνεις δηλαδή για φόρτιση, φρενάρεις με κινητήρα ή με χρήση φρένων κ.ο.κ.
-
Τα νούμερα δεν ταιριάζουν. Το ρεζερβουάρ Αν χωρητικότητα ρεζερβουάρ 43λτ και έβαλες 29, είχες μέσα περίπου 14λτ. Αν έχεις κατανάλωση 5λτ/100χλμ με τα υπολειπόμενα 14λτ θα έπρεπε να είχες σχεδόν 300χλμ υπολειπόμενη αυτονομία. Τσέκαρε το και στη συνέχεια και αν συνεχίσει να εμφανίζει τέτοια ασυνέπεια, ίσως αξίζει τον κόπο να ενημερώσεις την αντιπροσωπεία. Υποθέτω πως είναι κάποιο σφάλμα στον υπολογιστή ή στην εφαρμογή. Και στα παιδιά μου αρέσει πολύ το υβριδικό. Τους αρέσει η ησυχία και η άνεση. Καλορίζικο!
Στο youtube έχει αρκετά βίντεο με συμβουλές για την οδήγηση Prius και ισχύουν τα ίδια. Η εφαρμογή στο τέλος κάθε ταξιδιού σου δίνει μερικές οδηγίες. Επιπλέον, στην εφαρμογή έχει περιγραφή των τεχνικών. Προσωπικά αυτό που κάνω είναι βασικά να επιταχύνω και να επιβραδύνω απαλά. Αντίθετα απ' ότι έκανα με τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου, επιβραδύνω απαλά για όσο περισσότερο χρόνο μπορώ αντί να κάνω ένα αποφασιστικό και σύντομο φρενάρισμα. Λένε πως τα τακάκια είναι σχεδιασμένα να αντέχουν πολύ περισσότερο και δεν φθείρονται εύκολα. Μεγάλη διαφορά έχει το πάτα-άφησε στο γκάζι: φτάνεις την επιθυμητή ταχύτητα, αφήνεις στιγμιαία το γκάζι και το ξαναπατάς απαλά. Έτσι σβήνει ο θερμικός και αναλαμβάνει ο ηλεκτροκινητήρας, αν οι συνθήκες (φόρτιση-φορτίο) το επιτρέπουν.
-
Τα νούμερα δεν ταιριάζουν. Το ρεζερβουάρ Αν χωρητικότητα ρεζερβουάρ 43λτ και έβαλες 29, είχες μέσα περίπου 14λτ. Αν έχεις κατανάλωση 5λτ/100χλμ με τα υπολειπόμενα 14λτ θα έπρεπε να είχες σχεδόν 300χλμ υπολειπόμενη αυτονομία. Τ
με τα 29 λίτρα έκανα ακριβώς 600 χλμ. Πράγμα που σημάνει μέση κατανάλωση 4,9, όσο ακριβώς έλεγε και η εφαρμογή
τώρα για την υπολοιπομενη αυτονομία μπορεί να τη σημειωσα εγω λάθος
Toyota C-HR 2016