-
Ο εσωτερικής καυσης ειναι 90hp με 142 ροπη και ο ηλεκτρικός 53hp με 163 ροπη.
Αφου λοιπόν λειτουργουν συνδυαστικα δεν θα έπρεπε στιγμιαία τουλάχιστον να εχεις 143hp και 305 ροπη??Πάντως σε σύγκριση με το q2 1.6 Diesel δεν μου φανηκε καμία φοβερή διαφορα οσον αφορά την ροπη, οπου το audi εχει 25 ροπη.
-
katsim εχεις δίκιο,
Ισχύς: 122 PS στις 5200 rpm
Ροπή: 14.5kgm/3600 rpm, 16.6kgm ο ηλεκτροκινητήρας
τα τεχνικά όμως στο φυλλάδιο της Toyota αναφέρουν μόνο την ροπή του θερμικού η ιπποδύναμη είναι 122 συνολικά 90+32.
Και ενα τεστ https://www.protothema.gr/car-and-speed ... yota-c-hr/ -
Το σύστημα της Toyota είναι έτσι σχεδιασμένοι που δεν πάει συνδυαστικά η ισχύς και η ροπή των δύο κινητήρων.
-
Εννοείς σε θέμα ανακοίνωσης τεχνικών προδιαγραφών.
Στην πράξη δουλεύουν μαζί. -
Ο χρήστης Kitsaras.D έγραψε:
Στην πράξη δουλεύουν μαζί.Εννοεί ότι δεν πάει 100αλογα η βενζίνη και 50 το ηλεκτρικό μοτέρ συνολικά 150 άλογα.
Αθροιστικά, αντί για συνδυαστικά, θα ήταν η πιο σωστή έκφρασηSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Στην πράξη δουλεύουν μαζί.Εννοεί ότι δεν πάει 100αλογα η βενζίνη και 50 το ηλεκτρικό μοτέρ συνολικά 150 άλογα.
Αθροιστικά, αντί για συνδυαστικά, θα ήταν η πιο σωστή έκφρασηSent from my Mi A1 using Tapatalk
Αυτό ακριβώς, ευχαριστώ για την διόρθωση.
-
Εγω βρήκα επαρκή την απόδοση του αυτοκινήτου παντως, και με ατού την χαμηλή κατανάλωση με οποιον τρόπο και να οδηγείς!
Ασε που σε βάθος χρόνου αλλες φθορες θα εχει ο 1.0 τούρμπο ειδικά αν εχεις βαρυ ποδι και αλλες ο υποτονικος 1.8! -
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Εγω βρήκα επαρκή την απόδοση του αυτοκινήτου παντως, και με ατού την χαμηλή κατανάλωση με οποιον τρόπο και να οδηγείς!
Ασε που σε βάθος χρόνου αλλες φθορες θα εχει ο 1.0 τούρμπο ειδικά αν εχεις βαρυ ποδι και αλλες ο υποτονικος 1.8!1.2 είναι ο Turbo της Toyota.
Δεν έχω οδηγήσει το CHR με τον 1.200αρη, αλλά το υβριδικό μια χαρά μου φάνηκε, επ' ουδενί δεν το βρήκα επικίνδυνα αργό (σβέλτο θα το χαρακτήριζα). Μάλιστα μου φάνηκε αρκετά πιο ζωηρό και σβέλτο από το υβριδικό Auris που είχα οδηγήσει το καλοκαίρι του 2016. Οικονομικό σίγουρα είναι!
-
Για τα 1.0 του ανταγωνισμού εννοούσα!
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Για τα 1.0 του ανταγωνισμού εννοούσα!Το σκέφτηκα μετά...
-
Για όποιον ενδιαφέρεται, η γνώμη μου για το αυτοκίνητο.
*
Πήγαμε λοιπόν να δούμε το πολυσυζητημένο C-HR. Το οποίο γενικά μου αρέσει, παρόλη την φλυαρία και υπερβολή που το διακατέχει, στη δε σήζυγο, δεν αρέσει σχεδόν καθόλου.
Εξυπηρέτηση πολύ καλού επιπέδου και καλή γνώση του αντικειμένου απ' τον πωλητή, αλλά ελαφρώς ενοχλητικό σπρώξιμο στα hybrid(προφανώς πολιτική της εταιρείας). Επιμένει να το οδηγήσουμε για να καταλάβουμε πόσο εύκολο είναι και τι ευκολία είναι το αυτόματο, το οποίο δεν μας αρέσει ιδιαίτερα γενικώς.
Το αμάξι μπροστά είναι πολύ όμορφο, δείχνει ποιοτικό και πολύ φουτουριστικό. Ωραίο φιλέτο δερματίνης στο ταμπλό και καλά πλαστικά γενικώς. Στα αρνητικά, το infotainment είναι απο άλλη δεκαετία, γραφικά κακά και δύσκολο στη χρήση, ένα ψηφιακό ρολογάκι σαν Casio και κάποια κουμπιά και διακόπτες με κακή συναρμογή, δεν χαλάνε τόσο την καλή εικόνα. Πολύ καλή θέση οδήγησης, εξαιρετικά καθίσματα και ωραίο σε αίσθηση τιμόνι.
Και κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά.
Μοιάζει λες και οι γιαπωνέζοι,ξέχασαν να ασχοληθούν με το υπόλοιπο αμάξι. Μικρό και με φανερές αστοχίες πορτμπαγκάζ, με ένα τεράστιο σκαλοπάτι όταν ρίχνεις τα καθίσματα. Σίγουρα είναι αμάξι που δεν μας καλύπτει σε χώρους.
Και έρχεται η ώρα για τα πίσω καθίσματα. Παρόλο που σε γενικές γραμμές ήταν ευρύχωρο, σε συνδυασμό με την έκδοση που μας έδειχνε, η οποία είχε φιμέ πίσω τζάμια και σκούρο ουρανό, ήταν σαν να ήμουν στην ντουλάπα του Darth Vader.
Παράθυρα σαν φινιστρίνια, ψηλά και θεοσκότεινα. Ενιώθες ασφυξία.
Η έκδοση που μας προμόταρε ήταν η hybrid c-lub, έβγαινε περίπου ένα φανταστικομύριο . Η 1.2T, έκδοση C-enter ήταν σε κάπως πιο ανθρώπινη τιμή . Ούτε για προσφορά δεν καθίσαμε αφού το αποκλείσαμε χωρίς χρονοτριβή, παρόλο που βρήκαμε και πωλητή γνωστό που μας υποσχέθηκε πολύ καλή έκπτωση. Για την ιστορία, καμία έκδοση δεν είχε full led, είχαν όλα τα συστήματα ασφαλείας και κάμερα πίσω. Στην Center δεν είχε διχρωμία και ζάντες ψιλοχάλια 16',οπότε αναγκαστικά σε πήγαινε στην club που συνέφερε καλύτερα μας είπε. Εγγύηση 6 ετών και για την μπαταρία μέχρι 10, με διαβεβαίωση οτι δεν θα χρειαστεί ποτέ αλλαγή...Συμπερασματικά, θεωρώ οτι είναι ενα καλό αμάξι, σχετικά ακριβό, αλλά όχι για μια οικογένεια ως βασικό εκδρομικό αυτοκίνητο. Καταλαβαίνω κάποιον που θα το πάρει, έχει πολλά θετικά, αλλά σίγουρα δεν είναι για εμένα.*
-
Συμφωνώ σε οπλα οσα γραφεις.
Θα προσθέσω οτι το δυνατό σημειο του αυτοκινητου ειναι ο τροπος που παταει στον δρόμο (καμια σχεση με Τοyota!), η οδική του συμπεριφοά και η ποιότητα κυλισης.
-
Αυτό το αμάξι, νομίζω πως σε κερδίζει μονο οταν το έχεις οδηγήσει, θα συμφωνήσω με τον fanis75 αρκει να σαρεσει εξωτερικα και να εχεις το μπατζετ!
Σίγουρα δεν ειναι κανει για εκδρομές με οικογένεια και μπαγκαζια! Σε αντίστοιχα λεφτα υπάρχουν καλύτερα με απλετους χώρους!
Ποσο επίσης συμφωνώ με την κακιστη οθόνη!!! Την βαλανε και σε περιοπτη θέση! Σχεδον άχρηστη!Πάντως στο αμαξι κατεληξα οτι ειναι για να το οδηγείς και οχι για να παιζεις με την οθόνη!
-
Αυτό το αυτοκίνητο θα απογειωθεί με μια πανοραμική ανοιγόμενη οροφή , ίσως στο facelift με μια καλλίτερη οθόνη και ότι άλλο κρίνουν ότι βελτιώνεται .
Το ιδιο κλειστοφοβικό είναι και το 2018 fiesta στην έκδοση st-line -η μόνη έκδοση που μου αρέσει φυσικά σε κόκκινο - με το μαύρο ουρανό αλλά εκεί μπορείς να το παραγγείλεις με την πανοραμική , φυσικά ξεπερνάς τα 18000 € για πλάκα ! -
Όσοι αγοράσατε θυμάστε μήπως αν σας κάνανε κάποια έκπτωση ή προσφορά σε αξεσουάρ?
-
Λοιπόν,το πως μπορεί ένας πωλητής να σε φτιάξει η να σε αποθαρρύνει βίωσα και γω πριν απο λίγο.
Έτοιμος να παρω το αμάξι το οποίο υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στην αντιπροσωπεία λίγο πριν κλείσουμε και κάνω την μεταφορά χρημάτων του αναφέρω την πρόσφατη προσφορά της Toyota για τα 2χρονια δωρεάν σέρβις στα ετοιμοπαράδοτα ,εκεί αρχίζει να μου τα μασάει ότι δεν ισχύει για το συγκεκριμένο και ότι το έχει κανει παλιότερα παραγγελία και κάτι ασυναρτησίες.
Το μόνο που κατάλαβα ηταν ότι με ψιλοδουλευε,οταν άρχιςα λοιπόν τις ερωτήσεις και το ψιλό στρίμωγμα μου λέει 'άντε θα σου κάνω 300 έκπτωση'(το κόστος των σέρβις περίπου) όπου λιγο πριν ηταν ανένδοτος σε οποιαδήποτε έκπτωση ούτε καν στην εργασία των διακοσμητικών που έχω διαλέξει(και ρητορική του τύπου 'εγω δεν κάνω έκπτωση σε καινούργια αυτοκίνητα')
Όπως καταλάβαινετε τον χαιρέτησα και πλέον έχασα και την όρεξη για καινούργιο αυτοκινητο!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Να μη χάσεις καθόλου την όρεξή σου για καινούριο αυτοκίνητο, να χάσεις κάθε επαφή με τον συγκεκριμένο πωλητή!
Απο φίλο μου που πήρε πρόσφατα το Yaris, την καλύτερη προσφορά την βρήκε στην αντιπροσωπεία της Λ. Βουλιαγμένης, κοντά στο Metro Mall και μάλιστα τον 'έστειλε' εκεί κατά λάθος, πωλητής άλλης αντιπροσωπείας...
-
Αύριο πρωί περίμενε τηλ με καινούργια προσφορά
-
Γεια σας εδώ και καιρό σκέφτομαι την αγορά νέου αυτοκινήτου .Το Audi A3 3 θυρο που έχω έχει γράψει 167000χλμ και 12 χρονια και καίει 10 λίτρα μέσα στη πόλη βάλε 285 τέλη κυκλοφορία αστα να πάνε .Τα χιλιόμετρα μου είναι 10000 το χρόνο και το 80% μέσα στη πόλη .Καθημερινα κάνω 50 χλμ για τη δουλειά .Η οικογένεια έχει τρία μέλη .Επισης αυτόματο οδηγούς παλιά ένα opel του πατέρα μου .Ειμαι ανάμεσα στην Mercedes a class 160 diesel και στο chr υβριδικό .Η διαφορά τιμής είναι 3000 ευρώ ακριβό το Chr.Η εγγύηση στην a class μόνο 2 χρονια στενό αυτοκίνητο και φοβάμαι το μέλλον των diesel .Το Chr με χαλάει μόνο το κλειστοφοβικό προφίλ του.Γενικα όμως θεωρώ ότι είναι κάτι από το μέλλον .Τι βα κάνω;year drive δεν έχω κάνει ακόμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Βαλε τα παιδια σου μεσα και κανε τεστ ντραιβ!
Toyota C-HR 2016