-
Ωωωω.....με γειά και καλοτάξιδο!!!
Για πές εντυπώσεις? Χρώμα?
-
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο!
Για πες μας πρώτη εικόνα από οδήγηση.
-
Ωωωω.....με γειά και καλοτάξιδο!!!
Για πές εντυπώσεις? Χρώμα?
Ευχαριστώ πολύ!!!
Το πήρα σε ολόμαυρο (γενικά εχω κολλημα με το μαυρο). Batmobile.Εντυπωσεις μεχρι στιγμης πολυ θετικες αν και το εχω οδηγησει ελαχιστα, μια βολτιτσα βουνο Πεντελη και πισω. Ειναι πολυ νωρις ακομα, αλλα θα γραψω οταν εχω κανει αρκετα χιλιομετρα.
-
Καλορίζικη η αμαξαρα σου. Έκδοση, κινητήρας; Είπες κάτι για batmobile. Να υποθέσω 2.0L GRSport; ^^
-
Καλορίζικη η αμαξαρα σου. Έκδοση, κινητήρας; Είπες κάτι για batmobile. Να υποθέσω 2.0L GRSport; ^^
Ευχαριστω! Εκδοση C-LUB 2.0.
-
Εξαιρετική επιλογή έκδοσης (ΟΚ το χρώμα είναι υποκειμενικό...δεν μου αρέσει το μαύρο γενικά, αλλά του πάει)! Να το χαρείς με Υγεία και αναμένουμε εντυπώσεις, αναλυτικά!!
-
Ευχαριστω! Εκδοση C-LUB 2.0.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε! Πόσο πήγε;
Εν τω μεταξύ η CLUB δεν έχει LED φανάρια, σωστά; Από την CHIC και πάνω;
Μου κάνει εντύπωση στο βίντεο επιτάχυνσης που φορτώνει ασταμάτητα, σαν να έχει μία ταχύτητα..!
-
Καλοτάξιδο κι από εμένα!
Η C-LUB έχει LED φώτα εμπρός.
Η C-HIC έχει full Bi-LED φώτα εμπρός-πίσω, με διαφορετικό σχέδιο απο της C-LUB, LED φλας εμπρός- πισω (τα πίσω φλας είναι δυναμικά-sequential), LED προβολείς ομίχλης και LED οπισθεν.
Το κιβώτιο είναι eCVT στα υβριδικά 1.8 και 2.0.
-
Εν τω μεταξύ η CLUB δεν έχει LED φανάρια, σωστά; Από την CHIC και πάνω;
Μετά το Facelift ολες οι εκδόσεις έχουν φώτα LED, απλά από CHIC και πάνω έχουν Bi-Led.
-
Καλοτάξιδος!
-
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις παιδιά!
bill_hsd γράψε μας εντυπώσεις εν καιρώ για την οδήγησή του. Εν τω μεταξύ τι Φόρο Πολυτελείας και τέλη έχει το 2.0 CHR? -
Εν τω μεταξύ τι Φόρο Πολυτελείας και τέλη έχει το 2.0 CHR?
ΦΠ, τα κλασσικά €440/έτος. Τέλη κυκλοφορίας δεν έχει, αφού από το 2011 τα τέλη δεν έχουν σχέση με τα κυβικά αλλά με τις εκπομπές CO2. Αυτό ως φουλ υβριδικό έχει χαμηλά CO2 οπότε δεν πληρώνει τέλη.
-
Μια χαρά, για κάποιον δηλαδή που πληρώνει 265 τέλη όπως εγώ, η διαφορά είναι 200 ευρώ τον χρόνο δηλαδή. Και με την οικονομία που κάνεις σε βενζίνες με κυκλοφορία μέσα στην πόλη τα έχεις βγάλει στο 3-4μηνο αυτά τα 200 ευρώ.
Γίνεται όλο και πιο ελκυστικό, το 2.0 C-LUB πηγαίνει 28Κ και το GR SPORT και CHIC εκεί 30Κ.
-
Μια χαρά, για κάποιον δηλαδή που πληρώνει 265 τέλη όπως εγώ, η διαφορά είναι 200 ευρώ τον χρόνο δηλαδή. Και με την οικονομία που κάνεις σε βενζίνες με κυκλοφορία μέσα στην πόλη τα έχεις βγάλει στο 3-4μηνο αυτά τα 200 ευρώ.
Γίνεται όλο και πιο ελκυστικό, το 2.0 C-LUB πηγαίνει 28Κ και το GR SPORT και CHIC εκεί 30Κ.
Σωστα για τα τέλη. Για την τιμη ομως να πω οτι το CLUB 2.0 μονοχρωμο που πηρα εγω πηγε κοντα στα 26Κ.
-
Δεν συγκρίνεις τέλη με αυτοκίνητα 20ετιας, τα συγκρίνεις με το τι πληρώνει κάποιος τώρα. Τα μεγάλα B suv, που από χώρους κοντραρονται με το C-HR δεν πληρώνουν καθόλου τα περισσότερα. Δηλαδή σε βάθος 4ετιας είναι 4Χ440=1760 με 0€.
Και σε κάποια C που πληρώνεις από 80-120€ είναι 1760 με 320€-480 = 1440-1280€ διαφορά, και ΟΛΑ τα C suv είναι αρκετά μεγαλύτερα με περισσότερους χώρους από το C-HR.
Ουσιαστικά, σχεδόν εξανεμιζεις το πλεονέκτημα της κατανάλωσης, ειδικά αν το συγκρίνεις με εμάς που έχουμε diesel.
Δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα.
-
Τα μεγάλα B suv, που από χώρους κοντραρονται με το C-HR δεν πληρώνουν καθόλου τα περισσότερα.
Ελάχιστα δεν πληρώνουν και αυτά είναι ντήζελ χειροκίνητα. Τα περισσότερα βενζίνης (και δη αυτόματα) πληρώνουν. Λίγα, αλλά πληρώνουν. Και φυσικά κανένα δεν έχει 184 άλογα (και με τόσο χαμηλή κατανάλωση).
-
Σίγουρα, το μεγάλο μείον του CH-R είναι οι χώροι, το έχει πάρει κουμπάρος μου, το 1.8 122hp και είναι λίγο 'τάφος' στην οδήγηση.
Εγώ το συγκρίνω με το δικό μου σε κόστος χρήσης, γιατί με αυτό θα δω διαφορά, καθώς δεν έχω νεότερο όχημα που να έχει τέλη ανάλογα με τις επομπές ρύπων.
-
Σίγουρα, το μεγάλο μείον του CH-R είναι οι χώροι, το έχει πάρει κουμπάρος μου, το 1.8 122hp και είναι λίγο 'τάφος' στην οδήγηση.
Εγώ το συγκρίνω με το δικό μου σε κόστος χρήσης, γιατί με αυτό θα δω διαφορά, καθώς δεν έχω νεότερο όχημα που να έχει τέλη ανάλογα με τις επομπές ρύπων.
Απλά λέω ότι όταν κάνεις έρευνα αγοράς, κοιτάς από τις σημερινές επιλογές, όχι 15 χρόνια πριν! Επίσης πάλι μειονέκτημα είναι να πληρώνεις 180€ πάνω από το αυτοκίνητο 20ετιας που έχεις (στην τύχη το έβαλα)! Δηλαδή μετά από τόσα χρόνια, σχεδόν διπλασιαζεις τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ οι περισσότεροι δεν πληρώνουν καν;
Δεν κρίνω την επιλογή, απλά δεν είναι και τόσο win win situation..και άντε να βάλεις κάνα δίλιτρο diesel που τα σπάει και δεν κολλάει και βάζεις καύσιμο 1 φορά το 2μηνο, ή να πάρεις performance car ή κάνα τεράστιο D suv και δεν έχεις άλλη λύση, στο C-HR μου φαίνεται αντιπαραγωγικο.
Άσχετο. Το βασικό Sportage θα πάει με 2.5λιτρα Αμερική! Άλλος κόσμος..
Φάνη, το Tucson τυχαία που κοίταγα το πρωί ξεκινάει από 105€ τα τέλη, και είναι σαν 2 C-HR μέσα.. Ευρωπαϊκά έχουν ακόμη μικρότερα τέλη. Μόλις πας 2.0l χάνεις αρκετά από το πλεονέκτημα του κόστους χρήσης ενός υβριδικού..
Ωραίο βέβαια, και όλα καλά, αν θες το απόλυτο C-HR μία χαρά.
-
#kalorizikon
-
Καλορίζικο , καλοτάξιδο η νεα σου αμαξάρα, να το χαρείς όσο δεν παίρνει ευχομαι και να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου!!!!
Toyota C-HR 2016