-
Βασικά το swift ΔΕΝ έχει μαλακά πλαστικά και ΔΕΝ μυρίζουν όταν έχει ζέστη.
Του μπαλενο ναι μυρίζουν αυτό σαν ούρα όπως τα φθηνά παιχνίδια.
Στο swift, καθόλου. Made in japan γαρ.
Κατά τα άλλα τα πλαστικά γύρω από τον λεβιέ, κάτω από το τιμόνι , στις χειρολαβές στις πόρτες χαράσσονται πανευκολα. Και είναι τέρμα σπαστικό.
Η μόνη λύση είναι να κόβεις τα νύχια σου. Τότε όντως δεν χαράσσονται
-
οκ, καποιιο με φραντσιοζικα προβληματικα σαν τις επιχειρησεις που κρατικοποιουσε ο τσοβολας, εχουν και αποψη για σουζουκια. κρατηστε τις φακλανες, τα σουζουκια δεν εχουν καλη αποψη για εσας.
-
Οχι δεν ισχύει αυτό. Τα πλαστικά είναι σκληρά. Και δεν ζουλιουνται. Μόνο αν τα πιεσεις σε βαθμό που πας να τα σπάσεις θα παραμορφώνουν αλλά δεν θα ραγισουν. Επίσης δεν έχει μυρωδιά στην ζεστή, λαθος τα λέει ο Στέφου σε αυτό το κομμάτι. Τα μπαλενο, ναι έχουν.
Το πλαστικό στα πόδια στην κονσόλα είναι μαλακό κάπως αλλά επίτηδες γιατι βγαίνει εύκολα για να επισκευαστει το aircodition σε περίπτωση που χαλάσει χωρίς να ξενιδωθεί όλο το ταμπλό.
Το ότι είναι ιαπωνικό σημαίνει ότι έχουν ευαισθησίες και αυτοί ως προς τις μυρωδιές κτλ και τα προσέχουν.
Και τα γαλλικά έχουν αντίστοιχες μυρωδιές. Ίδιες από το 90 μέχρι σήμερα.
Είναι οι κόλλες των υφασμάτων συνήθως. -
Επειδή βαριέμαι να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, ειδικά με οπαδούς κατασκευαστών διέγραψα τις απόψεις μου και συνεχίστε τον "διάλογό" σας.
-
Μα σου λέμε ακριβώς πώς είναι η κατάσταση. Και γρατζουνιουνται σε κάποια σημεία ,κυρίως σε αυτά χωρίς το μοτίβο του δέρματος που έχουν τα ταμπλό, αλλά και δεν είναι μαλακά. Επίσης τα made in japan δεν μυρίζουν όπως τα made in india κτλ
Στην φώτο εδώ φαίνονται δύο ειδών παλστικα. Αυτά στο ταμπλό που έχουν την υφή σαν δέρμα γρατζουνιουνται περίπου όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα , άντε λίγο πιο ευαίσθητα ίσως. Στο παλστικο ανάμεσα από τις θύρες usb, που είναι φλατ χωρίς κάποιο texture πάνω τους ναι γρατζουνιουνται πολύ εύκολα.
-
η δικη μου ερωτησις ειναι απλη.
εχετε δει εσωτερικο γκέικου μετα απο 5 χρονια? ξεβαμμενο, με ρωγμες και ξυσιες παντου. και ας πηγαινει μονο σε ασφαλτος.
μετα δειτε ενα βιτ 5ετιας. σαν τη πρωτη μερα. και ας φτασει στο μποστανι του κυρ παντελη στη καλαματα που το κρυβει στα καλαμια μεσα -
Γκέικο 25 ετών
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Γκέικο 25 ετών
φυλαγμενο απο υπαλληλο της σιτροέ (χωρις το νι)
-
Έχω εντυπωσιαστεί με την εικόνα του εσωτερικού για 25 χρονών αμάξι....
Αλλά είναι μεγάλη υπόθεση η χρήση όλα αυτά τα χρόνια... κλειστό πάρκινγκ, όχι καθημερινή χρήση....
Για δώσε πληροφορίες
-
Όχι και 25 ετών, το fl του 2021 είναι
-
Το μη χαλάει είναι σχετικό.
Τώρα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα από ένα προμηθευτή.Θέλεις να αναπτύξεις λίγο με περισσότερα στοιχεία τι εννοείς? Μιλάς για suzuki? Έχει θέματα με προμηθευτές?
-
-
-
Γκέικο 25 ετών
τώρα κατάλαβα....η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2002....
-
Α, τον απατεώνα.
-
@gtsartsal said in Citroen C3 Aircross 2018:
Έχω εντυπωσιαστεί με την εικόνα του εσωτερικού για 25 χρονών αμάξι....
Αλλά είναι μεγάλη υπόθεση η χρήση όλα αυτά τα χρόνια... κλειστό πάρκινγκ, όχι καθημερινή χρήση....
Για δώσε πληροφορίες
Ανοικτό κάτω από δέντρα
Η χρήση δεν είναι καθημερινή, αλλά επίσης δεν πάει πλυντήρια κλπ.
Η φωτό είναι περσινή που σκεφτόμουν να το πουλήσω.
Μπορώ να σας βάλω και άλλες από 18χρονο και 13χρονο αμάξι...
Αλλά είναι ανήλικα ακόμα...Γιαπωνέζικα της εποχής κυκλοφορούν, αλλά σε καλύτερη κατάσταση δεν είναι.
-
-
Η κατάσταση ενός αυτοκινήτου είναι και θέμα υλικών, αλλά κυρίως θέμα χρήσης-φροντίδας.
-
Η ξανθιά είναι αγαπημένο αυτοκίνητο και ιδιαίτερα μια έκδοση που στοιχειώνει τους πάντες ακόμα και σήμερα.
Δεν ξέρω αλλά μου ταιριάζει το σχέδιο της. Είναι τόσο όσο χρειάζεται. Και ταπεινή αλλά και μοντέρνα και όλα μαζί.
Εγώ βέβαια όταν ήμουν μικρούλης με πήγαιναν βόλτα με μια με πιο απλό εσωτερικό...κάπως σαν αυτό.
Που είχε και τα κουμπάκια στο τιμόνι.
Ακόμα τη θυμάμαι. Πόσο καλό αυτοκίνητο ήταν. Εγώ καθόμουν πίσω και ήμουν και μικροκαμωμένος και ένιωθα σαν να είναι σε λιμουζίνα. Η άνεση της ανάρτησης ακόμα και ένα παιδί (με κόλλημα τα αυτοκίνητα) καταλάβαινε ότι είναι από άλλο πλανήτη.
Θυμάμαι που μας κοιτούσε ο κόσμος στα φανάρια. Είχε το κοινό της.
-
Αυτό που έβαλες ήταν πριν το φέις λίφτ. Η δική μου είναι μετά.
Σε αυτή έχω βάλει έξτρα τα ξύλα και κάτι ζάντες που βλέπεις στην φωτό και ήταν επίσημες της σιτροέν. Επίσης τα δέρματα στον Κόνολυ.
Τα είχα πληρώσει καλά.Ενώ ήθελα να την αγοράσω, με είχαν τρελάνει κάτι φίλοι, πάλι σιτροέν θα πάρεις και επειδή μου άρεσαν τα τζίπ, πήγα και παράγγειλα το πρώτο CRV. Με κορόιδεψαν 3 φορές οι Σ και ο αντιπρόσωπος, μεταξύ δεύτερης και τρίτης κοροϊδίας για το πότε έρχεται το αμάξι που όλο έχανε το πλοίο, φίλος με άκρες στην Λ. Καβάλας, όχι κάτι σημαντικό, έναν υπάλληλο είχε , το παράγγειλε και το πήρε σε 10 μέρες.
Τότε πήρα την προκαταβολή πίσω και πήγα και πήρα την ΧΑΝΤΙΑ και της έβαλα και τα έξτρα.
Citroen C3 Aircross 2018