-
Ε κάνε την αρχή εσυ.... Γράψε για κάτι άλλο.
Τα έχω γράψει εγώ όσα είχα να πω, περιμένω να δούμε αν έχουμε κάποιο νέο σχόλιο για το facelift, αν έχει αλλάξει τίποτα άλλο εκτός από τα εμφανισιακά που βλέπουμε.
Αυτό το αμάξι το θέλω και δεν το θέλω ταυτόχρονα, έχει άνεση , το κατάλληλο κιβώτιο, χώρους, ύψος , σου δίνει έτσι μία ταξιδιαρικη διάθεση
Όταν το βλέπω απέξω όμως....
Θα το ήθελα λίγο πιο σπορ? Άγριο?
Η αλλαγή μπροστά μου αρέσει , θα ήθελα να έχουν αλλάξει και το πίσω
-
Όντως το μπροστά μου άρεσε και εμένα και με έχει βάλει σε σκέψεις, καθώς ακόμα ψάχνουμε για 2ο/της κοπέλας.
Το πίσω είναι κάπως...
-
Άμα σ αρέσουν όλα και στη σπάει η εμφάνιση, δες και το Crossland μήπως το προτιμάς, αν και παίρνεις ένα 'αντίγραφο' λίγο ακριβότερα.
Πάντως εγώ κατέληξα πως είναι καλύτερα να έχεις κάτι διαφορετικό, με πιο γλυκές γραμμές, καμπύλες, και λίγη κομψότητα. Μιλάμε για τα βασικά μοντέλα της κάθε εταιρείας. Αυτή η υπερβολική προσπάθεια να δείξουν 'άγρια' και 'σπορ' τα βασικά μοντέλα των 100-120 ίππων που στην πραγματικότητα είναι απλά αξιοπρεπεις ανθρωπομεταφορείς, το βρίσκω πλέον λίγο γελοίο, μας έχει εξαναγκασει το μάρκετινγκ σε μια εφηβική αισθητική γεμάτη υπερβολές. Νομίζω πως το Aircross διατηρεί καλή ισορροπία, δεν είναι πολύ φανταχτερό ούτε τελείως συντηρητικό κι αδιάφορο.
Η καινούρια μάσκα φαίνεται τελείως διαφορετική από κοντά, απ ότι στις φωτογραφίες. Αλλά και το Crossland νομίζω βελτιώθηκε με το φεης λιφτ, λιγότερο βλαχοδημαρχέϊκο και πιο κομψό πλέον.
-
To crossland το θεωρώ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ. Δεν αρέσει σε κανέναν από τους 2 μας.
-
Lap wrote:
Ε κάνε την αρχή εσυ.... Γράψε για κάτι άλλο.
Τα έχω γράψει εγώ όσα είχα να πω, περιμένω να δούμε αν έχουμε κάποιο νέο σχόλιο για το facelift, αν έχει αλλάξει τίποτα άλλο εκτός από τα εμφανισιακά που βλέπουμε.
Αυτό το αμάξι το θέλω και δεν το θέλω ταυτόχρονα, έχει άνεση , το κατάλληλο κιβώτιο, χώρους, ύψος , σου δίνει έτσι μία ταξιδιαρικη διάθεση
Δηλαδη το θέλεις.... Οχι μπανάνα τσαντακι, σωστά;
Και εγω και οι φίλοι μου αυτή την αισθηση έχουμε.
Η γυναικα ομως το βρίσκει ωραίο...... Πφφφφ.
-
tsofras wrote:
Τα έχω γράψει εγώ όσα είχα να πω, περιμένω να δούμε αν έχουμε κάποιο νέο σχόλιο για το facelift, αν έχει αλλάξει τίποτα άλλο εκτός από τα εμφανισιακά που βλέπουμε
Δηλαδη το θέλεις.... Οχι μπανάνα τσαντακι, σωστά;
Και εγω και οι φίλοι μου αυτή την αισθηση έχουμε.
Η γυναικα ομως το βρίσκει ωραίο...... Πφφφφ.
Πάντα τσαντάκι μπανάνα αλλά στον ώμο χεχε
Για να μην κουράζω από το Leon μου λείπει η άνεση λόγω προβλημάτων, οι ράγες για μπαγκαζιερα χωρίς να καταστρέψω το αμάξι όπως την είχα πάθει στο προηγούμενο και το αυτόματο για να κοιμάμαι ήσυχος και να μην είναι DSG
,Το Leon είναι έρωτας αλλά στο 80% των περιπτώσεων ζοριζομαι να μπω και να βγω και στα ταξίδια δεν την παλεύω.
Άλλο αμάξι δεν μου αρέσει σε αυτά τα λεφτά, το C3 Aircross είναι ιδανικό για αυτά που θέλω αν βγάλουμε εκτός την εμφάνιση και την σπορ αίσθηση οδήγησης.
Δυσκολεύομαι να το αποδεκτωετο σκέφτομαι όμως καθημερινά.
Το Crossland το είχα δει πριν την αλλαγή, 1.83 είμαι 84 κιλά μου φάνηκε πολύ στενή η θέση οδήγησης έβρισκαν τα πόδια μου παντού
-
To crossland το θεωρώ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ. Δεν αρέσει σε κανέναν από τους 2 μας.
Εεε ναι...άσχημο είναι!!
-
@ tsofras: Τώρα σοβαρά συζητάς να πας από Leon τελευταίας γενιάς σε C3 Aircross; Η επόμενη κίνηση σου ποια θα είναι; Να πυροβολήσεις τα πόδια σου;
-
Ωραία, αν κατάλαβα καλά από τα παραπάνω, το δίλημμα βενζίνη ή πετρέλαιο έχει να κάνει περισσότερο αν, με τη χρήση που κάνεις, προλαβαίνει να ζεσταθεί ο κινητήρας ή όχι. Αυτό προκύπτει από τη μικρή διαφορά τιμής που στην πιο πλούσια έκδοση είναι 1650 ευρώ.
Σκέφτομαι πάντως ότι και ο κινητήρας πετρελαίου που συζητάμε, είναι σχετικά μικρού κυβισμού. Δεν είναι και 3000 κυβικά. Θέλω να πώ ότι δε θα δυσκολεύεται και να ζεσταθεί το χειμώνα ακόμη και σε μικρές διαδρομές. Π.χ. ένα πήγαινε έλα μέχρι το S/M κάνα δυο χλμ, δε θα είναι και τόσο επιβαρρυντικό για το αμάξι.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι θα το χρησιμιποιώ περισσότερο στην πόλη και λιγότερο εκτός. Και θέλω αμάξι με ορίζοντα να το κρατήσω πολλά χρόνια. Να φανταστείτε ένα Saxo που αγόρασα το 97 το έχω ακόμη και επίσης ένα BMW 116i Ε87 το έχω από το 2008.
Αυτό που θέλω είναι ένα ευρύχωρο να μας χωράει, γιατί τα παιδιά μεγάλωσαν και δε μας χωράει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Θέλω αυτοκίνητο γιά όλες τις χρήσεις. Και πόλη χωρίς μεγάλη κατανάλωση και για ταξίδια το καλοκαίρι και γενικά για εξορμήσεις 2-3 φορές το χρόνο κατά τους χειμερινούς μήνες. Σημειωτέον ότι ζω σε επαρχιακή πόλη και οι μετακινήσεις εντός πόλης είναι πολύ μικρές, αλλά και χωρίς φανάρια. Επίσης σκέφτομαι το aircross γιατί αρέσει και στη σύζυγο η οποία δε θέλει πολύ μακρύ αμάξι, γιατί οδηγεί πάντα το Saxo.
Τέλος πάντων, νομίζω το δίλημμα βενζίνη ή πετρέλαιο θα μας απασχολεί μέχρι τελευταία στιγμή της παραγγελίας την οπόια τοποθετώ μέσα στους επόμενους μήνες.
-
Πάντα τσαντάκι μπανάνα αλλά στον ώμο χεχε
Για να μην κουράζω από το Leon μου λείπει η άνεση λόγω προβλημάτων, οι ράγες για μπαγκαζιερα χωρίς να καταστρέψω το αμάξι όπως την είχα πάθει στο προηγούμενο και το αυτόματο για να κοιμάμαι ήσυχος και να μην είναι DSG
,Το Leon είναι έρωτας αλλά στο 80% των περιπτώσεων ζοριζομαι να μπω και να βγω και στα ταξίδια δεν την παλεύω.
Άλλο αμάξι δεν μου αρέσει σε αυτά τα λεφτά, το C3 Aircross είναι ιδανικό για αυτά που θέλω αν βγάλουμε εκτός την εμφάνιση και την σπορ αίσθηση οδήγησης.
Δυσκολεύομαι να το αποδεκτωετο σκέφτομαι όμως καθημερινά.
Το Crossland το είχα δει πριν την αλλαγή, 1.83 είμαι 84 κιλά μου φάνηκε πολύ στενή η θέση οδήγησης έβρισκαν τα πόδια μου παντού
Παρακαλώ;;;;
Το έχεις οδηγήσει το Aircross; Αν όχι, πρέπει να το οδηγήσεις για αρκετή ώρα και κατά προτίμηση εκτός αστικού ιστού. Αν σου κάτσει καλά οδηγικά και το ευχαριστηθείς, καλοτάξιδο να είναι.
-
@ tsofras: Τώρα σοβαρά συζητάς να πας από Leon τελευταίας γενιάς σε C3 Aircross; Η επόμενη κίνηση σου ποια θα είναι; Να πυροβολήσεις τα πόδια σου;
Αχαχαχαχα!!! Κλαίω!
Και γιατί όχι παρακαλώ!?! Ό,τι εκτός VAG είναι καλύτερο by default...και το C3 Aircross είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο (σε αυτόματο ΜΟΝΟ) για την Ελληνική πραγματικότητα. Τρικολόρ rulez!! Επίσης είναι πρακτικοί λόγοι, ο άνθρωπος δεν μπορέι να μπει στο αυτοκίνητο....τόσο χάλια το έχουν σχεδιάσει, πές Βασίλη και εσύ που έχεις δοκιμάσει να μπεις σε τόσα αυτοκίνητα.
-
Για να μην κάνω πολλαπλές παραθέσεις
Το έχω οδηγήσει το αυτοκίνητο, δεν προσφέρει την οδηγική απόλαυση του Leon όσο αφορά το τιμόνι καθετί στρίψιμο αλλά μεγαλώνω και έχω θέματα μυοσκελετικά.
Οπότε ναι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να διώξω το Leon και να παω στο C3 Aircross για τους παρακάτω λόγους
- Είναι πολύ χαμηλό τι Λεόν, τρελαίνομαι για χαμηλή θέση οδήγησης, δεν μου κάθεται όμως καλά στο σώμα μου πλέον. Στο ταξίδι αναγκάστηκα να την φτιάξω έτσι ώστε να μην μου αρέσει ως θέση οδήγησης αλλά να καταφέρω να κάνω 2 ώρες ταξίδι χωρίς να πονάω
Σήμερα με πονάει πολύ η μέση, πήγα να αφήσω τα παιδιά στους γονείς μου δεν βγήκα καν να τους χαιρετήσω γιατί σκέφτηκα πωςεθα ξαναμπώ μέσα
-
Σε κάθε λακούβα με το Λεον με τις 18αρες και την ανάρτηση που έχει φεύγει ένα δάκρυ από τα μάτια μου αφού μεταφέρονται όλοι οι κραδασμοί στην μέση και στον αυχένα μου
-
24000€ και δεν έχω καν GPS
-
Αυτόματο Aisin
-
Στο ταξίδι με λίγο χώρο παραπάνω θα ήμουν άρχοντας
Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις το αμάξι σου εξωτερικά και εσωτερικά όπως κάνω εγώ με το Λεόν , αλλά αν είναι να μην μπορείς να το οδηγείς δεν υπάρχει νόημα
Ελπίζω να σας καλυψα
-
Ελπίζω να σας καλυψα
Και εγώ κάτι τέτοια έγραφα, όταν είχα ανοίξει θέμα για 'προτάσεις SUV' και κατέληξα με το Aircross...και μετά η συνέχεια γνωστή.
Στην θέση σου θα κοιτούσα για άλλο SUV/Crossover ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η απότομη μετάβαση από ένα καλοστημένο sport hatchback σε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας SUV/Crossover και ειδικά στο Aircross.
-
Με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Σε αυτήν την περίπτωση CITROEN οπωσδήποτε με τα extra confort καθίσματα. είναι ότι ποιο άνετο δεν παίζεται η citroen σε αυτό
Απλά δες και το C4 ταπεινή μου άποψη, καλύτερο. Και SUVιζει είναι αρκετά ψηλό για hatchback και το θεωρώ και αρκετά ομορφο, ενω το αλλο απλά αποδεχτό. Γουστα αυτά βεβαια αλλά δεν χάνεις κάτι να το δεις
-
Και εγώ κάτι τέτοια έγραφα, όταν είχα ανοίξει θέμα για 'προτάσεις SUV' και κατέληξα με το Aircross...και μετά η συνέχεια γνωστή.
Επειδή δεν είναι γνωστή σε όλους. Δεν σε κάλυψε? είχες πρόβλημα? σορρυ απλά δεν γνωρίζω
-
Απλά δες και το C4 ταπεινή μου άποψη, καλύτερο. Και SUVιζει είναι αρκετά ψηλό για hatchback και το θεωρώ και αρκετά ομορφο, ενω το αλλο απλά αποδεχτό. Γουστα αυτά βεβαια αλλά δεν χάνεις κάτι να το δεις
+1
-
ελα ρε tsofras τα ιδια λεμε καθε φορα
Η Ιθακη σου λεγεται νεο Astra
Τικαρει ολα τα κουτακια σου. Εκτος απο τα μηχανολογικα, μην λεμε τα ιδια παλι για τον Puretech και το αυτοματο του PSA, απο ανεση εχεις μεχρι και καθισματα πιστοποιημενα κατα AGR,σχεδιαστικα κομψοτατο. Και φυσικα απο συνδεσιμοτητα τα παντα ολα απο τις πιο χαμηλες εκδοσεις οχι τις πονηριες του VAG οχι δωσε αλλα 500 ευρω παπατζιλικι να σου βαλουμε AA
και επειδη ξερω εκ των προτερων τον αντιλογο σου
'Ενδεικτικό ως προς το τελευταίο η αύξηση της χωρητικότητας του πορτμπαγκάζ κατά 50 λίτρα, που πλέον φτάνει τα 422.'
-
Storm wrote:
Επειδή δεν είναι γνωστή σε όλους. Δεν σε κάλυψε? είχες πρόβλημα? σορρυ απλά δεν γνωρίζω
Αγοράσθηκε 9/2019 και πουλήθηκε 9/2020. Ακριβώς 12 μήνες, 1634χιλιόμετρα έκανα.
Εύκολα θα αγόραζα ξανά Citroen. Πολύ εύκολα. Αλλά κάποιο ποιο χαμηλό.
Το Aircross θα το κράταγα αν είχα οικογένεια, παιδιά, πεθερικά κλπ... Δηλαδή για χαλαρό, άνετο ανθρωπομεταφορέα. Μέχρι εκεί.
Επειδή όμως εγώ κοιτώ και άλλα πολλά πράγματα (π.χ. από το πάτημα στο δρόμο, μέχρι και την ηχομόνωση γύρω από τα ηχεία στην πόρτα) έφαγε άκυρο. 'Μπανιέρα' με ρόδες έχω. Το σκούτερ μου. Δεν ήθελα και δεύτερη...
Συγνώμη που δεν γράφω ποιο αναλυτικά, αλλά δεν θέλω να ξεκινήσουν προστριβές με τους ιδιοκτήτες του Aircross.
Και τονίζω ξανά, ότι εύκολα θα αγόραζα ξανά Citroen. Κάποιο άλλο ποιο χαμηλό πάντα όμως με test drive εκτός αστικού ιστού (στροφιλίκια κλπ...) Π.χ. το Cactus, C4, C3.
-
Αγοράσθηκε 9/2019 και πουλήθηκε 9/2020. Ακριβώς 12 μήνες, 1634χιλιόμετρα έκανα.
Εύκολα θα αγόραζα ξανά Citroen. Πολύ εύκολα. Αλλά κάποιο ποιο χαμηλό.
Το Aircross θα το κράταγα αν είχα οικογένεια, παιδιά, πεθερικά κλπ... Δηλαδή για χαλαρό, άνετο ανθρωπομεταφορέα. Μέχρι εκεί.
Επειδή όμως εγώ κοιτώ και άλλα πολλά πράγματα (π.χ. από το πάτημα στο δρόμο, μέχρι και την ηχομόνωση γύρω από τα ηχεία στην πόρτα) έφαγε άκυρο. 'Μπανιέρα' με ρόδες έχω. Το σκούτερ μου. Δεν ήθελα και δεύτερη...
Συγνώμη που δεν γράφω ποιο αναλυτικά, αλλά δεν θέλω να ξεκινήσουν προστριβές με τους ιδιοκτήτες του Aircross.
Και τονίζω ξανά, ότι εύκολα θα αγόραζα ξανά Citroen. Κάποιο άλλο ποιο χαμηλό πάντα όμως με test drive εκτός αστικού ιστού (στροφιλίκια κλπ...) Π.χ. το Cactus, C4, C3.
οκ κατανοητό
Να προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με το σκούτερ και πάντα όρθιος να είσαι (από κάποιον που πρόσφατα απέκτησε μικρή αναπηρία) λόγω ατυχήματος με μηχανή και ακόμα για κάνα χρόνο θα τρέχω με αποθεραπείες και εγχειρήσεις. Δεν προσέχουν καθόλου μόνο αυτό σου λέω. Τα μάτια σου 1004
ΥΓ Φορούσα Κρανος, μπουφαν, μποτες , γάντια τα πάντα όλα. Ουτε στο περίπτερο δεν πήγαινα χωρις κράνος. Και χτύπησα με μόλις 40 χλμ απο .......... της άλλης οδηγου. και τώρα αστα βράστα, είμαι και τυχερός που είμαι ζωντανος και περπατάω εστω και κουτσένοντας
-
Φίλε cirus το δίκυκλο ήταν και είναι η αναγκαστική λύση για το πέρα/δώθε στην εργασία. Το πέρα/δώθε με αυτοκίνητο είναι καψώνι. Είτε αφορά το χρόνο μετάβασης, είτε την αναζήτηση θέσης στάθμευσης κάπου κοντά στο σημείο εργασίας.
Υ.Γ. Περαστικά εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση.
Citroen C3 Aircross 2018