-
Κατσε γτ με έμπλεξες τωρα...οταν ξεκιναω απο κερατσινι για λευκαδα..προφανως δεν οδηγω 3.5 ωρες με 150...απλα σε μεγαλα κομματια του δρομου παω με 150...
Μεση ταχυτητα μου βγαλε 105...παντα με epass...σε ολα τα διοδια.
Προσπαθω να ανεβασω φωτο απο το mycitroen.που μετραει τη διαδρομη ειτε μηδενισω το ταμπλο ειτε οχι. Μεση ταχυτητα καταναλωση διαρκεια οδήγησης κλπ..
Υγ. Στα 120 δεν το προσεξα αληθεια. Τα 150 ειναι γυρω στις 3000-3100.. οποτε θεωρησα χωρις να εχω πολλες γνωσεις οτι εκει ειναι οικονομικη η οδηγηση μου.
-
Προσπαθω να ανεβασω φωτο απο το mycitroen.που μετραει τη διαδρομη ειτε μηδενισω το ταμπλο ειτε οχι. Μεση ταχυτητα καταναλωση διαρκεια οδήγησης κλπ..
Εδώ για οδηγίες επισύναψης φωτογραφίας: https://forum.4troxoi.gr/node/52303
-
Τώρα με τις διευκρινίσεις σου, αρχίζει και γίνεται πιο λογική η κατανάλωση που ανέφερες. 105 μέση ταχύτητα (και με e-pass που δεν χάνεις πολύ χρόνο στα διόδια) είναι κάτι αντίστοιχο σαν να πήγαινες όλο το δρόμο με σταθερή ταχύτητα περί τα 115 στο κοντέρ. Μεγάλη διαφορά από αυτό που ανέφερες αρχικά για ταξίδι με 130-150... Αν συνυπολογίσουμε και το σύνηθες κλέψιμο των trip computers, με ταξίδι στα 115 κοντερίσια νομίζω ότι είναι εφικτή μια πραγματική κατανάλωση περί τα 6 lt/100Km, με έναν οικονομικό κινητήρα σαν τον Puretech.
Κατά τ΄άλλα ο υπολογισμός των στροφών δεν χρειάζεται καμία γνώση, πέρα από απλή μέθοδο των τριών. Αν στα 150 έχεις 3000 στροφές στα 120 θα έχεις 2400 και στα 100 θα έχεις 2000 στροφές. Πάει απόλυτα αναλογικά.
-
Lap wrote:
Στο swift υπαρχουν αλλα ειναι υποθετο σε συγρκιση με τα περιπτερα.
Φουλ φορτωμενο, σε σημειο να κατσει πισω...5,6 με 130 στo acc και κατι προσπερασεις με 150.
Μιλάμε για B-SUV και όχι για το μικρότερο και ελαφρύτερο σουπερμίνι!
Το ξερω....
Αλλα εγω ειμαι μονιμως εκτος θεματος.....Helloooo
-
Μεταπωλητική αξία έχουν τα Aircross; Τα μεταχειρισμένα φεύγουν ή μένουν στα αζήτητα;;
-
Βάλτο εσύ και θα δείς...
Πραγματική ιστορία .
Οταν έψαχνα να πάρω βρήκα ένα Ριπ Κουρλ πινακιδωμένο . Το έδιναν 19000 . Εχοντας τους τιμοκαταλόγους αρχείο και τους εξοπλισμούς , έδωσα προσφορά 17000 άντε 17500 . Μου είπαν ότι λόγω αποσβέσεων δεν το έδιναν χαμηλότερα .
Το αμάξι το πήρε κάποιος .
Πριν 1 εβδομάδα πάρκαρα σε ένα πάρκινγκ και πήγα σε ένα υπουργείο . Επιστρέφοντας βλέπω ένα τύπο να καθαρίζει το αμάξι μου . Πλησιάζοντας είδα ότι δεν ήταν το δικό μου , αλλά το ρίπ κούρλ . Εχουμε ίδιο χρώμα .
Μίλησα με τον ιδιοκτήτη . Μου είπε ότι το πήρε κάποιος για την γυναίκα του δώρο , αλλά της φάνηκε λέει πολύ μεγάλο , μέσα , μην το ξεχνάμε , είναι πολύ μεγάλο μέσα και το έβαλε για πούλημα με 500 χλμ . Οπως ο άλλος με το 2008 . Το πήρε ο νέος αγοραστής με 17500 .
Από τα αμάξια στο καρ που ήταν το τελευταίο εξάμηνο , τα περισσότερα έχουν πουληθεί .
Πιστεύω ότι θα υπάρχει κοινό για το αμάξι .
-
Πριν 1 εβδομάδα πάρκαρα σε ένα πάρκινγκ και πήγα σε ένα υπουργείο . Επιστρέφοντας βλέπω ένα τύπο να καθαρίζει το αμάξι μου . Πλησιάζοντας είδα ότι δεν ήταν το δικό μου , αλλά το ρίπ κούρλ . Εχουμε ίδιο χρώμα .
Χαχαχα καλό, έκλαψα
-
Όπως τα λέει ο harisma είναι για τις καταναλώσεις, σημασία έχει η μέση ταχύτητα του ταξιδιού. Το 130-150 που αναφερει ο φίλος προφανώς περιλαμβάνει 120-130 σε απόλυτες ευθείες , 140-150 σε κατηφόρες με 6η χαϊδεύοντας το γκάζι και 110-120 σε ανηφόρες αφού έχεις πάρει φόρα . Στην διαδρομή προς Καλαμάτα πχ που έχει πολλές υψομετρικές διάφορες μέχρι την Τρίπολη και ειδικά μετά την Τρίπολη προς Καλαμάτα που έχει περισσότερες κατηφόρες είναι εφικτές τέτοιες καταναλώσεις με οποιοδήποτε τουρμπακι βενζινης και μακριά 6η αν οδηγείς έξυπνα παίρνοντας φορά για τις ανηφόρες δεν φρενάρεις σε καμία στροφή και φυσικά χωρίς κίνηση όπου αναγκάζεσαι να κόψεις πολλές φορές τον ρυθμό σου.
-
Βάλτο εσύ και θα δείς...
Πραγματική ιστορία .
Οταν έψαχνα να πάρω βρήκα ένα Ριπ Κουρλ πινακιδωμένο . Το έδιναν 19000 . Εχοντας τους τιμοκαταλόγους αρχείο και τους εξοπλισμούς , έδωσα προσφορά 17000 άντε 17500 . Μου είπαν ότι λόγω αποσβέσεων δεν το έδιναν χαμηλότερα .
Το αμάξι το πήρε κάποιος .
Μίλησα με τον ιδιοκτήτη . Μου είπε ότι το πήρε κάποιος για την γυναίκα του δώρο , αλλά της φάνηκε λέει πολύ μεγάλο , μέσα , μην το ξεχνάμε , είναι πολύ μεγάλο μέσα και το έβαλε για πούλημα με 500 χλμ . Οπως ο άλλος με το 2008 . Το πήρε ο νέος αγοραστής με 17500 .
Από τα αμάξια στο καρ που ήταν το τελευταίο εξάμηνο , τα περισσότερα έχουν πουληθεί .
Πιστεύω ότι θα υπάρχει κοινό για το αμάξι .
Κάποια στιγμή θα φύγει το aircross εντελώς αθόρυβα, όπως έφυγε και το Fabia.
Δεν νομίζω να ασχοληθώ με αγγελίες. Θα το σπρώξω μέσω spotawheel και όποτε φύγει.
Αν ήταν στο χέρι μου θα το είχα σπρώξει χθες. Άλλοι με υποχρεώνουν να έχω τέτοιο αυτοκίνητο.
-
Πάντως φίλος που ήθελε να πουλήσει ένα 2 ετών με λίγα χλμ , μέσω αυτών , δεν έκαναν τίποτα . Τελικά το πούλησε μόνος του μέσω αγγελιών .
Τώρα ο κόσμος αποφεύγει τις μάντρες . Μόνο ιδιώτες πρώτα χέρια και αντιπροσωπείες .
Βάλτο εδώ να φύγει γρήγορα .
-
Θα τη βρω τη λύση.
-
Θα τη βρω τη λύση.
Τόσο πολύ δεν το γουστάρεις που το διώχνεις?
Τι χρονολογία είναι και με πόσα χιλιόμετρα?
-
Πάντως φίλος που ήθελε να πουλήσει ένα 2 ετών με λίγα χλμ , μέσω αυτών , δεν έκαναν τίποτα . Τελικά το πούλησε μόνος του μέσω αγγελιών .
Και εγώ 2 φορές με spotawheel δεν κατάφερε τίποτα, κυρίως γιατί χρεώνει πολλά και οι τιμές τις είναι πάνω και από το άνω άκρο της κάθε κατηγορίας, όχι απλά πάνω από τον Μ.Ο. Απλά, εαν το πουλήσεις μέσω υμών, γλυτώνεις την όποια ταλαιπωρία με τις αγγελίες.
-
*Ημών
Υ.γ Ποιος; εγω....χαχα
-
*Ημών
Υ.γ Ποιος; εγω....χαχα
Λαθος!
Υμων = αυτών (δλδ της spotawheel)
Ημών = μέσω του φόρουμ.
-
Εγω καταλαβα οτι εννοούσες το forum...
Οκ....σωστα λοιπον.
-
Storm wrote:
Θα τη βρω τη λύση.
Τόσο πολύ δεν το γουστάρεις που το διώχνεις?
Τι χρονολογία είναι και με πόσα χιλιόμετρα?
Δεν είναι θέμα γούστου. Είναι καθαρά θέμα τρόπου ζωής και χρήσης. Δεν το χρησιμοποιώ ούτε σε αστικές μετακινήσεις, ούτε κάνω ταξίδια. Παρόλο αυτά δεν μπορώ να το διώξω. Κάποιες καταστάσεις με υποχρεώνουν να το λούζομαι.
-
Παιδιά το ημών σημαίνει μας και το υμών σας. Με Υ δηλαδή είναι β πληθυντικό.
'Μέσω υμών' σημαίνει ουσιαστικά 'με την βοήθειά σας'
-
Παρόλο αυτά δεν μπορώ να το διώξω. Κάποιες καταστάσεις με υποχρεώνουν να το λούζομαι.
Εαν το αντικαταστήσεις (για την χρήση που το θές) με ένα χρέπι με €1.000, απλά μεγάλο? Και σου μένουν χρήματα και κάνεις την δουλειά σου.
-
Κάτι θα βρω να κάνω. Κάποια στιγμή θα τα σουτάρω όλα.
Citroen C3 Aircross 2018