-
Το Tiguan έχει πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων που νομίζω πως καταλαμβανει περισσότερο χώρο απο τον ημιακαμπτο άξονα που έχει το Karoq και συνηθως τον κλέβει απο το πορτπαγκαζ
-
Έχει πορτ μπαγαζ 705 λίτρα το karoq;
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Έχει πορτ μπαγαζ 705 λίτρα το karoq;Όχι. Το karoq έχει 510λτ και το Tiguan 420.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Αυτο το 420 το εχω δει και εγω. Μαλιστα τοσο δινει και το spec sheet της vw.gr
Απο την αλλη σε πολλα review του εξωτερικου εχω δει αναφορα σε 615, με τα πισω καθισματα οσο γινεται πιο μπροστα. Στο εξωτερικο τα πισω καθισματα ειναι πανω σε ραγες και πηγαινουν εμπρος-πισω οποτε για αυτο υπαρχουν και αυτες οι διαφοροποιησεις στον αποθηκευτικο χωρο. Στην ελλαδα τα πισω καθισματα ειναι σταθερα; Αν ειναι 420 παντως ειναι απογοητευτικα μικρος ο χωρος αποσκευων του tiguan.Αναφερομαι παντα στο 'κλασσικο' tiguan και οχι στο allspace.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί όχι Octavia station?Γιατί ξεφεύγει σε μήκος και το αυτοκίνητο το οδηγάει τις καθημερινές κυρίως η σύζυγος, εγώ κυκλοφορώ με scooter. Οτιδήποτε σε sedan και station το θεωρεί παππουδέ
Εκτός αυτού αν είναι να δώσουμε 25+ για μεγάλο station καλύτερα να πάμε στο kodiaq 2.0 tdi manual 4x4 στα 28. Είναι εξίσου μεγάλο αλλά σε χώρους είναι σε δική του κλάση και είναι και τετρακίνητοΈχει η ρενο έκδοση sportive ;
Επίσης απ οτι κατάλαβα κοιτάς βασικό εξοπλισμό ε;
Εκ παραδρομής έγραψα sportive, sport edition είναι το σωστό, με διόρθωσε ο Φάνης.
Η εν λόγω έκδοση είναι αρκετά πλήρης σε εξοπλισμό άνεσης, σε συστήματα ασφαλείας υστερεί (σε ηλεκτρονικά βοηθήματα εννοώ). Αυτό όμως δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Στα 22 και κάτι κλειδί θεωρώ ότι έχει πολύ καλό vfm.
Το karoq με μεταλλικό και μια έκπτωση που κάνουν οι περισσότεροι βγαίνει στα ίδια λεφτά. Είμαι προβληματισμένοςΤο karoq με τα standard καθίσματα έχει 521 λίτρα, με τα varioflex από 479 έως 588. Το tiguan επειδή έχει συρόμενα καθίσματα είναι ανάλογη φάση με τα varioflex (εξαρτάται σε ποια θέση βρίσκονται).
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όχι. Το karoq έχει 510λτ και το Tiguan 420.
Νικο δεν εχει 420 το τιγκ. Σε αυτη τη τιμη πρεπει να εχεις τα καθισματα τερμα πισω και το διπλο πατο τοποθετημενο στην ανωτερη θεση
Απο την αλλη σε πολλα review του εξωτερικου εχω δει αναφορα σε 615, με τα πισω καθισματα οσο γινεται πιο μπροστα. Στο εξωτερικο τα πισω καθισματα ειναι πανω σε ραγες και πηγαινουν εμπρος-πισω οποτε για αυτο υπαρχουν και αυτες οι διαφοροποιησεις στον αποθηκευτικο χωρο. Στην ελλαδα τα πισω καθισματα ειναι σταθερα; Αν ειναι 420 παντως ειναι απογοητευτικα μικρος ο χωρος αποσκευων του tiguan.Αναφερομαι παντα στο 'κλασσικο' tiguan και οχι στο allspace.
Δεν ειναι σταθερα. Πανε μπροστα πισω και αναλογα με τη θεση του πατου στο πορτμπαγκαζ εχεις απο 420 εως 600+
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Νικο δεν εχει 420 το τιγκ. Σε αυτη τη τιμη πρεπει να εχεις τα καθισματα τερμα πισω και το διπλο πατο τοποθετημενο στην ανωτερη θεση
Δεν ειναι σταθερα. Πανε μπροστα πισω και αναλογα με τη θεση του πατου στο πορτμπαγκαζ εχεις απο 420 εως 600+
Αγαπητέ μου τόσο γραφει το spec sheet, δεν αναφέρει κάτι αλλο:
https://www.volkswagen.gr/content/dam/v ... Tiguan.pdf
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αγαπητέ μου τόσο γραφει το spec sheet, δεν αναφέρει κάτι αλλο:
https://www.volkswagen.gr/content/dam/v ... Tiguan.pdf
Νικολα το ξερω.
Εχει τη κατωτατη τιμη -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σήμερα στο αεροδρόμιο πέτυχα δίπλα δίπλα το Karoq με TiguanΤο δεύτερο αν και μακρύτερο και με μεγαλύτερο μεταξόνιο έχει χειρότερους χώρους εσωτερικά από το karoq και κατά 90λτ μικρότερο χώρο αποσκευών.
Ενδιαφέρον...
Μήπως να είχες καλύψει τις πινακίδες πριν τις ανεβάσεις;
-
Ήρθε και το virtual cockpit, γύρω στα 500/600€ με φπα και τέλη.
-
Στο configurator δεν το έβαλαν όμως.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα παραγγελία Σάββατο και με πήραν χθες αν θέλω να το προσθέσω γιατί άνοιξέ ο κωδικός.
-
Αντιλήφθηκες καμία αλλαγή σε τιμές εξοπλισμούς κτλ λόγω αλλαγής καθεστώτος ρύπων κτλ;
-
opcast, δες κ το ateca, ίδιες (νέες) τιμές με karoq αλλά μαζί με διζωνικο
-
Για να θυμασαι οτι με ενδιαφερει ο κλιματισμος πρεπει να το ειπα αρκετες φορες και να εχω γινει κουραστικος......
Τις εχω δει τις τιμες του Ateca, τις εχουν βελτιωσει αρκετα, αλλα λογω παλιων υψηλων τιμων δεν το εχει δει αναλυτικα το συγκεκριμενο -
Την προηγούμενη βδομάδα πιστοποιήθηκε κατά WPLT και οι εκπομπές C02 αυξάνονται, (κατά μια λίστα που διέρρευσε και άρα ΟΧΙ επίσημη πληροφόρηση), σε 142 μέχρι 164 ανάλογα με την έκδοση. Πχ το 1,5 TSI Ambition χειροκ. πηγαίνει από 123 σε 153, ανεβαίνοντας μια κατηγορία.
Οπότε οι τιμές δεν έχουν ανέβει, (συνέκριναν την τιμολόγηση μέσω configurator Ιουνίου και τώρα), αλλά φαντάζομαι τα τέλη θα ανέβουν κάποια στιγμή για όλα του γκρουπ. Για το τι προσφέρουν έχει μείνει το ίδιο, αλλά η εισαγωγική είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση ιδιωτικής εταιρείας που λειτουργεί ως Δημόσιο. Αλλα λένε σε μια αντιπροσωπεία, άλλα λένε όταν μιλάς στους ίδιους και άλλα κάνουν στο τέλος.
υγ. Ο παππούς ήταν πολύ σκληρός opcast
-
Ο χρήστης iwsitl έγραψε:
...αλλά η εισαγωγική είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση ιδιωτικής εταιρείας που λειτουργεί ως Δημόσιο. Αλλα λένε σε μια αντιπροσωπεία, άλλα λένε όταν μιλάς στους ίδιους και άλλα κάνουν στο τέλος.Χρόνια τώρα! Αλλά οι πωλήσεις είναι υψηλές, οπότε δεν συντρέχει λόγος αλλαγής με θυγατρική.
-
Ο χρήστης iwsitl έγραψε:
.υγ. Ο παππούς ήταν πολύ σκληρός opcast
Καταλαβα.
Παντως αν δεν κανω λαθος η αλλαγη των ρυπων επηρεαζει την τιμη ελαχιστα.βεβαια πολυ πιθανο η διαφορα να απορροφηθει απο τον εισαγωγεαΣτάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
opcast, κάτι σελίδες πίσω είχαμε φάει μαζί ξενέρα με την έλλειψη climatronic
-
Πάντως εδώ που τα λέμε και εδώ που φτάσαμε, το καροκ δεν το θεωρώ και τόσο ακριβό! Με 32000 παίρνεις το 1.6 ντίζελ αμπισιον + 5900 πρόσθετο εξοπλισμό με τον οποίο το αμάξι γίνεται αστακός ουσιαστικά για μένα του λειπει μόνο η ηλεκτρική ρύθμιση καθίσματος οδηγού και το park assist που δεν μπαίνoυν και η ηλεκτρονική οθόνη που δεν υπάρχει στον διαμορφωτή και λογικά θα το πηγαινει με τους φόρους στα 32700.
Επιπλέον εξοπλισμός
€ 620KESSY - Σύστημα εισόδου, εκκίνησης & εξόδου χωρίς κλειδί + Συναγερμός με έλεγχο καμπίνας + σύστημα SAFE
€ 124Επιλογή προφίλ οδήγησης 'DRIVING MODE SELECT'
€ 149Σκίαση πίσω παραθύρων 'SUNSET'
€ 496CLIMATRONIC - 2-ζωνικός αυτόματος κλιματισμός με αισθητήρα υγρασίας
€ 955Προβολείς Full LED με AFS και LED προβολείς ομίχλης με λειτουργία στροφής
€ 285FRONT ASSIST - ADAPTIVE CRUISE CONTROL έως 160km/h
€ 756LANE ASSIST με BLIND SPOT DETECT
€ 124Σύστημα αναγνώρισης σημάτων 'TRAVEL ASSIST'
€ 0Ασύρματη σύνδεση τηλεφώνου με το ηχοσύστημα και σύνδεση WLAN
€ 161Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, αναδιπλούμενοι & θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με φωτισμό επιβίβασης και αυτόματη σκίαση
€ 422Σύστημα διαμόρφωσης πίσω καθισμάτων 'VARIOFLEX'
€ 347AUTO LIGHT ASSIST με αισθητήρες βροχής και φωτός
€ 248Ηχοσύστημα πολυμέσων με πλοήγηση navi 'AMUNDSEN' 8'' HD, με φωνητικό έλεγχο
€ 0Infotainment Online 1 έτος
€ 372Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
€ 260Κάμερα οπισθοπορείας
€ 02 φώτα ανάγνωσης εμπρός και 2 πίσω
€ 124'Εγχρωμη οθόνη 'MAXI DOT'
€ 422Ηλεκτρικό άνοιγμα πόρτας χώρου αποσκευών
Προϊόντα φροντίδας SKODA
€ 0Οδική βοήθεια
Μια έκδοση επιπέδου gt line 3008 και ίσως και πιο φορτωμένη.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Skoda Karoq