-
Εξαιρετική τιμή όντως και το αυτοκίνητο είναι και πολύ καλά στημένο. Κάνεις και μια επέκταση εγγύησης και το πουλάς πριν λήξει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με το dsg!!
-
αν εχει ή παιρνει σαν εξτρα την 8αρα οθονη ειναι κελεπουρι. παρα πολυ καλο μικρο που δεν ειναι και τοσο μικρο και παεικαι καλα και στριβει και εχει και ποιοτητα στη κινηση
-
αν εχει ή παιρνει σαν εξτρα την 8αρα οθονη ειναι κελεπουρι. παρα πολυ καλο μικρο που δεν ειναι και τοσο μικρο και παει και καλα και στριβει και εχει και ποιοτητα στη κινηση
Θα σε πειράξω λίγο, γάτε
Τώρα τα παραπάνω πιξελ για τη 8αρα οθόνη δεν ενοχλούν, εεεε??? Χώμα??? δεν έχει ύψος ούτε τετρακούνα.
Ξέρω έχεις εμπειρία από τον υιό που του το τζουρνέψανε.
-
αν εχει ή παιρνει σαν εξτρα την 8αρα οθονη ειναι κελεπουρι. παρα πολυ καλο μικρο που δεν ειναι και τοσο μικρο και παεικαι καλα και στριβει και εχει και ποιοτητα στη κινηση
Την 6.5' έχει στάνταρ. Παίρνει την 8αρα, αλλά δεν ξέρω εαν αλλάζει κλίμακα ή εαν η τιμή αφορά μόνο ετοιμοπαράδοτα, άρα γιοκ η παραγγελία με έξτρα.
-
βασικα στα αυγα μου η οχταρα. αλλα αν δεν καμνω λαθος δεν συνδεεται το κινητο με αντροιντ άουτο η μικρη. και θυμαμαι τη και καλα τιμη γαματη που το ειχα παρει, 17.5 με την λαντς πακ, δηλαδη ναι μεν 8αρα και κατι ψιλα απο εξοπλισμο αλλα οχι αυτοματο. οποτε 4 κατω ειναι και ευκαιρια. στα 17.5 ηταν κατω απο 12 προ φορων, οποτε δεν ειχε καν φορο χρησης και δεν αλλαζε κλιμακα
-
Έβγαλε η Seat προσφορά το** Ibiza 1.0TSi 115 Hp DSG-7 στα 13.940**.
Δεν διευκρινίζει έκδοση εξοπλισμού, αλλά νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετική τιμή για το πιο ευρύχωρο σουπερμίνι (μαζί με το αδελφάκι Polo) με δυνατό (για την κλάση) κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο.
Είδα κι εγώ τη διαφήμιση χτες κι ήθελα να το γράψω. Είναι ο 116hp ο κινητήρας; πολύ καλή επιλογή για όποιον θέλει βενζίνη και δεν σκιάζεται το DSG. (Που σε τέτοια τιμή εγώ θα έπαιρνα το ρίσκο).
-
Ναι ο κινητήρας είναι με τα 115 άλογα. Όμως είναι η απλή έκδοση (Reference) στην οποία λείπουν πολλά, ούτε ηλεκτρικά παράθυρα πίσω δεν έχει. Βέβαια η τιμή είναι 'χώμα', οπότε το παίρνεις με 4 χρόνια εγγύηση και το δίνεις στα 3.5 χωρίς μεγάλη χασούρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με το dsg.
-
Reference?
Αα, μάλλον μελλοντικά νοικιάρικα -που δεν έφυγαν σε εταιρίες/τουριστικά μέρη- και τους ξέμειναν..
Βέβαια, 115hp με αυτόματο σε τέτοια τιμή είναι καλή σχετικά προσφορά.
-
Ακόμη και Reference να είναι, η τιμή είναι σούπερ για Ibiza με αυτόν τον κινητήρα και αυτόματο. Εύκολα και αβασάνιστα θα το αγόραζα.
-
Ακόμη και Reference να είναι, η τιμή είναι σούπερ για Ibiza με αυτόν τον κινητήρα και αυτόματο. Εύκολα και αβασάνιστα θα το αγόραζα.
Εννοείται! Είναι ευκαιρία. Κι ωραίο αμαξάκι.
Αλλά απορώ με την εταιρεία, αν πει κάποιος θέλω να χει ηλεκτρικά πισω και ναβι, θα του απαντήσουν να πάρει ένα 5 χιλιάδες ακριβότερο;
-
Δεν υπάρχει λόγος να απορείς. Ως συνήθως οι πραγματικές ευκαιρίες έχουν και τοςς περιορισμούς τους: αγοράζεις συγκεκριμένα κομμάτια. Αν θες να βγάλεις τα γούστα σου, θα τα πληρώσεις σε τιμές μαρκέ (δηλαδή τιμοκαταλόγου).
Απλά πράγματα...
-
Το aircross και το 301 που είναι φουλ εκδόσεις μερικά χιλιάρικα κάτω απ' την τιμή καταλόγου είναι ευκαιρία. Αυτό γιατί θεωρείται ευκαιρία και όχι απλά ξεστοκάρισμα ακυρης παραγγελίας από εταιρεία μίσθωσης;
-
Το aircross και το 301 που είναι φουλ εκδόσεις μερικά χιλιάρικα κάτω απ' την τιμή καταλόγου είναι ευκαιρία. Αυτό γιατί θεωρείται ευκαιρία και όχι απλά ξεστοκάρισμα ακυρης παραγγελίας από εταιρεία μίσθωσης;
Εντάξει, δωρο για τους αγοραστές δεν θα κάνει καμιά εταιρεία στην Ελλάδα. Θα δούμε στο μέλλον τους λόγους για τους οποίους έδωσαν την προσφορά στο aircross (εγώ ήμουν Απ τους τυχερούς (?) που συμπίπτει με τα 'θέλω' μου). Αλλά νομίζω τα ίδια θα κόστιζε και το 'γυμνό' ibiza με 116 ίππους, τώρα κάνουν το DSG δώρο, οπότε θα λείπει κάτι, αλλά αυτόματο και ικανό αμαξάκι στο δρόμο σε αυτά τα χρήματα δύσκολα βρίσκεις. Δεν θα το μετανοιώσει οποίος το πάρει.
-
Γιατί το 301 είναι ένα αυτοκίνητο 'bon pour l' Orient' που λέγαν και οι Γάλλοι. Είναι δηλαδή ένα υποδεέστερο προϊόν για τριτοκοσμικές ή αναπτυσσόμενες χώρες, το οποίο ακόμη και φουλ εξοπλισμένο, δεν συγκρίνεται με το Ibiza, που είναι ένα σύγχρονο σε όλα του τα χαρακτηριστικά (πλαίσιο, κινητήρας, κιβώτιο, αναρτήσεις, φρένα κτλ) και από τα πλέον ικανά μίνι.
Το C3 Aircross κυκλοφόρησε εσχάτως σε πολύ καλή τιμή και είναι επίσης καλή ευκαιρία, αλλά ανήκει σε άλλη κατηγορία τιμολογιακά και ουσιαστικά.
Σε τελική ανάλυση όμως, μπορεί να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ταυτόχρονα στην αγορά, καθώς επίσης και διαφορετικοί αγοραστές να θεωρούν διαφορετικά αυτοκίνητα ως ευκαιρίες. Βέβαια το αν οι ευκαιρίες προκύπτουν από ξεστοκάρισμα ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία, είναι απλώς αδιάφορο για τον υποψήφιο αγοραστή.
-
[quote=harisma23]'bon pour l' Orient'[/quote]
Πω ρε φίλε, είχα χρόνια να την ακούσω αυτήν την φράση. Την έλεγε ο παππούς μου, που ήταν ο πρόξενος του Βελγίου στην Θεσσαλονίκη. Χαχα. Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα.
-
Το 301 φοράει το ίδιο πάτωμα και τον ίδιο κινητήρα πετρελαίου (μίας έκδοσης πίσω) με το lifestyle C3 aircross όπως και πολλά PSA. Γιατί είναι για τριτοκοσμικές χώρες; Επειδή είναι Σεντάν και το Ίμπιζα είναι χατσμπακ;
-
Έτσι είναι αν έτσι θέλετε...
Στα crash tests του 2019 πήρε τρία αστέρια πάντως και μέσα στο κείμενο αναφέρεται 'The structure was rated as unstable'.
-
Έχει ιμάντα ή καδένα χρονισμού?
-
Καλημέρα,
Από αυτό το άρθρο που βρήκα,
http://www.skodaclubpeloponnhsou.gr/2018/12/o-10-tsi-ea211-skoda.html
που είναι μετάφραση αυτού του άρθρου
https://www.motorreviewer.com/engine.php?engine_id=130
έχει οδοντωτό ιμάντα.
-
Ναι ιμαντα εχει....
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)