-
Πέτυχα σήμερα στη λεπτοκαρυα ένα Μπορντό ιμπιζα Fr...
Τέλειο..το χρώμα τα σπάει...λαμπιριζει στον ήλιο.. -
Στη παρακάτω σελίδα στα τελευταία ποστ αναφέρουν ένα προϊόν που μπαίνει στο πενταλ γκαζιου. Για ποιο άμεσο γκάζι..κάτι τέτοιο.
Βάζανε και στο σιβικ του 2006 μοντέλο κάποια παιδιά.
Τι λέτε; ;http://www.metanoauto.com/modules.php?n ... 65#p461065
-
Seat Ibiza 1.0 TGI με πακέτο style plus 3 σε λευκό χρώμα.
Το πακέτο style plus 3 περιέχει ζάντες αλ. 16'', προβολείς ομίχλης, υποβραχιόνιο και adaptive cruise control.
Τιμή μετρητοίς 16,715, μου το αφήνουν από την αντιπροσωπεία στα 16,000 τελική. Παράδοση εντός 10 εργάσιμων. Αξίζει πιστεύετε;
-
Αν αξίζει σε σχέση με τι;
Με τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα; Εφόσον βολεύουν τα πρατήρια φυσικού αερίου, τότε με τα τσαρούχια.
Σε σχέση με την έκπτωση; Φουλ.
Σε σχέση με το αντίστοιχο Polo; Δεν ξέρω τις τιμές και τις εκδόσεις.
Σε σχέση με το να δώσεις 2-2,5 χιλιάρικα και να πάρεις το Leon φυσικού αερίου; Εξαρτάται.
-
Σωστά, να διευκρινίσω ότι ρωτάω για τη γνώμη σας αν αξίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις του ibiza TGI και τις αντίστοιχες προσφορές που έχουν λάβει υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι/κάτοχοι.
Αν π.χ. κάποιος πήρε την υλοποίηση αυτή πριν 2 μήνες στα 15,000, προφανώς τα 16,000 δεν αξίζουν.
-
Εγώ περίμενα 2 μήνες , έδωσα 15 400 για το απλό style plus με 15' χωρίς προβολείς, τεμπέλη και acc, οπότε ναι αξίζει!
Το λευκό απ όσο ξέρω δεν είναι μεταλλικό χρώμα με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό και όπως το εχω δει κάνει το αμάξι να δείχνει μεγαλύτερο.
Στη θέση σου ίσως να περίμενα να πάρω με τις νέες δεξαμενές, λόγω αυτονομίας και θα το σκεφτόμουν καλύτερα για το leon με τις νέες δεξαμενές και το νέο κινητήρα + dsg για άνεση και αυτονομία.
Κυριως λόγω διαμονής 70χλμ μακρυά από το κοντινότερο πρατήριο....
Πάρε κι άλλες προσφορές, έστω και τηλεφωνικά, δοκίμασε και τον Μακρή στην Αθήνα από όπου το πήρε ο sniko -
Διαβάστε λίγο τα τελευταία ποστ..
Όταν δουλεύει με βενζίνη πάει καλύτερα το αμάξι στην ανηφόρα.
Και αναφέρουν πως υπάρχει τρόπος να μπει διακόπτης ώστε να γίνεται αλλαγή στο καύσιμο.
Θα ρωτήσω και εγώ το μαστορα που μου πέρασε το φυσικό αέριο στο σιβικ αν μπορεί να μπει τέτοιος διακόπτης στα αυτοκίνητα της vw.http://www.metanoauto.com/modules.php?n ... 81#p461281
-
σε golf tgi πάει το ίδιο με φ.α και βενζίνη. Η διαφορά είναι ότι στην ανηφόρα το στο φ.α γράφει 10 και στην βενζίνη 25!!!!
-
φτου...
ακομα μια ανακληση ήρθεν...
φαγανε και τον πιτσιρικα οι γκομενες και εστειλε και τις 2 εξεταστικες σεπτεμβριο.
που σημαινει παλι καφε στο μακρη να ορώ με βλεμμα απλανες τη γαλατσιου... -
Και sexy αυτοκολλητάκι μαζί
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Και sexy αυτοκολλητάκι μαζίκλαιω...
δεν διαβασα ποτες πανω απο 1-2 γραμμες...
ειπα αρχικα οτι εισαι ανωμαλος, αζ μι, οταν ειδα την θεωρητικως ασχετη απαντησις...
μετα λεγω μηπως?λοιπον κυριοι περιεργοι
τι λεει το πραμα - νουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εχει ενα αριθμο ανακλησης 69Χ7 = μουφα, για να μην χαλαστεις, βαζουν το 69
που σε ενημερωνει οτι εχει προβλημα η πορπη της πισω αριστερης ζωνης και μπορει να ανοιξει.
αρα, σκεφτεσαι οπως εγω, οκ, μακρης, γαλατσιου χωρις φραπε κοντα, θα το φτιαξουν.
ουχι κυριοι...
απλα διαπιστωνει το προβλημα και σου λεει οτι πρεπει να πας για μια αλλη ανακληση με νουμερο 69W1 - αυτο το 69...
η οποια κατι φτιαχνει ΑΛΛΑ δεν το φτιαχνει τελικα.
μονο σου λεει οτι αν κατσει καποιος στο πισω μεσαιο καθισμα μπορει η ζωνη του πισω αριστερα να λυθει μονη της.
και αρα μην βαζεις 5, βαζε 4.
και για το κανουνε και ομορφο σου δινουν - το σεξυ - αυτοκολλητο που απαγορευει μεσαιο επιβατη!!!!!!!
αρα ανακλισης = αυτοκολλητον
-
Ερωτικά γράμματα μας στέλνουν οι @@@@@@ αντί να φτιάξουν τα πράγματα ....
Θέλουν να το κρατήσεις και στη θήκη βιβλίων του οχήματος...
Το διάβασα το πρωί στο Ιταλικό Forum και το μεσημέρι με περίμενε καρτερικά στο γραμματοκιβώτιο -
Να υποθέσω ότι κάνετε πλάκα;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Να υποθέσω ότι κάνετε πλάκα;Το θες και στα Ιταλικά ;;
Επίσης κάποιος ανέβασε το παρακάτω link στο Ιταλικό forum .... ibiza tgi 2018 ... 6 speed manual ....
https://www.ultimatespecs.com/car-specs ... -90HP.html -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
λοιπον κυριοι περιεργοι
τι λεει το πραμα - νουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εχει ενα αριθμο ανακλησης 69Χ7 = μουφα, για να μην χαλαστεις, βαζουν το 69
που σε ενημερωνει οτι εχει προβλημα η πορπη της πισω αριστερης ζωνης και μπορει να ανοιξει.
αρα, σκεφτεσαι οπως εγω, οκ, μακρης, γαλατσιου χωρις φραπε κοντα, θα το φτιαξουν.
ουχι κυριοι...
απλα διαπιστωνει το προβλημα και σου λεει οτι πρεπει να πας για μια αλλη ανακληση με νουμερο 69W1 - αυτο το 69...
η οποια κατι φτιαχνει ΑΛΛΑ δεν το φτιαχνει τελικα.
μονο σου λεει οτι αν κατσει καποιος στο πισω μεσαιο καθισμα μπορει η ζωνη του πισω αριστερα να λυθει μονη της.
και αρα μην βαζεις 5, βαζε 4.
και για το κανουνε και ομορφο σου δινουν - το σεξυ - αυτοκολλητο που απαγορευει μεσαιο επιβατη!!!!!!!
αρα ανακλισης = αυτοκολλητον
Λυπάμαι,αλλά όσο εγκρατής και να είμαι -και το ξέρει ο gatoz- θα το ξεφουρνίσω...
Aν αυτό συνέβαινε σε ιταλικό,γαλλικό κ.ά. τουτού, τώρα θα ακούγαμε τα 'πάντα όλα' από διάφορους... Αλλά αφού συμβαίνει στο group φαου-βε,απλά είναι Δευτέρα.
Απαράδεκτοι! Κανονικά ο όμιλος VW πρέπει να πληρώσει αποζημίωση σε πελάτη που παίρνει ένα όχημα για 5θέσιο κι είναι 4θέσιο και να σταματήσει η κυκλοφορία του μέχρι την αποκατάσταση στα επόμενα ibiza που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής (εκτός αν έχει ήδη διορθωθεί το πρόβλημα στα μετ'έπειτα μοντέλα). -
Ειλικρινά περιμένεις από το γκρουπ να κάνει κάτι τέτοιο?
Πιό πιθανό είναι να ξαναβγάλω μαλλιά.... -
Άρα έχουμε και επισήμως το πρώτο αμάξι με 4 θέσεις , που η άδεια γράφει πέντε ?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Αφού υπάρχουν ακόμα τόσα 'πρόβατα' που αγοράζουν σωρηδόν προϊόντα του γκρουπ (το οποίο επανειλημμένος έχει δείξει ότι δεν σέβεται κανέναν, ούτε καν τους πελάτες του) καλά κάνει και φέρεται έτσι...στο μέγιστο κέρδος αποσκοπεί, άρα γιατί να νοιαστεί?
Φυσικά θα φτιαχτεί το θέμα, η ανάκληση αφορά την αλλαγή της πόρπης, μόλις εγκριθεί η αλλαγή από τις αρμόδιες αρχές. Το αυτοκόλλητο είναι εφήμερο μέτρο μέχρι να γίνει η ανάκληση.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Άρα έχουμε και επισήμως το πρώτο αμάξι με 4 θέσεις , που η άδεια γράφει πέντε ?Sent from my iPad using Tapatalk
Το οποίο είναι παράνομο και θα πρέπει να γίνει καταγγελία στο Υπουργείο Μεταφορών.
Όταν η άδεια λέει 5θεσιο θα πρέπει το αυτοκίνητο να προσφέρει την δυνατότητα μεταφοράς 5 ατόμων με χρήση ζώνης ασφαλείας.
-
Παράνομο δε νομίζω να είναι. Θα ήταν παράνομο αν είχε άδεια για 4 θέσεις και στην πράξη μετέφερε 5. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει άδεια για 5 θέσεις και (προσωρινά) θα πρέπει να μη μεταφέρει πέμπτο επιβάτη. Αν δηλαδή το σταματήσουν για έλεγχο και έχει μόνο 4 επιβάτες θα του γράψουν κλήση;
Αυτό βέβαια μπορεί να συνιστά λόγο αναστροφής της πώλησης, καθώς το αυτοκίνητο στερείται μια από τις βασικές του ιδιότητες. Ξαναλέω όμως, παράνομο δε νομίζω ότι είναι.
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)