-
Υπάρχει στην αγορά από σχεδόν όλες τις εταιρίες μεμβρανών μια σειρά διαφανής ζελατίνας με 99% uva-uvb protection.
-
Εγω σε ολα τα αυτοκινητα μου εχω βαλει LLumar. Πολυ καλη ποιοτητα και θεωρω οτι ειναι πιο διαυγης σε σχεση με 3M που εχει βαλει φιλος μου ( επισης και δικη του διαπιστωση) ειδικα το βραδυ. Ειναι βεβαια ακριβοτερες απο καποιες αλλες...
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Υπάρχει στην αγορά από σχεδόν όλες τις εταιρίες μεμβρανών μια σειρά διαφανής ζελατίνας με 99% uva-uvb protection.Θα το ελέγξω αν και όπως διαβάζω είναι ακριβές και πολλοί εγκαταστάτες δεν την περνάνε
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Εγω σε ολα τα αυτοκινητα μου εχω βαλει LLumar. Πολυ καλη ποιοτητα και θεωρω οτι ειναι πιο διαυγης σε σχεση με 3M που εχει βαλει φιλος μου ( επισης και δικη του διαπιστωση) ειδικα το βραδυ. Ειναι βεβαια ακριβοτερες απο καποιες αλλες...Από αύριο θα πάω να κάνω μια μίνι έρευνα αγοράς , μιας και έχω κοντά και carglass και τον αντιπρόσωπο της Llumar
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Χθες κοιτωντας τον τιμοκαταλογο της Σεατ ειδα οτι απο την εβδομαδα παραγωγης 18 ολα τα Αρονα και Ιμπιζα θα ερχονται πλεον με 6,5αρα οθονη αφης καιusb,aux,bluetooth και χειρηστηρια στο τιμονι.Ξερει κανεις τι σημαινει εβδομαδα παργωγης 18;Αν καταλαβαινω σωστα μιλαμε για την 18η εβδομαδα του 2018......
Σωστά! Το είχα γράψει και στο θέμα του Arona αυτό. Δυστυχώς ήταν μια συμφωνία της εισαγωγικής για λίγο καιρό οι 8αρες. Επι πλέον θα έχουν 4 ηχεία αντί για 6 και δεν θα έχουν και full link.
Παιδες σορρυ αλλα δεν καταλαβα τι εννοειτε. Μπορειτε αν θελετε οι γνωστες να δωσετε τα φωτα σας?
Δηλαδη μεχρι και την 18η εβδ. με τι θα ερχονται? με 8 αρες και τωρα θα ερχονται με 6,5 αρες? ή το αναποδο? ή δεν ειχαν καν την 6,5' πανω??
Upgrade ή downgrade ειναι η κινηση αυτη για να καταλαβω?
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Χθες κοιτωντας τον τιμοκαταλογο της Σεατ ειδα οτι απο την εβδομαδα παραγωγης 18 ολα τα Αρονα και Ιμπιζα θα ερχονται πλεον με 6,5αρα οθονη αφης καιusb,aux,bluetooth και χειρηστηρια στο τιμονι.Ξερει κανεις τι σημαινει εβδομαδα παργωγης 18;Αν καταλαβαινω σωστα μιλαμε για την 18η εβδομαδα του 2018......
Σωστά! Το είχα γράψει και στο θέμα του Arona αυτό. Δυστυχώς ήταν μια συμφωνία της εισαγωγικής για λίγο καιρό οι 8αρες. Επι πλέον θα έχουν 4 ηχεία αντί για 6 και δεν θα έχουν και full link.
Παιδες σορρυ αλλα δεν καταλαβα τι εννοειτε. Μπορειτε αν θελετε οι γνωστες να δωσετε τα φωτα σας?
Δηλαδη μεχρι και την 18η εβδ. με τι θα ερχονται? με 8 αρες και τωρα θα ερχονται με 6,5 αρες? ή το αναποδο? ή δεν ειχαν καν την 6,5' πανω??
Upgrade ή downgrade ειναι η κινηση αυτη για να καταλαβω?
Δεν ξέρω για το Ibiza, αλλά στο Arona όλες οι εκδόσεις είχαν την 8αρα με τα 6 ηχεία και το fullink. Τώρα θα έρχονται ολα με 6,5αρα και 4 ηχεία και ελαφρώς μειωμένη τιμή και όλα αυτά θα χρεώνονται έξτρα. Σε ερώτησή μου αν θα είναι ακριβώς ίδιο κατα τ'άλλα το infotainment και η ποιότητα της εξαιρετικής 8αρας, ο πωλητής μου είπε οτι δεν το γνωρίζει αυτό.
-
To ibiza tgi ερχόταν με την 6,5' και με την επιλογή πακέτου (+500€ Style plus) έμπαινε η 8' και η ζάντες αλουμινίου , όπως κι αυτό που περιμένω
Νομίζω στις απλές εκδόσεις έβαζαν 6,5' -
Σε επικοινωνία με την carglass μου είπαν ότι οδηγό - συνοδηγό βάζουν την black pearl 75 και στα υπόλοιπα ότι θέλετε, ώστε να είναι νόμιμα, επειδή θα είναι γκρι και δε το θέλω τόσο σκούρο στα παράθυρα, αν βάλω μπρος πίσω black pearl 75 για να μην έχει και διχρωμία και στο πορτ μπαγκαζ βάλω πιο σκούρο, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλό;
Οι ήδη κάτοχοι του όλου μοντέλου είστε ευχαριστημένοι;
Κανένα παράπονο; Καμία συμβουλή;
Έχει κάποιος φορέσει μεμβράνες; -
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Παιδια μια off topic ερωτηση.Αν το αυτοκινητο αγοραστει με δοσεις,υποκειται σε καθεστως τεκμηριου αγορας περιουσιακων στοιχειων;
Κατά το ποσό που πλήρωσες κάθε χρόνο. H τράπεζα σου δίνει ένα χαρτί που λέει τι ποσό σου 'χρεώνεται' ως τεκμήριο αγοράς (και το περνάει επίσης αυτομάτως στο taxis).
Σωστο αυτο που λεει ο φιλος, αλλά τη χρονια της αγορας, περα απο το ποσό που αποπλήρωσε στη τράπεζα, τεκμηριο θα εχει και το συνολικό ποσό της αγορας. Θεωρητικά θα ισοσκελίσει με τα δάνειο αλλά αν αυτό ειναι μικρότερο της αξίας αγοράς, η διαφορά θα είναι τεκμήριο.
-
Να το κάνεις λίγο πιο πενηνταράκια αυτό γιατί χάθηκα;
-
Εαν πάρεις δανειο 15000 και το αυτοκινητο κάνει 15000 σαν τεκμηριο θα έχεις μονο την αποπληρωμη του δανείου κάθε έτος (που θα σου δινει βεβαίωση η τράπεζα αλλά θα το εχει και το taxis ετσι και αλλιως).
Εαν παρεις δανειο 13000 και το αυτοκινητο κανει 15000 σαν τεκμηριο θα εχει περα απο την ετήσια αποπληρωμη δανείου και τις 2000 της διαφοράς, αλλά αυτο θα ισχύει ΜΟΝΟ για το έτος που αγόρασες το αμαξι. Στα επόμενα θα εχεις μονο την αποπληρωμη του δανειου καθε ετος. -
Α, μια χαρά λογικά είναι φτιαγμένο δηλαδή (προς στιγμή αγχώθηκα γιατί στη χώρα που ζούμε είναι πιθανή κάθε τρέλα ). Ευχαριστώ φίλε.
-
Παιδια τα ο στανταρ εξοπλισμος ηταν 5ιντση οθονη με 6 ηχεια στο style ,fr και 4 ηχεια στο reference η 8 αρα ηταν προαιρετικη σε ολες τις εκδοσεις εκτος φυσικα των πακετων style plus και fr plus.Τωρα αυτο αλλαζει και γινονται 6,5 ιντσες με 4 ηχεια σε ολες τις εκδοσεις ενω η 8αρα προφανως και θα ειναι προαιρετικη επιλογη στις style και fr.
Τωρα με το χρηματοδοτικο ειναι λιγο μπλεξιμο με τα τεκμηρια και πως αυτα θα φαινονται στην δηλωση μας,οποτε αναλαμβανει δραση ο λογιστης μας.Παντως να τους δινεις ζεστα χρηματα και αυτοι να σου βαζουν τοσες τρικλοποδιες δεν πρεπει να γινεται ουτε στην Ουγκαντα.Τεκμηρια;Αυτη η λεξη δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο,μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα.Αλλου λενε...εχω.....αγοραζω.......δεν εχω......δεν αγοραζω......ομορφα και απλα.Με αυτες τις πρακτικες δεν προκειται να δουμε αναπτυξη ουτε στο ονειρο μας. -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Σε επικοινωνία με την carglass μου είπαν ότι οδηγό - συνοδηγό βάζουν την black pearl 75 και στα υπόλοιπα ότι θέλετε, ώστε να είναι νόμιμα, επειδή θα είναι γκρι και δε το θέλω τόσο σκούρο στα παράθυρα, αν βάλω μπρος πίσω black pearl 75 για να μην έχει και διχρωμία και στο πορτ μπαγκαζ βάλω πιο σκούρο, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλό;Οι ήδη κάτοχοι του όλου μοντέλου είστε ευχαριστημένοι;
Κανένα παράπονο; Καμία συμβουλή;
Έχει κάποιος φορέσει μεμβράνες;Εχω βαλει Llumar (με βολευε το μαγαζι κι εκτιμησα οτι κανουν μονο αυτη τη δουλεια) την νομιμη + 1 βαθμο σκουρο μπροστα, τα πιο σκουρα -2 τονους πισω για να μην ειναι σαν επαγγελματικο. Διαβασα πολυ πριν παω και οντως η τεχνολογια των μεμβρανων ειναι πια ΟΚ. Εφαρμογη κι αισθητικα κανενα προβλημα και θεωρω οτι κανει διαφορα στην θερμοκρασια υστερα απο εκθεση στον ηλιο.
-
Και εγώ στην Carglass έβαλα τις μεμβράνες, και ομολογώ πως ήταν άψογοι και στην συμπεριφορά και στην τοποθέτηση.
Αναφέρω την συμπεριφορά γιατί ήταν οι μόνοι που ήταν ειλικρινείς και σου έλεγαν ότι μπροστά βάζουν μόνο νόμιμες μεμβράνες και πίσω ότι θέλεις εσύ. Όλοι οι υπόλοιποι είτε δεν ανέφεραν καν την νομοθεσία, είτε σου έλεγαν ότι μπορείς να πας σε γιατρό να πάρεις χαρτί ότι έχεις φωτοευαισθησία και ότι θα είσαι ΟΚ αν σε σταματήσει η Τροχαία...Μπροστά έχω βάλει τις 75άρες λοιπόν και πίσω την αμέσως πιο σκούρη (νομίζω 50%). Το τελικό αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ, ενώ δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου η διαφορά. Έτσι και αλλιώς, ακόμη και ίδιες να βάλεις εμπρός πίσω, τα μπροστά φαίνονται πάντα πιο φωτεινά, επειδή μπαίνει φως και από το παρμπρίζ.
Να σημειώσω επίσης, πως συνήθως τέτοια εποχή η CarGlass βγάζει και μια προσφορά με σχεδόν -50% επί της κανονικής τιμής. Δεν ξέρω μήπως ήδη τρέχει η προσφορά.
-
Όροι & προϋποθέσεις
Δεν ισχύει για ολικό ντύσιμο με μεμβράνη Black Pearl ή Wincos
Ισχύει για ολικό ντύσιμο αυτοκινήτου (πλην εμπρόσθιου παρμπρίζ)
Ισχύει για ραντεβού που θα κλειστούν έως και 30/4/18
Δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες παρεχόμενες εκπτώσεις ή προσφορές
Ισχύει για όλα τα εταιρικά καταστήματα -
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Εχω βαλει Llumar .
Θα πάω να δω από κοντά και τις madico(135€ έως 30/4) που βάζει η carglass και μετα θα πάω να δω και τις Llumar(189€ τις βλέπω)
Σε Ibiza 2017; Πόσο σου κόστισαν;
Μερικοί χρεώνουν και το μικρό πίσω τζάμι..
Ευχαριστημένος από το αμάξι; -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Εχω βαλει Llumar .
Θα πάω να δω από κοντά και τις madico(135€ έως 30/4) που βάζει η carglass και μετα θα πάω να δω και τις Llumar(189€ τις βλέπω)
Σε Ibiza 2017; Πόσο σου κόστισαν;
Μερικοί χρεώνουν και το μικρό πίσω τζάμι..
Ευχαριστημένος από το αμάξι;Ναι σε 2017, καπου μεταξυ 170 και 190 , ειχαν καποια προσφορα στις γιορτες. Και στην Llumar αμαρουσιου επεμεναν για νομιμοτητα. Δεν μου ειπε κατι για το τζαμακι, συνολο μου ειπε.
Υστερα απο 3Κ χλμ, παρα πολυ ικανοποιημενος. αν μπορουσα θα πηγαινα arona για τους χωματοδρομους που στην Ελλαδα μπορεις να χρησιμοποιησεις. Ισως στο επομενο.
Πολυ δεμενο, το 1.0 για μενα ειναι γρηγορο και το λιγοτερο που ειχα ποτε σε ιπποδυναμη ηταν το tiguan 150. προτιμησα το dsg απο εξοπλισμο και ιπποδυναμη και το χαιρομαι σε καθε χλμ. Δεδομενης της μονωσης (μεχρι 130-150), της ισοπεδωσης των ανωμαλιων με τις 15αρες και της κινησης με 2 ταχυτητες πανω απ οτι θα το πηγαινα manually, ειναι πολυ χαλαρωτικο.Τα πλαστικα ΟΚ ειναι trend πια να ειναι σκληρα, τα εχει και το TRoc, δεν μ ενοχλουν.
Θετοντας το στο Ευρωπαϊκο πλαισιο οπου πανω απο 130 απλα δεν μπορεις να πας, κι εκτος δρομου δεν μπορει να κινηθεις, ειναι παρα πολυ καλο. για εργενη και ζευγαρι θεωρω οτι το μεγεθος της πλατφορμας ειναι εξαιρετικο. -
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Ναι σε 2017
Υστερα απο 3Κ χλμ, παρα πολυ ικανοποιημενος. αν μπορουσα θα πηγαινα aronaΕυχαριστώ
Τέλεια
Κι εγώ σε arona θα ήθελα να πάω αλλά το tgi θα αργήσει να έρθει απ ότι έμαθα και δυστυχώς ανεβαίνει στη τιμή.
Αυτό που περιμένω είναι ακυρωμένη παραγγελία..
Το dsg θα βόλευε πολύ για την χρήση που ( θα) κάνω... Εγνατία οδό κατά 80% -
παιδες ο 1000αρης tsi ειναι νεος κινητηρας?
Ειναι αξιοπιστος τι σας εκανε να τον επιλεξετε?
Επισης με φυσικο αεριο υπαρχει σιγουρια οτι δεν θα βγαλει τιποτα σοβαρό?
Γιατι μονο το group κ η Fiat βγαζει με φυσικο αεριο?
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)