-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Δεν είναι και τόσο απίστευτη η τιμή. Αν του βάλεις 2 βασικά πράγματα που δεν έχει, δηλ. 8αρα οθόνη και Led φώτα εύκολα, με μεταλλικό πάει στα 17,5κΑπό πότε είναι βασικά αυτά;
-
Μην τρελαθουμε εντελως,αν φτανεις τα +16.000 για 1.0 supermini,τοτε κατι δεν παει καλα η με εσενα που δινεις τα λεφτα η με την τιμολογιακη πολιτικη της εκαστοτε εταιρειας/εισαγωγικης/αντιπροσωπου.
Ειναι γνωστο οτι τα εξτραδακια ανεβαζουν στα υψη το λογαριασμο,γιαυτο και στις διαφημισεις οι εταιρεις βαζουν μονο τις βασικες εκδοσεις 'απο 9.999 ευρω'.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ε, καλά το φόκους ΔΕΝ φημίζεται για το χώρο αποσκευών, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά είναι το τίμημα αν θες πολαπλούς στο πίσω άξονα, ειδάλως μια χαρά είναι κι ο ημιάκαμπτος. Για δε το Ibiza είναι απίστευτη η τιμή του...Ισως με καινουριο πατωμα να αυξηθουν οι χωροι στο Focus,αυτο εγινε με το ibiza και τα υπολοιπα vag λογω MQB,ισως ανεξαρτητα αν ειχαν αναρτηση ημιακαμπτο η πολλαπλους πισω.
-
Eιμαι ενα βημα πριν την αγορα ενος 1.0 95αρι ibiza σε λευκο χρωματακι.Το αμαξι το θεωρω κουκλα μερα και εξω.Οδηγικα νταξει μου φανηκε καλο.
Δεν το λες και φτηνο στην τιμη του καθως με 8αρα οθονη κατι ζαντες 16αρες στην exlusive εκδοση θα μου βγει κοντα στα 15.800.Το αμαξι δεν εχει nav-καμερα οπισθοπωρειας και δεν εχει τα led φωτα τα οποια το διαφημιζουν κατι που μου την εχει σπασει καθως ολα στην κατηγορια τα εχουν στις πλουσιες εκδοσεις τους.
Απο αξιοπιστια πως παει η Seat? Θα ειναι κομπλε το αμαξακι η θα τρεχουμε στα συνεργεια?Καποιος παλιοτερος που να εχει εμπερια πανω στο αμαξι να μας πει εντυπωσεις? ευχαριστω -
Επειδή γίνεται πολύς ντόρος για τα LED φώτα, να επισημάνω ότι οι πλούσιες εκδόσεις έχουν μεν LED, αλλά όχι full LED, τα οποία κοστίζουν περί τα 500-600€. Εξάλλου τα full LED δεν είναι στάνταρ (ή δεν διατίθενται καν) σε πολύ μεγαλύτερα αυτοκίνητα... Πάντως σε όλες τις διαφημίσεις το Ibiza παρουσιάζεται με full LED, τα οποία το απογειώνουν εμφανισιακά.
-
Ο χρήστης giannakos94 έγραψε:
Eιμαι ενα βημα πριν την αγορα ενος 1.0 95αρι ibiza σε λευκο χρωματακι.Το αμαξι το θεωρω κουκλα μερα και εξω.Οδηγικα νταξει μου φανηκε καλο.
Δεν το λες και φτηνο στην τιμη του καθως με 8αρα οθονη κατι ζαντες 16αρες στην exlusive εκδοση θα μου βγει κοντα στα 15.800.Το αμαξι δεν εχει nav-καμερα οπισθοπωρειας και δεν εχει τα led φωτα τα οποια το διαφημιζουν κατι που μου την εχει σπασει καθως ολα στην κατηγορια τα εχουν στις πλουσιες εκδοσεις τους.
Απο αξιοπιστια πως παει η Seat? Θα ειναι κομπλε το αμαξακι η θα τρεχουμε στα συνεργεια?Καποιος παλιοτερος που να εχει εμπερια πανω στο αμαξι να μας πει εντυπωσεις? ευχαριστωΚάτι έχεις μπλέξει, το Ibiza λέγεται Xcellence, Exclusive είναι το Polo. Και προφανώς κανένα από τα άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα δεν έχει Full LED, ούτε καν στις κορυφαίες εκδόσεις τους, νομίζω σε όλα είναι προαιρετικά τα Full LED (όπως και στο Ibiza). Και φυσικά αν συγκρίνουμε παρόμοιες εκδόσεις, οι τιμές είναι πάντα υπέρ του Ibiza. Και από 14.550€, με οθόνη και ζάντα, φτάνει τελική στα 15.800€ ?
-
πόσο χρεώνεται η οθόνη ρε παιδιά ? και με 500€ παραπάνω παίρνεις την έκδοση με τα 115 άλογα, 6 ταχύτητες και πίσω δισκόφρενα... δεν αξίζει με τα 95 άλογα..
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... 15-tsi-evo
Αμαξαρα σε αυτη τη τιμηΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ας βγάλει λοιπόν και μια έκδοση ST station wagon , και με 18.500-19.000 να παίρνεις ότι έχει ο κατάλογος της seat , ( full led , 8' multimedia , πανοραμική , 18' ζάντες , dsg ) , και αντίο στην παραπάνω κατηγορία για μια τριμελή-τετραμελή οικογένεια.
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Με την 8αρα οθονη βλεπω στο car.gr φτανει τα 17 χιλιαρικα
Αλλα δεν ειναι μονο η τιμη στην επιλογη που θα κανει καποιος
Εμπιστευεστε απο αποψη αξιοπιστιας την ρυθμιζομενη αναρτηση?
Ας βγαλει πρωτα τις παιδικες ασθενειες που βγαζουν λιγο πολυ ολα και βλεπουμε -
Κι η ρυθμιζόμενη ανάρτηση στα έξτρα είναι. Θα με απασχολούσε περισσότερο το κόστος αντικατάστασης αυτής, όπως σε κάποια astra και peugeot 3008 που αλλάζαν τις αναρτήσεις με απλού τύπου γιατί οι κανονικές ήταν πανάκριβες.
-
Δεν ξέρω όταν λέει 'drive profile' και 'sport ανάρτηση' στον βασικό εξοπλισμό
αν θα εννοεί την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση.Για τις τιμές των μπροστινών ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτοσέρ
2Q0413032N, 2Q0413032P
gas shock absorber electronically controlled
128,3€
τιμή Γερμανίας με VAT -
Για την ρυθμιζομενη δεν εχω ακουσει για βλαβες. Τωρα αν υπαρχει καμια που να εβγαλε προβλημα απ οτι βλεπω δεν ειναι ακριβη. Ετσι κι αλλιως ειναι στα εξτρα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Drive profile δεν ειναι η ρυθμιζομενη αναρτηση.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση είναι έξτρα και χρεώνεται 300 ευρώ.
Η σπορ ανάρτηση είναι συμβατική και λίγο σκληρότερη από του απλού.
Το οδήγησα και εντυπωσιάστηκα από το μοτέρ με τα 115. Επίσης εξαιρετικό σε ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση αλλά και σε χώρους. Υποκαθιστά άνετα ένα μικρομεσαίο. Π.χ. οι χώροι του είναι μεγαλύτεροι παντού από ένα leon I.
Ο μόνος μου ενδοιασμός αφορά την αξιοπιστία του 1.0 tsi. Υπάρχει πολύ κακό προηγούμενο με τα tsi μοτερ και ειδικά με το 1.4.
Το 1.0 tsi είναι δύο χρόνια στην παραγωγή. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για την αξιοπιστία του?
-
Παιδιά κάποιοι εδώ ανέφεραν οτι κανένα σουπερμινι δεν έχει στάνταρ LED φώτα.Το Ρενό Κλιο έχει και συγκεκριμενα η εκδοση dynamic και μάλιστα ακόμη και στον βασικό 1.2.
Για τον 1.0αρι tsi δεν έχω διαβάσει παράπονα αξιοπιστίας.Τα προβλήματα υπηρχαν σε μερικούς 1.4 και στους 1.2 με καδενα. Οι νέοι χιλιαριδες tsi έχουν τον κλασσικό ιμάντα οπου νομιζω εμβαπτίζεται με λάδι και δεν χρειαζεται αντικατασταση.Αν κανω λάθος διόρθωσης με. -
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Παιδιά κάποιοι εδώ ανέφεραν οτι κανένα σουπερμινι δεν έχει στάνταρ LED φώτα.Το Ρενό Κλιο έχει και συγκεκριμενα η εκδοση dynamic και μάλιστα ακόμη και στον βασικό 1.2.Μιλαμε για τα φουλ λεντ μεσαια σκαλα και μεγαλη. Ψειρες πλεον εχουν ολα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι όμως... Αναφέρονται ως 'Εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision σε σχήμα C'. Απάτη ή ευχάριστη έκπληξη;
-
Ή εγώ είμαι πολύ old school ή έχω χάσει επεισόδια
Τα Led τι προσφέρουν σε ένα αυτοκίνητο;
ή η 8άρα οθόνη; -
Ο χρήστης bouranitis έγραψε:
Κι όμως... Αναφέρονται ως 'Εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision σε σχήμα C'. Απάτη ή ευχάριστη έκπληξη;Από ότι φαίνεται, είναι standard στην Dynamic, ενώ δεν προσφέρονται καν ως extra στις χαμηλότερες εκδόσεις. Και πάλι, η τιμή με τον 1.2TCe είναι στα 16,5Κ€, ενώ το Ibiza με τον 1.0 115HP και με extra τα Full LED βγαίνει φθηνότερο στα 15Κ€. Άρα ξαναγυρνάμε στο αρχικό συμπέρασμα, ότι το Ibiza αποτελεί την καλύτερη VFM πρόταση της κατηγορίας.
Ή εγώ είμαι πολύ old school ή έχω χάσει επεισόδια
Τα Led τι προσφέρουν σε ένα αυτοκίνητο;
ή η 8άρα οθόνη;Τα LED έχουν καλύτερη απόδοση και συμπεριφορά, ενώ έχουν και πολύ καλύτερο έλεγχο, ενώ η 8αρα έχει μεγαλύτερη ευχρηστία και περισσότερες δυνατότητες.
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)