-
Οδήγησα τελικά το αυτόματο 1.2 GL+ έκδοση, ακριβώς αυτό που με ενδιαφέρει.
Δεν έχω εμπειρία απο πολλά αυτοκίνητα πόλης και τα περισσότερα που οδηγώ ειναι γερμανικά. Ωστόσο το Σουιφτ μου φάνηκε δεμένο, σφιχτό όσο πρέπει (γρηγορο πέρασμα πανω από γραμμές τραμ). Στο πρόγραμμα Ζμπορ (και καλά) δε μου έκανε καμια ιδιαιτερη διαφορά το κιβώτιο σε σχέση με την βασική του λειτουργεία. Θα ήθελα το αυτόματο 6τάχυτο με παντλζ στο τιμόνι που δινουν με τον 1.0 κινητήρα αλλά τελική παει 17+ που είναι πολλλλλλαααααα. Το τιμόνι συμπαθητικό σε αίσθηση στην οδήγηση αλλά και σε εμφανιση/κρατημα. Τα φρένα μου άρεσαν μιας και ηταν σφιχτά αλλά προοδευτικά.
Τα πλαστικά αν και σκληρά δε με ενόχλησαν καθόλου μιας και έχουν καποια υφή που δε τα κάνει να μοιαζουν τόσο φθηνα.
Οι χώροι για μεσαία ανστήματα καλοί αλλά ως γνωστό το μεγαλύτερο θέμα ειναι ο χωρος αποσκευών που θα ήθελα να ειναι μεγαλύτερος κάπως και ας ήταν και το αυτοκίνητο 10εκ μεγαλύτερο.Τελική τιμή με μεταλλικό και όλα τα έξοδα 15.050
Γενικά μοιαζει τίμιο αλλά ειναι απαράδεκτο το αυτόματο κιβώτιο στον 1.2 να χρεώνεται 1400 παραπάνω από το χειροκίνητο. Απλο cvt ειναι, δεν ειναι καμιά νέα υπερτεχνολογια. Η τελική τιμή του αυτόματου κατά τη γνώμη μου επρεπε να ειναι μαξ 14.000-14.500 σουπερ σουπερ μαξ.
Αυτά
-
Που το οδήγησες ; Μήπως είχαν και το χιλιάρι με το αυτόματο;
-
Τσιμπημένες τιμές τελικά...
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Που το οδήγησες ; Μήπως είχαν και το χιλιάρι με το αυτόματο;Κορφιατη, Καλλιθέα. Πολύ εξυπηρετικοί. Δυστυχως δε ξερω για 1.0 αυτόματο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τσιμπημένες τιμές τελικά...Σε αμεση συγκριση με Πολο 1.2 αυτόματο που ειδα αμέσως μετά (μου το αφηνουν περίπου στα 15.2κάτι) το Σουιφτ έχει και κάμερα πίσω (τη θέλω λογω πολυ στενου παρκινγκ στη πολυκατοικία) οπως και μιρρορ-λινκ. Δινει περισσότερο εξοπλισμό, αλλά θα ήθελα λίγο πιο κατω τιμες. Το Πολο για κάμερα, πρεπει να περιμένω και κοστίζει το όλο πακετο 800 (δινουν και καποιο αλλο εξοπλισμό που δε με ενδιαφέρει)
Και πάλι, 1.400 καπέλο για το αυτόματο ειναι πολλά -
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Τι έχουμε εδώ;
-
Carspoting φυσικά!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει. It could be much nicer
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Αρκετα ασχημο θα ελεγα,σαν τετραγωνισμα κυκλου το εκαναν να μοιαζει.
-
Η εμπρός μάσκα θυμίζει πολύ ford
-
τσιμπημενες οι τιμές.
Δυστυχώς το made in japan πληρώνεται.
Μακάρι και το vitara μου να ήταν japan και ας έδινα άλλα 1000-1500 ευρώ επιπλέον. -
Το Swift είναι Made In Japan;
Πάντως για μένα το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι τιμές του, αλλά η σχεδίασή του που νομίζω ότι το 'χάλασαν' αντί να το φτιάξουν.
Από εκεί και πέρα οι τιμές σύντομα θα πέσουν, θα βγουν προσφορές κλπ...κλπ...
-
καθαρά φίλε storm.
Και εγω δεν το περίμενα. -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
καθαρά φίλε storm.
Και εγω δεν το περίμενα.Αρχοντα, μια ιστοριούλα...
Ειχα ενα θείο ναυτικό.
Κάποτε έτυχε σε ναυάγιο. Ανοιχτά japan.
Γύρισε και κρατούσε 2 σχιστομάτες. Μαμά και κόρη.
Είχα ντατσούνι τότε. Πήρα τη κόρη.
Αλλα γούστα φίλε...
Πάντα θα καθαριζε, θα έπλενε τα κίτρινα τα σώβρακα στη σκάφη (τότες...), θα γυάλιζε το σπίτι. Μέχρι που έβγαζε και τη μπόχα από τα ζήτα ελλάς. Θα ντυνώταν κούκλα ακόμη και για να παει να φέρει εμφιαλωμένο. Θα έκανε τα πάντα. Μα τα πάντα όμως, ακόμη και αυτά που αφήνουν ζημιές. Και μετά θα μύριζε και ωραία. Μετά πάλι από την αρχή. Πάντα τέλεια. Ημουν όμως ελληνόγυφτος, ψώνισα βαλκάνια. Ανάμνηση φίλε και η ωραία μυρωδιά και αυτά που αφήνουν ζημιά.
Αιτία αγοράς το japan, έχει ο λαός ποιότητα -
Βασιλιά gatoz, υποκλίνομαι κλαίγοντας από τα γέλια...
που τα θυμήθηκες τα ζητα ελλας; πωωω,ζημιά έπαθα τώρα.
Και γω ψωνισα βαλκάνια-Ελλάδα άλλα τσιμπησα σβέρκο.Πικραμένη ιστορία. -
Κλαίω!!! Εσεις οι δύο μαζί ανάρπαστοι.
-
Εντάξει παιδιά, μου φτιάξατε τη μέρα.
Keep up the good work.Υ.Γ. Κρατιέμαι να μην λιώσω στα γέλια γιατί είμαι στο γραφείο και το μπος είναι λίγο μ@λ@καε.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Από τις φωτογραφίες που είδα, η χειρότερη εικόνα του νέου swift είναι να το βλέπεις ολόκληρο σε γωνία από το εμπρός μέρος οπότε φαίνεται έντονα να προεξέχει το αμάξωμα στα πίσω φανάρια. Κάπου το έχουμε ξαναδεί αυτό ... στο baleno ή/κι αλλού πιο παλιά?
Στην εικόνα από μπροστά φαίνεται το καπό να έχει ένα φούσκωμα στο κέντρο. Σε συνδυασμό με τη μάσκα χάνει κάθε κομψότητα και σπορτιβ χαρακτηριστικό που είχαν τα προηγούμενα swift.
Η καλή του εικόνα είναι να βλέπεις κάθετα την πλευρά του! Διατηρεί γενικά τις καλές γραμμές ...
Όσον αφορά τα μηχανολογικά, μπράβο στη Suzuki αν πραγματικά κατέβασε 120 κιλά το βάρος!
-
Καλά, το νεο Σουιφτ, ειναι λίγο ότι να'ναι. Αλλο αυτοκίνητο μπροστά (πιο 'ανδρική'-επιθετική γραμμη) και πίσω (πιο 'θηλυκή' - καμπύλη γραμμή πίσω). Σε σχέση με το ΜΚ1 νομίζω χειρότερο, σε σχεση με το ΜΚ2 καλύτερο (τα μπροστα φανάρια πολύ τραβηγμένα πίσω).
Αδιάφορο, αλλά για εμένα που παω καρφί σε αυτό, ειναι εργαλείο.
Τα πλαστικά παντως για σκληρά, δε μοιαζουν τόσο σκληρα... μια χαρά. Και σε Λουπο που είχα και είχε χρυσοπληρωθέι, τέτοια είχε και δε με ενόχλησε ποτέ.
Νέο Suzuki Swift 2017