-
@cb84 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Καλησπέρα. Έχει αλλάξει κάποιος λάστιχα σε Swift διάσταση 185/55/16? Θέλω να προχωρήσω σε αλλαγή και ενδιαφέρομαι να ακούσω γνώμες
Καλημέρα, δυστυχώς ή εν λόγω διάσταση έχει πολύ μειωμένες επιλογές:
https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/567917_1583861/therina-185-55R16.html?availability_enum=10&o=185%2F55%2F16&order_by=pricevat&order_dir=descΤο οδηγικό σου στυλ ποιό είναι;
-
Τα falken ziex τα έβαλα στο baleno. Πολύ καλύτερα ήταν τα μαμα ecopia.. Γνώμη μου είναι να αλλάξεις διάσταση.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Είναι αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί η γυναικά μου για καθημερνές μετακινήσεις στη δουλειά της, κανει καθημερνά από 30 εως 60 χλμ ημερησίως και καμιά φορά το χρησιμοποιούμε και για κοντινές εξορμήσεις.
-
@cb84 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Είναι αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί η γυναικά μου για καθημερνές μετακινήσεις στη δουλειά της, κανει καθημερνά από 30 εως 60 χλμ ημερησίως και καμιά φορά το χρησιμοποιούμε και για κοντινές εξορμήσεις.
Για τέτοια χρήση θα σου συνιστούσα τα Falken.
-
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Έτσι, δεν είναι μονάχα η ροπή του κινητήρα αλλά ο λόγος διαφορικού και το γραναζωμα του κιβωτίου συν φυσικά το βάρος του οχήματος και πλέον στα νεότερα συν την έξτρα ροπη 5 κιλών από τις 1000 Σαλ στα mhev
Όλα αυτά είναι ένα γινόμενο παραγόντων που μαζί δίνουν την ευκινησία ενός οχήματος και όχι μονάχα ένα απλό ονομαστικό νούμερο ροπής.
Για το 82 Άρι τρικυκινδρο που θα έρθει δεν έχω άποψη και γνώση. Αλλά για το σημερινό τετρακύλινδρο με μηχανικό κιβώτιο, σας το λέω εγγυημένα πως κινείται όχι μονάχα υπερανετα στον αστικό ιστό αλλά και καλύτερα από τα downsized turbo με μεγαλύτερο βάρος.Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα να κινηθω στην κινηση με το τουρμπο 1.0 με 1-2αρα μεταξυ 1200 -2000 στροφες. Πιο ανετα απο τον προηγουμενο 1,6 ατμοσφαιρικο που ειχα
-
Μπορείς να μπεις σε στενά πόλης με τρίτη σχέση στο κιβώτιο;;; Να στρίψεις σε στενό σε ανηφορική διαδρομή με δευτερα αντί για πρώτη ;;;
Εγώ που έχω οδηγήσει πάνω από 100 αυτοκίνητα (σχήμα λόγου, δεν θυμάμαι πόσα άλλα έχω οδηγήσει πάρα πολλά που έχασα το μέτρημα) με μικρο downsized turbo δεν το έχω επιτύχει μέχρι στιγμής.Στην ίδια διαδρομή ακριβώς με 1,6 hdi έπρεπε να κατεβάσεις σχέση στο κιβώτιο ενώ στο swift την κρατούσε. Ποιο τροκύλινδρο turbo 1000 αρι θα μπορούσε;
-
-
Για να δουμε...
-
Το ίδιο με το σημερινό.
Από κάποιες γωνίες ωραίο, από κάποιες άλλες Χμμμ. Όλα τα άλλα είναι ίδια με το σημερινό πλην κινητήρα και ηχομόνωσης.
Εγώ αν θα το αγόραζα;;;; Χμμμμ μπορεί αλλά δύσκολα.
Εσείς όμως..... Κάντε ένα τεστ ντραιβ.
Τα 20Κ πολλά για αυτό το όχημα. Με 16Κ έπαιρνες τα πάντα όλα και είχε 10% δασμούς.
-
Πάντως δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο με 3,85 μήκος να χωράει ο Τόμας που έχει ψηλά πόδια όπως έχει πει σαν έναν άνθρωπο του 1,92μ κάθεται πίσω από τον εαυτό του και χωρίς να χτυπάει στην οροφή.
Γενικά στην πράξη για έναν μέσο ανθρώπο 1,80-1,85 και μια γυναίκα από 1,65-1,70 οι χώροι είναι υπερανετοι.
Αν μείωσαν ελάχιστα τον θόρυβο κύλισης που ήταν κάπως πιο τραχύς τότε το αυτοκίνητο θα ναι αξιοπρεπέστατο για μέσα στην πόλη.
Το πρόβλημα είναι η τιμή του. Είναι πολλά τα 20Κ τουλάχιστον σε τιμές Γερμανίας
-
Αν δεν πει ο dimsabas ότι βελτιώθηκε ο θόρυβος κύλισης δεν αγοράζω.
-
Βρε μπελά που βρήκαμε με το Μήτσο.
Αυτός έχει βιονικη ακοή
-
Αυτό με τα παράθυρα το έχει και το σημερινό. Τρομάζει κόσμο
-
Αυτό με τα παράθυρα το έχει και το σημερινό. Τρομάζει κόσμο
Βρε πολύ φοβιτσιάρηδες μας έχετε γίνει!
-
Να δεις σκηνικό να πίνει γυναίκα ζεστό καφέ με πολύ προσοχή για να μην καεί και να ανοίγω το παράθυρο της.
Δεν χρειάζεται να πω τι έγινε, το φαντάζεστε
-
Να δεις σκηνικό να πίνει γυναίκα ζεστό καφέ με πολύ προσοχή για να μην καεί και να ανοίγω το παράθυρο της.
Δεν χρειάζεται να πω τι έγινε, το φαντάζεστε
Ωχ!
-
Γενικά δεν λες τα μοτέρ των παραθύρων στα suzuki smooth ή ήσυχα.
-
@lap said in [Νέο Suzuki Swift 2017]
Τα 20Κ πολλά για αυτό το όχημα.
Τα είπες όλα
Στα 16,17 το παίρνεις χωρίς σκέψη, στα 18 λες έστω, ελλείψει άλλων επιλογών.
Στα 20 που χαλαρά θα παει (19+ έχει τώρα το gl+), μπαίνει στα χωράφια άλλων μοντέλων.
Άρα Οχι -
έρχεται σε λίγο καιρό όπως λένε τα δημοσιεύματα το νέο mg 3. Εάν το suv τους κοστίζει 20Κ αυτό θα ξεκινά από 15-16Κ.
Και 20 Κ θα κοστίζει το full hybrid, ναι θα έχει και τέτοια έκδοση.
Ευελπιστώ να τους ταρακουνήσει και να αναδιπλωθούν οι εισαγωγικές ώστε να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές.
Δεν γίνεται η ενέργεια να είναι φθηνότερη, το πετρέλαιο φθηνότερο και τα αυτοκίνητα ακριβότερα πριν από την πανδημία.
Όλοι οι μεσάζοντες έχουν ξεσαλωσει σε όλον τον πλανήτη. Γενικώς και τα κόστη μεταφοράς είχαν πλησιάσει τις τιμές πριν από την πανδημία, και το κόστος πετρελαίου κτλ
Εδώ όμως γίνεται ένα πάρτι
Νέο Suzuki Swift 2017