-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μπορείς να μπεις σε στενά πόλης με τρίτη σχέση στο κιβώτιο;;; Να στρίψεις σε στενό σε ανηφορική διαδρομή με δευτερα αντί για πρώτη ;;;
Εγώ που έχω οδηγήσει πάνω από 100 αυτοκίνητα (σχήμα λόγου, δεν θυμάμαι πόσα άλλα έχω οδηγήσει πάρα πολλά που έχασα το μέτρημα) με μικρο downsized turbo δεν το έχω επιτύχει μέχρι στιγμής.Στην ίδια διαδρομή ακριβώς με 1,6 hdi έπρεπε να κατεβάσεις σχέση στο κιβώτιο ενώ στο swift την κρατούσε. Ποιο τροκύλινδρο turbo 1000 αρι θα μπορούσε;
Ναι μπορω με δευτερα να στριψω. Στα υπολοιπα τι να σου απαντησω αφου δεν ξερω τι δρομο εννοεις. Παντως ο 1000 ecoboost μια χαρα στριβεις σε ανηφορικα με 2αρα δεν χρειαζετε κατεβασμα 1η ακομα και με 5 ατομα μεσα. To swift;
-
@a-ctive said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μπορείς να μπεις σε στενά πόλης με τρίτη σχέση στο κιβώτιο;;; Να στρίψεις σε στενό σε ανηφορική διαδρομή με δευτερα αντί για πρώτη ;;;
Εγώ που έχω οδηγήσει πάνω από 100 αυτοκίνητα (σχήμα λόγου, δεν θυμάμαι πόσα άλλα έχω οδηγήσει πάρα πολλά που έχασα το μέτρημα) με μικρο downsized turbo δεν το έχω επιτύχει μέχρι στιγμής.Στην ίδια διαδρομή ακριβώς με 1,6 hdi έπρεπε να κατεβάσεις σχέση στο κιβώτιο ενώ στο swift την κρατούσε. Ποιο τροκύλινδρο turbo 1000 αρι θα μπορούσε;
Ναι μπορω με δευτερα να στριψω. Στα υπολοιπα τι να σου απαντησω αφου δεν ξερω τι δρομο εννοεις. Παντως ο 1000 ecoboost μια χαρα στριβεις σε ανηφορικα με 2αρα δεν χρειαζετε κατεβασμα 1η ακομα και με 5 ατομα μεσα. To swift;
Έχω οδηγήσει τον ecoboost χωρίς το mhev συστημα και οχι είναι πιο άψυχος στα στενά από ότι το swift. Μόλις φουσκώσει το turbo είναι καλός.
Μη ξεχνάς τα 5 κιλά ροπής του ηλεκτρικού μοτέρ στις 1000 Σαλ και το κατά 200 κιλά ελαφρύτερο αμάξωμα.
Σου λέω έρχεσαι από λεωφόρο με 50-60 χλμ στρίβεις σε στενό με τρίτη σχέση και δεν ρεταρει και συνεχίζει. Αυτό δεν γίνεται με τα downsized turbos.
Σε επιδόσεις και 0-400 το ecoboost 100 hp είναι το ίδιο γρήγορο και στο ίδιο επίπεδο με το 90 hp swift.
Οπότε στην πόλη είναι πιο πρακτικό το swift. Πιο άνετος κινητήρας. Σε ανοιχτό δρόμο το αντίθετο. Αλλά πίστεψέ με και στον αυτοκινητόδρομο είναι άνετο. Για δύο άτομα τουλάχιστον με κλιματισμό
-
Τώρα στο νέο που θα ναι τρικιλυνδρο δεν γνωρίζω πως θα ναι.
-
Έχω οδηγήσει τον ecoboost χωρίς το mhev συστημα και οχι είναι πιο άψυχος στα στενά από ότι το swift. Μόλις φουσκώσει το turbo είναι καλός.
Μη ξεχνάς τα 5 κιλά ροπής του ηλεκτρικού μοτέρ στις 1000 Σαλ και το κατά 200 κιλά ελαφρύτερο αμάξωμα.
Σου λέω έρχεσαι από λεωφόρο με 50-60 χλμ στρίβεις σε στενό με τρίτη σχέση και δεν ρεταρει και συνεχίζει. Αυτό δεν γίνεται με τα downsized turbos.
Σε επιδόσεις και 0-400 το ecoboost 100 hp είναι το ίδιο γρήγορο με το 90 hp swift
Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. 50-60 χλμ ακομα και με 4η παω με το ecoboost Και μονο αυτο που λες οτι δεν κινητε με 50χλμ και 3η ο ecoboost δειχνει οτι δεν γνωριζεις. Απλα σκαβει σε αυτα τα χλμ με 3η την αφαλτο.
-
ΞΑΝΑ ΛΕΩ!!!!!
Έρχεσαι με 50-60 χλμ και στρίβεις σε στενό.....
Τι σημαίνει αυτό...ότι πέφτεις στα 15-20χλμ/ώρα. Και πατάς για επιτάχυνση.
Εκεί ΔΕΝ μπορεί ο ecoboost.
Δηλαδή για κίνηση μέσα στην πόλη και πέριξ αυτής είναι αχρειαστο βαρύ και περίπλοκο ο ecoboost.
Εάν κανεις και ταξίδια οκ είναι καλός, ίσως από τους καλύτερους
Τι κάνει ;;;; σκάβει με τρίτη;;;;
Αχαχαχαχα
-
ΞΑΝΑ ΛΕΩ!!!!!
Ασε μας ρε lap!!!!
Πρωτα από όλα οι ecoboost ολοι πλέον συνδιάζονται με mild hybrid που μεχρι να μπει η τουρμπίνα βοηθάνε χαμηλα
-
@cirus said in Νέο Suzuki Swift 2017:
ΞΑΝΑ ΛΕΩ!!!!!
Ασε μας ρε lap!!!!
Πρωτα από όλα οι ecoboost ολοι πλέον συνδιάζονται με mild hybrid που μεχρι να μπει η τουρμπίνα βοηθάνε χαμηλα
Πλέον.... Δεν τους ξέρω. Οπότε δεν μιλώ για αυτούς.
-
ΞΑΝΑ ΛΕΩ!!!!!
Εννοειτε αφου με 15χλμ και τριτη θα εχει 700 στροφες. Απο την αλλη με τον ecoboost μπορεις να μπεις με 2αρα και να την κρατησεις εως 50-60 χλμ χαλαρα χωρις να βαλεις 3η οταν το swift θα γκρινιαζει για αλλαγη, οποτε λογο σχεσεων αλλου κερδιζεις αλλου χανεις. Ομως αλλο πραγμα οι σχεσεις μεταδοσης και αλλο το δεν εχει δυναμη.
-
Άρα μέσα στην πόλη ποιο θα βόλευε;;;;
Να κινείσαι με 2 άρα και 5000 Σαλ η με τρίτη χωρίς να αλλάζεις σχέση;;;
-
@cirus said in Νέο Suzuki Swift 2017:
ΞΑΝΑ ΛΕΩ!!!!!
Ασε μας ρε lap!!!!
Πλέον.... Δεν τους ξέρω. Οπότε δεν μιλώ για αυτούς.
ε ναι αλλά αυτοι κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με 125 αλογα ο μικρότερος
Θες να μιλήσουμε για το προηγούμενο swift από το δικό σου που ήταν μια πατάτα με ρόδες?
Το δικό σου καλό είναι αλλά ο ecoboost με mild hybrid και 125 είναι καλύτερος απο του swift στα χαμηλα, μεσαια , ψηλα , εντος εκτος και επι τα αυτα, απο κάτω και σε άλλη διασταση
-
Οταν η δευτερα του ενος ειναι σαν την τριτη του αλλου αυτοκινητου το ιδιο θα ειναι
-
Οταν η δευτερα του ενος ειναι σαν την τριτη του αλλου αυτοκινητου το ιδιο θα ειναι
Δεν είναι....
Άστο, έχω fiesta στο περιβάλλον μου. Μην επιμενεις, εκτίθεσαι
-
Δεν είναι....
Άστο, έχω fiesta στο περιβάλλον μου. Μην επιμενεις, εκτίθεσαι
Εγω δεν εχω φιλου του φιλου αλλα εχω ο ιδιος 3,5 χρονια το αυτοκινητο. Ποιος εκτιθετε;
-
Καλά μπες εσύ σε στενό πόλης με τρίτη σχέση και 15-20χλμ/ωρα και κλιματισμό και έλα πες μας μετά αν δεν σου τρέμει όλο το αυτοκίνητο.
Σκάβει με τρίτη την άσφαλτο....αχαχαχα
-
Καλά μπες εσύ σε στενό πόλης με τρίτη σχέση και 15-20χλμ/ωρα και κλιματισμό και έλα πες μας μετά αν δεν σου τρέμει όλο το αυτοκίνητο.
Χαχαχα οτν δεν εχουμε επιχηρηματα λεμε ασυναρτησιες
-
Να σου πω πέρα του ότι δεν μπορεί να κινηθεί σε τόσο χαμηλές ταχύτητες με τρίτη χωρίς κατέβασμα, τι κατανάλωση σου δίνει για κίνηση πόλης;
-
Χαχαχα οτν δεν εχουμε επιχηρηματα λεμε ασυναρτησιες
Τι αυτοκίνητο είχες πριν;
-
Στα 18,450€ το νεο Swift.
https://auto.suzuki.gr/suzuki-swift-2024 -
Σε λάθος νήμα έβαλες τις τιμές αλλά οκ
Εδώ η κατανάλωση του προηγούμενου σε πραγματικές συνθήκες. Τελικά το 4,2λ/100 χλμ σε καθημερινές συνθήκες πολλά είναι.....πρέπει να μάθεις να το οδηγείς.
Έχω κάνει βόλτα προς Σούνιο παραλιακά με ροή της κίνησης στα 3, κάτι... Ίσως 3,5λ/100 χλμ αν θυμάμαι σωστά. -
Τι ασχήμια είναι αυτή ρε φίλε;
Νέο Suzuki Swift 2017