-
This post is deleted! -
Για τα mhev συστήματα συζητούμε. Για την φόρτιση της δεύτερης μπαταριας.
Σε στάση φορτίζει μονάχα την κλασική και όχι του συστήματος mhev
-
Λοιπόν έκανα μια έρευνα λίγων δεκαλεπτων και βρήκα μια άκρη.
Γενικώς τα 48V mhev είναι σε θέση να φορτίσουν και σε στάση όταν η MCU μονάδα του ξεχωριστού inverter που διαθέτουν έχει συγκεκριμένα αμφίδρομα αναλογικά controllers. Δηλαδή μεταφέρεται ηλεκτρική ενέργεια από την 12V μπαταρία στην 48V μέσω του μηχανισμού αυτού και με πικ φάσης ας πούμε 450-500w. Για αυτό ίσως μπορεί να την γεμίζει μέχρι δύο μπάρες.
Για να γίνει αυτό απαιτείται φορτίο στον κινητήρα και αυτό συμβαίνει με υψηλό ρελαντί πάνω 1200 Σ.Α.Λ
Ορίστε λοιπόν κύριοι, έχετε πιο ανεπτυγμένα συστήματα από εμάς. Να φύγετε να πάτε αλλού να τα λέτε.... Εμείς μείναμε με τα 12V
Υ.γ Ίσως λόγω του inverter έχεις σταθερή ροή φόρτισης της μπαταρίας. Για αυτό και τα γραφήματα σου δείχνουν μια ταχύτητα στα βελάκια.
-
@super-t said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Ίσως παίζει ρόλο το ότι το ένα είναι 12v και το άλλο 48v.
Δεν ξέρω τι έχεις , εγώ για το Swift το κλασικό κατάλαβα.
πάντως εγώ αν και εγώ το προηγούμενο μοντέλο δ δεν έχω πολλά χιλιόμετρα κάνει, οπότε αν βρείτε λεπτομερείς αναλύσεις του τι κάνει, πείτε μου και εμένα...
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Λοιπόν έκανα μια έρευνα λίγων δεκαλεπτων και βρήκα μια άκρη.
Γενικώς τα 48V mhev είναι σε θέση να φορτίσουν και σε στάση όταν η MCU μονάδα του ξεχωριστού inverter που διαθέτουν έχει συγκεκριμένα αμφίδρομα αναλογικά controllers. Δηλαδή μεταφέρεται ηλεκτρική ενέργεια από την 12V μπαταρία στην 48V μέσω του μηχανισμού αυτού και με πικ φάσης ας πούμε 450-500w. Για αυτό ίσως μπορεί να την γεμίζει μέχρι δύο μπάρες.
Για να γίνει αυτό απαιτείται φορτίο στον κινητήρα και αυτό συμβαίνει με υψηλό ρελαντί πάνω 1200 Σ.Α.Λ
Ορίστε λοιπόν κύριοι, έχετε πιο ανεπτυγμένα συστήματα από εμάς. Να φύγετε να πάτε αλλού να τα λέτε.... Εμείς μείναμε με τα 12V
Υ.γ Ίσως λόγω του inverter έχεις σταθερή ροή φόρτισης της μπαταρίας. Για αυτό και τα γραφήματα σου δείχνουν μια ταχύτητα στα βελάκια.
Μου έστειλε μήνυμα ο gatoz,το αντιγράφω μεταφρασμένο.
#mono_vitara
#chrepi_swift -
Μεγαλώνει η λίστα μου με τα block που θα βάλω. Έχει χαλάσει το forum..
Καημένο swiftακι σε κακολογουν.
-
-
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω ροζ ιαπωνικά χωρίς μινιφορουσες σχιστοματες δίπλα.
-
Με την καινούρια πια βαλβίδα αντλίας κενού των φρένων (αλλάχθηκε την περασμένη εβδομάδα από ανάκληση), τσάάάκ, τη γλύτωσε η κατσίκα που μου πετάχτηκε εχτές στον περιβόητο ΒΟΑΚ!
Μου χάλασε όμως από το βίαιο φρενάρισμα ο σταυρός της Μάλτας...
-
Φρενάρει μόνο του ή το σύστημα δεν αναγνωρίζει κατσίκες;
Είδες διαφορά στο φρενάρισμα;
-
Φρενάρει μόνο του ή το σύστημα δεν αναγνωρίζει κατσίκια;
Την οδήγηση στο αυτοκίνητο την έχω αναλάβει ...προσωπικά. Παρ' όλα αυτά , το συγκεκριμένο βοήθημα δεν το έχω απενεργοποιήσει, αν και μέχρι τώρα και τις τρείς φορές που έχει ενεργοποιηθεί τα έχει κάνει σκ@τ@. Λογικά (και δικαίως), θα έχω μαζέψει αρκετά παράσημα από τους ουδέτερους παρατηρητές που είχαν την ατυχία να οδηγούν πίσω μου. Τυχερός που δεν είχα ατύχημα μετά την αιφνίδια και τελείως άκαιρη αυτή ενεργοποίηση και ευτυχώς που δεν έχει τύχει στη σύζυγο.
Δεν μπορώ όμως να πω , τι θα έκανε με την κατσίκα αν δεν είχα αντιδράσει έγκαιρα. Η κακομοίρα τα΄χασε. Δεν περνάνε έτσι κάθετα τον γ@μηστερό ΒΟΑΚ! -
@manast said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Φρενάρει μόνο του ή το σύστημα δεν αναγνωρίζει κατσίκια;
Την οδήγηση στο αυτοκίνητο την έχω αναλάβει ...προσωπικά. Παρ' όλα αυτά , το συγκεκριμένο βοήθημα δεν το έχω απενεργοποιήσει, αν και μέχρι τώρα και τις τρείς φορές που έχει ενεργοποιηθεί τα έχει κάνει σκ@τ@. Λογικά (και δικαίως), θα έχω μαζέψει αρκετά παράσημα από τους ουδέτερους παρατηρητές που είχαν την ατυχία να οδηγούν πίσω μου. Τυχερός που δεν είχα ατύχημα μετά την αιφνίδια και τελείως άκαιρη αυτή ενεργοποίηση και ευτυχώς που δεν έχει τύχει στη σύζυγο.
Δεν μπορώ όμως να πω , τι θα έκανε με την κατσίκα αν δεν είχα αντιδράσει έγκαιρα. Η κακομοίρα τα΄χασε. Δεν περνάνε έτσι κάθετα τον γ@μηστερό ΒΟΑΚ!Καλά τα ηλεκτρονικά, αλλά ως παθών όντως θέλει εφαγρύπνηση
-
Για τις κατσικες;
-
Οι κρητικοί ξέρουν από κατσίκες.. καμία σχέση με ηλεκτρονικά
-
Για τις κατσικες;
Και για τα απρόοπτα του δρόμου φυσικά. Αυτό έχει μόνιμη ισχύ. Αλλά και για μια μη αναμενόμενη αντίδραση του αυτοκινήτου. Δεν είχα εκπαιδευτεί να φρενάρει μόνο του(τσαρουχώνει στην πραγματικότητα), επειδή ο μπροστινός που τον έχεις ήδη τσεκάρει πως οδηγεί, και έχεις αφήσει ικανό χώρο, παριστάνει το γΛήγορο και δεν μπορεί να κρατήσει την γραμμή του σε απλό εσάκι με δύο λωρίδες και κάνει βαρκάδα απ΄άκρη-σ΄άκρη του δρόμου.
-
Νέος τιμοκατάλογος απο 16/2
https://auto.suzuki.gr/photo/master/pricelist/Suzuki Pricelist.pdfSwift Gl+ +1500ευρω....
Έφτασε τελική τιμή (με μεταλλικό χρώμα) τις 19.000 -
Λολαθηκαν;
-
Ναι έχει ξεφύγει το θέμα.... ευτυχώς πρόλαβα και το πήρα το 2020
-
Ααααα πουλάκι μου....
Swift έχεις;Καλά τα έλεγες τότε για την psa.
-
Ναι έχω και είμαι ευχαριστημενος
Νέο Suzuki Swift 2017