-
@manast said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@poliviosfp said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Έχε το νου σου για το ΚΤΕΟ. Επίσης να έχεις το νου τι λάδια σου βάζουν. Εμένα μου είχαν μπερδέψει μια φορά και αντί για τα λάδια του χιλιαρού είχαν βάλει του 1.2 που είναι πιο λεπτά. Ευτυχώς το είδα στην απόδειξη.Ευχαριστώ. Τι εννοείς το νου μου στο ΚΤΕΟ;
Μετά την 5ετία χρειάζεται ΚΤΕΟ. Δες μην βγεις εκτός προθεσμίας και πέσει πρόστιμο.
-
Μετά την 5ετία χρειάζεται ΚΤΕΟ. Δες μην βγεις εκτός προθεσμίας και πέσει πρόστιμο.
4ετία είναι. Εγώ το scross του 2017, το πήγα πέρσι 1η φορά.
-
Έχε το νου σου για το ΚΤΕΟ. Επίσης να έχεις το νου τι λάδια σου βάζουν. Εμένα μου είχαν μπερδέψει μια φορά και αντί για τα λάδια του χιλιαρού είχαν βάλει του 1.2 που είναι πιο λεπτά. Ευτυχώς το είδα στην απόδειξη.Ευχαριστώ. Τι εννοείς το νου μου στο ΚΤΕΟ;
Α! Ομως το ΚΤΕΟ είναι στην τετραετία. Πέρασα πέρυσι. Του χρόνου -6- πάλι. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα εσύ αν έγινε λάθος!
-
Για τα suzuki made in japan νομίζω βγήκε νέα οδηγία στα 30 έτη το πρώτο ΚΤΕΟ
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Αυτές οι ζάντες είναι της GL+ ή της GLX έκδοσης; Αν πάρω την GL+ μπορώ να ζητήσω να τις προσθέσουν σαν έξτρα;
-
H ζάντα είναι του GLX.
Αν δεν υπάρχει για παραγγελία από τη Suzuki, μια απλά παρατήρηση. Είναι το ίδιο σχέδιο με της GL+, αλλά βαμμένη μαύρη και διαμανταρισμένη. -
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
H ζάντα είναι του GLX.
Αν δεν υπάρχει για παραγγελία από τη Suzuki, μια απλά παρατήρηση. Είναι το ίδιο σχέδιο με της GL+, αλλά βαμμένη μαύρη και διαμανταρισμένη.Ευχαριστω. Ε τότε δεν αξίζει τα επιπλέον χρήματα η GLX, γιατί ούτε και τα υπόλοιπα εξτρα που εχει είναι σημαντικά.
-
Τι έξτρα έχει πλέον;
-
Στα σημαντικα κλίμα, keyless start/entry.
Στα μή σημαντικά ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, tweeter, πλοήγηση (που βάζεις με κάρτα μετά), ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και ρύθμιση τιμονιού μέσα έξω.
Και κάτι αισθητικά.1500 διαφορά.
-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Στα σημαντικα κλίμα.
Στα μή σημαντικά ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, tweeter, πλοήγηση (που βάζεις με κάρτα μετά), ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και ρύθμιση τιμονιού μέσα έξω, keyless start/entry.
Και κάτι αισθητικά.Αυτά, και led φωτα με ρυθμιζόμενη δέσμη.
-
Σίγουρα μιλάτε για την gl+;
-
GLX σε σχέση με GL+
-
Τι στο καλο έχω την αίσθηση πως η gl+ φτώχυνε.
Αξίζει η glx κατ εμε
-
Το σύστημα που κανεις όπισθεν και σε φρενάρει μόνο του αν παρουσιαστεί εμπόδιο; Το blind spot στους καθρέπτες; οι πίσω αισθητήρες; Το ενεργό lane assist;
Έχει παρα πολλά Adas. Τα έχει αυτά η GL+?
Τα ηχεία στην glx δεν έχουν μόνο έξτρα tweeter, είναι και γ2μω τα ηχεία. Πάτε βάλτε στο equaliser επιλογή για rock και βάλτε τα στο 1/3 της έντασης. Θα με θυμηθείτε.
-
To full adas το δίνει από τη gl+ πάντως.
-
Α ρε Suzuki. Μπράβο της.
Πάτε για την glx θα ξεχάσετε σε λίγο καιρό τα έξτρα 1500 ευρώ και θα έχετε όλο το πακέτο που μετά 15 έτη θα είναι ακόμα κάπως ενήμερο.
Τα φώτα led πολύ καλά. Αν και η μεγάλη σκαλα δεν πολύ φαίνεται. Απλώς φωτίζει πιο ψηλα.
Α! Έχει και αυτόματη δέσμη και αυτόματη επιλογή σκάλας σε μεγάλη η μεσαία. -
Ήταν να παραλάβω το Jimny χτες αλλά επειδή τράκαρε, μου έδωσαν πάλι το αυτόματο Swift. Το πρώτο χιλιόμετρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης ήταν σουρεαλιστικό: νόμιζα ότι τροχοδρομεί 747 δίπλα μου.
-
Τι υπερβολικός που είσαι ;;;;
Στα τεστς μέχρι τα 110 χλμ/ωρα έχει τα ίδια ακριβώς db με το 208 ibiza κτλ.Πιο πάνω από τα 110 χλμ/ώρα άρχιζει να φαινετια η διαφορά στην ηχομόνωση από τα κορυφαια της κατηγορίας του.
Απλά έχεις συνηθίσει που οδηγείς μεγάλης κατηγορίας αυτοκίνητα και το συγκρινεις με αυτά.
-
Όλων των κατηγοριών οδηγώ. Να συμβάλλουν και τα Ecopia;
-
Δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως ιδιαίτερα στην πόλη και σε λωφορους με ταχύτητες 80-90χλμ/ωρα είναι πιο ήσυχο από citroen c4 mk1.
Αν αναλογιστείς ότι το ένα είναι παλιό μεν αλλά γαλλικό και c segmenet και το άλλο ιαπωνικό αλλά b segment.
Μιλώ πάντα για το χειροκίνητο χωρίς το μουγκριτο του cvtΔεν ξέρω για τα ecopia, γενικά είναι άθλια ελαστικά αλλά λίγο πολύ όλα το ίδιο ακούγονται.
Γενικά στα σύγχρονα αυτοκίνητα από c segment και πάνω βλέπεις αισθητές διαφορές στην ηχομονωση, πιο κάτω όλα περίπου τα ίδια είναι άντε λίγο πολύ σε μεγάλες ταχύτητες να δεις διαφορά γύρω στα 2 db
Νέο Suzuki Swift 2017