-
Δεν είπα ότι γλυστράει η Αγγλία. Αλλά οι δρόμοι τους είναι γεμάτοι λακούβες...το λένε και οι ίδιοι οι Άγγλοι και γκρινιάζουν συνέχεια. Σε όλα τα περιοδικά αναφέρουν πολύ συχνά ότι οι αναρτήσεις είναι καλές, αλλα όχι για την Αγγλία, ότι πρέπει οι εταρείες να δοκιμάζουν αναρτήσεις στην Αγγλία, ότι δεν πρέεπι να υπάρχουν στην Ευρώπη δρόμοι με περισσότερες λακκούβες (ξεκάθαρα δεν έχουν έρθει Ελλάδα...αχαχα!!) και άλλα τέτοια ωραία.
-
Δεν είπα ότι γλυστράει η Αγγλία. Αλλά οι δρόμοι τους είναι γεμάτοι λακούβες...το λένε και οι ίδιοι οι Άγγλοι και γκρινιάζουν συνέχεια. Σε όλα τα περιοδικά αναφέρουν πολύ συχνά ότι οι αναρτήσεις είναι καλές, αλλα όχι για την Αγγλία, ότι πρέπει οι εταρείες να δοκιμάζουν αναρτήσεις στην Αγγλία, ότι δεν πρέεπι να υπάρχουν στην Ευρώπη δρόμοι με περισσότερες λακκούβες (ξεκάθαρα δεν έχουν έρθει Ελλάδα...αχαχα!!) και άλλα τέτοια ωραία.
Καμία σχέση. Τα συγκρίνουν με υπόλοιπες της Βορείου Ευρώπης και Σκανδιναβία που είναι όλα αψογα, και όντως του Ην. Βασιλείου είναι υποδεεστερα.
Γενικά έχουν ακόμη την τάση της παλιάς αυτοκρατορίας και νομίζουν οτι ακόμη είναι κυρίαρχοι του κόσμου και όλο γκρινιάζουν.
Τα Βαλκάνια δεν παίζονται πάντως, ούτε σε κακή ποιότητα οδοστρώματος ούτε σε γκρίνια!
-
Για το 2018 εκδοση sport, ήταν μέσα στα καλύτερα ζμπορρρ αυτοκίνητα για τα χρηματα του.
-
Ακόμα νομίζω ότι το swift sport είναι απ΄τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον συνολικό όγκο των πιθανών πελατών των υπόλοιπων supermini. Συγκρίνεται με ειδικές εκδόσεις, πχ fiesta st-line 140ps. Τώρα βέβαια με την πτώση ισχύος με τα ήπια υβριδικά στα 129 άλογα και τον ανταγωνισμό στα 155 με μεγαλύτερη τουρμπίνα και μπαταρία για το turbo lag πρέπει να δούμε πως μεταφράζεται στον δρόμο. Οι υπόλοιποι κατασκευαστές σε σβέλτες εκδόσεις supermini έχουν και αυτόματα κιβώτια (renault, psa, vag)
-
Και αυτό έχει αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής, 6 ταχυτο της aisin
Πάντως πρώτες δοκιμές στο youtube από κατοχους και με μοτέρ με λίγα χιλιόμετρα δείχνουν κάτι 7,5 άρια στο 0-100 με έντονη συμβολή του ηλεκτρικού μοτέρ.
Αν μάλιστα συνδυαστεί με κάτι 6,5 άρια λίτρα σε αστικό περιβάλλον, τότε μιλάμε για ενα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο πόλης.
Πάντως όλο το θέμα είναι ο δασμος εισαγωγης καθως κοστίζει 2 χιλ ευρώ παραπάνω ενώ τα υπόλοιπα παίζουν χωρίς δασμούς.
-
Το πλήρωσα 14.000 ,,είναι gl+ 1,2 90hp...δεν καιει τίποτα στα 20χιλ χλμ μέχρι τώρα παίζει μπάλα απο 3,9 εως 4,8..εχει αυτό το μειονέκτημα με τις λακκούβες οκ,,,Όμως μπορείς να μπεις στο αυτοκίνητο χωρίς να κάνεις (ερπινγκ )όπως σε ενα φιέστα π.χ...έχει σχετικά ψηλη θέση οδήγησης,,,και το κυριότερο ο νευρικός σπορτιφ παιχνιδιαρικος χαρακτήρας του εντός πόλης παραδόξως στην εθνικη αλλάζει και γίνεται αίσθηση βαρυτερου και σταθεροτατου οχήματος σίγουρα οχι κάτω του ενός τόνου,,πραγματικά εντυπωσιακό το (ζυγισμα)των Ιαπώνων..υ.γ...δεν καιει τίποτα
-
Ισχύει, αυτό με το ταξιδι στην εθνική, το εχω αναφέρει και εγώ, θυμίζει μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Θυμιζει ενα γαλλικο c segment δεκαετιας
Σκεψου αυτος ο δασμος ποσο το χτυπα ως προίον εναντι των αλλων.
Θά σου κόστιζε, 12.600 ευρώ και όχι 14.000
Υ.γ κρατώ μια πισινή, για τρολλαρισμα.
-
Δεν τρολαρω,,,ούτε συγκρίνω με άλλα αυτοκίνητα,,ενα renault 19 κάθεται και αυτό τέλεια στην εθνικη,,,Μιλάω για το swift που με τόσο χαμηλό βάρος και ενώ σε δρόμους χαμηλής ταχύτητας, στενούς κτλ σε βάζει στο τρυπακι να παίζεις καρτ περιμένεις πως στην εθνική θα (ψαρευει) ή θα το πηγαίνει ο άνεμος όπου γουστάρει...κ όμως όχι!!Είναι σταθεροτατο και εμπνέει σιγουριά ακομη κ στα 140+...υ.γ δεν καίει τίποτα.
-
Επιτελους ενας αντικειμενικος ανθρωπός.
Να το χαίρεσαι και καλοτάξιδο.
-
Σας το είπε δύο φορές και κάποιοι δεν το καταλάβατε. Το τόνισα και εγώ στο δικό μου ποστ. ''Δεν καίει τίποτα''
Είναι μια γενική φράση που χρησιμοποιείται από πολλούς, με την διαφορά ότι στο swift ισχύει . Δεν σου λέει ότι με προσπάθεια π.χ. μπορεί να δεις και κάτω από 5 . Σου λέει θα βλέπεις 4,2. 3,9 ,4,5 . Και ότι και να κάνεις δεν μπορείς να δεις πάνω από 5.
Στο συγκεκριμένο κομμάτι η suzuki παίζει χωρίς αντίπαλο . Και όποιος σας πει ότι σε καθημερινή χρήση με τον ecoboost βλέπει κάτω από 7 να τον στείλετε στον οφθαλμίατρο......
-
Υπάρχουν κ τα ποδήλατα που καινε μονο θερμίδες.
-
Υπάρχουν κ τα ποδήλατα που καινε μονο θερμίδες.
Ή οικολογικά οχήματα...
Σημαντικό πάντως να υπάρχουν και οικονομικά βενζίνης για όποιον το βάζει πρώτη προτεραιότητα.
-
Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές.
Diesel-ηλεκτρικά-υβριδικά-segment Α βενζίνης-δίκυκλα-τρίκυκλα-μονοκυκλα-ποδήλατα-τρέξιμο-ΜεσαΜαζικηςΜεταφορας-περπάτημα-ερπειν-plug in hybrid-mild hybrid κ ένα σωρό αλλες επιλογές. Δεν ειναι προνόμιο μιας εταιρίας.
-
Όμως μπορείς να μπεις στο αυτοκίνητο χωρίς να κάνεις (ερπινγκ )όπως σε ενα φιέστα π.χ...έχει σχετικά ψηλη θέση οδήγησης,,,
Συμφωνώ. Ισως το πίο έυκολο μπες/βγες στη κατηγορία του όταν άλλα το πάιζουν 'ζμπορ' και ξεχνάνε οτι ειναι ΚΑΙ χρηστικά οχήματα πόλης. Εκτός βέβαια αν απευθύνονται μόνο σε 22χρονους.
Πάντως εμένα στην εθνική στα Μέγαρα (Πάχη) με τους αέρηδες με παίρνει και με σηκώνει και όλη την ώρα θέλει διόρθωση για να μείνεις στη λωρίδα.
-
Τι λες ρε dublin, για κανε εσυ 20 χλμ ποδηλατο με ανηφορες και σταματα ξεκινα, και αν δεν φας μετα 5 τυλιχτα με συνολικο κοστος 10 ευρω ελα να μου πεις.
Ασε που για να φας αυτα τα τυλιχτα εκτρεφουν οι παραγωγοι αγελαδες που κλανουν ολη μερα και καταστρεφουν το οζον
10 ευρω με το swift κανεις 100 χλμ σε πολη.
Συμφερει το swift.
-
Τι λες ρε dublin, για κανε εσυ 20 χλμ ποδηλατο με ανηφορες και σταματα ξεκινα, και αν δεν φας μετα 5 τυλιχτα με συνολικο κοστος 10 ευρω ελα να μου πεις.
Ασε που για να φας αυτα τα τυλιχτα εκτρεφουν οι παραγωγοι αγελαδες που κλανουν ολη μερα και καταστρεφουν το οζον
Συμφερει το swift.
Υπερβολές, με 2 έρχεσαι στα ίσα σου, 5 ευρώπουλα και τερπνόν μετά του ωφελίμου, χώρια που γι αυτό επιλέγουμε γουρουνάκι στην Ελλάδα, λόγω των οικολογικών μας ευαισθησιών και του χαμηλότερου ενβαϊρονμένταλ φουτπριντ...
-
Συμφερει το swift.
χα!χα! κορυφαίος!!!!!...
-
Ναι πιο σωστα επρεπε να πουμε για το φαινομενο του θερμοκηπιου και την συμβολη του μεθανιου σε αυτο, οταν αντιδρα με το οζον.
Οι αγελαδες δεν κλανουν σε τεραστια ποσοτητα μεθανιο;
-
Ναι πιο σωστα επρεπε να πουμε για το φαινομενο του θερμοκηπιου και την συμβολη του μεθανιου σε αυτο, οταν αντιδρα με το οζον.
Οι αγελαδες δεν κλανουν σε τεραστια ποσοτητα μεθανιο;
Το λέει γιατί το όζον καταστρεφόταν απ' τα CFC σε συστήματα ψύξης, το μεθάνιο είναι 30 φορές χειρότερο από το CO2 ως αέριο θερμοκηπίου...
-
Στο fb σε ομάδα φίλων/κατόχων του puma ecoboost 1.0 125hp/155hp αναφέρουν τιμές σε συνθήκες πόλης κατω των 7 λίτρων!
Νέο Suzuki Swift 2017