-
Ναι!
-
-
-
@datr said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Ναι!
Ε ποιες είναι πες χαχαχαχ
Έχω χρησιμοποιήσει αυτή σε Mazda 2 από Βέλγιο και μόνο που δεν μου είπε "φύγε μακριά!"
-
Το πρώτο και πιο απλό βήμα για αυτοκίνητα εισαγωγής είναι η αναζήτηση παρόμοιου οχήματος (χιλιόμετρα , εξοπλισμός και λοιπά ) στις γνωστές σελίδες μεταχειρισμένων. Το autoscout καλύπτει την ιταλική αγορά καλύτερα από το mobile.
Εκεί παίρνεις μία ιδέα , αφαιρείς το όφελος του μαντρά , τα έξοδα μεταφοράς και τα εκτελωνιστικά και καταλαβαίνεις περίπου τι γίνεται . Είτε ο μαντράς έχει κάνει λαδιά είτε υπήρξε πολύ τυχερός είτε έχει βρεί εταιρία μεταπούλησης με το κιλό και αγοράζει συχνά από αυτούς με καλύτερη τιμή. Εννοείται ο μαντράς πιθανότατα θα πετύχει καλύτερη τιμή και εκεί , μία ιδέα παίρνει κάποιος για να είναι πιο υποψιασμένος, δε σημαίνει ότι πάντα ο μαντράς έχει κάνει τη "λαδιά".
Μετά υπάρχουν οι εφαρμογές αυτές με το vin, αλλά έχω ακούσει και περιπτώσεις που αποδείχθηκαν αναξιόπιστες.
-
Επίσης πολλά πρώην ιταλικά μεταχειρισμένα...ειδικά σε μάντρες της βόρειας Ελλάδας έχουν έρθει μέσω Βουλγαρίας...με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Επίσης πολλοί μαντραδες αγοράζουν μέσω δημοπρασιών από εταιρίες leasing...μέσω VIN ανακαλυψα Yaris Hybrid που είχε αγοραστεί στην Γαλλία σε δημοπρασία από γνωστό μάντρα του Κερατσινίου...και πωλήθηκε πρόσφατα με 5000€ κέρδος.
Φανταστείτε σε τι τιμές τα αγοράζουν.
Το θετικό ήταν ότι το όχημα δεν έδειχνε να έχει κάτι σοβαρό και δεν γύρισε χιλιόμετρα. -
@georgekn said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Επίσης πολλά πρώην ιταλικά μεταχειρισμένα...ειδικά σε μάντρες της βόρειας Ελλάδας έχουν έρθει μέσω Βουλγαρίας...με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Αυτό ακριβώς! Ποτέ εισαγωγής απο Ιταλια, αφού κατά 90% ειναι Βουλγαρικα και πηγαν Ιταλια για να πουληθουν ως Ιταλικα. Γνωστη κομπινα χρονια τωρα.
Νέο Suzuki Swift 2017