-
Το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό για τις τάσεις της εποχής όπου όλα σπορ και μη ψηλώνουν.
Εξκιουζέ μουά , παρανόησα!
-
Νιέ ούλα τα κάμνεις προύτος εσύ μη χάσεις!
Τώρα βγάλανε και τιμή για Ελλάδα, φρέσκο είναι το άρθρο..
. Να το πάρω ??? Μη με βάζεις σε σκέψεις, τα κάνω κάτι τέτοια εγώ.. ξέρεις, αφού
Τι να το κάνει το fl το fiesta ? Κουκλί είναι, δε το χρειάζεται
- Ford αφού, ενημέρωση εκ των έσω!
- Στο είχα πει, είχα ανεβάσει και τιμή, από τον Μάρτιο ανακοινώθηκε!
- ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ....για 2ο!!
- Εννοείται είναι κουκλί, ακόμα φρέσκο...αλλά για να είναι εντός μόδας.
-
- Ford αφού, ενημέρωση εκ των έσω!
- Στο είχα πει, είχα ανεβάσει και τιμή, από τον Μάρτιο ανακοινώθηκε!
- ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ....για 2ο!!
- Εννοείται είναι κουκλί, ακόμα φρέσκο...αλλά για να είναι εντός μόδας.
Έχεις δίκιο σε όλα... reported και ένα κουλούρι δώρο γιατί με ξεπέρασες σε ξερολισμό!
-
Επίσημα το F/L του Fiesta. Σήμερα έκλεισαν οι παραγγελίες προς το εργοστάσιο, δεν δέχεται πλέον παραγγελία. Εντός του Σεπτεμβρίου (εκτός απροόπτου) θα ανοίξουν πάλι οι παραγγελίες για το F/L. Άρα σωστά στα 3.5 χρόνια περίπου. Θα ακολουθήσει σύντομα (2022) και το Φόκους.
-
Επίσημα το F/L του Fiesta. Σήμερα έκλεισαν οι παραγγελίες προς το εργοστάσιο, δεν δέχεται πλέον παραγγελία. Εντός του Σεπτεμβρίου (εκτός απροόπτου) θα ανοίξουν πάλι οι παραγγελίες για το F/L. Άρα σωστά στα 3.5 χρόνια περίπου. Θα ακολουθήσει σύντομα (2022) και το Φόκους.
Φανη καμία φωτο εχουμε;
-
Φανη καμία φωτο εχουμε;
Ότι υπάρχει εδώ βρίσκω μόνο..
https://www.motor1.com/news/499806/ford-fiesta-facelift-spy-photos/
Ίσως ο Φάνης έχει περισσότερες πληροφορίες από τις 'υπόγειες' πηγές του !
-
Θα βγάλουν diesel με τα νέα πρπτα ρύπων όπως στο clio;
Ενα Fiesta δεν θα με χαλούσε.
-
Θα βγάλουν diesel με τα νέα πρπτα ρύπων όπως στο clio;
Ενα Fiesta δεν θα με χαλούσε.
Ουτε εμενα.... αν εχει και ρεζερβα.... χαχαχαχα
Υ. Γ. που καταντήσαμε να χαιρόμαστε οταν ενα αυτοκίνητο εχει ρεζερβα (εστω αναγκης)
-
Φανη καμία φωτο εχουμε;
Όχι!! Ειναι πολυ περίεργο γιατι δεν εχει διαρεύσει τίποτα. Απλα Παρασκευή πρωι πηγε ενημέρωση στους εμπόρους οτι κλείνει το συστημα παραγγελιών λόγω έλευσης του ΦΛ. Καμια αλλη πληροφορία!!
-
Στο προτελευταίο σου post, λες ότι **έκλεισαν **οι παραγγελίες προς το εργοστάσιο...
Στο τελευταίο λες ότι **δεν **κλείνει το σύστημα παραγγελιών...
Τελικά τι ισχύει?
-
Στο προτελευταίο σου post, λες ότι **έκλεισαν **οι παραγγελίες προς το εργοστάσιο...
Στο τελευταίο λες ότι **δεν **κλείνει το σύστημα παραγγελιών...
Τελικά τι ισχύει?
Μην βαράς...γράψε λάθος (έγραφα από κινητό - το διόρθωσα). Κλείνει το σύστημα παραγγελιών, δεν δέχονται άλλες παραγγελίες.
-
-
Στον Σφακιανάκη χθες όταν ρώτησα για Fiesta μου λένε δεν υπάρχει τίποτα σε όλη την Ελλάδα, πως δεν δέχεται παραγγελίες το εργοστάσιο εν αναμονή του Facelift κλπ
Σε τηλέφωνο σήμερα στον Παζαρόπουλο μου λέει Titanium μπορεί να βρεις πιο σύντομα από άλλες έκδοσεις, αλλιώς παραγγελία. Του λέω δεν έχουν σταματήσει οι παραγγελίες λόγω Facelift?
Λέει δεν θα γίνει Facelift, αλλάζει απλά το model year και πώς γίνονται παραγγελίες.Ξαναπαίρνω στον Σφακιανάκη και βλέπει επί τόπου πως είναι δρομολογημένα προς παραγωγή μερικά Titanium για Ελλάδα για Οκτώβρη-Νοεμβρη, ST Line υπάρχουν μόνο αυτόματα και ΔΕΝ δέχεται παραγγελίες η Ford εδώ και μια εβδομάδα.
Για καινούρια σειρά δεν είχαν ενημέρωση και είπε ότι η παράδοση μπορεί να πάει και το '22.
Το ερώτημα μου είναι: ο Παζαρόπουλος τι φάση? Δεν έχει ιδέα τι γίνεται?
-
@burnedpriest said in Ford Fiesta 2017:
Εννοείται.....! Όποιος ξέρει για Παζαρόπουλο, απλά προτιμάει να ψωνίσει από αλλού. Περισσότερα δεν γράφω δημόσια.
-
@fanis75 said in Ford Fiesta 2017:
@burnedpriest said in Ford Fiesta 2017:
Εννοείται.....! Όποιος ξέρει για Παζαρόπουλο, απλά προτιμάει να ψωνίσει από αλλού. Περισσότερα δεν γράφω δημόσια.
Εγώ δεν ήξερα αλλά τώρα κάτι κατάλαβα
-
Όπως σας είχα ενημερώση (δίκιο είχε ο γνωστός μου), ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο (FL) Fiesta!
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neo-ford-fiesta-video/Δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά αισθητικά και σημειώνω ότι είναι από τα ελάχιστα μοντέλα που συνεχίζουν να προσφέρονται ως 3θυρα.
Σημαντικό ότι πλέον τα φώτα Led είναι στάνταρ και πλέον υπάρχουν και Matrix Led ως έξτρα εξοπλισμός.
Νέα χρώματα (έβαλαν και το πράσινο!), ο ψηφιακός πίνακας του Puma (αναμενώμενο) και κατά τα άλλα όπως το ξέραμε.
-
me like a lot.
Μια χαρά μικρη ανανέωση (facelift) στη μασκα μπροστά (νέα φώτα και πήγε και το σήμα στην γρίλια), μπήκε και ψηφιακός πίνακας οργάνων. κομπλέ είναι.
-
Ωραία ανανέωση, φανάρια, εκπληκτικά καθίσματα στο ST..! Να δούμε πόσο θα τσιμπήσει και σε τιμές και πότε θα δούμε την παρουσίαση του Focus πλέον..
-
@babisstinson said in Ford Fiesta 2017:
και πότε θα δούμε την παρουσίαση του Focus πλέον..
Για Φεβρουάριο/Μάρτιο μου έχουν πει. Να δούμε εαν θα ισχύσει.
-
@babisstinson said in Ford Fiesta 2017:
Ωραία ανανέωση, φανάρια, εκπληκτικά καθίσματα στο ST..! Να δούμε πόσο θα τσιμπήσει και σε τιμές και πότε θα δούμε την παρουσίαση του Focus πλέον..
facelift είναι όχι νέο μοντελο. Κανονικά η τιμή θα πρέπει να μέινει ίδια. Σε καινουργιο μοντελο οκ αλλα σε facelift αν αυξάνεται ειναι λάθος για μένα
Ford Fiesta 2017