-
dimosf1 wrote:
Με ξενερωσε η Ford που το St-line το φερνει πλεον με ταμπουρα πισω
Δεν τους προλαβαινεις.Καθε 2 μηνες αλλαζουν και κατι στο αμαξι
Πάρε το 155αρι που είναι με δίσκους!
Σε πολλά αλλάζουν τα πίσω φρένα με ταμπούρα. Διάβασα σε κάποια site του εξωτερικού (αν και μου ακούγεται λίγο μπούρδα) ότι το κάνουν πολλοί (Renault, Ford, Nissan) για μείωση βάρους ώστε να μειωθεί όσο γίνεται το CO2. Εμένα μου κάνει μάλλον για μείωση κόστους, λόγω προστίμων για το CO2!
μακαρι να μπορουσα να παρω το 155αρι
παντως και εμενα για μειωση κοστους μου κανει. Πας Οκτωβριο να δεις το αμαξι και εχει δισκους και μετα απο ενα μηνα που πας για παραγγελια πλεον ειναι με ταμπουρα...οτι να ναι.
Τουλαχιστον με βαση τον νεο νομο το θετικο ειναι οτι θα εχει μηδενικα τελη κυκλοφοριας
-
Μείωση κόστους ξεκάθαρα. Γύρισαν στις ομορφιές του ΜΚ7 facelift με το 125άρι ecoboost μοτέρ και τα ταμπουράκια. Μεγάλο κρίμα.
Τουλάχιστον τη γλύτωσε το δυνατό, το οποίο πέρα από τις επιδόσεις και την οικονομία του συστήματος mhev, αποκτά άλλο ένα επιχείρημα υπέρ του για εντελώς λάθος όμως λόγους.
Το 125 τι εκπομπές έχει κατά WLTP; Κάτω από 122 gr CO2 ανά km;
-
Διάβασα ολόκληρο το κείμενο πολύ προσεκτικά και το χάρηκα. Σε ευχαριστώ για την αναλυτική, σαφή και καλογραμμένη παρουσίαση της εμπειρίας σου!
-
Mastora78 έχεις μεγάλη καρδιά!
Πλάκα κάνω, πολύ ωραίο κειμενακι, αλλά τριγμούς, θεματακια, κρεμαγιερες για τόσο καινούργιο αυτοκίνητο, επιβεβαιώνει αυτά που ξέρω (είχα Focus, έχω B max) και ακούω για λίγο κάτω σε ποιότητα κατασκευής από άλλες εταιρίες.
Το Focus ήταν το μόνο όχημα που είχα ποτέ που παραλίγο να με αφήσει στο δρόμο (παραλίγο να πάρει φωτιά το σύστημα κλιματισμού, δηλαδή πήρε λίγο, και είχαμε καπνούς στην καμπίνα, με μωρά παιδιά μέσα) και το B max έχει κάποιους τριγμούς (σε σχέση με το C3 που έχει τα διπλάσια του χρόνια και δεν ακούγεται κιχ).
Μικρά πραγματακια, απλά μου δίνουν την αίσθηση ενός βιαστικου/μαζικού κατασκευαστή, θα τους έβαζα περίπου στην ίδια κατηγορία με τη Fiat ως προς αυτό.
-
Mastoras78 μπραβο για το κειμενο. Κι εγω το διαβασα ολο. Ειναι το καλυτερο vfm sport μικρο που πωλειται αυτη τη στιγμη. Πολυ καλα εκανες και το πηρες. Το ιδιο σκεφτομουν κι εγω να κανω, αν και κινηθηκα για αλλου τελικα. Αρχισες να σκεφτεσαι για το επομενο ηδη?
Dublin απο ολα αυτα στους τριγμους εμεινες? By the way δεν ειχε θεμα με την κρεμαγιερα. Τζαμπα του την αλλαξαν . Εξάλλου εχει 8 χρονια εγγυηση
-
Από την Τρίτη έχω παράθυρο οδηγού κολλημένο κλειστό. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήρα τηλέφωνο, ούτε να πάω το αμάξι να το δουν δεν ήθελαν. Έριξαν την παραγγελία για μοτεράκι και ρελέ οδηγού στην εγγύηση, ενώ επειδή τους ανέφερα ότι κάνει και του συνοδηγού κάποιες αρρυθμίες θα το αλλάξουν και αυτό στην εγγύηση. Όταν έρθουν τα ανταλλακτικά θα με ειδοποιήσουν να πάω για την τοποθέτηση. Χώρις, επαναλαμβάνω, να έχω πάει νωρίτερα εκεί έστω για να δουν το αμάξι και να κάνουν διάγνωση. Ελπίζω να μη βγάλει μετά τριγμούς, γιατί τώρα δεν κάνει κιχ.
Κάτι μου λέει ότι για να είναι τόσο cool στο συνεργείο, η μαμά Ford ψώνισε από το κάτω ράφι αυτού του είδους τα περιφερειακά και υπάρχει θεματάκι.
-
Mastoras78 μπραβο για το κειμενο. Κι εγω το διαβασα ολο. Ειναι το καλυτερο vfm sport μικρο που πωλειται αυτη τη στιγμη. Πολυ καλα εκανες και το πηρες. Το ιδιο σκεφτομουν κι εγω να κανω, αν και κινηθηκα για αλλου τελικα. Αρχισες να σκεφτεσαι για το επομενο ηδη?
Dublin απο ολα αυτα στους τριγμους εμεινες? By the way δεν ειχε θεμα με την κρεμαγιερα. Τζαμπα του την αλλαξαν . Εξάλλου εχει 8 χρονια εγγυηση
Από προσωπικές εμπειρίες, και άλλες που ακούω συχνά-πυκνά, όπως και στο από κάτω ποστάρισμα από το δικό σου.
Είμαι πολύ της Ford, αφού είχα και Focus και το B max που είναι το επαγγελματικό μας 'μουλάρι', ουσιαστικά PSA, Ford, Κορεάτικα υπάρχουν μόνο για μένα, δεν το λέω με διάθεση 'κακίας'.
-
Δεν ειπα οτι δεν χαλανε ή οτι δεν τριζουν, αλλά ανεφερε τοσα θετικα, μην κολλας εκει, αυτο εννοω .... Προσωπικα προτιμω το Fiesta κι ας ετριζε, παρα ενα που δεν τριζει , δεν σπαει , δεν χαλαει , αλλά δεν οδηγείται κιολας. Τα αυτοκινητα για μενα ειναι μεσο ευχαρίστησης πρωτα και μετα ολα τα άλλα. Βεβαια αν δεν χαλαει και δεν τριζει ακομα καλυτερα.
-
Εξαιρετικο κειμενο, ισαξιο ενος εξαιρετικου αρθρου.
To the point μιας και σας αρεσουν και τα αγγλικα.
Το οτι ειχες ραλλακι, ανεβηκες πολλα επιπεδα....δεν εισαι απλα ενας οδηγος που κοιτα αν εχει οθονη το αυτοκίνητο
Ειχες και 350z ; Αν ναι με περασες σε επιπεδο, χεχε
Υ.γ ειδες πως γεμιζει σεντονι, δυο σκεψεις να γραψεις γεμιζεις σελιδα. Φταιει που ειναι στενη η στηλη.
Αυτο το st ειναι εξαιρετικό
-
Ευχαριστούμε για το κείμενο Μάστορα, εξαιρετικό όπως και το ST!!
Tα υπόλοιπα από κοντά με καφεδούμπα...
-
Ο μήνας τελειώνει, οι 'αποστολές' σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εξετελέσθησαν με επιτυχία και δόξα το Θεό είμεθα ακόμα υγιείς εν μέσω πανδημίας. Οπότε έχω λίγο χρόνο και όρεξη να γράψω τις εντυπώσεις μου.
Κλείνω σχεδόν δύο χρόνια με το Ford Fiesta ST2 mk8 3d. Η ιστορία ξεκίνησε στα τέλη του 18' που αποφάσισα να αλλάξω το Abarth 500 essesse που είχα για μια τριετία.. Τώρα που το ξανασκέφτομαι η πραγματική ιστορία μάλλον αρχίζει πιο πίσω στην αρχή του 90' που παιδί ακόμα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο θαύμαζα τα αυτοκίνητα σε βαθμό να τα ξεπατικώνω από τα περιοδικά και να τα ζωγραφίζω σε ακουαρέλες. Δε ξεχνάω το πρώτο μου που ήταν η Corvette (C4) ZR1 από εξώφυλλο του Car&Driver..
Ανυπομονούσα ως έφηβος να κλείσω τα δεκαοχτώ και να πάρω δίπλωμα. Όταν τα έκλεισα, το πήρα με την πρώτη χωρίς λάδωμα, κάτι το οποίο για εκείνη την εποχή αποτελούσε επίτευγμα... Ως λάτρης λοιπόν της αυτοκίνησης από νεαρή ηλικία είχα το όραμα να οδηγήσω όσο πιο πολλά μπορώ και για όσο περισσότερο μπορώ στο πέρασμα μου από τον μάταιο τούτο κόσμο (sic). Εικοσιπέντε χρόνια μετά ακόμα έτσι είμαι, για αυτό και αλλάζω τα αμάξια σχετικά σύντομα αναλόγως τα οικονομικά, πόσο θα τα βαρεθώ και τι θα μου 'γυαλίσει'.
Με το Fiesta δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, been there done that γύριζε στο μυαλό μου. Είχα κρίνει ότι το πολύ καλό Abarth εφόσον μου έδωσε ότι ήταν να μου δώσει οδηγικά έπρεπε να το αποχωριστώ, έπιανε και καλή τιμή μεταπώλησης. Κοίταζα μήπως έπαιρνα κάποιο μικρό 'ψηλό' ώστε να αλλάξω κατηγορία και να πατήσω και λίγο χώμα όμως στα χρήματα που ήθελα να δώσω κανένα δε με ενθουσίαζε και σε όλα κάτι έλλειπε. Και τσουπ ! Να σου το ST ! Διθύραμβοι στον ειδικό τύπο και σε τιμή σκάνδαλο για αυτό που είναι. Σχεδόν εξεπλάγην που το προτίμησα μιας και πάντα κατέληγα σε μεταχειρισμένα. Η 'ψυχή' μου όμως δε με άφησε να το προσπεράσω, νοσταλγώντας την εποχή που είχα το 106 Rallye και μετατίθοντας τον political correct-ismo μου για το επόμενο..
Τι λέγαμε? Α ναι, για το Fiesta! Είμαστε αισίως στα 13κ χιλιόμετρα. Δε τα θεωρώ λίγα γιατί είναι αμάξι Σαββατοκύριακου και διανύουμε πανδημία. Παιδιά,σκυλιά κτλ δεν υπάρχουν οπότε για το πώς κάθονται οι πίσω και χώρους αποσκευών δεν έχω να πώ πολλά. Για δύο-τρία άτομα φτάνουν και περισσεύουν πάντως. Είναι λοιπόν η έκδοση ST2 που ο εξοπλισμός τού είναι για εμένα παραπάνω από επαρκής τηρουμένων των αναλογιών και εφόσον μιλάμε για hot hatch που σέβεται τον εαυτό του επικεντρωμένο στην ουσία και λιγότερο στα φρου φρου και τα αρώματα . Περιλαμβάνει ηλ αναδιπλούμενους καθρέφτες,start button, τρία προγράμματα κινητήρα/esp, αυτόματα φώτα LED, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, αυτόματο κλιματισμό με δικά του χειριστήρια, οθόνη αφής 8' συμβατή με android auto, κάμερα οπισθοπορείας, bluetooth, τα φοβερά Recaro και το Performance pack (Launch control+μπλοκέ διαφορικό) . Ειδικά με τα καθίσματα η καμπίνα δείχνει ιδιαίτερη στο μάτι συνολικά, αλλά ικανοποιεί και σε απτή ποιότητα. Η δε εργονομία άριστη. 'Highlight' για εμένα είναι τα καθίσματα, το μπλοκέ και τα φώτα Led. Δε νιώθω να του λείπει κάτι. Αν κάτι με στοιχειώνει είναι που δεν μπορούσα να το αγοράσω στο χρώμα που ήθελα (μπλέ!) μιάς και θα άλλαζε κλίμακα φορολόγησης και θα το χρεωνόμουν 'καραβίσιο'..
Τα περισσότερα έχουν υπεραναλυθεί από τον ξένο και ελληνικό τύπο για το πόσο καλό είναι στο δρόμο. Θα προσπαθήσω όσο γίνεται να μην επαναλαμβάνομαι. Γκάζι έχει αρκετό, δεν είναι killer αλλά βάζει τη δύναμη σωστά κάτω και μόνο σε γλιστερό οδόστρωμα θα χαζοσπινάρει λίγο παραπάνω ως τυπικό προσθιοκίνητο. Η ανάρτηση είναι σφιχτή και ίσως σκληρή για κάποιους αλλά τολμώ να πώ ότι είναι ή ποιοτικότερη overall από όσα αυτοκίνητα είχα στην κατοχή μου. Συμπεριφέρεται παντού και πάντα σωστά χωρίς εκπλήξεις και δεν κοπανάει εκτός αν πέσεις σε 'τάφρο'. Φυσικά τα ζικ ζακ λόγω των κακοτεχνιών του οδικού μας δικτύου, δε τα γλιτώνεις.Τα φρένα δεν είναι το δυνατό του σημείο. Είναι αποτελεσματικά αλλά υπολείπονται σε ρυθμισιμότητα και πιάνουν λίγο απότομα. Επίσης σε πολύ γρήγορους ρυθμούς θα ζεσταθούν. Τα Pilot Sport θέλουν παραπάνω χρόνο για να έρθουν στην ιδανική θερμοκρασία και καλό είναι να το θυμόμαστε. Το τιμόνι του είναι 'trigger-happy' ακριβές και άμεσο με λίγους τζόγους ενώ το κιβώτιο ικανοποιεί χωρίς να είναι κορυφαίο.
Στην πράξη λοιπόν είναι αναμενόμενα ικανότατο. Το γκάζι του θα σε κρατήσει κοντά ή μπροστά από τα περισσότερα αυτοκίνητα που θα σε τσιγκλήσουν και η κηδεία, συγνώμη το πανηγύρι θα ξεκινήσει στις καμπές... Χρειάζεται ένα μικρό διάστημα προσαρμογής ώστε να το εμπιστευτείς και να πάρεις αυτό το παραπάνω που το κάνει να ξεχωρίζει. Λόγω της πλευρικής στήριξης και της σφιχτής ανάρτησης χάνεται λίγο η πληροφορία . Έπειτα έχεις να εξερευνήσεις πόσο πιο νωρίς μπορείς να πατήσεις το γκάζι μέσα στη στροφή λόγω του μπλοκέ και των ελαστικών. Όταν.. λύσεις τα παραπάνω θέματα διαπιστώνεις πόσο αποτελεσματικό γίνεται και σαφώς παίζει ρόλο και η εμπειρία σου. Η ουρά του εύκολη, πολύ προοδευτική στο γλίστρημα. Μόλις το 'μάθεις' ντρέπεσαι (ψέμματα) με την ευκολία που κλέβεις εκκλησίες άκοπα,αβίαστα,αβασάνιστα(άντε και αβάδιστα :-P). Το μόνο που θέλει προσοχή είναι τα κουλάπ αλληκάρια που μόλις δουν τα διακριτικά του ST κολλάνε λες και έχεις μ@λακομαγνήτη, οπότε 'ράβεις' και προχωράς ... Επίσης εκτίμησα ιδιαίτερα πόσο πιο λίγο λάστιχο τρώει με το μπλοκέ στα 'στραμπουλήγματα' διαρκείας που το υποβάλλω σε σχέση με όσα προσθιοκίνητα είχα ως τώρα. Τέλος σε σχέση με γκοτζιλοειδή και μη πισωκίνητα που κατείχα δεν τα πλησιάζει σε απόλυτη αίσθηση (τιμόνι,κιβώτιο,κατανομή βάρους) αλλά τα ξεφτυλίζει σε efficiency..
Μετά τα νυχτερινά σπόρ και πάσης φύσεως αλητείες πάμε και στα βαρετά τώρα.. Η συνολική μου κατανάλωση είναι κοντά στα 8μιση με πτωτικούς ρυθμούς στο trip computer. Αυτό οφείλεται στο ότι σε cruising πάω χαλαρά, στις εθνικές δηλαδή κινούμαι λίγο πάνω από τα όρια με μερικά ανοίγματα πού και πού. Στο πρόσφατο ταξίδι μου προς Μονεμβασιά για παράδειγμα έγραψε 6.8(ρεκόρ) στο πήγαινε και 7.2 σύνολο με την επιστροφή. Έχει λειτουργία που απενεργοποιείται ο ένας κύλινδρος κάτι που συμβάλει στην οικονομία και λογικά παίζει το ρόλο του. Φυσικά όταν ζητήσεις όλη τη δύναμή η κατανάλωση παίρνει τον ανήφορο που της αναλογεί. Η ηχομόνωση είναι καλή για την κατηγορία του, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα δε το νιώθεις λίγο 'busy' σε σχέση με κάτι πιο συμβατικό . Έχει θόρυβο κυρίως από τα λάστιχα και κινητήρα, σε κάθε περίπτωση όμως νιώθεις ότι είσαι σε σε ένα σύγχρονο ευχάριστο αυτοκίνητο. Κάπου εκεί εκτιμάς το πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία σε σχέση με το παρελθόν... καίει λογικά, δε κάνει βαβούρα, ταξιδεύεις αξιοπρεπώς και έχεις όλες τις ευκολίες του πλούσιου εξοπλισμού. Σε καθημερινή χρήση όπως πρωινό ξύπνημα με την τσίμπλα στο μάτι όποτε το έχω χρειαστεί δεν με προβλημάτισε πουθενά χωρίς να είναι το καταλληλότερο commuter. Όταν δεν έχεις όρεξη για οδήγηση και πολλά πολλά θα εκτιμούσες ένα λιγότερο ευαίσθητο τιμόνι και μια πιο μαλακή ανάρτηση σίγουρα.
Έχει 8 χρόνια εγγύηση ή 100κ χιλιόμετρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κάτι σοβαρό. Αν το 'ψυρίσω' θα παραπονεθώ για κάποιους μικροτριγμούς(όχι πολύ έντονους) από το χώρο της κονσόλας που είναι όμως οι ίδιοι από την αρχή μέχρι τώρα και δεν έχει παρουσιάσει νέους. Στην αντιπροσωπεία το κοιτάξαμε και με λίγο σπρέυ σιλικόνης το μαζέψανε. Έβγαλε ένα θέμα η κολόνα του τιμονιού(κάνει ήχο) και λόγω λάθους διάγνωσης(νομίζανε ότι είναι η κρεμαγιέρα) θα την αντικαταστήσουμε αρχή του έτους. Αξιόπιστο λοιπόν όπως και τα περισσότερα αυτοκίνητα που έχουνε περάσει από την κατοχή μου. Τα κόστη του σέρβις πολύ λογικά, δεν έχω παράπονο.
Αν έπρεπε να του βρώ κάτι αρνητικό πέρα από τις όποιες παρατηρήσεις κάνω παραπάνω θα έλεγα ότι είναι η έλλειψη χαρακτήρα. Είναι αποτελεσματικότατο, φτηνό και με χαμηλά κόστη χρήσης και συντήρησης. Σίγουρα όμως δε διαθέτει την εμφάνιση που θα σε εξιτάρει, την ωμότητα της δύναμης, τον ήχο που θα σε συναρπάσει, την παραξενιά που θα λατρέψεις ή θα μισήσεις ακόμα και το tuning potential άλλων κατασκευών. 'Εκνευριστικά' ικανό, είναι αυτό που είναι και κάτι μου λέει ότι θα το εκτιμήσω περισσότερο όταν φτάσει η στιγμή που θα το αποχωριστώ. Έτσι κι αλλιώς εκεί οδηγείται η αυτοκίνηση, στον ορθολογισμό κάτι που συμβαίνει και σε εμάς τους ίδιους όσο φορτώνουμε χρόνια στις πλάτες μας...
Τώρα παρατηρώ ότι μου βγήκε ένα τεράστιο σεντόνι, αλλιώς το είχα στο μυαλό μου. Οπότε κάπου εδώ θα σταματήσω να γράφω γιατί όσο περνάει η ώρα μου έρχονται κι άλλα και πρέπει να σας απαλλάξω από το μαρτύριο που τα διαβάζετε όλα αυτά. Να είστε καλά
-
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, έκανα και κάποιες μικρές διορθώσεις. Dublin ίσως να μην ήμουν κατανοητός στο κείμενο για αυτό και το έκανα edit.. Μαζικός κατασκευαστής είναι η Ford όπως άλλωστε και η Fiat, η Peugeot και οι περισσότερες μάρκες. Συμφωνώ πάντως ότι θα μπορούσε να είχε λίιιγο καλύτερη συναρμογή.
Μικροί τριγμοί είναι απο την κονσόλα στο βαθμό που ένας ψείρας αυτοκινητόφιλος θα παρατηρήσει και θα κρίνει αυστηρά, σε καμμία περίπτωση δε το λές 'κουδουνίστρα'. Πολύ πιθανό να έπαιξε το ρόλο του και ο after market συναγερμός που μου έβαλε η αντιπροσωπεία.
Η κολώνα είναι ένα θέμα που έβγαζε και η προηγούμενη γενιά. Αστοχίες μικρές ή μεγάλες πάντα θα υπάρχουν. Είναι minor, εφόσον δεν τίθεται θέμα ασφάλειας. Είχα ανεβάσει και video. Το μόνο που με 'ενόχλησε' είναι η λάθος διάγνωση απο τη στιγμή που επέμεινα στην κολώνα. Τσάμπα το πέρα δώθε στην αντιπροσωπεία...
Shumako εγώ έχω καταλάβει ότι τις αλλαγές εντός εγγύησης τις γουστάρουν. Ποιός ξέρει, ίσως να χρεώνουν στα εργοστάσια την εργατοώρα και να τους συμφέρει. Εύχομαι να λυθεί το θέμα με τα παράθυρα το συντομότερο, ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις.
Alexandros σε ευχαριστώ φίλε. Με έχεις καταλάβει, πάντα σκέφτομαι το επόμενο.. όπως έχω ξαναπεί για εμένα η αυτοκίνηση είναι κουλτούρα, όχι φανέλλες. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά πρόσωπα και μορφές της που ακόμα δεν είχα την τύχη να εξερευνήσω..
-
Αν έκανα τη χρήση που κάνεις Μάστορα, θα είχαμε το ίδιο αυτοκίνητο. Πολύ καλή ανάλυση της συνολικής εμπειρίας κτήσης του ST.
Μεγάλη αλήθεια αυτό που λες για τις εγγυήσεις. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι η απάντηση στο αν φταίνε οι διακόπτες της πλευράς του οδηγού και όχι τα μοτεράκια. Ξεκινάμε λέει πρώτα από τα μοτέρ... Αν δεν είναι βλέπουμε τους διακόπτες. Μάλλον έχουν μεγαλύτερο μεροκάματο.
Αν δεν είναι τα μοτεράκια όμως, θα μπει το 2021 και παράθυρο δεν θα μπορώ να ανοίξω....
-
Μόλις πήρα το Drive που έχει το ετήσιο trophy, και πριν ανοίξω το περιοδικό, λέω δε ρίχνω μια ματιά στο forum. Μάστορα έπεσα πάνω σου, τελικά μερικά κείμενα εδώ μέσα τραβάνε ρε παιδί μου και να ξέρεις δύσκολα αφήνω βουνοπεριγραφές για κάτι άλλο! Μια ένσταση έχω μόνο, το ST ΕΙΝΑΙ αυτοκίνητο με χαρακτήρα.
-
shumako.. χειμώνας είναι.. μήν το ανοίγεις το παράθυρο και μη στεναχωριέσαι και αγχώνεσαι με μικροπράγματα. Ότι κι αν είναι θα το φτιάξουν. Και τι ακάν'ς, ακάτ'ς αμαλώεις
que2 να σαι καλά. Έτσι και δε το έγραφα θα ήταν δελτίο τύπου της Ford και όχι κριτική. Νομίζω καταλαβαίνω τι λές, ήθελα όμως να είμαι 'αυστηρός'. Είχα σαφώς υποδεέστερα αυτοκίνητα στην κατοχή μου με περισσότερο 'χαρακτήρα' καλή ώρα το Abarth 500 που αναφέρω..
-
Ειχες 350z 1;;
Καποιος ειχε 350z αλλα δεν θυμαμαι ποιος;
-
Από τη στιγμή που δε θα βαρύνουν την τσέπη σου όλα αυτά, όχι μόνο δε μαλώεις, αλλά τους λες κι ευχαριστώ! Σε 15-20 μέρες που θα είναι τα ανταλλακτικά στην Ελλάδα και θα γίνει η αποκατάσταση (fingers crossed) θα ενημερώσω.
-
Είχα 350z αλλά δε το έχω γράψει κάπου. Λίγοι το ξέρουνε απο το φόρουμ λόγω pm. Άλλο η κατοχή ενός αυτοκινήτου και άλλο η χρήση του.. offtopic mode off
-
Οχι το ειχες γραψει παλαιοτερα οταν πρωτοηρθες στο forum, το θυμαμαι οταν ελεγες για τα σπορ αυτοκινητα και την εμπειρία σου που εχεις (και οντως εχεις δεν το λεω ειρωνικά)
Θυμαμαι ελεγες για την πιδω κινηση και την μπροστα..... κατι τετοιο...
Και ενας ακομα ειχε το 370z
Επειδη μ αρεσε τρελα αυτο το αυτοκινητο μου εμεινε στην μνημη.
Τεσπα....ωραιο γουστο....ευγε!
-
Τα fiesta που ερχονται Ελλαδα κατασκευαζονται Κολωνια?
Ναι και εαν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει άλλο εργοστάσιο για τα Ευρωπαϊκά Φιέστα εκτός της Κολωνίας.
Ford Fiesta 2017