-
To τρίξιμο των χερουλιών κάθε φορά που τα πιάνεις για να ανοίξεις και να κλείσεις την πόρτα, δυστυχώς είναι κακός σχεδιασμός.Έχει ένα διακοσμητικό πλαστικό φιλετάκι τύπου χρωμίου που διατρέχει όλη τη χειρολαβή που κατά πάσα πιθανότητα είναι κουμπωτό. Οπότε το σκληρό διακοσμητικό φιλετάκι τρίζει πάνω στην σκληρή πλαστική χειρολαβή κάθε φορά που την πιάνεις. Και το δικό μου έτσι είναι... Να μας έλειπε δηλαδή τέτοια διακόσμηση... Αν δεν αλλάξουν σχεδιασμό στην επένδυση της πόρτας, βλέπω το παραπάνω να συνεχιστεί και μετά το facelift, όποτε και αν γίνει αυτό.
Το τρίξιμο από το κάλυμμα πίσω της οθόνης είναι πρόβλημα στη συναρμολόγηση τον πρώτων αυτοκινήτων. Αν ο φίλος το αναφέρει στο συνεργείο θα το αντιμετωπίσουν εύκολα.
-
Περίεργο για τη συναρμογή που λες.
Έχω το προηγ. γενιάς Fiesta 1.0 ecoboost Titanium (και με τις 195/45 16'), 5+ χρόνια και δεν έχει τέτοια θέματα.
Μήπως σου έχουν πέρασει κανένα συναγερμό extra λίγο απρόσεκτα; H επειδή η ST-line είναι λίγο πιο 'σκληρή' από αναρτήσεις συμβαίνει;
Η άλλη περίπτωση είναι καμιά φορά τα πρώτα αμάξια που βγήκαν από την παραγωγή να έχουν κάποια τέτοια θέματα.
Συναγερμό δεν έχει
Όσον αφορά την ανάρτηση σίγουρα είναι πιο σκληρή αλλά τη πόρτα την ακουμπάς εκεί στο χερούλι, σταματημένο το αμάξι και τρίζει πολύ άσχημα
Έχω στο μυαλό μου χαρακτηριστικά 2 περιπτώσεις να οδηγάω και να έχω ως συνοδηγό μια θεία μου στη πρώτη και τη κοπέλα μου στη δέυτερη περίπτωση και με το γόνατό τους να ακουμπάνε τη πόρτα και να τρίζει έντονα το πλαστικό σε σημείο να θέλω να την σπάσω
Ούτε από τα πρώτα παραγωγής είναι καθώς είναι κατασκευασμένο από ότι είδα με αριθμό πλαισίου το 2019
-
Περίεργο για τη συναρμογή που λες.
Έχω το προηγ. γενιάς Fiesta 1.0 ecoboost Titanium (και με τις 195/45 16'), 5+ χρόνια και δεν έχει τέτοια θέματα.
και εγω εχω το δικο σου, τοσο χαλι μαυρο οσο περιγραφει ο φιλος δεν ειναι αλλα και παλι η συναρμογη ειναι σιγουρα κατω του μ.ο.
-
Έχει θέμα η Ford στην ποιότητα συναρμογής του Fiesta, δε ξέρω για την υπόλοιπη γκάμα. Μικροτριξίματα έχει και το δικό μου στην περιοχή της οθόνης και κάπου δεξιά στην κονσόλα του συνοδηγού αν και δεν έχω εντοπίσει ακριβώς που είναι. Είναι γνωστό θέμα και το αναφέρουν αρκετοί και στο εξωτερικό. Αν έχω χαμηλή μουσική ούτε που τους καταλαβαίνω.
Είναι σπαστικό όταν το αμάξι είναι καινούργιο και τα θές όλα τέλεια αλλά ποτέ δεν είχα αμάξι που να τα έχει όλα στην πένα. Αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα του στην τελική, χαλάλι του..
-
Νέα κάτοχος!
Καλημέρα έδωσα ενα Α1 και πήρα ενα fiesta st line 125hp 1.5 ετους! Δηλώνω ενθουσιασμενη για αρχη, πρώτη φορά κάτοχος ford!!
Ενω ειναι full extra δεν έχει keyless μπαίνει τωρα ή μονο στο εργοστάσιο?
-
Να μαντεψω νεα απο Παρο;
Αντε να ερθει και το ωραιο φύλο.
Εχιυμε γεμισει ...αντε μη πω...(ξερουν τι θα πω)
-ναι δεν μπαινει τωρα.
Για πες μας διαφορες των δυο αυτοκινητων.
-
Καταγωγή απο Πάρο ναι!!!
Το Α1 τίμιο αμάξι, το κράτησα 8.5 χρόνια (πρώτη φορά κρατάω αμάξι τόσο πολύ) δεν μου δημιούργησε ποτέ θέμα, ποιότητα κατασκευής άριστη! Γενικά κανένα παράπονο!!!
Τώρα δεν ήξερα καθόλου τι να πάρω ήθελα 5θυρο και να έχει και γκαζάκι, το Α1 το καινούργιο έβγαινε πολύ ακριβό οπότε δεν... Το polo σκεφτόμουν αλλά μετά σκέφτηκα οτι και ο παππούς θα πάρει polo που το θεωρεί αξιόπιστο οπότε κατέληξα σε st line! Δυο μέρες το έχω, βγήκα αττική οδο και μπορώ να πω οτι παει καλά!!!! Τώρα απο κατανάλωση δεν ξέρω πως θα είναι ...
-
Οκ λογικη σκεψη αγορας.
Ποσο σου βγηκε τελικη τιμη;
Θα εχει ενδιαφερον η καταναλωση σε αττικη. Να μας κρατας ενημερους.
Σε ανεση αναρτησης;;;
-
13.500 το πήρα 1.5 έτους 13.000χιλ! Ήταν συναδελφου του αντρα μου οποτε νομίζω είναι πολύ καλή τιμή είναι καινούργιο το αμάξι !!!
Οι αναρτήσεις νομίζω για την κατηγορία του ειναι νορμαλ...
-
Η κατανάλωση είναι για κλάματα, 1,0 125 stline έχω σχεδόν 1,5 χρόνο. Με μεγάλη δυσκολία βλέπω 7,0 /100 με την περισσότερη διαδρομή εκτός πόλης (Αντίρριο - Ιτέα).
Μέσα στην Αθήνα το λιγότερο που έχω δει είναι 7,8.
Το μόνο πρόβλημα του είναι η ποιότητα στο εσωτερικό, ειδικά τα χερούλια στις πόρτες τρίζουν μόνο που τα κοιτάς...
-
Η κατανάλωση είναι για κλάματα, 1,0 125 stline έχω σχεδόν 1,5 χρόνο. Με μεγάλη δυσκολία βλέπω 7,0 /100 με την περισσότερη διαδρομή εκτός πόλης (Αντίρριο - Ιτέα).
Το μόνο πρόβλημα του είναι η ποιότητα στο εσωτερικό, ειδικά τα χερούλια στις πόρτες τρίζουν μόνο που τα κοιτάς...
Θα το οδηγήσω αύριο χωρις μουσική να δω... Διαβασα ολο το νήμα και ειδα οτι τα τριξιματα ειναι το βασικό πρόβλημα..
Εχει βαλει κανεις τον εσωτερικό φωτισμό?
-
Μάλλον έχεις αρκετά βαρύ ποδι. Γνωστός με Focus 1000cc 125 που είνα και βαρύτερο κάνει καταναλώσεις 6 με 6.5. Το Fiesta θα πρέπει να καίει λιγότερο
-
Αφήστε την κοπέλα να ευχαριστηθεί το γκάζι του Fiesta!!!
θα το συνηθίσει στην πορεία και θα την ρίξει την κατανάλωση. Προς το παρόν ας το ευχαριστηθεί!!!
Καλές βολτες!!!, απροβληματιστα και ασφαλή χιλόμετρα!!!
-
Ευχαριστώ πολύ!!
Η αληθεια είναι οτι έχω βαρύ ποδαράκι, το έχω φτάσει 9.4, αλλά γιαυτό δεν το πήρα?
-
Καλησπέρα σας,
Διαβάζω με ενδιαφέρον κάποια ποστ σχετικά και είπα να σας πω την εμπειρία μου.
Αγόρασα πρόσφατα ένα φορντ φιέστα πετρέλαιο και κάθε λίγες μέρες είμαι στο συνεργείο καθώς ανάβει ξαφνικά η ενδεικτική λυχνία κινητήρα.
Λύση δεν έχουν δώσει και όπως το βλέπω δεν πρόκειται. Υπονοούν συνεχώς πως δεν οδηγείται σωστά και όπως το θέλει ο κατασκευαστής.
Και λέω λοιπόν
Γιατί η φορντ δεν βάζει απαγορευτικό και να μην πουλάει ντίζελ με τοοοοοσο ευαίσθητο φίλτρο αιθάλης σε ανθρώπους που κάνουν λίγες και μικρές διαδρομές κάθε μέρα.
Γιατί το υπονοούν απλά και δεν το ορίζουν.
Γιατί μάλλον δε μπορούν λοιπόν. Αλλά δε μπορούν και να εμπαιζουν τον αγοραστή.
Εμενα που το πήρα για καινούργιο και έχω καταρακωθει απ' την ταλαιπωρία να πηγαίνω συνεργείο κάθε λιγο ποιος θα με αποζημιώσει;
Κάνεις μάλλον γιατί πουλάνε τρέλα απ' ότι κατάλαβα και στις συνεχείς οχλήσεις μου ουσιαστικά δεν έχουν κάτι να απαντήσουν γιατί απλά δεν υπάρχει λύση αν υπήρχε θα την είχαν δώσει.
Προς όλους λοιπόν εκεί έξω η συμβουλή μου είναι απλό αυτοκίνητο και σίγουρο η πολύ τεχνολογία βλάπτει σοβαρά την τσέπη και την υγεία.
-
Καλησπέρα! Πρόσφατος κάτοχος ενος Titanium Frozen white.
Αρνητισμό μου προκάλεσε το πόσο ευαισθητη ειναι η βαφη στους προφυλακτήρες.Με το παραμικρό φευγει το χρώμα, ειδικά στις ενώσεις με τα φτερά μπροστά. Αν βρει πέτρα στο δρομο σιγουρα εχει φυγει χρωμα. Τελικά τα μεταλικά ειναι πιο ισχυρες φαφες και πιο ανθεκτικές.Οσο καλη οδική συμπεριφορά εχει, τοσο πονάει σε θεματα συναρμογης βαφης κτλ.
-
Από την άλλη στο απλό μη μεταλλικό χρώμα γίνεται πιο εύκολα τοπική βαφή και color matching αν χρειαστεί να βάψεις! Το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του...
-
Έχεις δίκιο σε αυτό.
Αλλά, λίγο πιο παχιά στρώση να είχε, μιλάμε για πολύ λεπτή... -
Καλησπέρα σας,
Διαβάζω με ενδιαφέρον κάποια ποστ σχετικά και είπα να σας πω την εμπειρία μου.
Αγόρασα πρόσφατα ένα φορντ φιέστα πετρέλαιο και κάθε λίγες μέρες είμαι στο συνεργείο καθώς ανάβει ξαφνικά η ενδεικτική λυχνία κινητήρα.
Λύση δεν έχουν δώσει και όπως το βλέπω δεν πρόκειται. Υπονοούν συνεχώς πως δεν οδηγείται σωστά και όπως το θέλει ο κατασκευαστής.
Και λέω λοιπόν
Γιατί η φορντ δεν βάζει απαγορευτικό και να μην πουλάει ντίζελ με τοοοοοσο ευαίσθητο φίλτρο αιθάλης σε ανθρώπους που κάνουν λίγες και μικρές διαδρομές κάθε μέρα.
Γιατί το υπονοούν απλά και δεν το ορίζουν.
Γιατί μάλλον δε μπορούν λοιπόν. Αλλά δε μπορούν και να εμπαιζουν τον αγοραστή.
Εμενα που το πήρα για καινούργιο και έχω καταρακωθει απ' την ταλαιπωρία να πηγαίνω συνεργείο κάθε λιγο ποιος θα με αποζημιώσει;
Κάνεις μάλλον γιατί πουλάνε τρέλα απ' ότι κατάλαβα και στις συνεχείς οχλήσεις μου ουσιαστικά δεν έχουν κάτι να απαντήσουν γιατί απλά δεν υπάρχει λύση αν υπήρχε θα την είχαν δώσει.
Προς όλους λοιπόν εκεί έξω η συμβουλή μου είναι απλό αυτοκίνητο και σίγουρο η πολύ τεχνολογία βλάπτει σοβαρά την τσέπη και την υγεία.
Μάλλον έκανες λάθος επιλογή αυτοκινήτου, τα καινούρια diesel με dpf δεν κάνουν για μικρές-σύντομες διαδρομές εντός πόλης και σε λίγο καιρό θα σου βγάλει και ακριβές βλάβες που δεν θα καλύπτει η εγγύηση. Η μόνη λύση για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία και τα έξοδα είναι να το πουλήσεις και να πάρεις ένα αντίστοιχο μικρό βενζίνης ή Φ.Α. ή LPG. Θα έχεις χασούρα αλλά θα είναι εφάπαξ και θα γλιτώσεις την ταλαιπωρία. Έπρεπε ο πωλητής να σε κατατοπίσει σωστά αλλά και εσύ να ψάξεις λίγο, τόσα λεφτά έδωσες, μια απλή αναζήτηση στο internet αρκούσε....
-
Τι κάθεστε και λέτε βρε του παιδιού; Κανένα καινούριο diesel δεν έχει θέμα να μπουκώσει το φίλτρο DPF με λίγες μέρες κίνησης μέσα στην πόλη. Το αυτοκίνητο έχει κάποιο πρόβλημα εξ' αρχής, που δεν το βρίσκουν στην αντιπροσωπεία και του λέμε π@π@ριές...
Ford Fiesta 2017