-
Κουφό δεν είναι αλλά δεν ρώτησε γνώμη τι να πάρει,συγκεκριμένη ερώτηση έκανε και συγκεκριμένη απάντηση περιμένει.
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Σιγα ρε μαγκα εσυ...Να παρει την καλυτερη εκδοση του προτεινα, δεν του ειπα κατι κουφοΔημητρη παρε το st line, κανενα προβλημα, αλλά θα με θυμηθεις καποια στιγμη
Απλά είναι πολλά τα χρήματα έστω και αυτά τα 2 χιλιάρικα
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαβασε τις πισω σελιδες . Καποιος το εχει αγορασει ή το εχει οδηγησει , δεν θυμαμαι ακριβως
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Διαβασε τις πισω σελιδες . Καποιος το εχει αγορασει ή το εχει οδηγησει , δεν θυμαμαι ακριβωςΑν ήταν να κάτσω να διαβάσω 100 σελίδες για να δω κάτι δεν θα έκανα ποστ πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση
-
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο..Εφόσον κοιτάς κάτι σπορ (st line 140 hp)τότε θα συμφωνήσω ότι θα άξιζε να ρίξει μια μάτια στο st....Δεν είπε κανεις ότι δεν είναι αξιοσημείωτη διαφορά τα 2000 αλλά αν είσαι γκαζακιΑς κι έχεις έστω και στο πίσω μέρος του μυαλό σου ένα προγραμμα για το μέλλον ,κανεις μια μικρή υπέρβαση και παίρνεις ολοκληρωμένο όπλο...αν θεωρεί υπέρβαση ακόμα και τα 140 hp τότε είναι κομπλε επιλογή...πάντως το γκάζι είναι γλυκό και συνηθίζεται εύκολα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης dimitris.kalaitzakis έγραψε:
Διαβασε τις πισω σελιδες . Καποιος το εχει αγορασει ή το εχει οδηγησει , δεν θυμαμαι ακριβως
Αν ήταν να κάτσω να διαβάσω 100 σελίδες για να δω κάτι δεν θα έκανα ποστ πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση
Εάν δεν θέλεις να διαβάσεις στο σχετικό τοπικό πράγματα που αφορούν αυτό που ψάχνεις, αλλά περιμένεις να σου απαντήσουν αμέσως και ακριβώς σε αυτά που ρωτάς, ίσως να μην πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις σε ένα μη συνδρομητικό ελεύθερο φόρουμ.
-
Ο χρήστης dimitris.kalaitzakis έγραψε:
Παιδιά εμένα με ενδιαφέρει η st line έκδοση με τα 140 άλογα έχει κάποιος να με συμβουλέψει και να μου πριν γνώμη του? Μην ξεφεύγουμε από την αρχική μου ερωτησηΔημητρη εχω το 125αρη ST-Line εγω... το αυτοκινητο ειναι απολαυστικο!!! Δεν υπαρχει περιπτωση αν το λιγουρευεσαι να μην σου αρεσει.. Θα το ερωτευτεις... πιστεψε με...
Το μονο που εχω μετανιωσει τωρα ειναι που δεν πηρα το 140αρι τελικα.... ηταν γυρω στο 800 αρικο πιο πανω λογω και αλλαγης του συντελεστη... Αλλα απο την αλλη και 18χιλιαρικα δεν θα τα εδινα για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητο.. ταβανι ηταν αυτα που εφτασα για το 125αρι...Οσο για το αυτοκινητο τι να πρωτοπεις... τιμονι, σασι, αναρτηση, κινητηρας, καλουδια εσωτερικα.. εμφανιση(ST-Line) μεσα-εξω, τεχνολογιες...το πως στριβει οταν θελεις να το πιεσεις δεν υπαρχει...
Με κλειστα ματια τρεξε...
Ο κινητηρας (140 PS) ειναι το μονο διαφορετικο απο το δικο μου αλλα θα ειναι τελειος αν κρινω απο τον δικο μου! Απλα θα εχει λιγο πολυ λιγο ομως πιο νευρο απο τον 125αρη στα ψηλα νομιζω...
Και η δυναμη οντως συνηθιζεται.. πλεον τα 125 μερικες φορες μου φαινονται λιγα.. -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Εάν δεν θέλεις να διαβάσεις στο σχετικό τοπικό πράγματα που αφορούν αυτό που ψάχνεις, αλλά περιμένεις να σου απαντήσουν αμέσως και ακριβώς σε αυτά που ρωτάς, ίσως να μην πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις σε ένα μη συνδρομητικό ελεύθερο φόρουμ.Ούτε καν αναζήτηση στο topic Μήτσο;
-
Ο χρήστης Gi4nnis έγραψε:
Εγώ φίλε μου το έκανα στα 18.542, βάζω σαν όριο τα 20.000 όχι τα 30.000 !! Και άλλαξα λάδια φίλτρο λαδιού φίλτρο καμπίνας και μου κόστισε 118 ευρώ!! Επίσης εκείνη τη μέρα επειδή δεν υπήρχε παραγγείλαμε φίλτρο αέρα προαιρετικά ήθελα να το αλλάξω και όχι να μ το φυσήξουν, και μ κόστισε + 25 ευρώ περίπου !!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Αλλαξα και εγώ λαδια-φίλτρο λαδιού στα 15000km με δική μου πρωτοβουλία και κόστος 77 ευρώ.
Ήθελα απλά να μάθω αν εκανε κανεις το προβλεπόμενο service των 30000km γιατι πλησιάζει όπου να ναι και θα ηταν καλό να γνώριζα πόσο περίπου θα κοστίσει καθώς επίσης και τι προβλέπεται να αντικατασταθεί. -
Για όποιον ενδιαφέρετε...περνώντας από Βελμαρ Μαρούσι πήρε το μάτι μου ένα st line γκρι test drive! [emoji6][emoji6]
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Ford Fiesta ST vs Rivals - Track test by DRIVE MagazineΑπο τα καλυτερα βιντεο-συγκριτικα θεωρω.. και πολυ 'petrolhead' σχολιασμο οπως πρεπει να ειναι...
Κανενα θεμα τελικα με το 'τρικυλινδρο μοτερ',καλο τιμονι,πατημα,στριψιμο,παιχνιδιαρικο,σηκωνει πισω ροδα,ολα τα στοιχεια που περιμενεις απο ενα ford fiesta st,πιο σκληρη αναρτηση αλλα οχι ξερη,δεν μπορεις να τα εχεις ολα,αντιστοιχα το polo gti εχει τον χαρακτηρα για το οποιο εχει φτιαχτει,να συνδιαζει τις επιδοσεις με την ανεση και την καθημερινοτητα,δεν θα σε προβληματισει,δεν θα σε ενθουσιασει εν τελει κιολας.Θα επρεπε να βαλουν 1-2 ακομα ανταγωνιστες για πιο αξιοπιστο αποτελεσμα,οι χρονοι δεν μου λενε κατι.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ford Fiesta ST vs Rivals - Track test by DRIVE Magazine
Απο τα καλυτερα βιντεο-συγκριτικα θεωρω.. και πολυ 'petrolhead' σχολιασμο οπως πρεπει να ειναι...
Κανενα θεμα τελικα με το 'τρικυλινδρο μοτερ',καλο τιμονι,πατημα,στριψιμο,παιχνιδιαρικο,σηκωνει πισω ροδα,ολα τα στοιχεια που περιμενεις απο ενα ford fiesta st,πιο σκληρη αναρτηση αλλα οχι ξερη,δεν μπορεις να τα εχεις ολα,αντιστοιχα το polo gti εχει τον χαρακτηρα για το οποιο εχει φτιαχτει,να συνδιαζει τις επιδοσεις με την ανεση και την καθημερινοτητα,δεν θα σε προβληματισει,δεν θα σε ενθουσιασει εν τελει κιολας.Θα επρεπε να βαλουν 1-2 ακομα ανταγωνιστες για πιο αξιοπιστο αποτελεσμα,οι χρονοι δεν μου λενε κατι.
Εννοείτε κανένα θέμα με την απόδοση του τρικύλινδρου για την αξιοπιστία του είναι το θέμα που η ford τα έκανε μαντάρα με τους ecoboost ,την σημαία το RS το άφησε να κυκλοφορήσει με σοβαρό πρόβλημα στο μοτέρ πως να τους έχεις εμπιστοσύνη; Θα μου πείς η ίδια η ford δεν εχει εμπιστοσύνη στο προϊόν της και αφήνει ολόκληρη την Β. Αμερική χωρίς Fiesta και Focus
Δυστυχώς οσα χρόνια εγγύηση και να δίνει το φιάσκο όπως εξελίσσετε των ecoboost κάνει το VW Polo να δείχνει πιο safe επιλογή
-
Δεν νομιζω οτι το polo gti ειναι πιο safe η πιο οικονομικη επιλογη,μπορει τα προβληματα των TSI/DSG να εχουν ξεπεραστει σε καποιο βαθμο,αλλα παντα υπαρχει το ρισκο vag για την αξιοπιστια σε βαθος χρονου,το 2.0 βεβαια του δινει μια καλυτερη ανεση για αναβαθμισεις κλπ,με το αναλογο κοστος βεβαιως ως 2λιτρο.Tην αξιοπιστια του 1.5 ecoboost θα την δουμε αργοτερα,το οτι εκαναν μαλακια με το RS και μαλιστα αργησαν να την διορθωσουν δεν αμφισβητειται.H πιο safe επιλογη ειναι το ibiza,πιο οικονομικο απο τα δυο και ομορφο.
-
Τι πρόβλημα είχαν οι ecoboost; Εκτός του RS;
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Θα μου πείς η ίδια η ford δεν εχει εμπιστοσύνη στο προϊόν της και αφήνει ολόκληρη την Β. Αμερική χωρίς Fiesta και FocusΈχεις κάποια ένδειξη ότι το Fiesta και το Focus ξεπουλούσαν στην Αμερική και κάνουν λάθος που τα σταματούν;
-
Καλησπέρα σε όλους..
Έχοντας την πίκρα ότι όταν πήρα το Fiesta μου δεν είχε ως επιλογή τα full led φανάρια και τώρα την έχει σε πολύ χαμηλό κόστος ενώ για να τα βαλεις εκ των υστέρων θέλει 1200 ευρώ έγραψα και έστειλα ένα e-mail στη ford Hellas.. Το παραθέτω παρακάτω αν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει και αυτός μήπως γίνουμε πολλοί και βγάλουμε άκρη..Αγαπητοί κύριοι και κυρίες καλησπέρα σας, Ονομάζομαι xxx και στις 00/00/00 παρέλαβα ένα Ford Fiesta Vignale με αριθμό κυκλοφορία xxx του οποίου η αγορά στοίχησε xxx ευρώ καθώς επιλέχθηκαν τα περισσότερα πρόσθετα χαρακτηριστικά που προσφέρετε. Αριθμός Πλαισίου Αυτοκινήτου: xxx Την δεδομένη στιγμή που έγινε η παραγγελία δεν υπήρχε ως επιλογή η εγκατάσταση προβολέων πλήρως Led έναντι κόστους 292 ευρώ + Φόρων. Καθώς ενημερώθηκα ότι αυτή η επιλογή είναι πλέον διαθέσιμη, επικοινώνησα με το τμήμα ανταλλακτικών ενός αντιπροσώπου σας και με ενημέρωσε ότι το κόστος για την τροποποίηση αυτή ανέρχεται στα 590 ευρώ για κάθε πλευρά. Δήλαδή το συνολικό κόστος είναι 1180 ευρώ + την εγκατάσταση. Τέσσερις φορές πάνω δηλαδή από το κόστος κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου. Καθώς δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να το επιλέξω ως πρόσθετο χαρακτηριστικό κατά την παραγγελία μου, σας ζητώ να προσαρμόσετε την τιμή για την after market εγκατάσταση προβολέων πλήρως led κατ εξαίρεση για τους πελάτες σας, οι οποίοι έκαναν την αγορά τους πριν γίνει διαθέσιμη αυτή η επιλογή. Το κρίνω λογικό, δίκαιο και απαραίτητο καθώς κάνοντας μια επένδυση τέτοιου ύψους πρέπει να υπάρχει ισότητα μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών που έχει ο κάθε αγοραστής. Αναμένω την απάντηση σας, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης wehitch έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους..
Έχοντας την πίκρα ότι όταν πήρα το Fiesta μου δεν είχε ως επιλογή τα full led φανάρια και τώρα την έχει σε πολύ χαμηλό κόστος ενώ για να τα βαλεις εκ των υστέρων θέλει 1200 ευρώ έγραψα και έστειλα ένα e-mail στη ford Hellas.. Το παραθέτω παρακάτω αν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει και αυτός μήπως γίνουμε πολλοί και βγάλουμε άκρη..Αγαπητοί κύριοι και κυρίες καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι xxx και στις 00/00/00 παρέλαβα ένα Ford Fiesta Vignale με αριθμό κυκλοφορία xxx του οποίου η αγορά στοίχησε xxx ευρώ καθώς επιλέχθηκαν τα περισσότερα πρόσθετα χαρακτηριστικά που προσφέρετε.
Αριθμός Πλαισίου Αυτοκινήτου: xxx
Την δεδομένη στιγμή που έγινε η παραγγελία δεν υπήρχε ως επιλογή η εγκατάσταση προβολέων πλήρως Led έναντι κόστους 292 ευρώ + Φόρων.
Καθώς ενημερώθηκα ότι αυτή η επιλογή είναι πλέον διαθέσιμη, επικοινώνησα με το τμήμα ανταλλακτικών ενός αντιπροσώπου σας και με ενημέρωσε ότι το κόστος για την τροποποίηση αυτή ανέρχεται στα 590 ευρώ για κάθε πλευρά. Δήλαδή το συνολικό κόστος είναι 1180 ευρώ + την εγκατάσταση. Τέσσερις φορές πάνω δηλαδή από το κόστος κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου.Καθώς δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να το επιλέξω ως πρόσθετο χαρακτηριστικό κατά την παραγγελία μου, σας ζητώ να προσαρμόσετε την τιμή για την after market εγκατάσταση προβολέων πλήρως led κατ εξαίρεση για τους πελάτες σας, οι οποίοι έκαναν την αγορά τους πριν γίνει διαθέσιμη αυτή η επιλογή.
Το κρίνω λογικό, δίκαιο και απαραίτητο καθώς κάνοντας μια επένδυση τέτοιου ύψους πρέπει να υπάρχει ισότητα μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών που έχει ο κάθε αγοραστής.
Αναμένω την απάντηση σας, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
> > >Sent from my iPhone using Tapatalk Πλέον ανέβηκε και η τιμή της παραγγελίας απο τα 292€ στα 430€ + φπα...( ευτυχώς τα πρόλαβα να τα παραγγείλω με το αμάξι) [emoji2956][emoji2956] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους..
Έχοντας την πίκρα ότι όταν πήρα το Fiesta μου δεν είχε ως επιλογή τα full led φανάρια και τώρα την έχει σε πολύ χαμηλό κόστος ενώ για να τα βαλεις εκ των υστέρων θέλει 1200 ευρώ έγραψα και έστειλα ένα e-mail στη ford Hellas.. Το παραθέτω παρακάτω αν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει και αυτός μήπως γίνουμε πολλοί και βγάλουμε άκρη..Πολύ καλή κίνηση, αλλά μην περιμένεις και πολλά. Καλύπτονται πίσω από το κλασσικό κείμενο 'το εργοστάσιο έχει δικαίωμα να τροποποιήσει τις προδιαγραφές χωρίς καμία ενημέρωση' ή κάπως έτσι και κάνουν ό,τι θέλουν. Μακάρι βέβαια να λάβεις μια θετική απάντηση, έστω και με την μορφή έκπτωσης για εσένα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους..
Έχοντας την πίκρα ότι όταν πήρα το Fiesta μου δεν είχε ως επιλογή τα full led φανάρια και τώρα την έχει σε πολύ χαμηλό κόστος ενώ για να τα βαλεις εκ των υστέρων θέλει 1200 ευρώ έγραψα και έστειλα ένα e-mail στη ford Hellas.. Το παραθέτω παρακάτω αν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει και αυτός μήπως γίνουμε πολλοί και βγάλουμε άκρη..Πολύ καλή κίνηση, αλλά μην περιμένεις και πολλά. Καλύπτονται πίσω από το κλασσικό κείμενο 'το εργοστάσιο έχει δικαίωμα να τροποποιήσει τις προδιαγραφές χωρίς καμία ενημέρωση' ή κάπως έτσι και κάνουν ό,τι θέλουν. Μακάρι βέβαια να λάβεις μια θετική απάντηση, έστω και με την μορφή έκπτωσης για εσένα.
Μόλις έλαβα απάντηση ότι δεν υποστηρίζεται ούτε after market...
-
Μόλις έλαβα απάντηση ότι δεν υποστηρίζεται ούτε after market...Αυτό ήταν το αρχικό που ήθελα να γράψω, αλλά επειδή είχες την απάντηση από το εξουσιοδοτημένο, είπα να μην κάνω τον εξυπνάκια. Γενικά τα retrofit στα φώτα είναι αρκετά δύσκολα και κοστοβόρα και πολύ σπάνια γίνονται επίσημα. Κρίμα, γιατί καταλαβαίνω πόσο σε χαλάει αυτό, πίστεψέ με και εγώ έχω θέμα με τα φώτα!!
Στην Ζ4 που το είχα κάνει (με τα εργοστασιακά Ξένον), είχα αγοράσει τα ανταλλακτικά μόνος μου (μεταχειρισμένα) και λόγω πολύ καλής σχέσης με το εξουσιοδοτημένο, δέχτηκαν να μου τα τοποθετήσουν και να κάνουν και την κωδικοποίηση...η 'επίσημη' απάντηση ήταν ότι ΔΕΝ γίνεται!
Ford Fiesta 2017