Ο χρήστης wehitch έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους..
Έχοντας την πίκρα ότι όταν πήρα το Fiesta μου δεν είχε ως επιλογή τα full led φανάρια και τώρα την έχει σε πολύ χαμηλό κόστος ενώ για να τα βαλεις εκ των υστέρων θέλει 1200 ευρώ έγραψα και έστειλα ένα e-mail στη ford Hellas.. Το παραθέτω παρακάτω αν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει και αυτός μήπως γίνουμε πολλοί και βγάλουμε άκρη..
Αγαπητοί κύριοι και κυρίες καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι xxx και στις 00/00/00 παρέλαβα ένα Ford Fiesta Vignale με αριθμό κυκλοφορία xxx του οποίου η αγορά στοίχησε xxx ευρώ καθώς επιλέχθηκαν τα περισσότερα πρόσθετα χαρακτηριστικά που προσφέρετε.
Αριθμός Πλαισίου Αυτοκινήτου: xxx
Την δεδομένη στιγμή που έγινε η παραγγελία δεν υπήρχε ως επιλογή η εγκατάσταση προβολέων πλήρως Led έναντι κόστους 292 ευρώ + Φόρων.
Καθώς ενημερώθηκα ότι αυτή η επιλογή είναι πλέον διαθέσιμη, επικοινώνησα με το τμήμα ανταλλακτικών ενός αντιπροσώπου σας και με ενημέρωσε ότι το κόστος για την τροποποίηση αυτή ανέρχεται στα 590 ευρώ για κάθε πλευρά. Δήλαδή το συνολικό κόστος είναι 1180 ευρώ + την εγκατάσταση. Τέσσερις φορές πάνω δηλαδή από το κόστος κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου.
Καθώς δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να το επιλέξω ως πρόσθετο χαρακτηριστικό κατά την παραγγελία μου, σας ζητώ να προσαρμόσετε την τιμή για την after market εγκατάσταση προβολέων πλήρως led κατ εξαίρεση για τους πελάτες σας, οι οποίοι έκαναν την αγορά τους πριν γίνει διαθέσιμη αυτή η επιλογή.
Το κρίνω λογικό, δίκαιο και απαραίτητο καθώς κάνοντας μια επένδυση τέτοιου ύψους πρέπει να υπάρχει ισότητα μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών που έχει ο κάθε αγοραστής.
Αναμένω την απάντηση σας, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
>
>
>Sent from my iPhone using Tapatalk
Πλέον ανέβηκε και η τιμή της παραγγελίας απο τα 292€ στα 430€ + φπα...( ευτυχώς τα πρόλαβα να τα παραγγείλω με το αμάξι) [emoji2956][emoji2956]
Sent from my iPhone using Tapatalk