-
Ο χρήστης css03027 έγραψε:
Καλησπέρα παδιά,
έχει βάλει κάποιος αντηλιακές μεμβράνες?Εχει μισή τιμή στην carglass αν κλείσεις το ραντεβού σου την παρασκευή και για fiesta 5d κοστίζουν 112 ευρώ περίπου ότα τα τζάμια εκτός παρμπρίζ. Σκέφτομαι να τις βάλω αλλα με προβληματίζει το ότι δε θέλω να είναι πολύ σκούρες.
Υπαρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?Καλημερα φιλε.
Εχω βαλει μεμβρανες, aka 'φιμε', στην πρωτη βδομαδα (και ουτε) που πηρα το αυτοκινητο...Και εγω 5-θυρο εχω και εβαλα σε ολα τα τζαμια εκτος του παρμπριζ..
Στο πισω παρμπριζ κιολας πιο σκουρο απο τα πλαινα..
Κανενα προβλημα μεχρι τωρα και πληρως ευχαριστημενος. -
Η Carglass βαζει Αμερικανικες Madico μεμβρανες. Ειναι μια χαρα. Με σκουροτητα δε θα υπαρχει θεμα μιας και εκει βαζουν μονο οτι προβλεπει ο νομος. Προσωπικα στο ενα αμαξι που εβαλα εκει δεν ειμαι ικανοποιημενος με τη σκουροτητα. Τις ηθελα πιο σκουρες μπροστα.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Μου φαίνεται ότι γίνεται αντικατάσταση γιατί το αυτοκίνητο είναι λίγων μηνών. Αυτό μπορείς και εσύ σε κάποιες περιπτώσεις να το αξιώσεις, όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.Προς το παρόν, περιμένω να λήξει η προθεσμία που του δίνει ο νόμος, να ανακαλέσει αν θέλει την αποδοχή ευθύνης που υπέγραψε...
Στα θετικά, οτι ο μηχανικός της Ford, δείχνει πιο αποφασισμένος απο μένα! -
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Μου φαίνεται ότι γίνεται αντικατάσταση γιατί το αυτοκίνητο είναι λίγων μηνών. Αυτό μπορείς και εσύ σε κάποιες περιπτώσεις να το αξιώσεις, όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.
Προς το παρόν, περιμένω να λήξει η προθεσμία που του δίνει ο νόμος, να ανακαλέσει αν θέλει την αποδοχή ευθύνης που υπέγραψε...
Στα θετικά, οτι ο μηχανικός της Ford, δείχνει πιο αποφασισμένος απο μένα!Καλό αυτό Χρειάζονται τέτοιοι μηχανικοί σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν το αυτοκίνητο είναι λίγων μηνών, από την εμπειρία που έχω, μπαίνουν επάνω, γνήσια ανταλλακτικά, στην αντιπροσωπεία γίνεται η όποια επισκευή κλπ. Δεν μπορεί να επικαλεσθεί εύκολα η άλλη ασφαλιστική κάτι σχετικά με παλαιότητα. Τριών μηνών αυτοκίνητο είναι!!
-
Καλησπερα φιλοι
Παλιος φορντακιας, μιας και εχουνε περασει απο τα χερια μου mondeo του 1995 στο οποιο εμαθα να οδηγω, focusαρα του 2005 που εκανα το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου που το αντικτεστησα με εναν φτωχο, ισπανο συγγενη της WV group, και τωρα επανερχομαι στην οικογενεια της ford, με το fiesta titanium 1.0 100hp.
Η αγορα θα γινει μεσα στην εβδομαδα και απλα για να μην τρεχω αργοτερα, θα ηθελα να ρωτησω, απο την εμπειρια οσων το εχουν ηδη, τι πρεπει να προσεξω κατα την παραδοση, πλην των πολυ βασικων σημειων??Ευχαριστω για οσους μπουν στον κοπο να απαντησουν.
-
Παιδια τελικα τι ισχυει με την εγγυηση του Fiesta; Ειναι 8 χρονια και ειναι πληρης; η εχουμε ψηλα γραμματακια; Δηλαδη εξι συν δυο επι πληρωμη.Γιατι αυτο το ειδα σε αλλη εταιρια (Σεατ 2 εργοστασιακη συν δυο επι πληρωμης).
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Παιδια τελικα τι ισχυει με την εγγυηση του Fiesta; Ειναι 8 χρονια και ειναι πληρης; η εχουμε ψηλα γραμματακια; Δηλαδη εξι συν δυο επι πληρωμη.Γιατι αυτο το ειδα σε αλλη εταιρια (Σεατ 2 εργοστασιακη συν δυο επι πληρωμης).Είναι μεσα στην τιμή αγοράς.... Οι όροι ειναι εδώ https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/home/shop/extras/warranties/ford-protect/Ford_Protect_All_Cars.pdf
Βέβαια εάν συμβεί κάτι δεν ξερω τι θα χρεώσουν και τι θα αποδεχτουν.... -
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Παιδια τελικα τι ισχυει με την εγγυηση του Fiesta; Ειναι 8 χρονια και ειναι πληρης; η εχουμε ψηλα γραμματακια; Δηλαδη εξι συν δυο επι πληρωμη.Γιατι αυτο το ειδα σε αλλη εταιρια (Σεατ 2 εργοστασιακη συν δυο επι πληρωμης).Εγώ το έχω παραγγείλει με την επέκταση στα χιλιόμετρα...αντι για 8 χρόνια και 100.000χλμ
Πάει στα 8 χρόνια και 160.000χλμ με περίπου 180€ επιπλέον...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Εγώ το έχω παραγγείλει με την επέκταση στα χιλιόμετρα...αντι για 8 χρόνια και 100.000χλμ
Πάει στα 8 χρόνια και 160.000χλμ με περίπου 180€ επιπλέον...Πολύ σωστή κίνηση, αν κάνεις πάνω από 14-15.000 Km το χρόνο.
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Παιδια τελικα τι ισχυει με την εγγυηση του Fiesta; Ειναι 8 χρονια και ειναι πληρης; η εχουμε ψηλα γραμματακια; Δηλαδη εξι συν δυο επι πληρωμη.Γιατι αυτο το ειδα σε αλλη εταιρια (Σεατ 2 εργοστασιακη συν δυο επι πληρωμης).
Εγώ το έχω παραγγείλει με την επέκταση στα χιλιόμετρα...αντι για 8 χρόνια και 100.000χλμ
Πάει στα 8 χρόνια και 160.000χλμ με περίπου 180€ επιπλέον...Sent from my iPhone using Tapatalk
Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να το προσθέσουμε όσοι το έχουμε ήδη αγοράσει?
Το έχω 10 μήνες το fiesta και εχω περίπου 18000χλμ οπότε σίγουρα θα περάσω κατα πολύ τα 100.000χλμ μέσα στην 8ετία. -
Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να το προσθέσουμε όσοι το έχουμε ήδη αγοράσει?
Το έχω 10 μήνες το fiesta και εχω περίπου 18000χλμ οπότε σίγουρα θα περάσω κατα πολύ τα 100.000χλμ μέσα στην 8ετία.Δεν νομίζω να γίνεται αλλά μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία θα ήταν η λύση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Έχω ρωτήσει εγώ ήδη. Μετά απο λίγο ψάξιμο γίνεται. Κόστος η διαφορά που φαίνεται στον πίνακα εδώ (https://www.ford.gr/shop/extras/warrant ... w-vehicles) περίπου 350€ για το φιέστα.
-
Παιδιά για όσοι έχετε diesel έκδοση τι πετρέλαιο βάζετε?
Γνωρίζεται αν εκτός απο τη shell που έχει την Πέμπτη το v-power diesel στην τιμή του απλού υπάρχει και άλλη εταιρία με αντίστοιχη προσφορά? -
Γνωρίζεται αν εκτός απο τη shell που έχει την Πέμπτη το v-power diesel στην τιμή του απλού υπάρχει και άλλη εταιρία με αντίστοιχη προσφορά?Εχω την εντυπωση πως οχι.. μονο η Shell μαλλον εχει αυτη την προσφορα.. Εψαξα και στα site αλλα δεν βρηκα κατι.
Εγω εχω το Ecoboost αλλα σε ενα AVIN που βαζω καθε Τεταρτη βαζει την ιδια προσφορα για το Diesel.. στην τιμη του απλου..
Οποτε ψαξου γιατι αυτο επισημο δεν πρεπει να ειναι αλλα του πρατηριουχου.. Ψαξου μηπως βρεις κατι αντιστοιχο.. -
Γνωρίζεται αν εκτός απο τη shell που έχει την Πέμπτη το v-power diesel στην τιμή του απλού υπάρχει και άλλη εταιρία με αντίστοιχη προσφορά?Έχει η AVIN. Ασχέτως μέρας μαζεύεις πόντους και τους εξαργυρωνεις σε μετρητά. Η τιμή παραμένει σταθερή.
-
Η aegean καθε Τετάρτη το force στην τιμή του απλού
-
Βρε λέτε οι κατασκευαστές να βλέπουν το τεστ που κανουν οι ισπανοί;
Εδώ το fiesta active μοιαζει σαν να εχει το esp του προγραμματισμένο ακριβως τέλεια για τον ελιγμό αυτό.
Πολύ ωραίες αντιδράσεις.
Youtube VideoSent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Βρε λέτε οι κατασκευαστές να βλέπουν το τεστ που κανουν οι ισπανοί;
Εδώ το fiesta active μοιαζει σαν να εχει το esp του προγραμματισμένο ακριβως τέλεια για τον ελιγμό αυτό.
Πολύ ωραίες αντιδράσεις.
Youtube VideoSent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Μπράβο στο Active!
Aν κι ελαφρώς ψηλωμένο κι απ'όσο αναφέρουν με ένα 'κλικ' πιο μαλακή ανάρτηση,είναι ισάξιο των κανονικών Fiesta. -
Χαιρετώ και εγώ τη παρέα,
Κάτοχος Titanium 100PS (βενζίνη) - 5θ απο τέλη Οκτώβρη και πλέον στα 2Κ χλμ, οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξης:
Τα 2Κ έγιναν στην Αθήνα με ένα 75% σε αυτοκινητόδρομους και το υπόλοιπο σε μέτρια κίνηση.
Πολύ άνετο για κίνηση μέσα στη πόλη και για τα δικά μου δεδομένα όσον αφορά την εμπειρία με αμάξια γνωστών μου, το fiesta έχει καταπληκτικό και ένα απο τα πιο υπάκουα τιμόνια(προηγούμενο αμάξι μου corolla του '92 ).
Το infotainment με την οθόνη στο συγκεκριμένο σημείο δεν με ενοχλεί αλλα ίσα ίσα με βολεύει καθώς δεν είναι μέσα στο πεδίο οδήγησης και δε με αποσπά απο αυτή, συνδεδεμένο με android auto κυρίως για gps, φωνητικές εντολές και spotify, προς το παρόν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Με τους πλήρως LED προβολείς χαίρομαι πραγματικά που δε πήγα για το B&O σύστημα ανάμεσα στα δύο. Παρεπιπτόντως το ηχοσύστημα της μαμάς είναι πολύ... μα πολύ τίμιο για τα γούστα μου.
Η κεντρική κονσόλα με το υποβραχιόνιο σίγουρα δίνουν μια άλλη άνεση και πιο premium κατάσταση σε ενα super-mini, ωστόσο εγώ που είμαι στο 1,93 δε μπορώ να πώ ότι με βολεύει 100%, νομίζω το υποβραχιόνιο είναι στενό και σχετικά χαμηλό, πάντως για εξτρα αποθηκευτικό χώρος είναι ότι πρέπει. Επιπλέον με λίγη δύναμη-πίεση η κονσόλα και το υποβραχιόνιο πάνε πέρα δώθε, κάτι που κάνουν και τα καλύματα απο τις κολώνες του παμπρίζ. Το υφασμάτινο μέρος της πόρτας δίπλα στο χερούλι όπου ακουμπά ο αριστερός αγκώνας για κάποιο λόγο έχει ασπρίσει μάλλον απο τη τριβή(;;). Απο θέμα κατανάλωσης ξεκίνησα τα πρώτα 400 - 500 χλμ με τιμές στα 8,2lt και σταδιακά έχει φτάσει στο 6,8 - 7lt.
Απο θέμα χώρων με δύο άτομα στο 1,80 πίσω υπήρχε σχετική άνεση ενώ σε πιο 'κοντά' ύψη δεν υπήρχε το παραμικρό παράπονο....για τρία άτομα πίσω...ούτε σκέψη εκτός αν είναι παιδιά.
Θέμα τριγμών δε παρατήρησα ακόμα και μετά απο ορισμένες απότομες λακούβες. Κάτι που αξίζει αναφοράς είναι οτι μέχρι στιγμής το pre-collision control έχει ενεργοποιηθεί 8 φορές με τις 4 απο αυτές να συμβαίνουν μετά απο απότομους μικρούς ελιγμούς σε στενούς δρόμους προς αποφυγή λακούβας ενώ οι υπόλοιπες συνέβησαν σε τελέιως ασχετες καταστάσεις με ταχύτητες μικρότερες των 30 χαω . Τέλος, τώρα τελευταία με τις βροχές παρατήρησα ότι οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες μόνο αυτόματοι δεν έιναι...παρόλο που έχω ορίσει την ευαισθησία τους στο μάξιμουμ μέχρι να πάρουν μπροστά έχει πλυθεί όλο το παμπρίζ, άλλες φορές πάλι χωρίς να υπάρχει σταγόνα βροχής πάνε γαμ*****. Όλα τα παραπάνω,πλην των υαλοκαθαριστήρων, πραγματικά δε με ενοχλούν καθώς πραγματικά α π ο λ α μ β ά ν ω το αμάξι σε όλες του τις φάσεις και το θεωρώ απο τις top επιλογές στη κατηγορία του.Θα ήθελα να κλείσω με μια ερώτηση που αφορά τη τοποθέτηση led λαμπών στους προβολείς ομίχλης, στα φανάρια της όπισθεν και στα πίσω φλάς. Επισυνάπτω βίντεο που βρήκα στο YT.
Τυχόν τοποθέτηση των παραπάνω λαμπτήρων θα δημιουργήσει πρόβλημα στην εγγύηση;
Γενικά οι μάρκες/λάμπες που προτείνει το βίντεο θεωρείτε ότι είναι αξιόπιστες; -
Καλοριζικο και καλοταξιδο ευχομαι! Καλα και ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι! Να το ευχαριστηθεις οπως ηδη κανεις!!
Χαιρομαι να βλεπω ευχαριστημενους και συνειδιτοποιημενους κατοχους που ξερουν τι θελουν και τι παιρνουν..Μου κανει εντυπωση αυτο που λες για το υποβραχιονιο.. προβλημα εχουν συνηθως οι οχι τοσο ψηλοι ιδιοκτητες λογω του οτι αναγκαζονται να εχουν το καθισμα πιο μπροστα και ως αποτελεσμα να τελειωνει πριν εκει που ειναι το καθισμα..
Για εμας τους πιο ψηλους (1,92 και εγω... ) που εχουμε το καθισμα πιο πισω θα ελεγα οτι ειναι ιδανικο... τουλαχιστον ετσι το βρισκω εγω..Για τα LED που θελεις να τοποθετησεις, εννοειται δεν εχεις κανενα θεμα.. Το εχουν κανει πολλοι.. και θα το κανω και εγω αμεσα.. Ακομα και στα προβολακια.. δεν υπαρχει κανενα θεμα με εγγυησεις θα ελεγα.. τα LED kit στα προβολακια ειναι εντελως plug & play..
Για την μαρκα βλεπω ειναι απο CEUK.. δεν ειναι κακη αλλα θα ελεγα πολυ καλυτερη η Autobeam... πιο ποιοτικα τα βρισκω και απο εκει εχω σκοπο να τα παραγγειλω.
Ford Fiesta 2017