-
Κρίμα τι να πεις!!!
Και να δεις που για να τα βάλεις aftermarket θα θες κανα 2-3.000... ξεφτίλα..Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Το κακό τους το καιρο... Φταίω εγώ τώρα να τους το πάω πίσω και να ζητήσω full led με 400€? Ξεφτύλα και άδειασμα σε όλους εμάς που αγοράσαμε νωρίς.. Εννοείται τα βάζεις άμα το πάρεις...Δυστυχώς αυτό πάντα συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες, δηλαδή να μην είναι διαθέσιμος όλο ο εξοπλισμό από την αρχή ή να γίνονται αλλαγές μετά από μερικούς μήνες στην παραγωγή. Είναι ένας από τους λόγους (ο άλλος είναι οι 'παιδικές' ασθένειες) που πολλοί αποφεύγουν(με) να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο μόλις παρουσιαστεί, αλλά αφήνουν ένα 6μηνο στην παραγωγή.
-
Διαφωνώ κάθετα. Δεν μιλάμε για παιδικές ασθένειες.. Όυτε για αξεσουάρ που βγαίνουν σταδιακά, όυτε για facelift. Μιλάμε για βασικό εξοπλισμό με υπέρογκο κόστος μετά. Η φάση είναι στα όρια της απάτης.
-
Γι αυτό οποίος ψωνίζει πριν την αλλαγή μοντέλου παίρνει τα περισσότερα καλούδια (αλλά και την περισσότερη απαξίωση) and vice versa... Χρόνια τώρα γνωστά πράγματα. Αλλά οχι και απάτη...
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Διαφωνώ κάθετα. Δεν μιλάμε για παιδικές ασθένειες.. Όυτε για αξεσουάρ που βγαίνουν σταδιακά, όυτε για facelift. Μιλάμε για βασικό εξοπλισμό με υπέρογκο κόστος μετά. Η φάση είναι στα όρια της απάτης.Δεν είναι έτσι...πάντα κάνουν τέτοιες τεχνικές αλλαγές (π.χ. αλλαγή κινητήρων, προσθήκη αυτόματου κιβωτίου, προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού κλπ.). Είναι γνωστά αυτά και γίνονται σε όλες τις εταιρείες και πολύ συχνά.
Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, αλλά είναι πάγια τακτική αυτή και δεν είναι κάποια πρωτοτυπία της Ford. Το πρόβλημα είναι που δεν το λένε (αν και έχουν αυτό το δικαίωμά) ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να μπορεί να αποφασίσει εάν θέλει να περιμένει ή όχι. Για παράδειγμα όταν είχα παραγγείλει το Mini ο πωλητής με ενημέρωσε ότι εάν με ενδιαφέρει, σε 6 μήνες θα βγεί με αυτόματο κιβώτιο...οπότε αποφάσισα να περιμένω. Σε αυτούς τους 6 μήνες έκαναν και άλλες αλλαγές σε εξοπλισμό και χρώματα.
-
Δεν τίθεται θέμα απάτης. Είναι ένας κλασικός τρόπος να διατηρεί ένα μοντέλο το εμπορικό του ενδιαφέρον και να αυξάνει την ανταγωνιστικότητά του. Δε γίνεται όλες οι αλλαγές να περνάνε μόνο κατά το facelift ή την αντικατάσταση και πρέπει να γίνονται πολλές από αυτές σταδιακά κατά τη διάρκεια ζωής του μοντέλου.
-
Ναι καταλαβαινω, αλλα δεν το δικαιολογώ κιόλας.. Ειδικά δε για τους πωλητές, δεν έχουν την παραμικρή γνώση στην συντριπτική πλειοψηφία.. Τον δικό μου εγώ τον ενημέρωνα με αυτά που διάβαζα πριν κυκλοφορήσει..
Όσον αφορά το ενδιαφέρον, το αμάξι πουλάει σαν ζεστό ψωμί.. Δεν χρειάζεται τέτοια τρικ.. και πόσο μάλλον τόσο σύντομα.. Δλδ στη Seat μ@λ@κες είναι που τα έδωσαν απο την αρχή τα full led? -
Κάθε κατασκευαστής έχει συγκεκριμένη πολιτική, συγκεκριμένη πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες κτλ κτλ.
H Seat είναι VAG και σα γκρουπ είναι πολύ πιθανό να έχει περισσότερα μέσα από τη Ford. Είτε σα γραμμή παραγωγής είτε σα προτεραιότητα από τους προμηθευτές. Επίσης το Ibiza είναι facelift και τα led πιθανολογώ ότι επιλέχθηκαν ως option ώστε να φαίνεται πιο φρέσκο και άρα πιο εμπορικό το μοντέλο.
Άλλοι, πχ Peugeot , δε μπήκαν καν στον κόπο να προσφέρουν ούτε xenon στο super mini τους. Μπορεί να φτάσει 20+ χιλιάρικα και μένεις με τα αλογόνου θες δε θες!
-
Η αλήθεια είναι ότι εγώ ρώτησα τον πωλητή και μου είπε ο άνθρωπος ότι θα ρωτήσει στα κεντρικά και όντως μετα από 2 ημέρες μου απάντησε κ με πήρε και την πρώτη ημέρα να μου πεί ότι περιμένει ακόμα...Αξιόλογος πωλητής..!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μα και εγώ δεν είχα την απαίτηση να μου τα δώσουν απο την αρχή. Αλλά βρε αδερφέ, ένας χριστιανός να ενημερώσει.. Έδωσα τόσα λεφτά και θα ξαναπάρω αμάξι σε 5++ χρόνια στην καλύτερη.. Αμαρτία είναι..
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Ναι καταλαβαινω, αλλα δεν το δικαιολογώ κιόλας.. Ειδικά δε για τους πωλητές, δεν έχουν την παραμικρή γνώση στην συντριπτική πλειοψηφία.. Τον δικό μου εγώ τον ενημέρωνα με αυτά που διάβαζα πριν κυκλοφορήσει..
Όσον αφορά το ενδιαφέρον, το αμάξι πουλάει σαν ζεστό ψωμί.. Δεν χρειάζεται τέτοια τρικ.. και πόσο μάλλον τόσο σύντομα.. Δλδ στη Seat μ@λ@κες είναι που τα έδωσαν απο την αρχή τα full led?Προφανώς στο Fiesta δεν ήταν θέμα μάρκετινγκ, αλλά καθαρά τεχνικά θέμα και προτίμησαν να βγάλουν το αυτοκίνητο προς πώληση πρίν γίνουν διαθέσιμα όλα τα έξτρα.
ΥΓ: Άσχετο φαινομενικά, αλλά σχετικό με την εμπορική πολιτική. Μου έλεγε ο φίλος μου που εργάζεται σε γνωστό συνεργείο BMW ότι το F56 Mini είχε τεράστιο πρόβλημα με πρόωρη φθορά στα τακάκια και η BMW το ήξερε, αλλά δεν είχε για μεγάλο διάστημα βρεί εναλλακτικά τακάκια. Προτίμησε λοιπόν να το βγάλει προς πώληση έτσι παρά να καθυστερήσει μερικούς μήνες μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα, γιατί από την ανάλυση που έκαναν, προέκυψε ότι το κέρδος ήταν μεγαλύτερο από την δωρεάν αντικατάσταση των τακακίων, σε σχέση με την καθυστέρηση στο λανσάρισμα του μοντέλου.
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Το κακό τους το καιρο... Φταίω εγώ τώρα να τους το πάω πίσω και να ζητήσω full led με 400€? Ξεφτύλα και άδειασμα σε όλους εμάς που αγοράσαμε νωρίς.. Εννοείται τα βάζεις άμα το πάρεις...Κρίμα και όντως unfair σε αυτούς που αγόρασαν το μοντέλο πρώτοι.
Δεν χάνεις και τίποτα πάντως να πας να τους τα ζητήσεις,το πολύ να σου πουν όχι. -
Όπως είπε και ο Φάνης, είναι συνήθης πρακτική να ανοίγουν κωδικοί εξοπλισμού μετά την αρχική διάθεση εντός μοντέλου. Καμία απάτη. Σου λένε 'αυτός είναι ο τωρινός εξοπλισμός, αν θες αγόρασε'.
-
Αν δεν σου λένε όμως ότι σε λίγους μήνες θα υπάρχει αυτή η επιλογή σου αποκρύπτουν την αλήθεια, που είναι μια μορφή απάτης.
-
Πολλές φορές δεν το γνωρίζουν καν.
-
Γενικά μιλάω, δεν μπορούμε να ξέρουμε από ποια ημερομηνία και μετά το γνώριζαν οι αντιπροσωπείες. Πάντως νομίζω ότι με τέτοια τιμή που δίνουν τα full led παρά πολύ μεγάλο ποσοστό αγοραστών θα τα επέλεγαν σαν έξτρα και τώρα δίκαιως θα είναι τσαντισμενοι με την φορντ.
-
Εγώ και πιο παλιά ειχα ρωτήσει και μου έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν και δεν νομίζουν κτλπ...
Αλλά το θεωρούσα αδύνατο να μπουν στο active και όχι στα υπόλοιπα...οπότε και περίμενα αφού δεν το είχα άμεση ανάγκη το αυτοκίνητοSent from my iPhone using Tapatalk
-
-
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... ai-vw-polo
Καλύτερα να τρίζει παρά να ανοίγει ζώνες μόνο του [emoji57][emoji57][emoji57]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ξεφτιλα και τα δυο για νεες γενιες,αλλα μωρε ας αφησουν και κατι να εχουν να φτιαξουν για το facelift.
Ford Fiesta 2017