Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Ναι καταλαβαινω, αλλα δεν το δικαιολογώ κιόλας.. Ειδικά δε για τους πωλητές, δεν έχουν την παραμικρή γνώση στην συντριπτική πλειοψηφία.. Τον δικό μου εγώ τον ενημέρωνα με αυτά που διάβαζα πριν κυκλοφορήσει..
Όσον αφορά το ενδιαφέρον, το αμάξι πουλάει σαν ζεστό ψωμί.. Δεν χρειάζεται τέτοια τρικ.. και πόσο μάλλον τόσο σύντομα.. Δλδ στη Seat μ@λ@κες είναι που τα έδωσαν απο την αρχή τα full led?
Προφανώς στο Fiesta δεν ήταν θέμα μάρκετινγκ, αλλά καθαρά τεχνικά θέμα και προτίμησαν να βγάλουν το αυτοκίνητο προς πώληση πρίν γίνουν διαθέσιμα όλα τα έξτρα.
ΥΓ: Άσχετο φαινομενικά, αλλά σχετικό με την εμπορική πολιτική. Μου έλεγε ο φίλος μου που εργάζεται σε γνωστό συνεργείο BMW ότι το F56 Mini είχε τεράστιο πρόβλημα με πρόωρη φθορά στα τακάκια και η BMW το ήξερε, αλλά δεν είχε για μεγάλο διάστημα βρεί εναλλακτικά τακάκια. Προτίμησε λοιπόν να το βγάλει προς πώληση έτσι παρά να καθυστερήσει μερικούς μήνες μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα, γιατί από την ανάλυση που έκαναν, προέκυψε ότι το κέρδος ήταν μεγαλύτερο από την δωρεάν αντικατάσταση των τακακίων, σε σχέση με την καθυστέρηση στο λανσάρισμα του μοντέλου.